Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
A cutolgatások mikor szoktak kezdődni kb? Várom már mikor basszuk ki a szemetet
több mint 11 éve
Nem tudom, melyik volt rosszabb a mai vagy az NFC döntő? Ott mondjuk nagyon sajnáltam a D-t. Ezt nem lesz könnyű lenyelni az tuti. S akkor holnaptól indulhat a Cutler vs no Cutler, meg a többi. Nem könnyű.
több mint 11 éve
M.Bennett-el mi volt ma nem sok elkapott yard-ja volt? Vagy csak blokkoláshoz használták?
több mint 11 éve
Van egy Best of Jenna Jameson filmem letöltve, még bele se néztem. Talán kicsit lehiggadnék.Köszönöm ezt a szenzációs meccset! Ha nem nyerünk akkor is beírtam volna. Brutál O volt ez ebben az idényben tőletek, jövőre klasszikus D, és találkozunk a főcsoport-döntőben. Fel a maci fejekkel!Old Green BayNem írtad volna be. Minden csesztetés nélkül. A bré jó oldalán könnyű beszélni. Ez most nálunk egy anal cock monster.tüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
A chewbacca védelem, mindig győzMegmondom őszintén, én elengedném Cutlert is, és Marshallt is. Kb. nulla a hozzáadott értékük, akármilyen viccesen is hangzik. Forte, Bennett, Jeffery köré kell jobban építeni, és egy fiatal irányítóval talán megszabadulna a csapat egy mentális tehertől. Belefeccölni mindent a védőfalba,hogy legyen pass rush. Rosszabb nem lenne.Ezt a csoportot annyiszor megnyerhettük volna. Redskins, Lions, Vikings és most a legfájóbb a Packers ellen is. Én nem hiszem el, hogy valaki ennyire pech-es legyen.Toto21Ennyi pech nincs. Ez nem pech. Ez az, hogy nem érdemled meg, mert nem vagy képes megcsinálni.tüsi91
Egyszerűen ezzel nem tudok mit kezdeni. Nem értem. Hölgyeim és Uraim, úgymond esküdtek. Ennek nincs semmi értelme.füligjimmy
több mint 11 éve
148 futott yardot kaptunk, sokszor megfogtuk lacy-t de starks futott egy kibaszott hosszut, a statisztika nem hazudik, előrelépés nem igazán volthpeter93Az első fiben a D túlteljesítette minden elképzelésem, hogy aztán a másodikban feltegye a "koronát" a szezonra.
több mint 11 éve
De, és már készültem rá 4. negyedben.Köszönöm ezt a szenzációs meccset! Ha nem nyerünk akkor is beírtam volna. Brutál O volt ez ebben az idényben tőletek, jövőre klasszikus D, és találkozunk a főcsoport-döntőben. Fel a maci fejekkel!Old Green BayNem írtad volna be. Minden csesztetés nélkül. A bré jó oldalán könnyű beszélni. Ez most nálunk egy anal cock monster.tüsi91
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
Megmondom őszintén, én elengedném Cutlert is, és Marshallt is. Kb. nulla a hozzáadott értékük, akármilyen viccesen is hangzik. Forte, Bennett, Jeffery köré kell jobban építeni, és egy fiatal irányítóval talán megszabadulna a csapat egy mentális tehertől. Belefeccölni mindent a védőfalba,hogy legyen pass rush. Rosszabb nem lenne.Ezt a csoportot annyiszor megnyerhettük volna. Redskins, Lions, Vikings és most a legfájóbb a Packers ellen is. Én nem hiszem el, hogy valaki ennyire pech-es legyen.Toto21Ennyi pech nincs. Ez nem pech. Ez az, hogy nem érdemled meg, mert nem vagy képes megcsinálni.tüsi91
Egyszerűen ezzel nem tudok mit kezdeni. Nem értem. Hölgyeim és Uraim, úgymond esküdtek. Ennek nincs semmi értelme.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Köszönöm ezt a szenzációs meccset! Ha nem nyerünk akkor is beírtam volna. Brutál O volt ez ebben az idényben tőletek, jövőre klasszikus D, és találkozunk a főcsoport-döntőben. Fel a maci fejekkel!Old Green BayNem írtad volna be. Minden csesztetés nélkül. A bré jó oldalán könnyű beszélni. Ez most nálunk egy anal cock monster.
több mint 11 éve
148 futott yardot kaptunk, sokszor megfogtuk lacy-t de starks futott egy kibaszott hosszut, a statisztika nem hazudik, előrelépés nem igazán volt
több mint 11 éve
Köszönöm ezt a szenzációs meccset! Ha nem nyerünk akkor is beírtam volna. Brutál O volt ez ebben az idényben tőletek, jövőre klasszikus D, és találkozunk a főcsoport-döntőben. Fel a maci fejekkel!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
Ezt a csoportot annyiszor megnyerhettük volna. Redskins, Lions, Vikings és most a legfájóbb a Packers ellen is. Én nem hiszem el, hogy valaki ennyire pech-es legyen.Toto21Ennyi pech nincs. Ez nem pech. Ez az, hogy nem érdemled meg, mert nem vagy képes megcsinálni.
