Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 8 éve
Amikor leigazoltuk Glennont jó pár tapet megnéztem tőle. A pénzedért azt kapod, amit vásároltál. Glennont egy Sam Bradford féle biztonsági, gyors rövidpasszos játékba hatékonyan be lehet illeszteni, a számok között vicc nélkül jó, a vonal mellé viszont valóban nem túl hatékony. A Meredith-White duó nem járt jól Glennonnal, de a 3 TE-nek sok elkapása lesz, alacsony yard/catch mutatóval. Mindenféle keresztbe menő útvonalak, hitch, curl, spot, slantek. Ugyanúgy az aktuális slot WR-nek, azaz Wrightnak és/vagy Cruznak és nagyon-nagyon sok RB passzra is fel lehet készülni. Ezt a faszi szerintem jól tudja és aránylag üzembiztosan fogja hozni, az más kérdés, hogy ezzel mit érünk. Hiányzik egy igazi No 1. elkapó, s nem feltétlenül Jeffery, hanem olyan, aki 16 meccsen pályára is lép, és nem olyan buta, mint AJ. Glennon nem fog 15 yardos comeback routekat dobni az elkapó külső vállára, nem fog egy postot megdobni, nem fog egy seamet megdobni, úgy alles zusammen mondjuk Wheatonra, ha Glennon az irányító nincs szükség. Hoyer vállalhatatlan volt úgy is, hogy 300 yardokat passzolt eladott labda nélkül, 3-4 meccs után a legnagyobb Cutler hatereknek is elege lett belőle.Én ennyit látok ebből a meccsből. Ha ez megismétlődik még kétszer augusztusba, akkor lehet gondolkodni.Persze, ez még nem elég ahhoz hogy végső következtetéseket le lehessen vonni belőle de te vársz változást? mást vársz mint ez? van esély másra Glennontól?
tüsi91
davemayer
Amit én látok, s ami árnyalja a képet, hogy Glennon és a first offense felkészítésével, pozícióba hozásával a meccsen nem sokat tököltek, ellenben teljesen érthető módon Trubiskyre egy preseason meccshez képest jól megszerkesztett (persze lebutított) gameplant kreált Loggains. A sok roll out nem csak azért van, mert Trubiskynek gyors lába van és szépen dob mozgásból, hanem mert a pálya felét kell olvasni, de igazából mondhatnám azt is, hogy Trubiskynek annyi volt ilyenkor a dolga, hogy eldöntse, hogy melyik szinten lévő elkapóját dobja meg. Ami fasza, csak ezt éles meccsen nem lehet minden 3. playben eljátszani. A helyzetet még könnyítette, hogy a Broncos gyakorlatilag végig emberezett Trubisky alatt, s sok olvasást nem kellett végrehajtania. Ahogy már írtam az nem kérdés szerintem, hogy a legjobb karja neki van már most is, a kérdés az, hogy mikor lesz kész arra, hogy a snap előtti dolgokban NFL irányító legyen. Mindenesetre Loggains előtt a lehetőség adva, hogy eladja magát HC jelöltnek.
több mint 8 éve
Nem tom milyen szerződése van Foxnak, azt én sem tudom mással magyarázni h maradt mint h kurva sokba kerülhetett volna kirúgni.ok de akkor ha tényleg a jövőt építem miért tartom meg azt a HC-ot aki mindent tud csak egy rookiet managelni nem? miért dobsz ki 1 évet, lehet hogy a legfontosabbat a rookie fejlődése szempontjából?Nem láttam csak az intet így túl sok mindent nem mondanék de ha igaz hogy a rookie már most ügyesen mozgott akkor végképp kijelenthető hogy lesz egy ugyanolyan szar de 4szer annyit kereső csere QB-nk akit teljesen feleslegesen hoztak ide. Nem érdekelne mennyit keres ha tud játszani de ha ugyanolyan szar mint a Hoyer félék akkor minek van a Bearsben helyettük?Gyakorlatilag 1 éves az a Glennon-szerződés, utána olcsón ki lehet belőle lépni.
davemayer
Nem láttak fix instant megoldást a rookie classból, hoztak elé vkit, akit csak 1 évig muszáj rosteren tartani.
Ilyen szemszögből azért nem teljes hülyeség Pace döntése, pláne ha a szezon végén Fox-szal együtt Loggains is repül, azt jön vmi kompetens ember, aki elő tudja segíteni a trubadúr fejlődését.
empty taxi
Nálam ez az egész akkor állna össze ha kirúgta volna Foxot, és az új HC-nak hoz egy ifjú titánt + együtt felépítik a jövő csapatát. (nem mellesleg ez a vezetőség felé is jobban eladható lett volna, mert semmi sem garantálja hogy ha katasztrófába torkoll Fox miatt ez az év Pace nem repül vele együtt)
davemayer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Van olyan érzésem némelyek még nem tudták elengedni Cutlert.Ahh, fájdalom volt nézni. És nem az a kellemes, félárbocra áll tőle a zászlóm fájdalom, hanem az ökölbe szorul a segglyukam fájdalom.
