Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 7 éve
Nekem nem jön be, de azért köszi 😊És ez?
Mekkora passz volt, nézem streamen
MBear
bit.ly/2zGhquI
több mint 7 éve
Nekem nem jön be, de azért köszi 😊Mekkora passz volt, nézem streamen
The Bears are who we thought they were.
több mint 7 éve
Most nekem már meg.
több mint 7 éve
Még nekem sem megy, pedig én az eredetit nézem.
több mint 7 éve
Elvileg 19-kor élesedik a csatorna.Nem, sajna nem......Szívesen. Működik?
Köszi, Medve!
MBear
Medve81
MBear
több mint 7 éve
Nem, sajna nem......Szívesen. Működik?
Köszi, Medve!
MBear
Medve81
több mint 7 éve
Most már látom a követőben a problémákat! :S
több mint 7 éve
Köszi, Medve!Valami szabályt sértek vele?A meccsről az eredménykövetőbe rakok be streamlinket.Csak óvatosan, nehogy némítás legyen belőle.
VLC program kell hozzá.
Medve81
Tactful Cactus
Előfizetek erre a streamre (live247) és a csapatom többi szurkolójának is szeretnék kedvezni.
Medve81
több mint 7 éve
Mi azt csinaltuk, hogy lenemitottuk a botokat egyesevel. Nem toketeles megoldas, de sokkal jobb mint semmi.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Botok megtámadták az oldalt és eléggé megnehezítették eredménykövető élvezetét 😛...Arról lemaradtam.
Dehogy, a múltheti spam-cunamira céloztam.
Tactful Cactus
Medve81
több mint 7 éve
...Arról lemaradtam.
Dehogy, a múltheti spam-cunamira céloztam.
Tactful Cactus
több mint 7 éve
Dehogy, a múltheti spam-cunamira céloztam.Valami szabályt sértek vele?A meccsről az eredménykövetőbe rakok be streamlinket.Csak óvatosan, nehogy némítás legyen belőle.
VLC program kell hozzá.
Medve81
Tactful Cactus
Előfizetek erre a streamre (live247) és a csapatom többi szurkolójának is szeretnék kedvezni.
Medve81
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Valami szabályt sértek vele?A meccsről az eredménykövetőbe rakok be streamlinket.Csak óvatosan, nehogy némítás legyen belőle.
VLC program kell hozzá.
Medve81
Tactful Cactus
több mint 7 éve
A meccsről az eredménykövetőbe rakok be streamlinket.Csak óvatosan, nehogy némítás legyen belőle.
VLC program kell hozzá.
Medve81
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
A meccsről az eredménykövetőbe rakok be streamlinket.VLC program kell hozzá.
több mint 7 éve
Jimmy után szabadon:😮
media.giphy.com/media/11abbfUR5Md6YE/giphy.gif
media.giphy.com/media/FvwrVGfHj0P2E/giphy.gif
Antman
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=vrLFirwbK8k
több mint 7 éve
nagyon furcsa nézni Trubisky-tmintha nem is egy nfl meccsen irányítana, nem is élvezné a játékot, meg úgy általában is egy nagy semmi az egész....előrebocsájtom, rohadtul drukkolok neki, mert amúgy egy szimpatikus fiatalember, mondanám, hogy minden nagyképűség nélkül játszik, de nem is lehet nagyképű semmire.
olyan igazi holtvágánynak tűnik, de valahogy ezt mégis nehéz elfogadni...nem látom, azt amit néhányan írnak, hogy könnyű gameplant tesznek le elé, ugyanakkor néhány egyszerűbb húzása is elképesztő pontatlanságról tanúskodik...nagyon azt érzem, hogy belőle is baromi jó irányító lehetett volna Brady vagy Rogers mögött, de sajnos neki a mélyvízbe kellett ugrani és erre lehet rámegy a karrierje...
Azért még nem temetem..ez az év már úgyis vele megy le...hátha majd a PO-ban mutat valamit 😉
Szerkesztette: Klaci79