NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tudom, hogy jó, nem erről van szó. De Justin Smith all time top 3-5 mondjuk a posztján, hozzá egy Wattot, Donaldot tudok elfogadni a maiak közül, és kb ennyit. Biztosan jó lesz Hicks, nincs kétségem. Csak Smith nekem teljesen más kategória

több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Hicks az egyik legalulértékeltebb védő a ligában, akire rátudsz húzni egy védelmet. Szerintem 1 év múlva már más lesz a véleményed.
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
 twitter.com/nfldraftscout/status/1035911455433019392

a defetek bandwagonjara felpattanok meg most, aztan maximum ev kozen leszallok. amikor elkezdtem nezni a focit, kb az elso dolog ami ugy megragadt, az a kemeny Bears vedelem volt. (a Bears-Colts SB volt az elso meccs amit lattam) jo lenne ha ez visszaterne, aztan Trubisky csak jobb lesz mar mint Grossman 😊
Borbinho
Roquan Smith, oké, benne lehet, de egyelőre azért elég meleg lenne erre a szintre rakni, Mack klasszisokkal jobb, mint Aldon, bár lehet, ez a sackek számában nem fog megnyilvánulni, de hát Iktriadon kívül azért a többséget nem csak ez érdekli egy védőnél. Viszont Hickset én karmolom meg minden (még anno GM-játékba is draftoltam), de azért ezért az összehasonlításért nekem ég a képem

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/AdamSchefter/status/1035973285853491200

na az a 2020as 2.kor Mack melle meg eleg jol nez ki.
Borbinho
Az inkább egy nettó harmadik mondjuk (mert a Bears is ad egy 2020/3-at), de oké.
Igor
jogos. erdekes lesz 1.5 ev mulva megnezni majd. Lehet a Raiderse lenne a 2/1 a Bearse meg a 3/32 csak. Vagy 2/32 es 3/1 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 600 — No 1 Lijiao Gong fan

Borbinho
Az inkább egy nettó harmadik mondjuk (mert a Bears is ad egy 2020/3-at), de oké.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 180 — Bears & Illinois fan
Ha a őickeket tulertekelik, akkor meg kellene nezni, hogy az ilyen giga trade-ek hogyan szoktak elsulni.
undisputedly
Azert a moralis reszet elfelejted: ilyen szintu jatekosok szinte sosem kerulnek a piacra, sem cserebe, mindig meg lesznek fizetve. Akivel ez nem igy volt es csereltek, altalaban nem volt karakterre, hogy ugy mondjam, tulsagosan csapatjatekos. Lasd Suh-t, Mario Williamset, Haynesworth-t.

De Mack sosem volt problemas, sot, kuzdott es hajtott allandoan, egy rossz szava nem volt soha senki fele. O nem egy problemas jatekos. Az a szint pedig, amit o jelenleg kepvisel, hat felelmetes.

Ugyhogy azert en ezt a cseret nem sorolnam a szokasos blockbusterek koze, vagy mega FA-dealekhez sem. A Raiders sem azert engedte el Macket, mert barmi problema lett volna vele moralisan. Uzlet volt, ennyi.

Nem hinnem, hogy Mack a Bearsnel visszaesne, ilyen teren en amondo vagyok, hogyha ezek az elso korok nem lesznek egyarant top5-10-esek, akkor a Chicagonak ez megerte. Es valahogy azt sem hiszem, hogy a pickek barmelyikevel is huztak volna egy ilyen kaliberu klasszist, mint Mack.
Stez
Az is érdekelne, Mack hogyan élte meg ezt a hercehurcát.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
 twitter.com/nfldraftscout/status/1035911455433019392

a defetek bandwagonjara felpattanok meg most, aztan maximum ev kozen leszallok. amikor elkezdtem nezni a focit, kb az elso dolog ami ugy megragadt, az a kemeny Bears vedelem volt. (a Bears-Colts SB volt az elso meccs amit lattam) jo lenne ha ez visszaterne, aztan Trubisky csak jobb lesz mar mint Grossman 😊

több mint 7 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 224
A másik meg az, hogy az új szerződésének a számai biztos kemények lesznek majd, de két év múlva már nem is lesz annyira sok amit keresni fog. AB, Mack, Donald, Rodgers, stb megéri a pénzét. A baj akkor van amikor hasonló szerződéseket kapnak a nem elit játékosok.

