Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Lemeccselik Turbóval, vagy egyértelműn kezdő Big Dick?
steelwolf
Ez gyak az a dilemma, hogy most a lyukas zoknidat vedd fel vagy a büdöset.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
steelwolf
Remélem mind2 kirúgjuk és egy UDFA QB-val megyünk neki a szezonnak. Ez a véleményem erről.
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 369 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha nem jön be Pace Nagy mindenki repül.
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Nevetséges ez a franchise. De hát ezt szeretjük.
tüsi91
Ha az OL jó lesz, Foles is jó lesz pedig. És most kiderül mit is ér Nagy

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
A legkompetensebb QB érkezik hozzátok, mióta NFL-t nézek (2005).

Lehet fikázni a front office-t sok mindenért, de ezért most nem.
Kampman
Én rohadtul örülök, az elérhető lehetőségek közül egyedül benne LEHET annyi hogy felvehessük vele a versenyt a PO-ért.
Kérlek még az OL-t tegyétek rendbe valahogy és királyság lesz 😊

Tudom, én vagyok az egyetlen fasz aki ennek örül, de az vesse rám az első követ aki Camet nézné meg inkább nálunk. Lehet ettől még hogy nálunk is beég de még mindig az ő érkezése kecsegtet a legtöbbel.
davemayer
Na de ezek után miből tegyék az OLt rendbe? 😀
ricsiii83
Draftból + vkit majd lehet esetleg vet minért kukazni augusztusban

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049

Kampman
ez önmagában lehetne már egy fikázási ok.
Amadeus
A Packers topikban szívesen felidézzük Cutler 10 legjobb meccsét a Packers ellen, de a Bears a jövőbe néz 😊

több mint 5 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nevetséges ez a franchise. De hát ezt szeretjük.
több mint 5 éve

Kampman
Amadeus
Az ilyen magas labdákat nem csapjuk le | amúgy Cutler akkor már inkább |

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 356

Kampman
Én rohadtul örülök, az elérhető lehetőségek közül egyedül benne LEHET annyi hogy felvehessük vele a versenyt a PO-ért.

Tudom, én vagyok az egyetlen fasz aki ennek örül, de az vesse rám az első követ aki Camet nézné meg inkább nálunk. Lehet ettől még hogy nálunk is beég de még mindig az ő érkezése kecsegtet a legtöbbel.
davemayer
Na de ezek után miből tegyék az OLt rendbe? 😀

több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 222

Kampman
több mint 5 éve

Kampman

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049

több mint 5 éve
dioadam Jacksonville Jaguars 645
Remélem nálatok Foles jobban fog teljesíteni, mint nálunk. Neki is jobb lenne, nektek is, nekünk meg ott van Csodabajusz. A Super Bowl-ban meg majd meglátjuk, ki a jobb 😀 😀

NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 796
BIG DICK NICK!
Fasza kis QB | volt három éve egyszer 4 PO meccsen keresztül! 😀 |

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
 mobile.twitter.com/MichaelKistNFL/status/1240331230354329600
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Háhhá

(Bocsi.)

több mint 5 éve
No akkor most már Fülesnek végképp nem lesz mentsége, hogy teljesít vagy sem. Hajrá!
több mint 5 éve
Na jo szarjon sünt mindenki az FO-ban. Én elengedtem ezt a csapatot idénre. Tönkre tesszük magunkat cap ügyileg és még csak jobbak se leszünk... Ja és ik kérlek ne gyere, hogy Foles-nak biztos helye volt itt, mert 11 TE van a rosteren...

Szerkesztette: Toto21
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 460
Ezt a hülyeséget...

Jacksonville is trading QB Nick Foles to Chicago for the Bears’ compensatory fourth-round pick, sources tell ESPN.
több mint 5 éve
Már várom lassan a Joe Flacco trade bejelentést... Kb ilyen offseason-t tol megint Pace. Neki is két év van még a szerződéséből.
több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Quinn in da house 5 év 70 misi. 30 éves. Pace mondjon le. De előbb remélem ez csak egy 3 éves szerződés
Toto21
 mobile.twitter.com/rapsheet/status/1239947023199219713