A kezdő offenset szerencsére lepofozták a pályáról, az általam egyébként kedvelt Lenot 8 dropbackből 2-szer is megverte egy csere pass rusher
tüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Én ennyit látok ebből a meccsből. Ha ez megismétlődik még kétszer augusztusba, akkor lehet gondolkodni.Persze, ez még nem elég ahhoz hogy végső következtetéseket le lehessen vonni belőle de te vársz változást? mást vársz mint ez? van esély másra Glennontól?
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Van olyan érzésem némelyek még nem tudták elengedni Cutlert. A kezdő offenset szerencsére lepofozták a pályáról, az általam egyébként kedvelt Lenot 8 dropbackből 2-szer is megverte egy csere pass rusher, Whitehair többet hibázott, mint tavaly 16 meccs alatt összesen, s mellé jött, hogy Glennon dobott egy gyönyörű pick6-et. De ez összvissz 8 dropback volt.
Trubisky a cserék (cseréje) ellen játszott. Jól.
Én ennyit látok ebből a meccsből. Ha ez megismétlődik még kétszer augusztusba, akkor lehet gondolkodni.
több mint 8 éve
Mert Glennon még nem bukott. Mármint ITT nem bukott. Azért az szomorú, hogy Turbinskytől ez egy Tom Savage minőségű performansz volt, és már a kezdőbe kiabáljuk. Nem ok nélkül, teszem hozzá.Beleírtam h nem érdekelne hogy mennyit keres, tehát leszarom a fizetését a teljesítmény a lényeg, ha 500e-t kapna egy évre akkor is gáz hogy itt van mert nem tud játszani (jó eséllyel, még azért ne írjuk le teljesen de nem tudom ki vár tőle jó teljesítményt itt...)lesz egy ugyanolyan szar de 4szer annyit kereső csere QB-nk akit teljesen feleslegesen hoztak ide. Nem érdekelne mennyit keres ha tud játszani de ha ugyanolyan szar mint a Hoyer félék akkor minek van a Bearsben helyettük?Te pénzed? Vagy Mészáros Lőrincék országában az lenne a helyes kérdés, hogy a mi pénzünk? Felőlem elkölthetnem még 100 milliót teljesen feleslegesen, ha azt játszatják, aki megérdemli. De, ahogy ezt több esetben is láttuk, nem történik meg. Na így viszont probléma. Az nem feltétlenül kellemetlen, hogy az újonc jól játszik, a vezerán nem. Csak valaki legyen jó. Egy ilyen balfasz franchise persze nem tud majd értelmesen kezelni egy irányítókérdést, abban is biztosak lehetünk.
davemayer
füligjimmy
davemayer
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Beleírtam h nem érdekelne hogy mennyit keres, tehát leszarom a fizetését a teljesítmény a lényeg, ha 500e-t kapna egy évre akkor is gáz hogy itt van mert nem tud játszani (jó eséllyel, még azért ne írjuk le teljesen de nem tudom ki vár tőle jó teljesítményt itt...)lesz egy ugyanolyan szar de 4szer annyit kereső csere QB-nk akit teljesen feleslegesen hoztak ide. Nem érdekelne mennyit keres ha tud játszani de ha ugyanolyan szar mint a Hoyer félék akkor minek van a Bearsben helyettük?Te pénzed? Vagy Mészáros Lőrincék országában az lenne a helyes kérdés, hogy a mi pénzünk? Felőlem elkölthetnem még 100 milliót teljesen feleslegesen, ha azt játszatják, aki megérdemli. De, ahogy ezt több esetben is láttuk, nem történik meg. Na így viszont probléma. Az nem feltétlenül kellemetlen, hogy az újonc jól játszik, a vezerán nem. Csak valaki legyen jó. Egy ilyen balfasz franchise persze nem tud majd értelmesen kezelni egy irányítókérdést, abban is biztosak lehetünk.
davemayer
füligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
lesz egy ugyanolyan szar de 4szer annyit kereső csere QB-nk akit teljesen feleslegesen hoztak ide. Nem érdekelne mennyit keres ha tud játszani de ha ugyanolyan szar mint a Hoyer félék akkor minek van a Bearsben helyettük?Te pénzed? Vagy Mészáros Lőrincék országában az lenne a helyes kérdés, hogy a mi pénzünk? Felőlem elkölthetnem még 100 milliót teljesen feleslegesen, ha azt játszatják, aki megérdemli. De, ahogy ezt több esetben is láttuk, nem történik meg. Na így viszont probléma. Az nem feltétlenül kellemetlen, hogy az újonc jól játszik, a vezerán nem. Csak valaki legyen jó. Egy ilyen balfasz franchise persze nem tud majd értelmesen kezelni egy irányítókérdést, abban is biztosak lehetünk.
