Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 8 éve
Nem jók az elkapók ez tiszta sor. Nem zavar, hogy Jeffery elment, az zavar, hogy nem jött a helyére egy olyan srác, aki baromi megbízható és egészséges. De Glennon ezeket a csávókat ha lehet még inkább likvidálja. Meredith és White mínusz két ember, ha Glennon (a vörösnyakú zsiráf) az irányító. Whiteból amúgy sem lesz valószínűleg semmi, önbizalma se sok, Glennon felé sem néz, amikor mégis megtette, akkor 5 méterrel eldobta mellette, Meredith Jeffery nélkül még nem bizonyított. De ez a két csávó halott, ha Glennon a QB, Wheaton eddigi múltja alapján szintén zenész. Nem tudom, hogy én misztifikáltam-e túl Glennont, de akkora kalapszar volt ezen a két meccsen, hogy hozzá képest Brian Hoyer egy fenomén volt. Olyan elkapóink vannak, akiket a QB-nak kellene jobbá tenni. Nem tudom, hogy Trubisky mikor lesz erre képes, ha valaha képes lesz egyeltalán, de hogy az esélyt sem kapja meg...Arra vagyok kíváncsi hogy ez Pace avagy Fox döntése hogy Trubi márpedig nem kezd legyen Glennon akár mekkora szar és Trubi akármilyen jó. Közösen ekkora lámák vagy Foxi egyedül erősködik? Netán Pace eltervezte hogy Trubinak ülnie kell egy évet és kommunizmus van ahol tervgazdálkodás volt érvényben és legyen az a terv bármekkora fos véghez kell vinni???
2008 óta nézek élőben minden Bears tétmeccset, de ennyire még egy sem kúrt fel. Trubiskyt felkészítették a Broncos ellen, tesztelni akarták élesben mennyire képes egy rászabott gameplant megoldani, s valószínűleg túl jól megcsinálta.
1 hét alatt eljutottunk ide.
Egy ilyen balfasz franchise persze nem tud majd értelmesen kezelni egy irányítókérdést, abban is biztosak lehetünk. füligjimmyGlennonért ma mindent megtettek. Fennhagyták neki végig a kezdőt, ment a futójáték is.
Trubiskyt meg mint egy nímandot meg beküldték a 3. OL mögé plüssmacinak a céllövöldébe (majdnem ki is tekertéka térdét), UDFA elkapókkal, UDFA futóval első két downon pörgetve a 0 yardos futójátékot, majd belekényszerítve 3&long szituációkba.
Érthetetlen, emészthetetlen, vérlázító, gyalázatos.
tüsi91
több mint 8 éve
Nem tudom mi ez a nagy dühöngés. Ti nem láttátok az előző két szezont Fox-al? Azaz ember egy inkompetens szarrakás, aki undorító módon szúrja hátba a játékosait edzőjét akárkit, csak védje a seggét. A hozzá nem értését nem kell magyarázni szerintem.. Semmi jel nem mutatott arra, hogy majd uj qb val meg "általa épített " csapattal akkora talentum lesz, ez az ember egy rákos sejt szintjén van, aki csak élősködik, lehet új edzőkez nézni mert jövőre nem lesz itt az tuti.
több mint 8 éve
Nem jók az elkapók ez tiszta sor. Nem zavar, hogy Jeffery elment, az zavar, hogy nem jött a helyére egy olyan srác, aki baromi megbízható és egészséges. De Glennon ezeket a csávókat ha lehet még inkább likvidálja. Meredith és White mínusz két ember, ha Glennon (a vörösnyakú zsiráf) az irányító. Whiteból amúgy sem lesz valószínűleg semmi, önbizalma se sok, Glennon felé sem néz, amikor mégis megtette, akkor 5 méterrel eldobta mellette, Meredith Jeffery nélkül még nem bizonyított. De ez a két csávó halott, ha Glennon a QB, Wheaton eddigi múltja alapján szintén zenész. Nem tudom, hogy én misztifikáltam-e túl Glennont, de akkora kalapszar volt ezen a két meccsen, hogy hozzá képest Brian Hoyer egy fenomén volt. Olyan elkapóink vannak, akiket a QB-nak kellene jobbá tenni. Nem tudom, hogy Trubisky mikor lesz erre képes, ha valaha képes lesz egyeltalán, de hogy az esélyt sem kapja meg...2008 óta nézek élőben minden Bears tétmeccset, de ennyire még egy sem kúrt fel. Trubiskyt felkészítették a Broncos ellen, tesztelni akarták élesben mennyire képes egy rászabott gameplant megoldani, s valószínűleg túl jól megcsinálta.
