Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Rodgers is milyen faszan ki tanította Hundleyt...Taylor lesz a mentorAhogy Petermannek is megtanította hogy kell 5 intet dobni kezdésnek... Inkább csak kezdjen és koncentráljon a saját játékára, van coaching staff aki majd tanítgatja a draftolt qb-t.
alatriste
Csiriba
Enyhén túl van gondolva ez a mentor szerep is az NFLben.
több mint 8 éve
És mit tanul TT mögött?...öööö.... kizer 22-szer adta el a labdát tavaly.... Tyrod 4-szer, vágod...
Wyatt
szerintem az új QB fog kezdeni, de befejezhetnéd ezt a nagy tyrod utálatot, még mindig ő adja el a legritkábban a labdát az NFL irányítók közül
eddig is szimpi csapat volt a browns, most már végképp, bár szerintme nem TT fog kezdeni
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Zseniális ez a franchise.Múltbeli rossz döntések nem lehetnek alapjai a mostani döntéseknek sőt.
Tiétek az 1/1,van 4 potens QB a drafton,tavaly ledraftoltok 2.körben egy QB-t plusz még ott van a '16-os 3.körös QB is a padon.Erre mit csináltok, tradeltek egy 3.körért TT-ért. Just Browns things. 😀
Viszont a többi trade rendben van,jó dolga lehet a leendő QB-nak,főleg ha Thomas is marad még.Egyszer már végre a Brownsnak is összejöhetne egy jó offseason és nem csak papíron.
Mr.Breaker
Szóval mert hoztak az elmúlt két évben két nem jó QBt attól még igenis be kell biztosítani, hogy ha rookie QB valamiért nem első meccstől bevethető akkor valaki vigye a csapatot főleg 0-16 után.
TT olyan szempontból nem rossz 3.korert hogy fosasig van pick.
Ettől függetlenül a Barkley 1/1 elég risky, RB-t 1/1-re nem véletlenül nem húztak ráadásul nem is az a legégetőbb poszt itt.
Landry - Gordon duoval TT-nek szép számai lehetnek és meg ott van Coleman is.
több mint 8 éve
Whoa, micsoda éjszaka volt 😀Ha Gordon fejben tényleg összeszedte magát, akkor ez a WR-sor Landryvel és Colemannel odacsaphat. Slot WR nagyon kellett, az mégsem járta, h. a legjobb futónkat, Dukeot használtuk ott tavaly.
Taylor is tetszik, elsőre soknak tűnhet az a 3./65, de ha belegondolok, h. McCarronért másodikat ÉS harmadikat akartunk adni, akkor sokkal inkább ez. Egyértelműen Dorseynál a staféta, Huenak nem hiszem, h. TT volt az első számú célpontja.
A CB-sorba meg mindenki erősítés, Kizert azért fél szemmel figyelni fogom, h. mire megy egy normális franchiseban.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 8 éve
Mayfield azert nem tunik a csendben ulok a padon tipusnak, foleg h nem egy future HoF QBt kell kiszoritania...Tyrod Taylor egyébként Lamar Jackson elé lenne tökéletes fit 😛Szerintem Mayfield-el sem vészesen rossz opció.
empty taxi
Bazzani
Ellenben peldaul Josh Allen ilyen lehet es neki a tobbseg szerint nem is artana egy ev pad | bar ezt mondtak Lynchre is es nem nagyon latszik rajta a fejlodes 😂😂 |
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
Azt megtanulhatná tőle, hogy miként kell vigyázni a labdára, ez tény.Tyrod Taylor egyébként Lamar Jackson elé lenne tökéletes fit 😛Szerintem Mayfield-el sem vészesen rossz opció.
empty taxi
Bazzani

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Tyrod Taylor egyébként Lamar Jackson elé lenne tökéletes fit 😛Szerintem Mayfield-el sem vészesen rossz opció.
empty taxi
több mint 8 éve
Tyrod Taylor egyébként Lamar Jackson elé lenne tökéletes fit 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Nincs ezzel semmi baj, meccseket is kell nyerni '18-ban, így logikus, hogy hoztak egy tapasztalattal rendelkező irányítót akivel sikerülhet ez. Tyrod Taylor erre jó lehet, de mégsem lehet úgy tekinteni rá, hogy ő a franchise QB. Az 1/1-n jöhet a jövő embere, akin nem lesz nyomás, lesz ideje felvennie az NFL ritmusát. Taylor pedig játékos, neki nem az a feladata, hogy tanítsa a rookie-t.+ ha megsérül a rookie akkor nem állsz ott letolt gatyával Kizerrel a padon...
Asbee
több mint 8 éve
Nincs ezzel semmi baj, meccseket is kell nyerni '18-ban, így logikus, hogy hoztak egy tapasztalattal rendelkező irányítót akivel sikerülhet ez. Tyrod Taylor erre jó lehet, de mégsem lehet úgy tekinteni rá, hogy ő a franchise QB. Az 1/1-n jöhet a jövő embere, akin nem lesz nyomás, lesz ideje felvennie az NFL ritmusát. Taylor pedig játékos, neki nem az a feladata, hogy tanítsa a rookie-t.
több mint 8 éve
Mr.Breaker
1 948
Zseniális ez a franchise. Tiétek az 1/1,van 4 potens QB a drafton,tavaly ledraftoltok 2.körben egy QB-t plusz még ott van a '16-os 3.körös QB is a padon.Erre mit csináltok, tradeltek egy 3.körért TT-ért. Just Browns things. 😀
Viszont a többi trade rendben van,jó dolga lehet a leendő QB-nak,főleg ha Thomas is marad még.Egyszer már végre a Brownsnak is összejöhetne egy jó offseason és nem csak papíron.
több mint 8 éve