davemayer
Hosszú még a szezon, ha nem nyernek az elején néhányat, Fox nem éri meg a végét, ezt most megtippelem. Azt is tegyük hozzá, Glennon olyan kurva tapasztalt, hogy 3 éve nem lépett pályára tétmeccsen, talán ellenünk feljött levezetni, ez a szint pedig még (az inkább játékban lévő) Turbinsky képességeit se kellett hogy meghaladja.Több roll out volt ezen a meccsen, mint amit Cutlernek hívtak 8 év alatt. De az a telefosott gatyával eldobott rigó kurva szánalmas volt.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
ok de akkor ha tényleg a jövőt építem miért tartom meg azt a HC-ot aki mindent tud csak egy rookiet managelni nem? miért dobsz ki 1 évet, lehet hogy a legfontosabbat a rookie fejlődése szempontjából?Nem láttam csak az intet így túl sok mindent nem mondanék de ha igaz hogy a rookie már most ügyesen mozgott akkor végképp kijelenthető hogy lesz egy ugyanolyan szar de 4szer annyit kereső csere QB-nk akit teljesen feleslegesen hoztak ide. Nem érdekelne mennyit keres ha tud játszani de ha ugyanolyan szar mint a Hoyer félék akkor minek van a Bearsben helyettük?Gyakorlatilag 1 éves az a Glennon-szerződés, utána olcsón ki lehet belőle lépni.
davemayer
Nem láttak fix instant megoldást a rookie classból, hoztak elé vkit, akit csak 1 évig muszáj rosteren tartani.
Ilyen szemszögből azért nem teljes hülyeség Pace döntése, pláne ha a szezon végén Fox-szal együtt Loggains is repül, azt jön vmi kompetens ember, aki elő tudja segíteni a trubadúr fejlődését.
empty taxi
Nálam ez az egész akkor állna össze ha kirúgta volna Foxot, és az új HC-nak hoz egy ifjú titánt + együtt felépítik a jövő csapatát. (nem mellesleg ez a vezetőség felé is jobban eladható lett volna, mert semmi sem garantálja hogy ha katasztrófába torkoll Fox miatt ez az év Pace nem repül vele együtt)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Nem láttam csak az intet így túl sok mindent nem mondanék de ha igaz hogy a rookie már most ügyesen mozgott akkor végképp kijelenthető hogy lesz egy ugyanolyan szar de 4szer annyit kereső csere QB-nk akit teljesen feleslegesen hoztak ide. Nem érdekelne mennyit keres ha tud játszani de ha ugyanolyan szar mint a Hoyer félék akkor minek van a Bearsben helyettük?Gyakorlatilag 1 éves az a Glennon-szerződés, utána olcsón ki lehet belőle lépni.
davemayer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Nem láttam csak az intet így túl sok mindent nem mondanék de ha igaz hogy a rookie már most ügyesen mozgott akkor végképp kijelenthető hogy lesz egy ugyanolyan szar de 4szer annyit kereső csere QB-nk akit teljesen feleslegesen hoztak ide. Nem érdekelne mennyit keres ha tud játszani de ha ugyanolyan szar mint a Hoyer félék akkor minek van a Bearsben helyettük?
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Ennyi hiányzott! Még egy Jaguars UDFA elkapó kell a tökéletességhez, és kijelenthetjük, hogy ott vagyunk a legjobbak között.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Dióhéjban az első preseason meccsről. A meccs elején egyből felkiáltottam hogy bazd meg Jay már megint! Aztàn kapcsoltam hogy jah nem ez az új, évi 18 millás QB-nk. Amolyan Bearsesen sikerült tolnia egy pick6-et mielőtt lett volna egy jó passza... Az O fal gyengus volt, futójáték emiatt nem ment annyira. Azért remélem a Compton gyerek nem lát majd sokat pályát mert eléggé fogalmatlan volt. A TE-k produkciója sajnos nem volt túl meggyőző, pedig nagyon vártam hogy ők mutassanak valamit...Na de azért nézzük a pozitívumokat, mert volt az is. Trubi ígéretesen kezdett. Szép pontos dobásai voltak rövid és hosszú labdáknál is. Jól kezelte a nyomást, és nagyon szép passzokat adott mozgás, menekülés közben. Az első 3 driveját mind ponttal zárta. Az látszik hogy kell még tanulnia, de kifejezetten bíztató volt amit mutatott. Már most látszik hogy atletikusságban és pontosságban olyanokat tud amit Glennon sosem fog tudni megcsinálni. Ha a kövi preszezon meccseken is így tolja és Glennon így balfaszkodik könnyen lehet hogy..... A kezdő D egész jól nézett ki, főleg a front. Bullard és Floyd is mutatott szép játékokat. És Houston, McPhee és Trevathen még nem is játszott. A secondary nem volt kúrva jó, de nagy bakikat sem csináltak. Kár volt a 4. negyedért, de akkor már jobbára senki nem volt fennt a kezdő D-ből. Egy offseason meccsből persze ne vonjunk le messze menő következtetéseket. Voltak dolgok amiken gyorsan javítani kéne, de voltak bozakodásra okot adó jelek is.
