Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 5 éve
Lemeccselik Turbóval, vagy egyértelműn kezdő Big Dick?Ez gyak az a dilemma, hogy most a lyukas zoknidat vedd fel vagy a büdöset.
steelwolf

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Lemeccselik Turbóval, vagy egyértelműn kezdő Big Dick?Remélem mind2 kirúgjuk és egy UDFA QB-val megyünk neki a szezonnak. Ez a véleményem erről.
steelwolf
több mint 5 éve
Lemeccselik Turbóval, vagy egyértelműn kezdő Big Dick?
több mint 5 éve
Ha nem jön be Pace Nagy mindenki repül.
több mint 5 éve
Nevetséges ez a franchise. De hát ezt szeretjük.Ha az OL jó lesz, Foles is jó lesz pedig. És most kiderül mit is ér Nagy
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Draftból + vkit majd lehet esetleg vet minért kukazni augusztusbanNa de ezek után miből tegyék az OLt rendbe? 😀A legkompetensebb QB érkezik hozzátok, mióta NFL-t nézek (2005).Én rohadtul örülök, az elérhető lehetőségek közül egyedül benne LEHET annyi hogy felvehessük vele a versenyt a PO-ért.
Lehet fikázni a front office-t sok mindenért, de ezért most nem.
Kampman
Kérlek még az OL-t tegyétek rendbe valahogy és királyság lesz 😊
Tudom, én vagyok az egyetlen fasz aki ennek örül, de az vesse rám az első követ aki Camet nézné meg inkább nálunk. Lehet ettől még hogy nálunk is beég de még mindig az ő érkezése kecsegtet a legtöbbel.
davemayer
ricsiii83
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
A Packers topikban szívesen felidézzük Cutler 10 legjobb meccsét a Packers ellen, de a Bears a jövőbe néz 😊A legkompetensebb QB érkezik hozzátok, mióta NFL-t nézek (2005).ez önmagában lehetne már egy fikázási ok.
Kampman
Amadeus
több mint 5 éve
Nevetséges ez a franchise. De hát ezt szeretjük.
több mint 5 éve
Az ilyen magas labdákat nem csapjuk le | amúgy Cutler akkor már inkább |A legkompetensebb QB érkezik hozzátok, mióta NFL-t nézek (2005).ez önmagában lehetne már egy fikázási ok.
Kampman
Amadeus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Na de ezek után miből tegyék az OLt rendbe? 😀A legkompetensebb QB érkezik hozzátok, mióta NFL-t nézek (2005).Én rohadtul örülök, az elérhető lehetőségek közül egyedül benne LEHET annyi hogy felvehessük vele a versenyt a PO-ért.
Kampman
Tudom, én vagyok az egyetlen fasz aki ennek örül, de az vesse rám az első követ aki Camet nézné meg inkább nálunk. Lehet ettől még hogy nálunk is beég de még mindig az ő érkezése kecsegtet a legtöbbel.
davemayer
több mint 5 éve
A legkompetensebb QB érkezik hozzátok, mióta NFL-t nézek (2005).ez önmagában lehetne már egy fikázási ok.
Kampman
több mint 5 éve
A legkompetensebb QB érkezik hozzátok, mióta NFL-t nézek (2005).Én rohadtul örülök, az elérhető lehetőségek közül egyedül benne LEHET annyi hogy felvehessük vele a versenyt a PO-ért.
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
A legkompetensebb QB érkezik hozzátok, mióta NFL-t nézek (2005).Lehet fikázni a front office-t sok mindenért, de ezért most nem.
több mint 5 éve
Remélem nálatok Foles jobban fog teljesíteni, mint nálunk. Neki is jobb lenne, nektek is, nekünk meg ott van Csodabajusz. A Super Bowl-ban meg majd meglátjuk, ki a jobb 😀 😀
NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 5 éve
BIG DICK NICK! Fasza kis QB | volt három éve egyszer 4 PO meccsen keresztül! 😀 |
több mint 5 éve
mobile.twitter.com/MichaelKistNFL/status/1240331230354329600
több mint 5 éve
No akkor most már Fülesnek végképp nem lesz mentsége, hogy teljesít vagy sem. Hajrá!
több mint 5 éve
Ezt a hülyeséget...Jacksonville is trading QB Nick Foles to Chicago for the Bears’ compensatory fourth-round pick, sources tell ESPN.
több mint 5 éve
Már várom lassan a Joe Flacco trade bejelentést... Kb ilyen offseason-t tol megint Pace. Neki is két év van még a szerződéséből.