1 hét alatt eljutottunk ide.
Egy ilyen balfasz franchise persze nem tud majd értelmesen kezelni egy irányítókérdést, abban is biztosak lehetünk. füligjimmyGlennonért ma mindent megtettek. Fennhagyták neki végig a kezdőt, ment a futójáték is.
Trubiskyt meg mint egy nímandot meg beküldték a 3. OL mögé plüssmacinak a céllövöldébe (majdnem ki is tekertéka térdét), UDFA elkapókkal, UDFA futóval első két downon pörgetve a 0 yardos futójátékot, majd belekényszerítve 3&long szituációkba.
Érthetetlen, emészthetetlen, vérlázító, gyalázatos.
több mint 8 éve
Nevetséges, ami ma történt. Én azt megértem, hogy Glennonnak akartak adni egy félidőt. Én azt is megértem, hogy Sanchez miért van itt, de mi a faszért vesz el snapet a csávó elől, akire a franchiset felakarják építeni. Trubisky beszállt a meccsbe a harmadik negyed vége előtt 2:04-nél. Nevetséges, nincs itt semmi QB harc.Tök ugyanez az érzésem volt nekem is, hogy beszartak hogy Trubi jobb mint Glennon, de ha megmondták hogy ő kezd akkor punktum. Meg amúgy is hogy mondják meg a nagyérdeműnek hogy egy fostalicska zsiráfért kiadtak 45 milliót ( mondjuk reálisabb az egy évi 18 milla és szépen elválnak útjaink verzió). Alig vártam hogy lássam Trubit erre a 3. negyedik várni kelett. Azért a 60 yard 8-6 1 TD sem olyan rossz teljesítmény. Ami lényegesebb, hogy minden mozdulatán látszik hogy sokkal jobb mint Glennon valaha lesz és ha ezt nem veszik észre a szakik, vagy nem akarják észrevenni, mert Glennon a mi emberünk a szlogen akkor saját magukkal basznak ki. A TE játék kicsit ismét csalódás volt, nagyobb dominanciát vártam, főleg hogy Shaheent nagyon szopjodták a TC alatt. Az O fal egész jó volt és a futójáték Howard nélkül is ment. Egyre jobban hiszek a Cohen pickben, van tehetség a srácban. WR poszt elég kusza, nem igazán segítenek Glennonnak ők se. White eddig sajnos nem sokat mutatott. A kezdő D ígéretes. Több kezdő nélkül is állta a sarat. A front7-ben nagy harc lesz a csapatba kerülésért, többen is jó teljesítményt nyújtottak. Bullard eddig nagyon jó. 2 TFL 1 sack és az egyik TFL egy goal line standnél volt. Sajnos megsérült a segge (ppfff) remélhetőleg nem súlyos. R-R Harris is tetszett dúrva hogy közel 280 font lett, de a mozgása olyan maradt mint egy 230 fontos LB-nek. Demps jó igazolásnak tűnik. Amos helyett Jacksont erőltetném. Az az egy kezes pass break up amit leszedett majdnem intre az elég szép volt. A büntik ellenére Le'Blanc is csinált szép játékokat. Fuller is mutatott életjeleket. Azt még jegyezzük meg hogy Aguayo elkúrta az első FG Bears mezben. Nem tudom hogy az egyetemi liga valaha volt egyik legjobb rugója hogy süllyedt ide. Úgy néz ki nem bírja a nyomást ami az NFL-el jár...
Glennon egyébként jobb volt, mint múltkor, persze a faszi így is egy kalapszar. Volt egy szép TD drive. Múlt héten azért mindenki megjegyezte, hogy Trubisky a 2-3. sor ellen játszott. Glennon TD driveja - ami ugye a Cards térfeléről indult - a Cardinals 2. defense ellen volt. A kezdők ellen a faszi ma is egy 0 volt. Elrontott 3. down passz Meredithnek, egy csodás red zone INT, utána bekúrta megint double coveragba, azt a INT-et elejtették. Futójáték működött, a támadófal megvédt (Grasu mondjuk mehh), a checkdownokat megdobja, de ahogy valamit hozzá kellene tenni vége van.
