Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Nem bántásból Foles itt korántsem nézne ki olyan jól mint nálunk, neki aztán tényleg kell a megfelelő közeg. S az ugye itt.... Nem tudom az elmúlt egy évben sikerült e már annyit magára szednie tudásban, tapaszalatban, hogy ez megváltozott nála.
több mint 8 éve
Nick Foles-ért állítólag egy AFC csapat már elgondolkodtató ajánlatot tett a Philynek. Érdkes lenne ha a 4. pickért eljönne mert akkor vagy hozunk valakit mögé tanulási céllal, tőle vagy a stábtól, vagy akkor jönne Barkley 1/1en. Nem vagyok Foles fan, nem ismerem a csókát, de papíron jól néz ki a Foles-Barkley duó. Csak egy lehetőség, valahogy nem hiszek az 1/1-qb-kban, jó a felhozatal, de nem mondanám egyértelműen egy Luck-Stafford-RG3 szintű kínálatnak.
több mint 8 éve
A bőség zavara a probléma, ezert inkabb kivarjak hogy csakmegy maradjon 😁
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 8 éve
De akkor legalább elmondhatod, hogy mindent megpróbáltál.Ennyi erővel az is benne van ugyanúgy a pakliba hogy QB az 1/1 és jövőre jön a kövi 0-16.Hát akkor egyedül maradok a véleményemmel, de én továbbra is egy jó opciónak tartom. 1/1 Barkley, 1/4 Rosen/Mayfield/Darnold.És három év múlva, amikor a mi választottunk bust lesz, a másik kettő meg PO-ba megy, megint fogjuk a fejünket, hogy kihagytuk a tutit.
P@trik
És ezt sem tudom elfelejteni 😊
www.cincyjungle.com/2012/2/24/2821661/mike-mayock-trent-richardson-is-the-best-running-back-prospect-since
www.nfl.com/news/story/09000d5d82814011/article/trent-richardson-ranks-as-no-3-prospect-in-2012-nfl-draft
Joey Tribbiani
Én nem hiszek abba hogy Barkely benn lesz még 1/4-en, de Mayfield/Rosen/Darnold trióból biztos hogy lesz még benn.
P@trik
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 8 éve
Hát akkor egyedül maradok a véleményemmel, de én továbbra is egy jó opciónak tartom. 1/1 Barkley, 1/4 Rosen/Mayfield/Darnold.Ebben az esetben a 3 QB-nak egyformanak kell lennie, de itt akkor is karriergyilkos huzas lenne, mert ha nem jon be akar ugyanaz a QB 1/4-re ha a masik 2-bol akar egy is jo lesz.
P@trik
több mint 8 éve
Pláne ha rudolfba vagy a jó laamarba szeret bele az fo. 1/22ön tuti elérhető lesz vmeik 😀Ennyi erővel az is benne van ugyanúgy a pakliba hogy QB az 1/1 és jövőre jön a kövi 0-16.Hát akkor egyedül maradok a véleményemmel, de én továbbra is egy jó opciónak tartom. 1/1 Barkley, 1/4 Rosen/Mayfield/Darnold.És három év múlva, amikor a mi választottunk bust lesz, a másik kettő meg PO-ba megy, megint fogjuk a fejünket, hogy kihagytuk a tutit.
P@trik
www.cincyjungle.com/2012/2/24/2821661/mike-mayock-trent-richardson-is-the-best-running-back-prospect-since
www.nfl.com/news/story/09000d5d82814011/article/trent-richardson-ranks-as-no-3-prospect-in-2012-nfl-draft
Joey Tribbiani
Én nem hiszek abba hogy Barkely benn lesz még 1/4-en, de Mayfield/Rosen/Darnold trióból biztos hogy lesz még benn.
P@trik
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Ennyi erővel az is benne van ugyanúgy a pakliba hogy QB az 1/1 és jövőre jön a kövi 0-16.Hát akkor egyedül maradok a véleményemmel, de én továbbra is egy jó opciónak tartom. 1/1 Barkley, 1/4 Rosen/Mayfield/Darnold.És három év múlva, amikor a mi választottunk bust lesz, a másik kettő meg PO-ba megy, megint fogjuk a fejünket, hogy kihagytuk a tutit.
P@trik
Joey Tribbiani
több mint 8 éve
Hát akkor egyedül maradok a véleményemmel, de én továbbra is egy jó opciónak tartom. 1/1 Barkley, 1/4 Rosen/Mayfield/Darnold.És három év múlva, amikor a mi választottunk bust lesz, a másik kettő meg PO-ba megy, megint fogjuk a fejünket, hogy kihagytuk a tutit.
