Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 5 éve
hát én pont ugyan ezt csináltam volnaén is, plusz még jól tele is rakom a gatyát
rva
több mint 5 éve
Állitolag meg is jelent valami azóta törölt social media video ahol Ő maga mondja hogy valahogy megoldja hogy a dallashoz kerüljön.Konkrétan a Jets-topicban is bent volt 😊
Cowboykarcsi90

több mint 5 éve
hát keringenek infók arról, hogy megjelölt egy 7-8 csapatból álló listát, akikhez szeretné, hogy elcseréljék, és a lista élén a Cowboys áll (neki hazai pálya lenne).
több mint 5 éve
Állitolag meg is jelent valami azóta törölt social media video ahol Ő maga mondja hogy valahogy megoldja hogy a dallashoz kerüljön.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
pontosan erre gondoltam én is. ami alá van írva, az már az övé.De amugy miért irja alá most a taget, amikor julius 15ig még azért van idő?Lehet, hogy ők ott többet látnak mint mi. Elég sok bizonytalanság övezi most a szezont. Pl. ha elmarad a szezon szerződése meg nincs akkor nem tudom mi a helyzet? Ez meg már a zsákban van amit aláírt, és nem is sokkal kevesebb mint az éves pénze lenne egy hosszútávúval. Majd jövőre megfutják ezeket a köröket egy már stabilabb környezetben.
Cowboykarcsi90
100yard
plusz ki tudja mikor indulhat az előszezon (edzések, stb), és így biztosan részt vehet bármiben
több mint 5 éve
De amugy miért irja alá most a taget, amikor julius 15ig még azért van idő?Lehet, hogy ők ott többet látnak mint mi. Elég sok bizonytalanság övezi most a szezont. Pl. ha elmarad a szezon szerződése meg nincs akkor nem tudom mi a helyzet? Ez meg már a zsákban van amit aláírt, és nem is sokkal kevesebb mint az éves pénze lenne egy hosszútávúval. Majd jövőre megfutják ezeket a köröket egy már stabilabb környezetben.
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
De amugy miért irja alá most a taget, amikor julius 15ig még azért van idő?Gyanítom gesztust akarnak gyakorolni az ügynökével a franchise felé.
Cowboykarcsi90
Vhogy így gondolkodhat Dak: "Határidő előtt jóval aláírom a taget, így a köv. szezonra már tervezhet velem a csapat, viszonosság elve alapján remélem ezt a tárgyaláskor figyelembe veszi a Cowboys."
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
De amugy miért irja alá most a taget, amikor julius 15ig még azért van idő?
több mint 5 éve
Na, mostantól kezd érdekes lenni, mit agyalnak ki.Prescott holnap aláírja a tag-et.
Eddig volt a petting, mostantól indul az előjáték.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
a legfrissebb (megbízható) hírek szerint kevesebb, mint 5 Cowboys tag kapott el koronavírust, és egyikük sem járt még az edzőpályán vagy a kiszolgáló helységekben (azaz a csapatnál).az NFLPA heti 3 tesztelést tervez, és a fertőzöttek azonnali izolálását (kérdés, hogy mi van a lappangó fázisban fertőzés esetével)
több mint 5 éve
twitter.com/RapSheet/status/1272565764403404808

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Nem is tudom kit, a 20 millas elkapotokat, vagy az elso koros csodaujoncotokat.Felesleges számokat aggatni ki hányadik számú. Cooper az alfa, a többinek meg épp hogy jön ki a napja, akármelyikük hozhat 100 yardos meccset. Ha valamelyik megsérül, akkor sem kell erőltetni a játékát, egy biztos 1-2 úgy is marad.
Tavaly Bradynek elfert volna valoban egy ilyen elkapo, bar ugye itt a rendszer miatt kerdeses, mennyire lenne jo, meg az sem mindegy, van-e mellette elso szamu WR, akire figyelni kell, vagy o-e az elso.
Nem Gallup kepessegeit vagy jatekat jelzo kritika, hogy harmadik szamu WR. Valszeg az elejen pl tobb labdat kap majd, mint Lamb, de ot okkal hoztak ebbe az elkaposorba is, mert upgrade-et jelent a mostaniakhoz kepest is.
Kerdeses, mi er tobbet egy csapatnak, egy kivalo 2-3. elkapo, vagy egy game changer vedo. Onmagaban szerintem ez a tamadosor Gallup nelkul is jo, remek lehet, a vedelem viszont szintet lephetne
Wyatt
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Hat azert ez eleg eros kijelentes. Plane egy 3. szamu WR esetentwitter.com/PFF/status/1271955772751130625
Wyatt
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Nem is tudom kit, a 20 millas elkapotokat, vagy az elso koros csodaujoncotokat.Tavaly Bradynek elfert volna valoban egy ilyen elkapo, bar ugye itt a rendszer miatt kerdeses, mennyire lenne jo, meg az sem mindegy, van-e mellette elso szamu WR, akire figyelni kell, vagy o-e az elso.
Nem Gallup kepessegeit vagy jatekat jelzo kritika, hogy harmadik szamu WR. Valszeg az elejen pl tobb labdat kap majd, mint Lamb, de ot okkal hoztak ebbe az elkaposorba is, mert upgrade-et jelent a mostaniakhoz kepest is.
Kerdeses, mi er tobbet egy csapatnak, egy kivalo 2-3. elkapo, vagy egy game changer vedo. Onmagaban szerintem ez a tamadosor Gallup nelkul is jo, remek lehet, a vedelem viszont szintet lephetne

több mint 5 éve
Hat azert ez eleg eros kijelentes. Plane egy 3. szamu WR esetenNem tudom hogy jött ki neked ez a harmadik számú elkapó. Cooperen kívül kit raksz elé még a csapatból? Hozzáteszem volt a szezonnak egy jelentős része, amikor Gallup bizony Amarit is lejátszotta az első helyről 😉
Wyatt
több mint 5 éve
Hat azert ez eleg eros kijelentes. Plane egy 3. szamu WR esetenmuhaha
Wyatt
ha Bradynek ilyen no.3 receivere lett volna az elmúlt egy évtizedben, már a farkára is jutna a gyűrűkből
ez kb olyan, mint amikor valaki Griezmannra azt mondja, hogy csak harmadik számú támadó a csapatában, pedig máshol gond nélkül simán kezdő lenne
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Hat azert ez eleg eros kijelentes. Plane egy 3. szamu WR esetenVolt olyan időszak, amikor ő volt a legjobb elkapónk. Sehova sem engedném, nemhogy még bukni is rajta jó draft helyet meg caphelyet.
Wyatt
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Biztos, hogy nem cserélnék egy felfelé ívelő karrierű, harmadéves potenciális sztár elkapót egy safetyre. Legyen Adams akármilyen jó játékos, egyszerűen posztjánál fogva nem tud olyan impact player lenni, mint amilyen Gallup lehet.
több mint 5 éve
Ubi szezon otlet:Elférne, de a plusz hátsó kör nem lenne elég, min egy 2.kört még kérne a Jets. Plusz Elliott, Cooper, Prescott után még egy Adamst is megfizetni..
Adams - Gallup csere.
Esetleg meg hozza csapni egy hatso kort.
Megerne? Lenne ertelme? 😊
beltazor