S hozzáteszem Trubisky, ahogy várható volt nem volt jó ma. Nem volt olyan precíz, mint múlt héten. De azt fel nem foghatom, hogy itt egy srác, akinek minden snapre szüksége van, hogy fejlődjön és egy 37-es számú UDFA Joshua Rounds nevű sráccal pörgetjük az órát első és második downnál.
Pontosan úgy nézett ki az egész, mintha mindenáron pozícióba akarnák hozni Glennont, hogy kimondtuk márciusban, hogy ő a kezdő és ezt meg kell mutatni, s picit beszartak attól, amit múlt héten láttak Trubiskytől, meg Glennontól. TC hírek alapján semmivel nem volt jobb edzésen sem, meccsen aztán végképp nem, s utóbbiról jól dokumentálható képi anyag is van ország világ számára. Nevetséges, hogy Trubisky esélyt sem kap arra, hogy egyenlő feltételek mellett megpróbálhassa a pályán elvenni Glennon helyét. Mert van egy terv, s ahhoz ragaszkodnak. Vajon mikor jön rá a Mesteredző, hogy a legjobb esélye, hogy kitolja még 1 évet edzői karrierjét 10-es mezszámot visel?
---
Amúgy a csapat sokkal jobb, mint tavaly. Legalábbis a kezdő védelem zsinórban második meccsén volt kellően domináns, még akkor is ha preseason meccs. Ma mindezt Hicks, Trevathan, Kwiatkoski, Amukamara nélkül. Tavaly preseasonben szarrá alázták a csapatot, lett a vége 3-13. Múlt héten azért kaptunk ki, ma meg azért lett szoros, mert a 3. defense gyalázatos. Remélem ez egy jobb szezont vetít előre, de pl. a támadófalból ha kiesik valamelyik kezdő, netán több... s Floyd mellé nagyon kellene, hogy Young és Houston, adj Isten mindkettő elkapja a fonalat.
---
Bullard nagyon flottul játszott, de úgy zusammen Hicks nélkül is aprított a védőfal, Robertson-Harris is csinált 3-4 kiváló játékot a cserék közül. De majd jön vissza Unrein a kezdőbe, mert a faszi akkora tálentum, hogy egy kibaszott playt nem láttam tőle, amit megcsinált volna. Cohen jó picknek tűnik, s szerintem passzjátékba való bevonását tartogatjuk az éles meccsekre, de majd visszajön Langford, aki akkora tálentum, hogy egy erősebb szellentéstől a földre megy.
---
Rettenetesen felkúrtam magam ezen a meccsen. Adott szerintem egy jó védelem, még az ST is potensnak tűnik, legalábbis a visszahordások jók, a coverage team jó, van egy stabil, jó futójáték. Nagyjából elég sok minden van ahhoz egy megbízható elkapón kívül, hogy egy rookie beletanuljon a pályán az NFL-be.
tüsi91
több mint 8 éve
Nevetséges, ami ma történt. Én azt megértem, hogy Glennonnak akartak adni egy félidőt. Én azt is megértem, hogy Sanchez miért van itt, de mi a faszért vesz el snapet a csávó elől, akire a franchiset felakarják építeni. Trubisky beszállt a meccsbe a harmadik negyed vége előtt 2:04-nél. Nevetséges, nincs itt semmi QB harc.Glennon egyébként jobb volt, mint múltkor, persze a faszi így is egy kalapszar. Volt egy szép TD drive. Múlt héten azért mindenki megjegyezte, hogy Trubisky a 2-3. sor ellen játszott. Glennon TD driveja - ami ugye a Cards térfeléről indult - a Cardinals 2. defense ellen volt. A kezdők ellen a faszi ma is egy 0 volt. Elrontott 3. down passz Meredithnek, egy csodás red zone INT, utána bekúrta megint double coveragba, azt a INT-et elejtették. Futójáték működött, a támadófal megvédt (Grasu mondjuk mehh), a checkdownokat megdobja, de ahogy valamit hozzá kellene tenni vége van.
S hozzáteszem Trubisky, ahogy várható volt nem volt jó ma. Nem volt olyan precíz, mint múlt héten. De azt fel nem foghatom, hogy itt egy srác, akinek minden snapre szüksége van, hogy fejlődjön és egy 37-es számú UDFA Joshua Rounds nevű sráccal pörgetjük az órát első és második downnál.