több mint 8 éve
hát glennon olyan bearsesen bemutatkozott picksixel xdddddTruby viszont nagyon biztató
több mint 8 éve
Amu korrekt CB tud lenni ha egészséges. A baj, hogy sokszor nem az. Már újoncként rögtön megsérült és valahogy sohasem klappolt nála minden.A legjobb helyre jött. Itt általában dögvész pusztít és a keret háromnegyede lerohad féltávnál, ehhez hozzájön Fox bácsi Eisonhower idejéből vett edzésprogram tervezete és már jók is leszünk.
Asbee
Egyébként én nem kétlem, hogy erősödött a secondary, és azt sem vártam, hogy egyből ligaelit lesz, de kicsit úgy láttam, hogy fű alatt akarják elintézni az egészet, hozok három olcsó, teljesen közép kategóriás játékost, akiért úgy nem nagyon verseng senki és nesze nektek príma secondary, amúgy meg teljesen mindegy mert itt van a jövő Tom Brady-je, mosolyogjatok mert érik az sb. Én azt mondom, ha a háromból egy jövőre is itt lesz, az már jó arány.
Szerkesztette: hpeter93
több mint 8 éve
Amu korrekt CB tud lenni ha egészséges. A baj, hogy sokszor nem az. Már újoncként rögtön megsérült és valahogy sohasem klappolt nála minden. De egyébként egész gyors, fizikális játékos aki a futás ellen is helytáll. Ha tavaly nem jön össze nekünk Jackrabbit akkor lehet megtartjuk, bár így egy év után úgy néz ki sokkal jobban jöttünk ki a helyzetből. Ahhoz képest nagy csalódás amit vártak tőle (Patrick Petersonnal emlegették egy szinten, kivéve a returner képességek), de ha a megfelelő környezetbe kerül akkor néha szép dolgokra is képes lehet. Átlagnál jobb viszont soha nem lesz már és nála mindig benne van a levegőben egy 4-5 meccses kényszerpihenő.
több mint 8 éve
Az elején engem is zavart ez a Glennon dolog, meg én is sírtam hogy sokat fizettünk neki. Az biztos hogy a Cutleres helyzet már nem vezetett sehova és Hoyer és Barkley sem fogja megváltani a világot. Glennon azért még nem olyan öreg és van némi tapasztalata és ha megnézed a kezdő QB-k fizetését akkor látszik hogy annyira nem is adtunk neki sokat. A szerződése jól felépített így ha nagyon tré lenne különösebb gond nélkül kivágható. Aztán rinyálzam Trubi miatt is, főleg hogy miért tradeltünk fel... Aztán aludtam rá pár napot és már nem is tűnt annyira vészes pikknek. Én is azt tartottam hogy az első körben, főleg ilyen magasan olyan játékos kell aki egyből bevethető. Azonban Pace elmondta hogy jó QB kell az a legfontosabb... Amiben igaza is van. Ezért is csodálkoztam hogy eddig egyik évben sem nyúlt a poszthoz. Most egyből ráduplázott és az egyik csak bejön. A seconderyhez is hozzászólva. Szerintem sokan, így Dave és hpeter is alábecsüli ezt az egységet... Ember tavaly Bausbyk és Glennek voltak fennt a pàlyán... Lehet hogy nem sikerült megszerezni Gilmoret meg a nagy nevrket, de azért itt mindenképp erősödtünk. Amukamara a Giantsnél egy kifejezetten jó CB volt szerintem. Amikor elment a Giantsből akkor abban az FA időszakban ha jól rémlik itt is többen emlegették, hogy nem lenne rossz megszerezni. Végül a Jagshez került. Ott sérült is volt illetve a rendszer se kedvezett neki. Na meg a Jags az a Jags... Eddig a tc-ben jókat lehetett hallani róla és Fangio rendszerében szerintem jó lesz. Demps esetében Tüsi leírta a szitut, én ugyanezt gondolom. Cooper is sokkal jobb mint Bausby és társai. Itt szerintem egyértelműen erősödtünk. Valamint Jacksonts is nagyon kíváncsi vagyok. Eddig róla is jókat lehetett olvasni ( persze mindenki hall of famera tc alatt...) S-ben ott van Hall is aki mutatott tavaly jó dolgokat csak sokat volt sérült. LeBlanc és Callahan is egész jó volt és sokat profitáltak a tavalyi játékidőből. Szóval szerintem messze jobb ez az egység mint ahogy sokan gondolják. A D fal mélysége is sokkal jobb és ha végre nem lenne annyi sérülés ez a D lehetne egy top10 de még tán top5 egység is. Röhögni fogtok, de én AJ távozása melett is úgy érzem hogy a WR sor is jobb lesz. Mélyebb ez a WR