Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 326
Aldonnak egyébként csúcséveiben ligaszinten is kiemelkedő swim move-ja volt, az belül is bőven fegyver ha tényleg lesz ilyen.
empty taxi
magasan a legjobb passrusher volt.
több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 612 — Grady Judd fan
Ezt mondjátok meg a 'Boys stábnak is 😀

Borbinho
Öreg KD vajon anno ugyanekkora pártolója volt-e Byron Jones safety-vé képzésének? Az is éppolyan két pad közti seggre ülést eredményezett a kísérlet alatt, mint pl. Tyrone Crawford újonc szerződése alatt, minden évben máshol játszatták, egyiket se tudta megszokni. 4 évet hagyott ki Smith. Korábban a 49ersnél csak szélen játszott. Nem lenne logikus, ha meghagynák neki azt amivel egyszer már bizonyított?

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 160 — Lájkold a zsűrit!
Aldonnak egyébként csúcséveiben ligaszinten is kiemelkedő swim move-ja volt, az belül is bőven fegyver ha tényleg lesz ilyen.
empty taxi
Én nem is ettől félek, hanem, hogy edge-nek sem volt túl nagydarab, full time-ban középen azért futásnál eléggé borogatható lenne. Mondjuk, ha ez a 280 most igaz, akkor úgy már jobb a helyzet, de ez egy mesterségesen duzzasztott valami nála, ami nem biztos, hogy a sebességére jó hatással lesz, és még így is kicsi
Wyatt
Agreed, nálam max 3. downon elképzelhető középen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
empty taxi
Én nem is ettől félek, hanem, hogy edge-nek sem volt túl nagydarab, full time-ban középen azért futásnál eléggé borogatható lenne. Mondjuk, ha ez a 280 most igaz, akkor úgy már jobb a helyzet, de ez egy mesterségesen duzzasztott valami nála, ami nem biztos, hogy a sebességére jó hatással lesz, és még így is kicsi

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 270 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jake Ryan-nal mi van? az utóbbi 2 év nem igazán jött össze neki, de van GB-s kötődése, talán elférne backupnak
rva
Miután elküldtük, leigazolta tavasszal a Baltimore, és pár hétre rá ki is lett rakva. Szerintem a lába már nemigen alkalmas játékra.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 160 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ezt mondjátok meg a 'Boys stábnak is 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Attól függ, egyértelmű passzhelyzetben lehet opció, de amúgy ja, átfutnánk rajta minden playben

több mint 5 éve
szerencsétlen McCoy, nem így tervezték sem ő sem a Cowboys (3 éves szerződést kapott, az idei szerződések között talán ez az egyetlen, ami nem 1 éves prove-it)
persze van mélység, mert ott a tavalyi kezdő Woods, ott van Tyrone Crawford aki bármikor be tud menni középre 3T-t játszani, van 2 draftoltunk (tavaly Tristen Hill, idén Gallimore) és mondom, szerintem Aldon is be tud menni rotációban párszor 3T-t játszani, meg a linebacker sorral is lehet okoskodni (3-4-et játszani 4-3 helyett)

Jake Ryan-nal mi van? az utóbbi 2 év nem igazán jött össze neki, de van GB-s kötődése, talán elférne backupnak
rva
Nagyon nem szeretném Smith-t középen látni felállni. Ha képes megközelíteni korábbi robbanékonyságát, azt kb. húzhatná is le a retyón a fal közepén. Maradt még opció előtte, ő szélen a leghatékonyabb.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 5 éve
rva 4 532 — Me for President!
szerencsétlen McCoy, nem így tervezték sem ő sem a Cowboys (3 éves szerződést kapott, az idei szerződések között talán ez az egyetlen, ami nem 1 éves prove-it)
persze van mélység, mert ott a tavalyi kezdő Woods, ott van Tyrone Crawford aki bármikor be tud menni középre 3T-t játszani, van 2 draftoltunk (tavaly Tristen Hill, idén Gallimore) és mondom, szerintem Aldon is be tud menni rotációban párszor 3T-t játszani, meg a linebacker sorral is lehet okoskodni (3-4-et játszani 4-3 helyett)

több mint 5 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
McCoynak enyi volt.
beltazor
Elszakadt a jobb quadricepsze 😥
ThundersNFL
Kezdett mar tul jol kinezni a vedofal. 😕
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 535 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
McCoynak enyi volt.
beltazor
Elszakadt a jobb quadricepsze 😥

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 899 — Pfizer & Moderna fan
McCoynak enyi volt.

több mint 5 éve
Dez állítólag útban van Baltimore-ba!
piocasember
Sok sikert neki!

Mindeközben McCoy térde megsérült. Nem tud ránehezkedni és elég bosszúsnak tűnt. Ez sajnos lehet hogy súlyos.

több mint 5 éve
piocasember Dallas Cowboys 52
Dez állítólag útban van Baltimore-ba!
több mint 5 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Aldonról majd hosszú távon derül ki, hogy mennyire bírja hetente a 110% terhelést plusz ugye hét közben az edzéseket
anno Rolando McClain is szenvedett azzal, hogy elszokott a szervezete a folyamatos nagy terheléstől, volt is húzódása mindenhol, szinte minden sérült listán rajta volt valamivel.
amúgy Aldon-t a képességeivel én el bírnám nézni 3 tech-ben, biztos van olyan guard a ligában, aki nem köszönné meg, ha belülre mozogna...
rva
Én abban bízom, hogy ritkán lesz fent, de akkor nagyon!

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Aldonról majd hosszú távon derül ki, hogy mennyire bírja hetente a 110% terhelést plusz ugye hét közben az edzéseket
anno Rolando McClain is szenvedett azzal, hogy elszokott a szervezete a folyamatos nagy terheléstől, volt is húzódása mindenhol, szinte minden sérült listán rajta volt valamivel.
amúgy Aldon-t a képességeivel én el bírnám nézni 3 tech-ben, biztos van olyan guard a ligában, aki nem köszönné meg, ha belülre mozogna...
több mint 5 éve
Aldon sem üres fogadkozás - eddig.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Lamb tolt egy egykezest, meg egy drop-ot.

Griffennek örülök
több mint 5 éve
Első edzés immár történelem! Amit a BTBről összeszedtem gyorsan:
-- Lamb fasza.
-- Donovan Wilson ott folytatja ahol tavaly abbahagyta (kezdők közt INT).
-- A QB-k piros mezben tolják. Csillagokról illetve azok hiányáról a sisakon nem tudok.

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 451 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Dalton mögött lesz egy jó #D, és máris mehet a SB run 😉
több mint 5 éve
Ez már-már túl szép!
Todd Francba meg elment szépen a búsba, így azért talán nagyobb az esély egy hosszú távú szerződésre Prescottal.
Charlie Firpo
Todd France csak a CAA-t hagyta el, ő és Dak még együtt van.

több mint 5 éve
Ez már-már túl szép!
Todd Francba meg elment szépen a búsba, így azért talán nagyobb az esély egy hosszú távú szerződésre Prescottal.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 270 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Everson Griffen a fedélzeten!!!!

több mint 5 éve
Höri NFL csapatbeharangozó sorozatának mai alanya a Dallas volt.
 www.youtube.com/watch?v=fF89ZW8Kwic