Steelers fan
több mint 7 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Szerintem Bullard lesz a távozó a két első kör mellett.
Süsü
A hivatalos: két első kör.
Nincs szó játékosról.
tüsi91
A Bleacheren néztem és abból következtettem. Valamit félreolvashattam. A link már nem is elérhető pedig azt is bemásoltam.
több mint 7 éve
Süsü
A hivatalos: két első kör.
Nincs szó játékosról.
több mint 7 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 181
...
Nem vagyok feltétlen híve ennek a tradenek, Pacenek meg végképp nem, de most mindenki úgy tesz, mintha két tuti hall of famert adtak volna fel. S ha egy Kevin White&Gabe Carimi kombót?
tüsi91
Én is ezt gondolom.
Egy White-Carimi duót BÁRMIKOR cserélek Mackre!

Az 1. köreink nem a helyes döntésekről szóltak mostanában. Szerencsére a hátsóbb körökből több jó játékost halásztunk eddig.

Szerkesztette: Medve81
több mint 7 éve
Gery90 Chicago Bears 923
több mint 7 éve
Gabe Carimi
Kevin White
Shea McClellin
Az elmúlt 8 évből csak.

Kyle Long
Kyle Fuller
Leonard Floyd
Jó játékosok, de hogy elitek lennének?. Messze nem.

Mitchell Trubisky
Roquan Smith
Elbírálás alatt.

Khalil Mack
Elit játékos.

Nem vagyok feltétlen híve ennek a tradenek, Pacenek meg végképp nem, de most mindenki úgy tesz, mintha két tuti hall of famert adtak volna fel. S ha egy Kevin White&Gabe Carimi kombót?
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 185
Megy a szarakodás Oaklandbe Mack megtartásával kapcsolatban. Esetleg, ha a Raiders eltradelné, megfelelő partnerek lehetünk e a számukra? Mack illene e a védelmünkbe és mi lenne az az ellenérték ami max adható lenne érte?
Süsü
Srácok Mack DPOTY volt. A QB-n kívül tán a legértékesebb pozícióban játszik. Egyrészt a világ legnagyobb barma lenne a Raiders ha eltradelné, másrészt az ára minimum 2 első körös lenne. Vagy egy első kör és egy prémium játékos esetleg egy dúrva csomag sok pickkel. Na most nekünk nincs 2. körünk jövőre...Pace amúgy is szeret draftról építkezni és akkor még ott van hogy Mack nyílván a liga egyik legjobban fizetett játékosa akar lenni...Álmodozni lehet, de kb 0 esélyt látok egy ilyen tradre részünkről...
Tomcsik

TEHÁT 23 nappal ezelőtt feltettem a kérdést. Most már lassan választ is kapunk rá. : )
Süsü
Meg is lepett a dolog rendesen, nem gondoltam volna hogy Pace ilyen tökös lesz meg azt se hogy a Raiders elengedi Macket...

több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 46 840 — Whoops, looks like something went wrong.
Ha a őickeket tulertekelik, akkor meg kellene nezni, hogy az ilyen giga trade-ek hogyan szoktak elsulni.
undisputedly
Azert a moralis reszet elfelejted: ilyen szintu jatekosok szinte sosem kerulnek a piacra, sem cserebe, mindig meg lesznek fizetve. Akivel ez nem igy volt es csereltek, altalaban nem volt karakterre, hogy ugy mondjam, tulsagosan csapatjatekos. Lasd Suh-t, Mario Williamset, Haynesworth-t.

De Mack sosem volt problemas, sot, kuzdott es hajtott allandoan, egy rossz szava nem volt soha senki fele. O nem egy problemas jatekos. Az a szint pedig, amit o jelenleg kepvisel, hat felelmetes.

Ugyhogy azert en ezt a cseret nem sorolnam a szokasos blockbusterek koze, vagy mega FA-dealekhez sem. A Raiders sem azert engedte el Macket, mert barmi problema lett volna vele moralisan. Uzlet volt, ennyi.

