Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 624 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Taylor lesz a mentor
alatriste
Ahogy Petermannek is megtanította hogy kell 5 intet dobni kezdésnek... Inkább csak kezdjen és koncentráljon a saját játékára, van coaching staff aki majd tanítgatja a draftolt qb-t.
Csiriba
Rodgers is milyen faszan ki tanította Hundleyt...
Enyhén túl van gondolva ez a mentor szerep is az NFLben.

több mint 8 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 605 — je suis poloska
És mit tanul TT mögött?...
Wyatt
öööö.... kizer 22-szer adta el a labdát tavaly.... Tyrod 4-szer, vágod...

szerintem az új QB fog kezdeni, de befejezhetnéd ezt a nagy tyrod utálatot, még mindig ő adja el a legritkábban a labdát az NFL irányítók közül

eddig is szimpi csapat volt a browns, most már végképp, bár szerintme nem TT fog kezdeni

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 950 — Vikings fan
Zseniális ez a franchise.
Tiétek az 1/1,van 4 potens QB a drafton,tavaly ledraftoltok 2.körben egy QB-t plusz még ott van a '16-os 3.körös QB is a padon.Erre mit csináltok, tradeltek egy 3.körért TT-ért. Just Browns things. 😀

Viszont a többi trade rendben van,jó dolga lehet a leendő QB-nak,főleg ha Thomas is marad még.Egyszer már végre a Brownsnak is összejöhetne egy jó offseason és nem csak papíron.
Mr.Breaker
Múltbeli rossz döntések nem lehetnek alapjai a mostani döntéseknek sőt.
Szóval mert hoztak az elmúlt két évben két nem jó QBt attól még igenis be kell biztosítani, hogy ha rookie QB valamiért nem első meccstől bevethető akkor valaki vigye a csapatot főleg 0-16 után.
TT olyan szempontból nem rossz 3.korert hogy fosasig van pick.
Ettől függetlenül a Barkley 1/1 elég risky, RB-t 1/1-re nem véletlenül nem húztak ráadásul nem is az a legégetőbb poszt itt.
Landry - Gordon duoval TT-nek szép számai lehetnek és meg ott van Coleman is.
több mint 8 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 765 — Believelander
Whoa, micsoda éjszaka volt 😀

Ha Gordon fejben tényleg összeszedte magát, akkor ez a WR-sor Landryvel és Colemannel odacsaphat. Slot WR nagyon kellett, az mégsem járta, h. a legjobb futónkat, Dukeot használtuk ott tavaly.

Taylor is tetszik, elsőre soknak tűnhet az a 3./65, de ha belegondolok, h. McCarronért másodikat ÉS harmadikat akartunk adni, akkor sokkal inkább ez. Egyértelműen Dorseynál a staféta, Huenak nem hiszem, h. TT volt az első számú célpontja.

A CB-sorba meg mindenki erősítés, Kizert azért fél szemmel figyelni fogom, h. mire megy egy normális franchiseban.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 8 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 167 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Tyrod Taylor egyébként Lamar Jackson elé lenne tökéletes fit 😛
empty taxi
Szerintem Mayfield-el sem vészesen rossz opció.
Bazzani
Mayfield azert nem tunik a csendben ulok a padon tipusnak, foleg h nem egy future HoF QBt kell kiszoritania...

Ellenben peldaul Josh Allen ilyen lehet es neki a tobbseg szerint nem is artana egy ev pad | bar ezt mondtak Lynchre is es nem nagyon latszik rajta a fejlodes 😂😂 |

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 404 — NFL bracket champion '26
empty taxi
Bazzani
Azt megtanulhatná tőle, hogy miként kell vigyázni a labdára, ez tény.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 289 — Axel Foley
empty taxi

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 404 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 289 — Axel Foley
Nincs ezzel semmi baj, meccseket is kell nyerni '18-ban, így logikus, hogy hoztak egy tapasztalattal rendelkező irányítót akivel sikerülhet ez. Tyrod Taylor erre jó lehet, de mégsem lehet úgy tekinteni rá, hogy ő a franchise QB. Az 1/1-n jöhet a jövő embere, akin nem lesz nyomás, lesz ideje felvennie az NFL ritmusát. Taylor pedig játékos, neki nem az a feladata, hogy tanítsa a rookie-t.
Asbee
+ ha megsérül a rookie akkor nem állsz ott letolt gatyával Kizerrel a padon...

több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nincs ezzel semmi baj, meccseket is kell nyerni '18-ban, így logikus, hogy hoztak egy tapasztalattal rendelkező irányítót akivel sikerülhet ez. Tyrod Taylor erre jó lehet, de mégsem lehet úgy tekinteni rá, hogy ő a franchise QB. Az 1/1-n jöhet a jövő embere, akin nem lesz nyomás, lesz ideje felvennie az NFL ritmusát. Taylor pedig játékos, neki nem az a feladata, hogy tanítsa a rookie-t.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
Mr.Breaker 1 948
Zseniális ez a franchise.
Tiétek az 1/1,van 4 potens QB a drafton,tavaly ledraftoltok 2.körben egy QB-t plusz még ott van a '16-os 3.körös QB is a padon.Erre mit csináltok, tradeltek egy 3.körért TT-ért. Just Browns things. 😀