Pontosan úgy nézett ki az egész, mintha mindenáron pozícióba akarnák hozni Glennont, hogy kimondtuk márciusban, hogy ő a kezdő és ezt meg kell mutatni, s picit beszartak attól, amit múlt héten láttak Trubiskytől, meg Glennontól. TC hírek alapján semmivel nem volt jobb edzésen sem, meccsen aztán végképp nem, s utóbbiról jól dokumentálható képi anyag is van ország világ számára. Nevetséges, hogy Trubisky esélyt sem kap arra, hogy egyenlő feltételek mellett megpróbálhassa a pályán elvenni Glennon helyét. Mert van egy terv, s ahhoz ragaszkodnak. Vajon mikor jön rá a Mesteredző, hogy a legjobb esélye, hogy kitolja még 1 évet edzői karrierjét 10-es mezszámot visel?
---
Amúgy a csapat sokkal jobb, mint tavaly. Legalábbis a kezdő védelem zsinórban második meccsén volt kellően domináns, még akkor is ha preseason meccs. Ma mindezt Hicks, Trevathan, Kwiatkoski, Amukamara nélkül. Tavaly preseasonben szarrá alázták a csapatot, lett a vége 3-13. Múlt héten azért kaptunk ki, ma meg azért lett szoros, mert a 3. defense gyalázatos. Remélem ez egy jobb szezont vetít előre, de pl. a támadófalból ha kiesik valamelyik kezdő, netán több... s Floyd mellé nagyon kellene, hogy Young és Houston, adj Isten mindkettő elkapja a fonalat.
---
Bullard nagyon flottul játszott, de úgy zusammen Hicks nélkül is aprított a védőfal, Robertson-Harris is csinált 3-4 kiváló játékot a cserék közül. De majd jön vissza Unrein a kezdőbe, mert a faszi akkora tálentum, hogy egy kibaszott playt nem láttam tőle, amit megcsinált volna. Cohen jó picknek tűnik, s szerintem passzjátékba való bevonását tartogatjuk az éles meccsekre, de majd visszajön Langford, aki akkora tálentum, hogy egy erősebb szellentéstől a földre megy.
---
Rettenetesen felkúrtam magam ezen a meccsen. Adott szerintem egy jó védelem, még az ST is potensnak tűnik, legalábbis a visszahordások jók, a coverage team jó, van egy stabil, jó futójáték. Nagyjából elég sok minden van ahhoz egy megbízható elkapón kívül, hogy egy rookie beletanuljon a pályán az NFL-be.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 8 éve
Ha vki torrentlinket adna geyconak, azt csak PM-ben pls!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Valaki linket nem tud adni honnan tudnám letölteni a meccset?
több mint 8 éve
Ami engem jobban aggaszt az az hogy Amukamara lába megsérült a hétfői edzésen. Egyenlőre nem mondtak semmit az esettel kapcsolatban. Rohadtul remélem hogy semmi komoly...
több mint 8 éve
Én El Bartót kirúgtam volna már tavaly 6. hét környékén. Igenis gyújtsanak alá. Most van 3 hetük felesbe rúgdosni a csapat szempontjából mindenféle tét nélkül, egyedül a 2 kicker van nyomás alatt. Aki jobban bírja, az nyer.... akkor te egy idióta vagy 😊ha egy kickert draftolsz a 2. körbe...Akit amúgy Tampában legyőzött.Vegyük alapul azt, hogy mekkora nyomás nehezedett rá Tampában, a korai választása miatt. Egy egészséges versenyhelyzetet teremtve még jól is járhatunk vele. Erre meg tökéletes játszótárs lesz neki Barth.volt már rá példa, hogy teljesen becsődölt játékos kivágás után újcsapatában parádézott.Claimeltük Aguayot ... SB!!!! 😊Igen, nekünk a hülyéknél is hülyébbeknek kell lennünk...