több mint 11 éve
Egen, 28 pont. Szép. 42 yardról kezdtünk. Aztán fumbli. Aztán nem tudsz egy drive-ot életben tartani, amikor látod, hogy a D teljesen kifulladt, mert az első félidőben a snapket 70%-a a térfélről indult. Azt a moslékot öntsük mindenki nyakába,ami jár. 7 kurva pont az első félidőben. 7 pont = 1 félidő. Az, hogy egyáltalán meccsben voltál, a védelemnek köszönhető. Nyilván így kell elbukni. Az élet nagy mókamester.Na jó, ismét véget ért a szezon. Ismét úgy, hogy az embernek köpni sincs kedve.Mostmég annyi örömünk sincs,mint tavaly volt, amikor izgulhattunk az új HC miatt. Ez kiábrándító. A szezon legnagyobb meccsén ilyen offense az első félidőben.....kiábrándító. Leugrottam a Trestman bandwagonról, Uraim. Emery összekötötte vele a sorság, mostmár egye meg ő is,amit főzött.füligjimmyBazdmeg ott van 28 a GB ellen. Legyen már elég a legnagyobb riválisod ellen. Szopjon lovat mind. Tucker meg egy vagon négert.kovi470
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ezt a csoportot annyiszor megnyerhettük volna. Redskins, Lions, Vikings és most a legfájóbb a Packers ellen is. Én nem hiszem el, hogy valaki ennyire pech-es legyen.
több mint 11 éve
engem az zavar hogy kb 2-3szor annyi hibát elkövetett a GB mint az várható lenne és így is vernek.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
A második félidő OK volt... de az első ??? 4 punt, 1 TD, úgyhogy volt olyan hogy a Packers térfeléről indultál.... Pfff. Vicc.Na jó, ismét véget ért a szezon. Ismét úgy, hogy az embernek köpni sincs kedve.Mostmég annyi örömünk sincs,mint tavaly volt, amikor izgulhattunk az új HC miatt. Ez kiábrándító. A szezon legnagyobb meccsén ilyen offense az első félidőben.....kiábrándító. Leugrottam a Trestman bandwagonról, Uraim. Emery összekötötte vele a sorság, mostmár egye meg ő is,amit főzött.füligjimmyBazdmeg ott van 28 a GB ellen. Legyen már elég a legnagyobb riválisod ellen. Szopjon lovat mind. Tucker meg egy vagon négert.kovi470
3&17-nél AJ nem csinálta meg a bravúrt. Amit McCown passzainál megcsinált.... Ott ment el. Meg még utána 7 helyen.
több mint 11 éve
28 a GB ellen?! Nekünk se volt elég tavaly, kellett hozzá bőven több, mint 30...Rodgers-szel nehéz őket megütni...
több mint 11 éve
Szar volt az O ez tény, viszont meccseken át csak miattuk nyertünk, én továbbra is a d nyakába varrom a szar szezont, csak már mindenki természetesnek vette a szezon végére hogy szarok.
több mint 11 éve
Na jó, ismét véget ért a szezon. Ismét úgy, hogy az embernek köpni sincs kedve.Mostmég annyi örömünk sincs,mint tavaly volt, amikor izgulhattunk az új HC miatt. Ez kiábrándító. A szezon legnagyobb meccsén ilyen offense az első félidőben.....kiábrándító. Leugrottam a Trestman bandwagonról, Uraim. Emery összekötötte vele a sorság, mostmár egye meg ő is,amit főzött.füligjimmyBazdmeg ott van 28 a GB ellen. Legyen már elég a legnagyobb riválisod ellen. Szopjon lovat mind. Tucker meg egy vagon négert.
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
Azt kaptuk, ami jár. Egy heart breaker vereség. Lettünk volna 0-16, de ez bazdmeg.... S pont a Packers ellen, komolyan jövőre nekem egy célom lesz Rodgerssel megverni őket, a többit leszarom.Lovie Smithel az egyik legjobb PO-ba nem jutó csapat voltunk, Marc Trestmannek az egyik legjobb PO-ba nem jutók vagyunk. Rengeteg esélyt kaptunk, hogy nyerjünk. Az a csapat nyert, aki él vele. S ez a Packers. Mind mindig, de ez nagyon heart breaker.
több mint 11 éve
Sikerült egy 10-6-ból 8-8-at kreálni....köszönjük...Komolyra fordítva: az elmúlt két meccsen mindenki csak lődörgött....az elmúlt évek Offenseit egy csapat molylepke is meg tudta volna tanulni, olyan szánalmasak voltak, de még így is Jay sérülései kellettek a buktákhoz....
Itt ment az O. Jay nélkül is, de cserébe tönkrement a D és az ST, ráadásul még csak arca sincs az egésznek....
Újra: 10-6-ból 8-8.....
Jah: Nézzük meg Arians mit csinált a gyengébb erőkből álló Cardsból....ez a "nemmindegy"....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Mccownal hoztuk volna😀 Sajnos egy generáció a sport tv kommentátorain nő fel nem jó ez így.hpeter93Na ezért nézem én inkább eredeti kommentárral. Csak ajánlani tudom!
több mint 11 éve
Mccownal hoztuk volna😀 Sajnos egy generáció a sport tv kommentátorain nő fel nem jó ez így.hpeter9310 éves gyerekek irkálják... xD Jólvan, nem is idegesítem magam ilyennel

több mint 11 éve
Mccownal hoztuk volna😀 Sajnos egy generáció a sport tv kommentátorain nő fel nem jó ez így.
több mint 11 éve
„Ezért nem nyerhet soha a Red Sox a kupán.”Faszom 😕
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k