Dallas Cowboys
Aldonnak egyébként csúcséveiben ligaszinten is kiemelkedő swim move-ja volt, az belül is bőven fegyver ha tényleg lesz ilyen.magasan a legjobb passrusher volt.
empty taxi
Ezt mondjátok meg a 'Boys stábnak is 😀Öreg KD vajon anno ugyanekkora pártolója volt-e Byron Jones safety-vé képzésének? Az is éppolyan két pad közti seggre ülést eredményezett a kísérlet alatt, mint pl. Tyrone Crawford újonc szerződése alatt, minden évben máshol játszatták, egyiket se tudta megszokni. 4 évet hagyott ki Smith. Korábban a 49ersnél csak szélen játszott. Nem lenne logikus, ha meghagynák neki azt amivel egyszer már bizonyított?
When word first came down the Cowboys were signing Aldon Smith and that he was up to 280, I penciled him in for the rotation at 3T.
— KD Drummond (@KDDrummondNFL) August 16, 2020
It appears he's going to get some of those opportunities; it makes too much sense.
Someone with those moves at that weight can dominate OGs
Borbinho
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Agreed, nálam max 3. downon elképzelhető középen.Aldonnak egyébként csúcséveiben ligaszinten is kiemelkedő swim move-ja volt, az belül is bőven fegyver ha tényleg lesz ilyen.Én nem is ettől félek, hanem, hogy edge-nek sem volt túl nagydarab, full time-ban középen azért futásnál eléggé borogatható lenne. Mondjuk, ha ez a 280 most igaz, akkor úgy már jobb a helyzet, de ez egy mesterségesen duzzasztott valami nála, ami nem biztos, hogy a sebességére jó hatással lesz, és még így is kicsi
empty taxi
Wyatt

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Aldonnak egyébként csúcséveiben ligaszinten is kiemelkedő swim move-ja volt, az belül is bőven fegyver ha tényleg lesz ilyen.Én nem is ettől félek, hanem, hogy edge-nek sem volt túl nagydarab, full time-ban középen azért futásnál eléggé borogatható lenne. Mondjuk, ha ez a 280 most igaz, akkor úgy már jobb a helyzet, de ez egy mesterségesen duzzasztott valami nála, ami nem biztos, hogy a sebességére jó hatással lesz, és még így is kicsi
empty taxi

Jake Ryan-nal mi van? az utóbbi 2 év nem igazán jött össze neki, de van GB-s kötődése, talán elférne backupnakMiután elküldtük, leigazolta tavasszal a Baltimore, és pár hétre rá ki is lett rakva. Szerintem a lába már nemigen alkalmas játékra.
rva

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
When word first came down the Cowboys were signing Aldon Smith and that he was up to 280, I penciled him in for the rotation at 3T.
— KD Drummond (@KDDrummondNFL) August 16, 2020
It appears he's going to get some of those opportunities; it makes too much sense.
Someone with those moves at that weight can dominate OGs
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."

szerencsétlen McCoy, nem így tervezték sem ő sem a Cowboys (3 éves szerződést kapott, az idei szerződések között talán ez az egyetlen, ami nem 1 éves prove-it)Nagyon nem szeretném Smith-t középen látni felállni. Ha képes megközelíteni korábbi robbanékonyságát, azt kb. húzhatná is le a retyón a fal közepén. Maradt még opció előtte, ő szélen a leghatékonyabb.
persze van mélység, mert ott a tavalyi kezdő Woods, ott van Tyrone Crawford aki bármikor be tud menni középre 3T-t játszani, van 2 draftoltunk (tavaly Tristen Hill, idén Gallimore) és mondom, szerintem Aldon is be tud menni rotációban párszor 3T-t játszani, meg a linebacker sorral is lehet okoskodni (3-4-et játszani 4-3 helyett)
Jake Ryan-nal mi van? az utóbbi 2 év nem igazán jött össze neki, de van GB-s kötődése, talán elférne backupnak
rva
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
persze van mélység, mert ott a tavalyi kezdő Woods, ott van Tyrone Crawford aki bármikor be tud menni középre 3T-t játszani, van 2 draftoltunk (tavaly Tristen Hill, idén Gallimore) és mondom, szerintem Aldon is be tud menni rotációban párszor 3T-t játszani, meg a linebacker sorral is lehet okoskodni (3-4-et játszani 4-3 helyett)
Jake Ryan-nal mi van? az utóbbi 2 év nem igazán jött össze neki, de van GB-s kötődése, talán elférne backupnak
Kezdett mar tul jol kinezni a vedofal. 😕McCoynak enyi volt.Elszakadt a jobb quadricepsze 😥
beltazor
ThundersNFL
McCoynak enyi volt.Elszakadt a jobb quadricepsze 😥
beltazor
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
Dez állítólag útban van Baltimore-ba!Sok sikert neki!
piocasember
Mindeközben McCoy térde megsérült. Nem tud ránehezkedni és elég bosszúsnak tűnt. Ez sajnos lehet hogy súlyos.
Aldonról majd hosszú távon derül ki, hogy mennyire bírja hetente a 110% terhelést plusz ugye hét közben az edzéseketÉn abban bízom, hogy ritkán lesz fent, de akkor nagyon!
anno Rolando McClain is szenvedett azzal, hogy elszokott a szervezete a folyamatos nagy terheléstől, volt is húzódása mindenhol, szinte minden sérült listán rajta volt valamivel.
amúgy Aldon-t a képességeivel én el bírnám nézni 3 tech-ben, biztos van olyan guard a ligában, aki nem köszönné meg, ha belülre mozogna...
rva
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
anno Rolando McClain is szenvedett azzal, hogy elszokott a szervezete a folyamatos nagy terheléstől, volt is húzódása mindenhol, szinte minden sérült listán rajta volt valamivel.
amúgy Aldon-t a képességeivel én el bírnám nézni 3 tech-ben, biztos van olyan guard a ligában, aki nem köszönné meg, ha belülre mozogna...
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
Griffennek örülök
-- Lamb fasza.
-- Donovan Wilson ott folytatja ahol tavaly abbahagyta (kezdők közt INT).
-- A QB-k piros mezben tolják. Csillagokról illetve azok hiányáról a sisakon nem tudok.
Ez már-már túl szép!Todd France csak a CAA-t hagyta el, ő és Dak még együtt van.
Todd Francba meg elment szépen a búsba, így azért talán nagyobb az esély egy hosszú távú szerződésre Prescottal.
Charlie Firpo
Todd Francba meg elment szépen a búsba, így azért talán nagyobb az esély egy hosszú távú szerződésre Prescottal.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
The #Cowboys are adding a big-time pass-rusher, signing former #Vikings DE Everson Griffen, sources tell me, @TomPelissero and @SlaterNFL. With Minnesota for a decade, Griffen now heads to Dallas. A surprise.
— Ian Rapoport (@RapSheet) August 13, 2020
The #Seahawks and #Vikings went back and forth for pass-rusher Everson Griffen, while the #Cowboys quietly went to work. Out of nowhere, they add a key cog in their defense. Griffen to Dallas.
— Ian Rapoport (@RapSheet) August 13, 2020
#Cowboys pass rush now features:
— Tom Pelissero (@TomPelissero) August 13, 2020
Demarcus Lawrence
Everson Griffen
Gerald McCoy
Aldon Smith
Tyrone Crawford
Randy Gregory (if reinstated)
A formidable bunch for the NFC East.
www.youtube.com/watch?v=fF89ZW8Kwic