Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 7 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 385
Az nfl által közölt adatok szerint...A mi 52-esünk mezéből fogyott a 2. legtöbb. Ez is ad következtetést arra,hogy mennyi sok divat majommal fogunk találkozni a közeljövőben, akik az sem fogják tudni,hogy mit hordanak. Hátránya is van azért egy érdekes csapatnak, ami egyre többet van "terítéken" a médiában.
Nem tudom,hogyan lehetne szűkíteni a divatmajmok körét,mert ha belegondolok kiver tőle a víz....
Apropóóó..nem tudjátok,hogy hol lehet Mack-es mezt rendelni? 😀
Süsü
Ezzel erősen vitatkoznék.. amióta kiment a Briggs-Urlacher-Tillman-Hester squad, azóta nem volt játékos akinek elgondolkodnék, hogy megveszem a mezét..(D oldalon) Na de ide hozták a liga egyik legjobb védőjét.. szekrényedbe porosodik az Urlacher mez.. Mack az Mack, ha most akarsz új mez a 10 éves 54 helyett itt a lehetőség.. persze, hogy beújítaszbrá.. énis már gondolkodok egy ideje milyet vegyek.. erre idejön Mack.. egyértelmű.. pedig nem
vagyok "divatmajom" vagy is remélem

több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 342 — Vikings fan
Az nfl által közölt adatok szerint...A mi 52-esünk mezéből fogyott a 2. legtöbb. Ez is ad következtetést arra,hogy mennyi sok divat majommal fogunk találkozni a közeljövőben, akik az sem fogják tudni,hogy mit hordanak. Hátránya is van azért egy érdekes csapatnak, ami egyre többet van "terítéken" a médiában.
Nem tudom,hogyan lehetne szűkíteni a divatmajmok körét,mert ha belegondolok kiver tőle a víz....
Süsü
Egyszerű, csak a csapatnak kell szarnak lennie. 😀
több mint 7 éve
Gery90 Chicago Bears 925
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 309 — Invisible man
| Nem én csináltam |

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234
Ez azért nem semmi...

mobile.twitter.com/chicagoaudible/status/1079806017028976641

több mint 7 éve
 twitter.com/AdamSchefter/status/1079804823476862976
empty taxi
Dolphins csak tőlünk akar edzőket vagy mi?

több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
 twitter.com/AdamSchefter/status/1079804823476862976

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Gery90 Chicago Bears 925
12-4

Na ez a nem semmi.

A szezon előtti károgók most hol vagytok?
Ja, sehol. Nem is hiányoztok.
Nem kell az eredmények mögé nézni.
Egyértelműen új szelek fújnak Chicagoban. Nehéz időszak volt,de érdemes volt kivárni!
Várom a folytatást!

Boldog Új Évet srácok!

GO B3ARS!
több mint 7 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 385
Eltévedtem?
Ez most a Philly topic lett? 😀😀😎
Fattyu
1 hétig mindenképp 😄

több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 072
Eltévedtem?
Ez most a Philly topic lett? 😀😀😎

több mint 7 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 180 — je suis poloska

Megérdemlitek, mind emberileg, mind szakmailag

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 501 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kösz fiúk. A csöcsök berakását, úgy látszik a többi Eagles fan vallása is tiltja.😉 Majd csak megjönnek azok is 😉
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 920 — Apu ökölbeszorított keze
thx!

több mint 7 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Love u Chicago!
több mint 7 éve
shivo Philadelphia Eagles 65
Sziasztok. Koszi szepen korrekt hozzaallas volt. Barmi is lessz a kovetkezo mecsen mar nem szamit 😊
több mint 7 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 891
Eddig is szimpatizáltam a csapatotokkal, de most a rajongótok leszek, persze kizárólag a PO meccsünk után 😊 Fair Play-ből jelesre vizsgáztatok! Köszönjük!
több mint 7 éve
PhillyBeast Philadelphia Eagles 71
Koszonjuk a korrekt hozzaallast, szuperek vagytok 😉 Lehet, hogy elpicsaztok egy het mulva, de legalabb egy hettel hosszabb a focilaz. Mostantol tiszteletbol a nagyimat naginak fogom hivni 😉

AJ Brown 41 yardos touchdownt szerzett volt csapata, a Titans ellen, de visszafújták. Úgyhogy egy játékkal később újra egy 41 yardos touchdownt szerzett.
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 309 — Invisible man
Ez lemaradt:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 342 — Vikings fan
Na uraim, jöhet az egymás elleni 1 vagy 2 meccs.
Remélem nem törtök borsot az orrunk alá, azzal hogy az egyik meccset elveszitek 😊
több mint 7 éve
Egy újabb bizonyíték arra hogy mennyi holdingot nem fújtak be nekünk az idén... Ez most épp csak Mack, de Floyd és Hicks esetében is lehetnének ilyen felvételek...

www.windycitygridiron.com/2018/12/14/18140064/chicago-bears-vs-green-bay-packers-how-watch-flag-holding-khalil-mack-schedule-streaming-preview?_gl=1*axntlf*

több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 874 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Kicsit visszacsatolva a korabbai hozzaszolasomhoz, ez a par sor nagyon helytallo:

"The bigger part of his performance? He now has 3.5 sacks, a pick-six and a forced fumble in two games against the Packers, since being traded back on September 1st.
If there’s one thing the Bears have lacked over the past eight or so years, it’s players that have their best games against the biggest rival. To say the least, he’s been worth every penny and more."

Magyarul minden forintot megert Mack, mert ha van valami ami hianyzott a Bears keretebol az elmult evekben az egy olyan jatekos aki a legjobbjat tudja nyujtani a GB ellen. Mack pedig az idei 2 GB elleni meccsen csinalt 3.5 sacket, egy pick-6-et es egy kieroszakolt fumble-t.

Plusz ahogyan kiemeltetek lent, Floydnak is jo meccse volt 6 szerelessel (2 negativ yard), 3 QB hit-tel es 2 sack-kel.
"On Sunday, he had six tackles (two for losses), three quarterback hits and of course, two sacks."
több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Mi lenne, ha védelmetek is lenne amúgy? 😊
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 956 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
5 ember mehet a Pro Bowlba
 twitter.com/ChicagoBears/status/1075194691199688705
És van egy valag tartalék-jelölt is.
 twitter.com/ChicagoBears/status/1075194700431265792
Ez most már tolerálhatatlan, mindenki mondjon le.

Akkor majd én feláldozom magam

Wyatt
haverom kérdezi, hogy mi a művésznő neve?
petey
A Colts WR T.Y. (bár kinézet alapján inkább Paris és Nicky) unokahúga, Hanna/Hannah Hilton. 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 336 — Csodabogár
Ez most már tolerálhatatlan, mindenki mondjon le.

Akkor majd én feláldozom magam

Wyatt
haverom kérdezi, hogy mi a művésznő neve?

több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 874 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Nehéz lesz hogy mit csináljunk Floyd 5. éves opciójával...

mobile.twitter.com/wiltfongjr/status/1074702598303813632
Tomcsik
1-2 eve ertekeztunk errol itt a topicban, hogy a Fox altal draftolt 1. koros LB-ek azert be szoktak valni. Floydnal nehez megallapitani a serules miatt, illetve mert nem tiszta passrusherkent hasznaljatok. Amig Fangio itt van, szerintem tudtok megalapozott dontest hozni, hogy kell-e o neki a rendszerbe, szoval nem erdemes ezen fennakadni.