több mint 5 éve
Igen így Floyd nem számít bele a comp pick formulába sajnos.Nem látok nagy különbséget 3-4 olb és 4-3 end közt nálunk. Tulajdonképpen a base 3 védőfalos felállás olyan 15-20 százalék. Nem láttam játszani vagy nem emlékszek rá inkább így mondom 3-4-ben, de inkább lehetett ott más valami, mint az alapfelállás. Nincs olyan széles határvonal a két pozíció közt.. Mindkettő edge rusher, maximum más technika.Quinn joforman szenvedett, amikor a Rams anno alatt 3-4re. Egyaltalan nem lesz bivaly, meg hibrid rendszerben sem erezte igazan jol magat. Ez a szerzodes a nem durva garantalt ellenere is rossz.Quinn in da house 5 év 70 misi. 30 éves. Pace mondjon le. De előbb remélem ez csak egy 3 éves szerződésmobile.twitter.com/rapsheet/status/1239947023199219713
Toto21
Ez viszont tetszik, Quinn Mack túl oldalán bivaly lesz...30 milla garantált szóval igazából 3 éves deal ez. Hogy lesz ebből QB?
Tomcsik
Stez
A pénz: tippre első két év full garantált évi 10 millió környékén. 4-5. Évben marad valamennyi dead money a signing bonusból, de igen ez 3 éves.
Floyd release. Sajnálom, mert jobb játékos, mint hiszik sokan. De tippre ő inkább 4-3 sam, mint 3-4 olb.
Kérdés: így ő nem számít bele a comp. pick rendszerbe, ha jól sejtem, hogy deaktiváltuk az 5. Évet.
És akkor ki fog TE-t védekezni? mert most akkor nem off ball OLB-d lesz.Floyd sem védekezett 1 az 1-ben TE ellen. Sok coverage feladatot rá lehetett bízni, de mint pass rusher itt elbukott.
Toto21
tüsi91
több mint 5 éve
Két éven belül itt rebuild lesz, ha megnézed a szerződéseket. Szóval ennyi időnk van. S az irányító Mitchell Trubisky.
Közben Pierre-Louis Washingtonba ment. 1 év 3, 45 M. Gyűlik a komp. pick 2021-re.
Egyébként a Nick Will, KPL igazi sikersztorik. Vándormadár, roster töltelékekből sikerül kihozni ezt. Erre mondják, hogy a jó franchiseok ilyenek. (a védelem itt is jó)
Szerkesztette: tüsi91
több mint 5 éve
Instant hányinger akkorCam lesz ebből úgy érzem ...Az ILB-k meg a S-k. Floyd egy jó playa csak nem 3-4 OLB. Egy 3-4 OLB dolga elsősorban a nyomás, a sackek nem pedig a cover. Az csak extra ha néha be tud segíteni coverbe, de nem ez az elsődleges feladata.És akkor ki fog TE-t védekezni? mert most akkor nem off ball OLB-d lesz.Hát azért Hicks és Mack melett Quinn... Jo lesz az. Mentsd el de most mondom hogy 10+ sackes szezonja lesz. Mindig is nagy kedvencem volt Quinn, persze 4-3 az igazi neki, de ebben a védelemben azért jó lesz ő...Quinn joforman szenvedett, amikor a Rams anno alatt 3-4re. Egyaltalan nem lesz bivaly, meg hibrid rendszerben sem erezte igazan jol magat. Ez a szerzodes a nem durva garantalt ellenere is rossz.Quinn in da house 5 év 70 misi. 30 éves. Pace mondjon le. De előbb remélem ez csak egy 3 éves szerződésmobile.twitter.com/rapsheet/status/1239947023199219713
Toto21
Ez viszont tetszik, Quinn Mack túl oldalán bivaly lesz...30 milla garantált szóval igazából 3 éves deal ez. Hogy lesz ebből QB?
Tomcsik
Stez
Tomcsik
Toto21
Tomcsik
Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Minden akadály elhárult Cam/Dalton/Foles érkezése előtt.Mondjuk ez is elég wtf.
twitter.com/AdamSchefter/status/1239931417330581506
iktriad
Vissza a Quinn témára. Tőle függetlenül én kvázi magasan húznék drafton egy pass rushert és egyet a draft vége felé is. Kell a fiatalság.
Sok pénz nincs már, de Quinn kb olcsóbb, mint Floyd 5. opciója gondolom. Mindenesetre kezdjük tolni magunk előtt a szart. Ezt a Graham dolgot nem tudom elengedni...
S tényleg hogy lesz ebből QB? 😊