felhozatal és szerintem szélesebb a tepertoár. A TE poszt hatalmas Upgrade nállam. El tudok képzelni 2-es vagy akár 3-ás TE szetteket. Tőlük a red zone O nagy javulását várom... Shaheenra nagyon kiváncsi vagyok szerintem 400+ yard és 4-5 TD legalább lessz a neve melett az idény végén... A futójáték is sokszínűbb lehet. Cohent is nagyon fogom sasolni fogom a meccsen. A TC-ben eddig az egyik legjobb, ha nem a legjobb teljesítményt nyújtja. Lehet tényleg ő lesz a kövi Sproles. Amúgy ha elkerülik a csapatot végre a sérülések az eleve nagy upgrade lenne. Én izgatottan várom a szezont. Pokoli nehéz sorsolásunk van, főleg az első 4 meccs. Remélem nem 4:0-val rajtolunk majd....Amúgy mondtátok hogy Glennon egy átlagos QB...Ez sok csapatnak elég volt a PO-hoz, de még SB-hez is... Már a Bears történetében is előfordult ilyen... Egy erős D-vel és fasza futójátékkal Glennon is elég lehet...
több mint 8 éve
Sokmindenben ifazat adok neked, de pl én egyáltalán nem posztra vártam valakit, sokkal inkább azt vártam hogy valaki olyat húzunk aki egyből meghatározó lesz a csapat szempontjából. Persze lehet még ő is az, remélem hogy így lesz de te is írtad hogy ő a jövő embere aki lehet hogy idén pályát sem lát. Nincs még eleged az ilyen pickekből őszintén? Mondtad hogy más csapatoknál teljesen normális hogy vki prospect padozik 1 évet vagy éveket - igen, itt is normális lenne ha lenne roster vagy kezdő ami ezt lehetővé teszi, de nincs. Szinte nagyobb talány hogy mire lesz képes idén ez a csapat mint tavaly, ami azért eléggé megmosolyogtató. Más kérdés hogy reális szemmel (sajnos) teljes mértékben látszik hogy mit fog tudni ez a keret, és ezt a FO tétlenül nézte, sőt, ő managelte ezt az egészet (szándékosan nem mndok rá keretépítést). Persze ha sokminden jól sül el és nem számolunk a menetrendszerű sérülésekkel + mindenki jó formában lesz lehetne jó is ez a keret, de a ha mindig ott van, ami más csapatnálnem mindenhol. Én nem látom a koncepciót a keret mögött, de lehet az én filozófiámmal van baj, nekem többet ér 1 posztra 1 95-ös szintű játékos mint 2 60-as (főleg haszemben is 95ös futkározik ugye...).Na mindegy, nézzük mi sül ki ebből, jó eséllyel többet fogja érdekelni az embereket a kispad meg a "majd jövőre" mint a meccsek.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Glennon kezd, Trubiskyvel terveznek. Csak még 1 évet kurva nehéz lesz eladni, ha gyenge a mérleg, s főleg Pace szemszögéből. Március elején úgy nézett ki a rosteren lévő QB-k sora, hogy Connor Shaw. Cutler sztori evidens, hogy ennyi volt, Barkley 6 meccsen eladott 20 labdát, sajnos ez tolerálhatatlan. Azt meg talán nem kell ecsetelni, hogy Hoyer miért nem maradt.
Csak egy picit gondolj bele abba, hogy márciusban vagyunk, 0 QB van rosteren. Egyértelmű, hogy húzunk QB-t a drafton. Van egy célpontod, előtted meg két csapat, akinél nincs QB. Vársz majd arra, hogy eljő a draft aztán csak beleesik az öledbe az általad kiválasztott? S ha nem? Ha hoppon maradsz, miközben FA piacon sem hoztál senki olyat, aki használható? Glennon nem egy sztár, az ő pályája ahogy már írtam marha pechesen alakult. Az egyértelmű, hogy Foxot kirúgtam volna én is.
Impact játékos 10 millió fölött van évente. A drafton Te csak projektet húzol. Valószínűleg semmit nem veszítünk, ha játszik idén Trubisky (szerintem fog is), de Alex Smith karrierjét is sikerült csodásan elindítani anno még például, végtéren a faszinak csak 4 évbe telt mire valami visszavergődött a kezdő posztig. A másik s talán a legfontosabb, hogy egy QB dolga nem abból áll, hogy odadobja a labdát az elkapónak. Ha ennyi lenne, akkor már TC hírek szerint Trubisky kezdene. Nem akarok okosnak tűnni, de a focinak van a snap előtti része. S ez a koli meg az NFL között egy óriási ugrás. Glennonnak ebben 4 év előnye van, s nem biztos, hogy 4 hónap edzés elég arra, hogy ezt az előnyt Trubisky eltűntesse.