Viszont a többi trade rendben van,jó dolga lehet a leendő QB-nak,főleg ha Thomas is marad még.Egyszer már végre a Brownsnak is összejöhetne egy jó offseason és nem csak papíron.
több mint 8 éve
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 468 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
+ új szerződést is kap Landry
Beki
Ennek hírértéke nulla 😀
Kíváncsi vagyok melyik kettő, remélhetőleg nem az 1/1+1/4 😊
Wyatt
Szerintem az egyik 2. körös, + jövőre valamelyik hátsó pick. Ha tényleg, akkor jó deal.
zsutu
Áh, 3. kör fölé nem kellene menni, inkább ilyen 4+6 lehet itt szerintem
Wyatt
Még túl is áraztam

De komolyan, Tyrod Taylor 3. körért? Jézusom...

1/1 Barkley
1/4 Mayfield aki tanul kicsit TT mögött...

OL van, skill emberek vannak...ha ezzel se megy Hue-nak szépen elküldik és egész vonzó HC poszt lehet ez évtizedek óta először...
Rolni
És mit tanul TT mögött?...

több mint 8 éve
tenorx 14 204 — fő libsi
Landry-ben titkon reménykedtem, nagy fogás mindenképp, és lett mellé egy qb figura is. Vajon ez Hue műve vagy Dorsey keze van a dolgokban? Randall is erősítés mindenképp, eddig jól alakul. Most lesz igazán érdekes a draft! Titkon reménykedem hogy elhozzuk Barkleyt az első helyen, és Joe Thomas még marad egy évre minimum.
Csiriba
Basszus egyszerűen nem éri meg futó 1/1-re, nekem 1/4-re se.
HA nem akartok QB-t húzni, én Chubb-ot húznám 1/1-re, igen, úgy is hogy tavaly Garrett jött, és ha bent van Barkley 1/4-re, akkor esetleg.
De szerintem 1/1-re QB-t kell hozni.
több mint 8 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 386 — settenke1976@gmail.com
Landry-ben titkon reménykedtem, nagy fogás mindenképp, és lett mellé egy qb figura is. Vajon ez Hue műve vagy Dorsey keze van a dolgokban? Randall is erősítés mindenképp, eddig jól alakul. Most lesz igazán érdekes a draft! Titkon reménykedem hogy elhozzuk Barkleyt az első helyen, és Joe Thomas még marad egy évre minimum.
több mint 8 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 386 — settenke1976@gmail.com
Taylor lesz a mentor
alatriste
Ahogy Petermannek is megtanította hogy kell 5 intet dobni kezdésnek... Inkább csak kezdjen és koncentráljon a saját játékára, van coaching staff aki majd tanítgatja a draftolt qb-t.
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 982 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Kizer - Randall

Plusz a két csapat helywt cserél a 4. és 5. körben.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 982 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Landry 18/4 +19/7

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 468 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Kizert el is passzolták Green Baybe. future HOF 😀

Don't blink!
több mint 8 éve
MBear Chicago Bears 68
Csak így tovább P@trik, itt-ott azért még van lyuk! 😊
Jó lenne végre egy minőségi csapatot nézni Clevelandben...eddig ezek logikus move-ok...

The Bears are who we thought they were.
több mint 8 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 3 030 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Gyerekek mivan itt... elindítottam a lavinát!

Szerkesztette: P@trik
több mint 8 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 451 — Raiders fan
1/1 Barkley
1/4 Mayfield aki tanul kicsit TT mögött...

OL van, skill emberek vannak...ha ezzel se megy Hue-nak szépen elküldik és egész vonzó HC poszt lehet ez évtizedek óta először...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
1/1 lesz a QB, ide a bököt. (És igen itt lesz, nem trade után máshol).
Taylor lesz a mentor, illetve simán kezdhet az év elején. Arra jó lesz, hogy elkerüljön a csapat egy újabb blama évet. Taylorra már bőven lehet meccseket nyerni és a Brownsnak a jövőépítés mellett erre a rövid távú feladatra is koncentrálnia kell.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
így legalább nem kell az 1/1-et | Josh Allent | egyből a mély vízbe dobni 😊
Löfli
Pofff Nem fognak QB-t húzni 1/1 már most látom... Talán Barkley és majd 1/4 QB... Vagy letradelnek 1/1-ről ahogy szokták...
Tomcsik
eladják a Billsnek az 1/1-et 😀😀😀

Don't blink!
több mint 8 éve
Randall nem rossz. Slotban szerintem jobban mozog mint szélen de volt használva mindenhol. Kíváncsi vagyok az ellenértékre.

Liverpool Fc