P@trik
több mint 8 éve
Hát akkor egyedül maradok a véleményemmel, de én továbbra is egy jó opciónak tartom. 1/1 Barkley, 1/4 Rosen/Mayfield/Darnold."egyszer ellenzékben, mindig ellenzékben"
P@trik
több mint 8 éve
Hát akkor egyedül maradok a véleményemmel, de én továbbra is egy jó opciónak tartom. 1/1 Barkley, 1/4 Rosen/Mayfield/Darnold.
több mint 8 éve
Ha nem QB lesz az 1/1, sztem haza se menjen a teljes vezérkar, ott helyben rúgjanak ki mindenkit.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Az nem játszhat, hogy feltrade-eltek 1.2-re (1.4 + egy valag pick)? Picketek van, FA-n lehet költeni a többi posztra.
több mint 8 éve
Szvsz tavaly simán belefért nektek Garrett, de idén egyértelműen QB kell az 1/1-re. És ezt nem azért mondom, hogy Barkley hozzánk kerüljön, mert én az 1/2-re is inkább egy irányítót szeretnék, persze Barkley-t sem bánnám.
több mint 8 éve
Pont ezaz, tavaly még lenyeltük itt páran, h. Garrett, korszakos tehetség a három legfontosabb poszt egyikére. Na de egy RB miatt megint passzolni a QB-t? No comment. Ez lenne az utolsó szög.Futót 1/1-re, feladom. Miért olyan nehéz egyszer nem túlkombinálni a dolgokat és behúzni azt a bizonyos QB-t?Az a baj ez az elmúlt 1-2 évben is így volt😉
Az egész téma fárasztó, végre van 2-3 értelmes QB, első helyen választunk, mi kell még?
Joey Tribbiani
Dorsey se tud itt értelmeset csinálni, akkor tényleg senki.
dande
több mint 8 éve
Futót 1/1-re, feladom. Miért olyan nehéz egyszer nem túlkombinálni a dolgokat és behúzni azt a bizonyos QB-t?Az a baj ez az elmúlt 1-2 évben is így volt😉
Az egész téma fárasztó, végre van 2-3 értelmes QB, első helyen választunk, mi kell még?
Joey Tribbiani
Dorsey se tud itt értelmeset csinálni, akkor tényleg senki.
több mint 8 éve
Futót 1/1-re, feladom. Miért olyan nehéz egyszer nem túlkombinálni a dolgokat és behúzni azt a bizonyos QB-t? Az egész téma fárasztó, végre van 2-3 értelmes QB, első helyen választunk, mi kell még?
több mint 8 éve
Aztan majd csodalkozik mindenki hogy Kizer a fr qb...
több mint 8 éve
Amennyire hallom Capt. Kirk nem nagyon kíván hozzátok szerződni, persze lehet hogy van az a pénz...Én inkább hoznám a saját magam által választott ifjú titán a draftról. Eddig ezek a foltozgatások az FA QB-al nem jöttek be... Na persze mondjuk nállatok a draftoltak se 😊 De most 1/1 és több tehetséges QB is van... Itt a remek alkalom...Capt. Kirk elhozzuk FA-ról, 1/1 Barkley 1/4 OL feljövünk majd valamikor a legjobb WR-ért, a többi pick mehet a védelembe 😀Jajj 😃😃Idén elég mély a draf RB poszton, persze Barkleyra mindenki azt mondja hogy tuti HOF-All Pro Probowler hyper giga-mega jó playa lesz aki generációs tehetség...De 1/1-re RB abba a csapatba amely évtizedek óta nem találja a QB-t aki elvezeti őket az ígéret földjére? Ki kell venni a szerintetek legjobb QB-t ahogy mondtad is, az 1/1 egyszerűen nem lehet más ha ez a frenchise akar valamit ebben a ligában... Ha extra mákotok van Barkley még bennt lesz 1/4-en, de ha nem még mindig lesz top tier talent. 2 top 5 pick nagyon ritkán adatik meg egy csapatnak, ezt illene kihasználni...
Ugyanarról beszélünk. 1/1 mindenki elérhető nem kell azt játszani mint eddig ,hogy kimegy két QB pl anno Luck,RG3 és jött Weeden de mi nagyon vertük neki , hogy Ő volt a kiszemelt közben pedig csak Ő maradt ...
Most nem kell ilyet játszani kiválasztjuk azt akit a legjobbnak tartunk. Nem azt mondtam hogy tudjuk ki a legjobb. Azt választjuk aki nekünk kell!