Tomcsik
davemayer
ricsiii83
Süsü
Bazzani
ricsiii83
de viccet félretéve az kinek mit sejtet hogy egy olyan rugónak akit ilyen magasan húztak nem hoztak vetélytársat vagy pátyolgatják tovább hanem egyből cut? nálam ez azt jelenti hogy annyira szar a csávó hogy 0 értéke van egy NFL csapat számára. Persze lehet hogy majd nálunk beváltja a hozzá fűzött reményeket de ezt megint ki hiszi el? Nálunk eleve nehezebb a talaj meg az időjárás miatt egy rugónak, majd biztos itt lesz király megint...
davemayer
Disclaimer: Nem mintha bíznék akármelyikben, akit 2. körös létére így kibasznak a keretből, azt azért nehéz megváltóként kezelni. És sikerült a csípőprotézises Robbie Gould helyett egy sokkal rosszabb csávót hozni, és előrelépésként értékelni, amihez azért pofa kell. De ez legalább valami mocorgásféle, azt talán lehet értékelni
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Barth bottom5 kicker, őt azért nem nehéz lenyomni, ha őt sem sikerül lenyomni Aguayonak, akkor valóban lefőtt neki a kávé.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
... akkor te egy idióta vagy 😊ha egy kickert draftolsz a 2. körbe...Akit amúgy Tampában legyőzött.Vegyük alapul azt, hogy mekkora nyomás nehezedett rá Tampában, a korai választása miatt. Egy egészséges versenyhelyzetet teremtve még jól is járhatunk vele. Erre meg tökéletes játszótárs lesz neki Barth.volt már rá példa, hogy teljesen becsődölt játékos kivágás után újcsapatában parádézott.Claimeltük Aguayot ... SB!!!! 😊Igen, nekünk a hülyéknél is hülyébbeknek kell lennünk...
Tomcsik
davemayer
ricsiii83
Süsü
Bazzani
ricsiii83
de viccet félretéve az kinek mit sejtet hogy egy olyan rugónak akit ilyen magasan húztak nem hoztak vetélytársat vagy pátyolgatják tovább hanem egyből cut? nálam ez azt jelenti hogy annyira szar a csávó hogy 0 értéke van egy NFL csapat számára. Persze lehet hogy majd nálunk beváltja a hozzá fűzött reményeket de ezt megint ki hiszi el? Nálunk eleve nehezebb a talaj meg az időjárás miatt egy rugónak, majd biztos itt lesz király megint...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Draftolták és rá Barth ki lett rakva 4-5 nappal késöbb... nem verte ö meg senkit.. jogosan mondjuk... ha egy kickert draftolsz a 2. körbe nem azt várod tőle, hogy versenyezzen a kezdőért...Akit amúgy Tampában legyőzött.Vegyük alapul azt, hogy mekkora nyomás nehezedett rá Tampában, a korai választása miatt. Egy egészséges versenyhelyzetet teremtve még jól is járhatunk vele. Erre meg tökéletes játszótárs lesz neki Barth.volt már rá példa, hogy teljesen becsődölt játékos kivágás után újcsapatában parádézott.Claimeltük Aguayot ... SB!!!! 😊Igen, nekünk a hülyéknél is hülyébbeknek kell lennünk...
Tomcsik
davemayer
ricsiii83
Süsü
Bazzani
több mint 8 éve
Ez egy low risk high reward húzás. Nem adtunk érte semmit, nemhogy egy 2. kört. Barth meg nem az az atom biztos rugó, szóval lehet ez akár jó is. A csóka az egyetemen minden idők egyik legjobb rugója volt, nem is értem hogy volt ilyen gyenge a Tampában. Mondjuk az is érdekes hogy a Tampa egy év után lemondott egy 2. körös pickről... Igazából nekünk nincs veszíteni valónk, ha gyengus lesz itt is akkor repül tőlünk is...Nelkesleg van 1-2 olyan rugó a ligában akik hasonlóan gyengén kezdtek, most pedig a legjobbak közt vannak ...Akit amúgy Tampában legyőzött.Vegyük alapul azt, hogy mekkora nyomás nehezedett rá Tampában, a korai választása miatt. Egy egészséges versenyhelyzetet teremtve még jól is járhatunk vele. Erre meg tökéletes játszótárs lesz neki Barth.volt már rá példa, hogy teljesen becsődölt játékos kivágás után újcsapatában parádézott.Claimeltük Aguayot ... SB!!!! 😊Igen, nekünk a hülyéknél is hülyébbeknek kell lennünk...
