Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 5 éve
előző héten az volt a szöveg, hogy nincs ideje kialakulni a passrush-nak, mert Goff eldobálja 2,2mp alatt. igaz is volt, de ezek után úgy tűnik, hogy nem volt akkora szüksége neki sietni, Matty Ice halál lazán oszt ki majdnem 270 yardot a zsebből.Nincs pass rush es az elkapok ember nelkul rohangalnak a zonak kozt.Dzsoki: McCarthy első meccsén 4/3-ra kockáztatott, ma fake punt kockáztatás. Konzervatív edző kellene ide!!!még jó, hogy ezek a fake puntok jól sikerülnek.
Charlie Firpo
ja nem.
hatalmas volt a hype, és én is belevettem. tetszett, hogy jó a draft, tetszett, hogy all-star edzőgárda jött, minden jó irányba mutatott.
aztán kiderült, hogy a fél csapat már az első héten (vagy előtte) kiesik, az offense fal nem létezik, és Jaylon Smith-nek köze sincs a linebackerséghez.
rva
Ez a vedelem nulla minden possesionbol pontot kaptunk pedig nem egy elit O jott szembe. Nembaj decemberben kell megnyerni a csoportot altatunk.
Blevi
jövő héten mély torokra vesszük Wilsont is.
Szerkesztette: rva
több mint 5 éve
Nincs pass rush es az elkapok ember nelkul rohangalnak a zonak kozt.Dzsoki: McCarthy első meccsén 4/3-ra kockáztatott, ma fake punt kockáztatás. Konzervatív edző kellene ide!!!még jó, hogy ezek a fake puntok jól sikerülnek.
Charlie Firpo
ja nem.
hatalmas volt a hype, és én is belevettem. tetszett, hogy jó a draft, tetszett, hogy all-star edzőgárda jött, minden jó irányba mutatott.
aztán kiderült, hogy a fél csapat már az első héten (vagy előtte) kiesik, az offense fal nem létezik, és Jaylon Smith-nek köze sincs a linebackerséghez.
rva
Ez a vedelem nulla minden possesionbol pontot kaptunk pedig nem egy elit O jott szembe. Nembaj decemberben kell megnyerni a csoportot altatunk.
több mint 5 éve
Dzsoki: McCarthy első meccsén 4/3-ra kockáztatott, ma fake punt kockáztatás. Konzervatív edző kellene ide!!!még jó, hogy ezek a fake puntok jól sikerülnek.
Charlie Firpo
ja nem.
több mint 5 éve
Dzsoki: McCarthy első meccsén 4/3-ra kockáztatott, ma fake punt kockáztatás. Konzervatív edző kellene ide!!!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
5 fumle 4 lost. O fal nincs.Bellnek kellett bejönnie 6. falembernek, így megy is a futás.
beltazor
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Prescott is elmehet oda, a 32 milliójával. Dinucci is fel tudná adni a labdát Elliottnak.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Dallas Cowboys Pro Bowl left tackle Tyron Smith ruled out of Atlanta Falcons game https://t.co/EjxkFsRn0Z
— Clarence Hill Jr (@clarencehilljr) September 20, 2020

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Uh-oh, roncsderbi jön?
több mint 5 éve
Tyron nem edzett. Sajnos megeszik a serulesek.Adrian Clayborne mondjuk nem csinal 6 sacket.
több mint 5 éve
Sean Lee 6 hét pihi....😕 simán HOF karrier lehetett volna ha...gyógyulást!Nekem az!
dande
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Sean Lee 6 hét pihi....😕 simán HOF karrier lehetett volna ha...gyógyulást!
több mint 5 éve
Mutatták, ahogy Nolan fent ül és lapozgatja a papírjait. Szerintem még ma is azon gondolkodik, mit is játszottak tegnap a Rams támadói. (Csak azz az első driveot, csak azt tudnám feledni!)
A támadófalnak fel kell élednie, ahogy a védőfalnak is. Plusz kell egy TE, aki elkapni is tud.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Am sztem leirtal egy fontos dolgot.A legjobb, hogy tényleg Garrettel az X meglett volna abban a szituban. Szerintem amúgy jó döntés volt h nekimentek, de Daknek is picit vezetnie kellett vna Lambet, és elé dobni a labdát. Neki meg fél yarddal mélyebben futni az útvonalat. De utána is megvolt az esély, csak ha ott berúgják az FG-t, akk a végén a győzelemért lehetett volna menni. Ettől független sztem jó döntés volt és remélem legközelebb is nekimennek.imádom a csávót 😀 Naggyon hülye 😀 😀youtu.be/wwxy8U0XsVw
Antonius
tenorx
Antonius
Mondjuk 5 yard alatti must win szituban tuti Dakre hívnék vmi playt, read option zeke-kel, v rpo, a WR-ek mennek slantre, ha az LB ellép fut Dak, ha nem megdobja és first.