Ezért most azt hiszem idiótaság lenne az 1/1et Barkley ra lőni mert hát a 3 QBbol biztos lesz még valaki jó lesz az nekünk ... Ez az inkompetencia... Plusz Barkley valóban frankó de korántsem kihagyhatatlan prospect aki nekünk elsőre kell... Ugyanúgy elfogadnám helyette Guice-t szinte ugyanolyan löketet adna az offense-nek az új iranyitoval
Drip
Tomcsik
zsutu
több mint 8 éve
Capt. Kirk elhozzuk FA-ról, 1/1 Barkley 1/4 OL feljövünk majd valamikor a legjobb WR-ért, a többi pick mehet a védelembe 😀Jajj 😃😃Idén elég mély a draf RB poszton, persze Barkleyra mindenki azt mondja hogy tuti HOF-All Pro Probowler hyper giga-mega jó playa lesz aki generációs tehetség...De 1/1-re RB abba a csapatba amely évtizedek óta nem találja a QB-t aki elvezeti őket az ígéret földjére? Ki kell venni a szerintetek legjobb QB-t ahogy mondtad is, az 1/1 egyszerűen nem lehet más ha ez a frenchise akar valamit ebben a ligában... Ha extra mákotok van Barkley még bennt lesz 1/4-en, de ha nem még mindig lesz top tier talent. 2 top 5 pick nagyon ritkán adatik meg egy csapatnak, ezt illene kihasználni...
Ugyanarról beszélünk. 1/1 mindenki elérhető nem kell azt játszani mint eddig ,hogy kimegy két QB pl anno Luck,RG3 és jött Weeden de mi nagyon vertük neki , hogy Ő volt a kiszemelt közben pedig csak Ő maradt ...
Most nem kell ilyet játszani kiválasztjuk azt akit a legjobbnak tartunk. Nem azt mondtam hogy tudjuk ki a legjobb. Azt választjuk aki nekünk kell!
Ezért most azt hiszem idiótaság lenne az 1/1et Barkley ra lőni mert hát a 3 QBbol biztos lesz még valaki jó lesz az nekünk ... Ez az inkompetencia... Plusz Barkley valóban frankó de korántsem kihagyhatatlan prospect aki nekünk elsőre kell... Ugyanúgy elfogadnám helyette Guice-t szinte ugyanolyan löketet adna az offense-nek az új iranyitoval
Drip
Tomcsik
több mint 8 éve
Jajj 😃😃Idén elég mély a draf RB poszton, persze Barkleyra mindenki azt mondja hogy tuti HOF-All Pro Probowler hyper giga-mega jó playa lesz aki generációs tehetség...De 1/1-re RB abba a csapatba amely évtizedek óta nem találja a QB-t aki elvezeti őket az ígéret földjére? Ki kell venni a szerintetek legjobb QB-t ahogy mondtad is, az 1/1 egyszerűen nem lehet más ha ez a frenchise akar valamit ebben a ligában... Ha extra mákotok van Barkley még bennt lesz 1/4-en, de ha nem még mindig lesz top tier talent. 2 top 5 pick nagyon ritkán adatik meg egy csapatnak, ezt illene kihasználni...
Drip
több mint 8 éve
Jajj 😃😃Ugyanarról beszélünk. 1/1 mindenki elérhető nem kell azt játszani mint eddig ,hogy kimegy két QB pl anno Luck,RG3 és jött Weeden de mi nagyon vertük neki , hogy Ő volt a kiszemelt közben pedig csak Ő maradt ...
több mint 8 éve
számból vetted ki a szót, a legjobb az Dorsey szerint lesz a legjobb !Nekünk a 3 top qb- bol nem a maradék kettő kell hanem a legjobb... Ezert van az 1/1Csak ugye azt ki tudja biztosan megállapítani, hogy ki a legjobb...
Komolyan mondom ...
Drip
Az oké, hogy a vezetőségnek van egy elképzelése, hogy kit kellene húzni, szerintük ki a legjobb, csak, hogy tényleg beválik-e az már egy másik kérdés.
kapitnono
több mint 8 éve
Nekünk a 3 top qb- bol nem a maradék kettő kell hanem a legjobb... Ezert van az 1/1Csak ugye azt ki tudja biztosan megállapítani, hogy ki a legjobb...
Komolyan mondom ...
Drip
Az oké, hogy a vezetőségnek van egy elképzelése, hogy kit kellene húzni, szerintük ki a legjobb, csak, hogy tényleg beválik-e az már egy másik kérdés.

több mint 8 éve
Nekünk a 3 top qb- bol nem a maradék kettő kell hanem a legjobb... Ezert van az 1/1 Komolyan mondom ...
több mint 8 éve
Barkley egy szörny te jó isten mekkora húzás lenne, én bőven eltudnám képzelni 1/1re hiába tartják vérforralónak a futó ilyen korai húzását.A combine után én is így gondolom, tudom, hogy a qb kardinális kérdés, de 1/4-re még biztos bent lesz a 3 top qb-ből kettő.
Kíváncsi leszek azért még ma a QB-k mit művelnek.
P@trik