Ez viszont tetszik, Quinn Mack túl oldalán bivaly lesz...30 milla garantált szóval igazából 3 éves deal ez. Hogy lesz ebből QB?
Tomcsik
Quinn joforman szenvedett, amikor a Rams anno alatt 3-4re. Egyaltalan nem lesz bivaly, meg hibrid rendszerben sem erezte igazan jol magat. Ez a szerzodes a nem durva garantalt ellenere is rossz.
Stez
Nem látok nagy különbséget 3-4 olb és 4-3 end közt nálunk. Tulajdonképpen a base 3 védőfalos felállás olyan 15-20 százalék. Nem láttam játszani vagy nem emlékszek rá inkább így mondom 3-4-ben, de inkább lehetett ott más valami, mint az alapfelállás. Nincs olyan széles határvonal a két pozíció közt.. Mindkettő edge rusher, maximum más technika.

A pénz: tippre első két év full garantált évi 10 millió környékén. 4-5. Évben marad valamennyi dead money a signing bonusból, de igen ez 3 éves.

Floyd release. Sajnálom, mert jobb játékos, mint hiszik sokan. De tippre ő inkább 4-3 sam, mint 3-4 olb.
Kérdés: így ő nem számít bele a comp. pick rendszerbe, ha jól sejtem, hogy deaktiváltuk az 5. Évet.

És akkor ki fog TE-t védekezni? mert most akkor nem off ball OLB-d lesz.
Toto21
Floyd sem védekezett 1 az 1-ben TE ellen. Sok coverage feladatot rá lehetett bízni, de mint pass rusher itt elbukott.
tüsi91
Igen így Floyd nem számít bele a comp pick formulába sajnos.

több mint 5 éve
Két éven belül itt rebuild lesz, ha megnézed a szerződéseket.
Szóval ennyi időnk van. S az irányító Mitchell Trubisky.

Közben Pierre-Louis Washingtonba ment. 1 év 3, 45 M. Gyűlik a komp. pick 2021-re.
Egyébként a Nick Will, KPL igazi sikersztorik. Vándormadár, roster töltelékekből sikerül kihozni ezt. Erre mondják, hogy a jó franchiseok ilyenek. (a védelem itt is jó)

Szerkesztette: tüsi91
több mint 5 éve
Quinn in da house 5 év 70 misi. 30 éves. Pace mondjon le. De előbb remélem ez csak egy 3 éves szerződés
Toto21
 mobile.twitter.com/rapsheet/status/1239947023199219713

Ez viszont tetszik, Quinn Mack túl oldalán bivaly lesz...30 milla garantált szóval igazából 3 éves deal ez. Hogy lesz ebből QB?
Tomcsik
Quinn joforman szenvedett, amikor a Rams anno alatt 3-4re. Egyaltalan nem lesz bivaly, meg hibrid rendszerben sem erezte igazan jol magat. Ez a szerzodes a nem durva garantalt ellenere is rossz.
Stez
Hát azért Hicks és Mack melett Quinn... Jo lesz az. Mentsd el de most mondom hogy 10+ sackes szezonja lesz. Mindig is nagy kedvencem volt Quinn, persze 4-3 az igazi neki, de ebben a védelemben azért jó lesz ő...
Tomcsik
És akkor ki fog TE-t védekezni? mert most akkor nem off ball OLB-d lesz.
Toto21
Az ILB-k meg a S-k. Floyd egy jó playa csak nem 3-4 OLB. Egy 3-4 OLB dolga elsősorban a nyomás, a sackek nem pedig a cover. Az csak extra ha néha be tud segíteni coverbe, de nem ez az elsődleges feladata.
Tomcsik
Cam lesz ebből úgy érzem ...
Tomcsik
Instant hányinger akkor

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Minden akadály elhárult Cam/Dalton/Foles érkezése előtt.
 twitter.com/AdamSchefter/status/1239931417330581506
iktriad
Mondjuk ez is elég wtf.

Vissza a Quinn témára. Tőle függetlenül én kvázi magasan húznék drafton egy pass rushert és egyet a draft vége felé is. Kell a fiatalság.

Sok pénz nincs már, de Quinn kb olcsóbb, mint Floyd 5. opciója gondolom. Mindenesetre kezdjük tolni magunk előtt a szart. Ezt a Graham dolgot nem tudom elengedni...
S tényleg hogy lesz ebből QB? 😊