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Még túl is áraztamÁh, 3. kör fölé nem kellene menni, inkább ilyen 4+6 lehet itt szerintemSzerintem az egyik 2. körös, + jövőre valamelyik hátsó pick. Ha tényleg, akkor jó deal.+ új szerződést is kap LandryEnnek hírértéke nulla 😀
Beki
Kíváncsi vagyok melyik kettő, remélhetőleg nem az 1/1+1/4 😊
Wyatt
zsutu
Wyatt
De komolyan, Tyrod Taylor 3. körért? Jézusom...
1/1 BarkleyÉs mit tanul TT mögött?...
1/4 Mayfield aki tanul kicsit TT mögött...
OL van, skill emberek vannak...ha ezzel se megy Hue-nak szépen elküldik és egész vonzó HC poszt lehet ez évtizedek óta először...
Rolni

több mint 8 éve
Landry-ben titkon reménykedtem, nagy fogás mindenképp, és lett mellé egy qb figura is. Vajon ez Hue műve vagy Dorsey keze van a dolgokban? Randall is erősítés mindenképp, eddig jól alakul. Most lesz igazán érdekes a draft! Titkon reménykedem hogy elhozzuk Barkleyt az első helyen, és Joe Thomas még marad egy évre minimum.Basszus egyszerűen nem éri meg futó 1/1-re, nekem 1/4-re se.
Csiriba
HA nem akartok QB-t húzni, én Chubb-ot húznám 1/1-re, igen, úgy is hogy tavaly Garrett jött, és ha bent van Barkley 1/4-re, akkor esetleg.
De szerintem 1/1-re QB-t kell hozni.
több mint 8 éve
Landry-ben titkon reménykedtem, nagy fogás mindenképp, és lett mellé egy qb figura is. Vajon ez Hue műve vagy Dorsey keze van a dolgokban? Randall is erősítés mindenképp, eddig jól alakul. Most lesz igazán érdekes a draft! Titkon reménykedem hogy elhozzuk Barkleyt az első helyen, és Joe Thomas még marad egy évre minimum.
több mint 8 éve
Taylor lesz a mentorAhogy Petermannek is megtanította hogy kell 5 intet dobni kezdésnek... Inkább csak kezdjen és koncentráljon a saját játékára, van coaching staff aki majd tanítgatja a draftolt qb-t.
alatriste
több mint 8 éve
Kizer - Randall Plusz a két csapat helywt cserél a 4. és 5. körben.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Landry 18/4 +19/7

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Kizert el is passzolták Green Baybe. future HOF 😀

Don't blink!
több mint 8 éve
Csak így tovább P@trik, itt-ott azért még van lyuk! 😊Jó lenne végre egy minőségi csapatot nézni Clevelandben...eddig ezek logikus move-ok...
The Bears are who we thought they were.
több mint 8 éve
1/1 Barkley1/4 Mayfield aki tanul kicsit TT mögött...
OL van, skill emberek vannak...ha ezzel se megy Hue-nak szépen elküldik és egész vonzó HC poszt lehet ez évtizedek óta először...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
1/1 lesz a QB, ide a bököt. (És igen itt lesz, nem trade után máshol).Taylor lesz a mentor, illetve simán kezdhet az év elején. Arra jó lesz, hogy elkerüljön a csapat egy újabb blama évet. Taylorra már bőven lehet meccseket nyerni és a Brownsnak a jövőépítés mellett erre a rövid távú feladatra is koncentrálnia kell.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
eladják a Billsnek az 1/1-et 😀😀😀így legalább nem kell az 1/1-et | Josh Allent | egyből a mély vízbe dobni 😊Pofff Nem fognak QB-t húzni 1/1 már most látom... Talán Barkley és majd 1/4 QB... Vagy letradelnek 1/1-ről ahogy szokták...
Löfli
Tomcsik

Don't blink!
több mint 8 éve
Randall nem rossz. Slotban szerintem jobban mozog mint szélen de volt használva mindenhol. Kíváncsi vagyok az ellenértékre.

Liverpool Fc