Tomcsik
davemayer
ricsiii83
Süsü
Bazzani
több mint 8 éve
Akit amúgy Tampában legyőzött.Vegyük alapul azt, hogy mekkora nyomás nehezedett rá Tampában, a korai választása miatt. Egy egészséges versenyhelyzetet teremtve még jól is járhatunk vele. Erre meg tökéletes játszótárs lesz neki Barth.volt már rá példa, hogy teljesen becsődölt játékos kivágás után újcsapatában parádézott.Claimeltük Aguayot ... SB!!!! 😊Igen, nekünk a hülyéknél is hülyébbeknek kell lennünk...
Tomcsik
davemayer
ricsiii83
Süsü
több mint 8 éve
Vegyük alapul azt, hogy mekkora nyomás nehezedett rá Tampában, a korai választása miatt. Egy egészséges versenyhelyzetet teremtve még jól is járhatunk vele. Erre meg tökéletes játszótárs lesz neki Barth.volt már rá példa, hogy teljesen becsődölt játékos kivágás után újcsapatában parádézott.Claimeltük Aguayot ... SB!!!! 😊Igen, nekünk a hülyéknél is hülyébbeknek kell lennünk...
Tomcsik
davemayer
ricsiii83
több mint 8 éve
volt már rá példa, hogy teljesen becsődölt játékos kivágás után újcsapatában parádézott.Claimeltük Aguayot ... SB!!!! 😊Igen, nekünk a hülyéknél is hülyébbeknek kell lennünk...
Tomcsik
davemayer
több mint 8 éve
Legalább mi nem adtunk érte egy második kört 😀Claimeltük Aguayot ... SB!!!! 😊Igen, nekünk a hülyéknél is hülyébbeknek kell lennünk...
Tomcsik
davemayer
több mint 8 éve
Claimeltük Aguayot ... SB!!!! 😊Igen, nekünk a hülyéknél is hülyébbeknek kell lennünk...
Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Nem teljesen mindegy, hogy ki kezd? Fox kinevezésekor kapásból, teli csűddel elrúgták a következő 4 szezont. Méghogy tökéletes A-ból B-be edző. Tavaly hány meccset buktunk az irányítók miatt? Talán négyet? A végét Barkley nagyon meghúzta, az igaz. Tökmindegy, ki az irányító szerintem. Legfeljebb nem szűken bukod, hanem az első negyed végére. Lehetne már 2020.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Megnéztem tegnap a meccset. Persze preseason+csak egy meccs blablabla meg minden ami ezzel jár de Glennon nagyon lent van, ebből neki már nem lesz nfl karrier szerintem. Sokan azt mondják mennyire nem volt szerencséje hogy elé draftolták Winstont, én meg azt mondom h ennek köszönheti ezt a szerződést amit ettől a dilettáns FO-tól kapott. Ezek a milliók neki már ajándék, egy bónusz az élettől. Elképesztően darabos a mozgása, a dobó mozdulata borzalmas és látszik fura neki a pályán. Ha nem fog drasztikusan javulni (lát erre bárki esélyt?) nincs az ami a kezdőben tartaná, főleg mivel Trubi pont az ellentéte volt. Nála ez kifejezetten bíztató kezdés volt, ha én lennék az edző minél többet gyakoroltatnám az első csapattal és az egyik preseason meccsre beraknám akkor amikor az ellentől is komoly csapat van bent. Érdemes lenne tovább tesztelni a srácot mert nagyon jó alapanyag (csak szét ne barmolják). Ez amúgy a legnagyobb rizikófaktor nála, hogy nincs igazán hozzáértő kezekben. Nem tudom Loggainsnek mennyi beleszólása van abba ki kezd de ha tényleg potens HC jelölt akar lenni és nem akar a resetelés áldozatává válni a teljes brigáddal együtt amikir Fox megy akkor tuti elkezdi erőltetni Trubisky kezdetését mert Glennonnal jó eséllyel max 2 győzelmünk lesz végig fos játékkal.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Season ending...Kush hamstring szakadás. Ideális esetben nem gond, de kellemetlen, hogy egy megbízható backup Guard kiesett. Morgan helye eddig sem volt nagyon kétséges, ezután már betonbiztos.mennyire súlyos?
tüsi91
Janek
több mint 8 éve
Kush hamstring szakadás. Ideális esetben nem gond, de kellemetlen, hogy egy megbízható backup Guard kiesett. Morgan helye eddig sem volt nagyon kétséges, ezután már betonbiztos.mennyire súlyos?
tüsi91