Megmondom én mi a legnagyobb probléma. Te nagyon szerettél volna valakit, aki feltehetőleg secondary játékos, s nem ő lett, hanem Trubisky. Az meg különösen fáj neked, hogy még fel is adtál miatta egy Jarron Gilbert, Joaquin Iglesias duót.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 8 éve
Tüsi ki fog kezdeni? Nem Glennon? akkor szerinted kivel terveznek? az 1 éves deal miatt hosszútávon persze hogy nem, de akkor újra felteszem a kérdést: minek hozol ide egy kurvára középszerű QB-t nem ő a megoldás aszerint sem aki idehozta? Iskolapéldája a félmegoldásnak, amiből nekem személy szerint már nagyon elegem van. Ha pedig tudtad hogy kihúzod a jövő emberét akkor nem kellett volna szerezni neki egy értelmes edzőt esetleg...? Nekem nincs bajom azzal ha most kellett QB, de azzal már igen hogy tradelsz az 1/2-ért majd lenyilatkozod hogy prospect a srác és 1 évig inkább gyakoroljon. Lehet az én értékítéletemmel van baj de nálam az 1/2-s picken azonnal bevethető impact játékost illik húzni. Még egy kérdés és bocsánat tényleg nem kötözködni akarok: mit veszítünk azzal ha Trubiskyt betesszük idén? mi az amit egy offseason alatt nem lehet megtanítani egy 1/2-es tálentumnak erről a játékról?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
1. A QB-k 99% ár-érték arányban nem ér annyit, mint ahol elviszik. Érdekes módon ez csak itt nálunk gond, máshol olyan franchiseknál, ahol kapisgálják a futballt ez nem probléma. (s itt drukker szintre is gondolok)1. Ár/érték arányban előzetesen sokat adtunk érte szvszegy olyan ligában ami most már egyértelműen pass heavy és egy olyan csoportban ahol Rodgers és Stafford van ill. úgy hogy ezt az idei offseason alatt pöpecen meg lehetett volna oldani egy jó időre. Nem nekünk kell egy 1/2-es aki csak prospect meg egy rakat középszer és imádkozzunk hogy valamelyik értékelhetőt nyújtson. Nem tudom hogy csinálja velem ez a sportág azt hogy ennek ellenére megveszek már a kezdésért 😀Miután kiemelted, hogy a liga pass heavy, azután kritizálod, hogy a csapat a pass heavy liga legfontosabb posztjára lőtte el az első körét. Még mindig nem hiszem el, hogy bárki is elhitte, hogy Glennont itt franchise QB-nak látják.
davemayer
tüsi91
2. Akkor mi a tökömnek hozták Glennont?
Az hogy a liga pass heavy-vé vált nem azt jelenti hogy neked is azzá kell válni azt viszont hogy azonnal fel kell rá készülnöd hogy elhárítsd azt igen.
davemayer
2. Szerinted miért?
Van két opció felépíteni egy QB-t. 1. Egyből a pályán (én is inkább ezt támogatnám). 2. Nem egyből a mélvízbe dobva. Vannak mindegyikre jó és rossz példák is. Nálunk úgy néz ki a kettes variáció él. Mivel Pace maradt Fox mellett, utóbbinak meg eredmény kell, ezért a Glennon deal az ő szemszögükből logikus. A faszi egy fájdalmasan középszerű QB amúgy, de Brian Hoyerrel nem lehetett eladni nemhogy egy szezont, de 2 meccset sem. Trubisky pedig egyértelmű, hogy a szokásosnál is nyersebb és kevesebb tapasztalattal bír. A 2018-as QB class tudom sokkal jobb, a következő mindig jobb amúgy is. Én ezt már sokszor hallottam. S akkor fel lehet tenni a nagyon okos és semmit érő kérdéseket, hogy dehát akkor miért nem húzunk 2018-ban QB-t?
S mivel nem válaszoltad meg a kérdésem. Te elhitted, hogy Glennonnal hosszútávon terveznek? Ha igen, akkor mondjuk nincs is több kérdésem, ha nem, akkor meg nem értem miért vagy a Trubisky pick ellen.
Nézd meg a nagyon veretes Demps, Amos kezdő mögött a Prosinski HJQ duó van, és szinte biztos, hogy az egyik kezdő lefog sérülnihpeter93Rollenak mielőtt idejött jó szezonja 2 évvel korábban volt utoljára. Dempsnek lehet csak összesen két jó szezonja volt, de az speciel pont a legutóbbi kettő (bár amennyire tudom a Giantsben sem égették el élve a teljesítménye miatt), szóval a teljesítmény görbe az épp ellentétes irányban haladt.