Nem hinnem, hogy Mack a Bearsnel visszaesne, ilyen teren en amondo vagyok, hogyha ezek az elso korok nem lesznek egyarant top5-10-esek, akkor a Chicagonak ez megerte. Es valahogy azt sem hiszem, hogy a pickek barmelyikevel is huztak volna egy ilyen kaliberu klasszist, mint Mack.

több mint 7 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan
ha 2 első körös az ellenérték (vagy több), akkor sírni fogok....
Tito05
Ket elso + egy jatekos allitolag.
Stez
PACE TAKARODJ!!!
Nem elég h mióta itt van semennyit nem fejlődött a csapat, még a kövi szezonokban a saját (vagy szerencsés esetben utódja) kezét is megköti.
Tito05
Azert a pickeket elegge tulertekelik. Gondolj bele, hogy hany top10-15-os draftoltnal lonek melle a csapatok, eleg csak megnezni Kevin White-ot. Mack mar nem zsakbamacska, hanem a liga egyik legjobb pass rushere, egy igazi szornyeteg.

Papiron a franchise kubet draftoltatok mar, ha meg abbol indulunk ki, hogy azert ennek a Bearsnek illene javulnia, szamoljunk mondjuk azzal, hogy top12-17 koruli pickek lesznek az elso korok, amiket odaadott a csapat.

Na most ezeknel a cetliknel mar vegkepp nehez Mack-szintu allatokba beletrafalni, ha pedig az Oakland akarcsak az egyik elso korevel melle lo, akkor mar ott van, hogy verheti a fejet a falba, hogy egy ilyen klasszist elengedett.

Szoval azert ott vagyunk, hogy brutalis ar ez, de azert ezek a cserek egyaltalan nem olyan egyoldaluak, kiveve, ha mondjuk a Bears nem tud javulni, szar lesz es a kovetkezo ket idenyben top3-7-es pickeket kap ezaltal a Raiders.
Stez
Lehet, h a pickeket túlértékelik, de jelenleg 2019-es draftot csak a 3dik körben kezdjük.... Ha idén szar lesz a csapat, akkor kb semmi esély, h jövőre erősítsünk (se pickek, se money).
Értem a gondolat menetedet, de kaptunk egy EDDIG elit passzsiettetőt brutál ellenértékért és még a liga legjobban fizetett védőjévé kell tenni. Egyáltalán nem vagyok biztos h itt is hozni fogja azt a szintet, mint előtte. Jó esetben is még 4-5 elit/átlag feletti év van benne, de ott a Trubisky faktor. Tavaly kihúztuk a csili-vili új qb-nkat és hát nem estem tőle hanyatt... És amit láttam tőle az ide pre-seasonben... Uram atyám!
Szvsz sztem a csapat jövőbeni sikeressége (és Pace állása) eddig is az irányítónk fejlődésétől függött, és ha bust lesz (amit gyanítok), akkor futkározhat egyszerre 3 Mack kaliberű playa is a védelemben, sok babér nem fog teremni a divízióban.
több mint 7 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Megy a szarakodás Oaklandbe Mack megtartásával kapcsolatban. Esetleg, ha a Raiders eltradelné, megfelelő partnerek lehetünk e a számukra? Mack illene e a védelmünkbe és mi lenne az az ellenérték ami max adható lenne érte?
Süsü
Srácok Mack DPOTY volt. A QB-n kívül tán a legértékesebb pozícióban játszik. Egyrészt a világ legnagyobb barma lenne a Raiders ha eltradelné, másrészt az ára minimum 2 első körös lenne. Vagy egy első kör és egy prémium játékos esetleg egy dúrva csomag sok pickkel. Na most nekünk nincs 2. körünk jövőre...Pace amúgy is szeret draftról építkezni és akkor még ott van hogy Mack nyílván a liga egyik legjobban fizetett játékosa akar lenni...Álmodozni lehet, de kb 0 esélyt látok egy ilyen tradre részünkről...
Tomcsik