Sztem pár hét múlva okosabbak leszünk, h mennyire is jó ez a csapat, mert a Rams O talán 2018 óta nem nézett ki ilyen jól, mint pár driveban. A DB-knek sztem sokkal szorosabban/erőszakosabban kellett vna játszaniuk, mert Goff 2.2 alatt dobálta a labdát. A pass rush nyilván nem érhet oda ennyi idő alatt, 2 secig fognia kéne a CB-knek az emberüket, de Woods, Kupp meg a TE-k és futók is csomószor üresen voltak már a play legelején.
A csoportot elnézve meglepődnék ha nem húznátok be idén, de ugye az se biztos h a szezon lemegy...
Borbinho
Daknak most vezetni kellett volna a WReket. Nem volt anyi ideje hogy megtalalja az ureseket.
De sajnos ebben vannak hianyosagai.
En azon gondolkozva fekudtem le hogy Romoval ezt behuztuk volna 😊 ( ha nem serul le 😊 )

több mint 5 éve
Nagyon 2014 érzésem van... Bárcsak bejönne!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
A legjobb, hogy tényleg Garrettel az X meglett volna abban a szituban. Szerintem amúgy jó döntés volt h nekimentek, de Daknek is picit vezetnie kellett vna Lambet, és elé dobni a labdát. Neki meg fél yarddal mélyebben futni az útvonalat. De utána is megvolt az esély, csak ha ott berúgják az FG-t, akk a végén a győzelemért lehetett volna menni. Ettől független sztem jó döntés volt és remélem legközelebb is nekimennek.imádom a csávót 😀 Naggyon hülye 😀 😀youtu.be/wwxy8U0XsVw
Antonius
tenorx
Antonius
Mondjuk 5 yard alatti must win szituban tuti Dakre hívnék vmi playt, read option zeke-kel, v rpo, a WR-ek mennek slantre, ha az LB ellép fut Dak, ha nem megdobja és first.
Sztem pár hét múlva okosabbak leszünk, h mennyire is jó ez a csapat, mert a Rams O talán 2018 óta nem nézett ki ilyen jól, mint pár driveban. A DB-knek sztem sokkal szorosabban/erőszakosabban kellett vna játszaniuk, mert Goff 2.2 alatt dobálta a labdát. A pass rush nyilván nem érhet oda ennyi idő alatt, 2 secig fognia kéne a CB-knek az emberüket, de Woods, Kupp meg a TE-k és futók is csomószor üresen voltak már a play legelején.
A csoportot elnézve meglepődnék ha nem húznátok be idén, de ugye az se biztos h a szezon lemegy...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
És mi az Urak véleménye a Gallupra behívott OPI-ról?Összességében szerintem a LAR végig dominált a meccset nem az OPI-n múlt. Kis szerencsével persze nyerhettünk volna.
tamas424
több mint 5 éve
imádom a csávót 😀 Naggyon hülye 😀 😀youtu.be/wwxy8U0XsVw
Antonius
tenorx
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Mondjuk Ramsey egyszer nem nezett hatra amikor latta hogy mar eg homoritott egyet.És mi az Urak véleménye a Gallupra behívott OPI-ról?10-ből 9-szer elengedik az ilyen adok-kapokat a sporik. Most meg nem. Volt ilyen. Lesz ilyen. És persze mindig szar érzés a büntetett fél oldaláról.
tamas424
Pizsama
Ennel az O-line es maga a D teljesitmenye sokkal tobb kerdest vet fel bennem.
Szerkesztette: Blevi
több mint 5 éve
És mi az Urak véleménye a Gallupra behívott OPI-ról?10-ből 9-szer elengedik az ilyen adok-kapokat a sporik. Most meg nem. Volt ilyen. Lesz ilyen. És persze mindig szar érzés a büntetett fél oldaláról.
tamas424
több mint 5 éve
Arrol nem olvasott valaki valamit, hogy az első fourth downos kisérletnél a negyedik negyedben, Lamb nem hibázott hogy egy yarddal a firstdown előtt futott befele? Nem hiszem hogy így volt felrajzolva a play, hogy így kell megfutnia azt a routeot. Ha jó helyen van, hiába érkezik az safety - ahogy érkezett is - first down.Legyen meg a PO. Legyen a csapat addigra eles aztan barmi lehet. De nem erzem azt hogy a dallas lenne a team to beat. A gyengesegeink latszanak eleg erosen sajnos. Egy meccs volt akar nyerhettunk is volna, de sokmindennek ossze kell alnia hogy ebbol nagyobb po run legyen.
Na mindegy nem sokon mulott ez egyébként és amugy se lehet sokat levonni az első meccsekből. Meglátjuk.
Cowboykarcsi90
Nekem tetszett hogy ramentunk. Gyoztes mentalitast hianyoltuk eddig, nevezhetjuk hulyesegnek is, de hosszabb tavon remelem jol jovunk ki ezekbol.
Az OPI meg nevetseges home field call volt de ez van. Ezzel egyutt is kellett vna nyerni.
több mint 5 éve
És mi az Urak véleménye a Gallupra behívott OPI-ról?