Demps vita nélkül kezdő lesz. Nem látom azt, hogy nálunk nagy határmesgye lenne a free safety és strong safety posztok közt, de a párjától függ, hogy melyik. Megnéztem mégegyszer a rostert, pedig pont ma délelőtt írtam ki a számokat és neveket a Broncos elleni meccsre. Mintha egy pár nevet kihagytál volna. Amos helye kérdéses, neki nagy előnye, hogy a boxba odalehet küldeni, de nyilván nem jó játékos a srác. Bushba én semmit nem láttam, de Jackson továbbra is roppant érdekes project számomra. A srác egy free safety, jó labda érzékkel, hatótávval és intelligenciával, sajnos mit ad Isten, hogy sérülékeny és valami félelmetesen borzalmas technikával szerel. Ha utóbbin tudtak javítani (meccseken most meglátjuk) akkor kezd szeptemberben. Ha nem, akkor Amos. Prosinski és Jones-Quartey az említett urak után van a valós DC-n. Továbbá ott van még Hall is, szerintem ő is előttük van.
Corner pociba hoztál két teljesen közepes játékost, Amukamara és Fuller, mögött ott van egy halom FRA és hátsó körös draftolt, akik szinte biztos pályára fognak lépni. Szóval simán elképzelhető egy HJQ-Prosinski safety páros a Mcmanis, Deiondre Hall, Marcus Cooper trióval. hpeter93Ehhez a vízióhoz ki kell esnie kb. 4 safetynek meg 4 cornernak. Nyugodtan bökj rá arra a csapatra, akinek a 3. sora is NFL kezdő szint.
Amúgy: Amukamara és Cooper nem sztárok, de nem szopatják halálra őket mondjuk Porterral, meg Bausbyval ellentétben. Második számú cornerek mindketten ideális esetben. Shutdown CB nincs, ez oké. Előrelépés van? Szerintem nem kevés. Egyébként szabin vagyok, a minap olvastam vissza Fullerről egy értékelést, hogy a 2015-ös botrányos kezdés után az utolsó 10 meccsen TOP10-es CB volt a ligában. (TC-ben egyébként savazzák, ez nem jelent jót). LeBlanc neked tetszett tavaly? Nekem igen. Persze voltak hibái, mikor Nelson megverte meg hasonlók. Az mondjuk neki nem segített, hogy ki kellett mennie a szélre, mert a többiek fogalmatlanok voltak. Ő lesz a nickel CB. Van még az egyébként nem rossz, de állandóan sérült Callahan. McManistől pedig úgy néz ki fájdalmas búcsút vehetünk, mert Baanks áttudja venni a helyét ST-ben, s vész esetén a pályára is fel lehet küldeni.
Szóval én azt látom, hogy a Jezdimirovics-Csukics kaliberű jugoszlávok helyett ezúttal a Lazovics-Scepovics kaliberű srácok érkeztek, nyilván egy Rakitic-Modrics duóval mindenki elégedettebb lenne.
több mint 8 éve
Én Trubinsky hozásával abszolút egyetértettem, Glennonnal sincs bajom, maximum azzal, hogy mennyiért jött.. A nagyobb gondjaim a secondaryval vannak, ahogyan írtam is, Jött egy Demps, aki 32 éves, és volt 2 jó szezonja a karrierje végén. Úgy rémlik ennek az érának már volt egy végletekig hasonló próbálkozása Antrel Rolle-al. Nézd meg a nagyon veretes Demps, Amos kezdő mögött a Prosinski HJQ duó van, és szinte biztos, hogy az egyik kezdő lefog sérülni. Egyébként Rolle, Amukamara, és Demps is megfordult a Giantsben. A Corner pociba hoztál két teljesen közepes játékost, Amukamara és Fuller, mögött ott van egy halom FRA és hátsó körös draftolt, akik szinte biztos pályára fognak lépni. Szóval simán elképzelhető egy HJQ-Prosinski safety páros a Mcmanis, Deiondre Hall, Marcus Cooper trióval. Erre ránéznek az ellenfelek és röhögőgörcsöt kapnak.egy olyan ligában ami most már egyértelműen pass heavy és egy olyan csoportban ahol Rodgers és Stafford van ill. úgy hogy ezt az idei offseason alatt pöpecen meg lehetett volna oldani egy jó időre. Nem nekünk kell egy 1/2-es aki csak prospect meg egy rakat középszer és imádkozzunk hogy valamelyik értékelhetőt nyújtson. Nem tudom hogy csinálja velem ez a sportág azt hogy ennek ellenére megveszek már a kezdésért 😀Miután kiemelted, hogy a liga pass heavy, azután kritizálod, hogy a csapat a pass heavy liga legfontosabb posztjára lőtte el az első körét. Még mindig nem hiszem el, hogy bárki is elhitte, hogy Glennont itt franchise QB-nak látják.