TEHÁT 23 nappal ezelőtt feltettem a kérdést. Most már lassan választ is kapunk rá. : )
több mint 7 éve
Papíron sok csak az ellenérték amit adtatok. Minimális az esély arra, hogy bármelyik átadott pikketekkel találtatok volna egy Mack-et a drafton. Ha úgy ítélte meg a vezetés, hogy már "csak" ő hiányzik a csapatból, akkor meg kellett lépni ezt. Kaptatok egy elit játékost, akinek csak csupa piros pontokkal van tele az ellenőrzője az nfl karrierje során. Pénz pedig lesz rá.
pfefe8
sajna ebben igazad van.
Pari
Mi is mióta szenvedünk a drafton(nem keveset áldozva rá), hogy találjunk egy pass rushert és talán van egy Wattunk, akiből nem lesz soha Mack. Erre tessék, két első körért megy egy kicsiért megkaphatod őt. Már nem is hangzik olyan rosszul.

Steelers fan
több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Izgi lesz ha nem tudja vállalni a játékot az első héten nálunk Bulaga. Bakhtiari ellen szerintem snapje se lesz, de jobb oldalról ha a backup T-ök kezdenek lehet rövid szezonja lesz Rodgersnek.
A találkozó legnagyobb matchup-ja lehet belőle.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 654 — Rise My Nation!
Papíron sok csak az ellenérték amit adtatok. Minimális az esély arra, hogy bármelyik átadott pikketekkel találtatok volna egy Mack-et a drafton. Ha úgy ítélte meg a vezetés, hogy már "csak" ő hiányzik a csapatból, akkor meg kellett lépni ezt. Kaptatok egy elit játékost, akinek csak csupa piros pontokkal van tele az ellenőrzője az nfl karrierje során. Pénz pedig lesz rá.
pfefe8
sajna ebben igazad van.
több mint 7 éve

Steelers fan
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 185
Én abszolút örülnék ha igaz lenne a dolog. Igazából minden skill poszton megvagyunk, jó 1-2 helyen lehetne jobb a depth de egy igazi pass rusher kell hogy teljes legyen a keret. A legtöbb csapatnak álltalában 3-4 éves ablak van arra amikor a legjobb eséllyel tud menni a SB runért ( a Pats más tészta neki állandóan nyitva van az az ablak...) Ez pedig akkor van amikor a frenchise QB rookie deallel játszik, mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk hogy a frenchise RB és néhány meghatározó játékosunk is olcsó szerződéssel van. Szóval minden ideális ahhoz hogy bejátszunk egy ilyen Mack tradet. Nem sűrűn fordul elő hogy premier pass rusher elérhetővé válik és mit ad isten neked pont az a legnagyobb needed. Mackkel azért sokkal nagyobb az esély a PO-ra, sőt...Amúgy meg a sajtok is nagyon akarják és nekem már csak az is megér 2 első kört meg 180 millát hogy a libafos sárga zöldekkel kibabráljunk 😉

több mint 7 éve
4 ev alatt ha kozepso koros pickek akkor kb 60 milliot sporol a Raiders a 2 leendo elso korossel ahhoz kepest, amit Macknek kellene fizetni. ha ket 1/1et kapnak meg akkor is 20 milliot. siman penzugyi szempontbol persze h jo a Raidersnek, de azert Mack szintu jatekost kurva nehez lesz talalniuk. Igaz igy h lesz 2x2 elso koruk (a sajatjaikkal), feljebb is mehetnek a kovetkezo evekben (mar ha a Bears meg ok is jol szerepelnek alapbol). ettol fuggetlenul kb 4-5 evig elit pass rusherert fizetett ennyit a Bears, ha Mack leserul, vagy visszabb vesz, akkor brutal cumi lehet meg a Bearsnek is belole. mint a draftokat, ezt is majd az ido donti el, h ki jart jol.

Holder (colts beatwriter) irta, hogy tegyuk fel odaadnal-e egy Malik Hooker-Quenton Nelson duot + fizetnel evi 23 milliot-e Mackert? igy mar nem hangzik olyan jol.

szvsz egy olyan csapatnak erte volna meg, akik komoly SB eselyesek, es az a plusz kell, amit Mack tud. ezt (egyelore) nem latom a Bearsben az idei evre.

több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ha a pickeket tulertekelik, akkor meg kellene nezni, hogy az ilyen giga trade-ek hogyan szoktak elsulni.

Szerkesztette: undisputedly