davemayer
A másik, hogy a secondary nem lett a liga krémje, de körülbelül 3 poszton fog sokkal jobb játékos játszani, mint tavaly.
tüsi91
Persze ezek a délszláv légiósok jobbak mint a puskás akadémia gazdag szüleinek béna gyerekei, de nem fogsz velük hatalmasat előrelépni, maximum annyit, hogy 2-1 ra kapsz ki 4-1 helyett. Persze,ahogy Pinyő úgy Fox sem tudja ezt. Csak jól benyal a főnöknek, aztán bemarkolja a lóvét, ha gond van megy tovább keringeni az Nfl-ben, ahogy Pinyő az Nb1-ben.
Szerkesztette: hpeter93
több mint 8 éve
1. Ár/érték arányban előzetesen sokat adtunk érte szvszegy olyan ligában ami most már egyértelműen pass heavy és egy olyan csoportban ahol Rodgers és Stafford van ill. úgy hogy ezt az idei offseason alatt pöpecen meg lehetett volna oldani egy jó időre. Nem nekünk kell egy 1/2-es aki csak prospect meg egy rakat középszer és imádkozzunk hogy valamelyik értékelhetőt nyújtson. Nem tudom hogy csinálja velem ez a sportág azt hogy ennek ellenére megveszek már a kezdésért 😀Miután kiemelted, hogy a liga pass heavy, azután kritizálod, hogy a csapat a pass heavy liga legfontosabb posztjára lőtte el az első körét. Még mindig nem hiszem el, hogy bárki is elhitte, hogy Glennont itt franchise QB-nak látják.
davemayer
tüsi91
2. Akkor mi a tökömnek hozták Glennont?
Az hogy a liga pass heavy-vé vált nem azt jelenti hogy neked is azzá kell válni azt viszont hogy azonnal fel kell rá készülnöd hogy elhárítsd azt igen.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
egy olyan ligában ami most már egyértelműen pass heavy és egy olyan csoportban ahol Rodgers és Stafford van ill. úgy hogy ezt az idei offseason alatt pöpecen meg lehetett volna oldani egy jó időre. Nem nekünk kell egy 1/2-es aki csak prospect meg egy rakat középszer és imádkozzunk hogy valamelyik értékelhetőt nyújtson. Nem tudom hogy csinálja velem ez a sportág azt hogy ennek ellenére megveszek már a kezdésért 😀Miután kiemelted, hogy a liga pass heavy, azután kritizálod, hogy a csapat a pass heavy liga legfontosabb posztjára lőtte el az első körét. Még mindig nem hiszem el, hogy bárki is elhitte, hogy Glennont itt franchise QB-nak látják.
davemayer
A másik, hogy a secondary nem lett a liga krémje, de körülbelül 3 poszton fog sokkal jobb játékos játszani, mint tavaly.
---
A kijött depth chartból annyi következtetést lehet levonni, hogy valaki dolgozott vele 30 percet szummába.
A depth jóval erősebb, mint az elmúlt években. De nem a támadófalnál. Massie alapban is egy fasz tudja, de Compton/Sowell duó startol jelenleg a swing tackle posztért. Kush kiesése meg abból a szempontból gáz, hogy ő mögötte van Morgan, mint rookie és a nagy semmi. Grasu mint csere center az tiszta, főleg így Kush nélkül. Mivel Long visszatérését nem siettetik (értsd nem játszik a Broncos ellen) remélem nem Whitehair lesz a jobb guard és Grasu a center. (néhány snap erejéig így gyakoroltak edzésen). Ide kukázunk sztem valakit majd cutok után.
WR sor Jeffery nélkül meggyengült, de legalább olyanok vannak rosteren, akik láttak már éles meccset belülről és már jó szezonjuk is volt. White-t dicsérik, tavaly is így kezdtük. Sokat nem várok tőle. Az idei Marcus Monk díjas (heh Jimmy) elkapó pedig Tanner Gentry. A hírek szerint roppant impresszív TC-je van.
TE trió szerintem óriási előrelépés tavalyhoz képest. Védőfal kimondottan erősnek tűnik, főleg ha Goldman is egészséges lesz. Hicks-Goldman-Howard-Bullard (utóbbit is fenemód dicsérik) helye biztos, a maradék két helyre Jenkins vs Wilson, mint NT csere és Unrein vs RRH, mint DE csere harcolnak. Pass rushereknél már kifejtettem korábban aggályaim, secondarybe meg jött 3 kezdő + Fuller is visszatér, meg a fiatalok fejlődnek blablabla.
Én készen állok a szezonra.
Szerkesztette: tüsi91