Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 246 — NFL bracket champion '26
Aldonnak egyébként csúcséveiben ligaszinten is kiemelkedő swim move-ja volt, az belül is bőven fegyver ha tényleg lesz ilyen.
empty taxi
Én nem is ettől félek, hanem, hogy edge-nek sem volt túl nagydarab, full time-ban középen azért futásnál eléggé borogatható lenne. Mondjuk, ha ez a 280 most igaz, akkor úgy már jobb a helyzet, de ez egy mesterségesen duzzasztott valami nála, ami nem biztos, hogy a sebességére jó hatással lesz, és még így is kicsi
Wyatt
Agreed, nálam max 3. downon elképzelhető középen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Aldonnak egyébként csúcséveiben ligaszinten is kiemelkedő swim move-ja volt, az belül is bőven fegyver ha tényleg lesz ilyen.
empty taxi
Én nem is ettől félek, hanem, hogy edge-nek sem volt túl nagydarab, full time-ban középen azért futásnál eléggé borogatható lenne. Mondjuk, ha ez a 280 most igaz, akkor úgy már jobb a helyzet, de ez egy mesterségesen duzzasztott valami nála, ami nem biztos, hogy a sebességére jó hatással lesz, és még így is kicsi

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 823 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jake Ryan-nal mi van? az utóbbi 2 év nem igazán jött össze neki, de van GB-s kötődése, talán elférne backupnak
rva
Miután elküldtük, leigazolta tavasszal a Baltimore, és pár hétre rá ki is lett rakva. Szerintem a lába már nemigen alkalmas játékra.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 246 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ezt mondjátok meg a 'Boys stábnak is 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Attól függ, egyértelmű passzhelyzetben lehet opció, de amúgy ja, átfutnánk rajta minden playben

több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 644 — Grady Judd fan
szerencsétlen McCoy, nem így tervezték sem ő sem a Cowboys (3 éves szerződést kapott, az idei szerződések között talán ez az egyetlen, ami nem 1 éves prove-it)
persze van mélység, mert ott a tavalyi kezdő Woods, ott van Tyrone Crawford aki bármikor be tud menni középre 3T-t játszani, van 2 draftoltunk (tavaly Tristen Hill, idén Gallimore) és mondom, szerintem Aldon is be tud menni rotációban párszor 3T-t játszani, meg a linebacker sorral is lehet okoskodni (3-4-et játszani 4-3 helyett)

Jake Ryan-nal mi van? az utóbbi 2 év nem igazán jött össze neki, de van GB-s kötődése, talán elférne backupnak
rva
Nagyon nem szeretném Smith-t középen látni felállni. Ha képes megközelíteni korábbi robbanékonyságát, azt kb. húzhatná is le a retyón a fal közepén. Maradt még opció előtte, ő szélen a leghatékonyabb.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
rva 4 598 — Me for President!
szerencsétlen McCoy, nem így tervezték sem ő sem a Cowboys (3 éves szerződést kapott, az idei szerződések között talán ez az egyetlen, ami nem 1 éves prove-it)
persze van mélység, mert ott a tavalyi kezdő Woods, ott van Tyrone Crawford aki bármikor be tud menni középre 3T-t játszani, van 2 draftoltunk (tavaly Tristen Hill, idén Gallimore) és mondom, szerintem Aldon is be tud menni rotációban párszor 3T-t játszani, meg a linebacker sorral is lehet okoskodni (3-4-et játszani 4-3 helyett)

több mint 5 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
McCoynak enyi volt.
beltazor
Elszakadt a jobb quadricepsze 😥
ThundersNFL
Kezdett mar tul jol kinezni a vedofal. 😕
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 662 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
McCoynak enyi volt.
beltazor
Elszakadt a jobb quadricepsze 😥

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 920 — Pfizer & Moderna fan
McCoynak enyi volt.

több mint 5 éve
Dez állítólag útban van Baltimore-ba!
piocasember
Sok sikert neki!

Mindeközben McCoy térde megsérült. Nem tud ránehezkedni és elég bosszúsnak tűnt. Ez sajnos lehet hogy súlyos.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 5 éve
piocasember Dallas Cowboys 52
Dez állítólag útban van Baltimore-ba!
több mint 5 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Aldonról majd hosszú távon derül ki, hogy mennyire bírja hetente a 110% terhelést plusz ugye hét közben az edzéseket
anno Rolando McClain is szenvedett azzal, hogy elszokott a szervezete a folyamatos nagy terheléstől, volt is húzódása mindenhol, szinte minden sérült listán rajta volt valamivel.
amúgy Aldon-t a képességeivel én el bírnám nézni 3 tech-ben, biztos van olyan guard a ligában, aki nem köszönné meg, ha belülre mozogna...
rva
Én abban bízom, hogy ritkán lesz fent, de akkor nagyon!

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Aldonról majd hosszú távon derül ki, hogy mennyire bírja hetente a 110% terhelést plusz ugye hét közben az edzéseket
anno Rolando McClain is szenvedett azzal, hogy elszokott a szervezete a folyamatos nagy terheléstől, volt is húzódása mindenhol, szinte minden sérült listán rajta volt valamivel.
amúgy Aldon-t a képességeivel én el bírnám nézni 3 tech-ben, biztos van olyan guard a ligában, aki nem köszönné meg, ha belülre mozogna...
több mint 5 éve
Aldon sem üres fogadkozás - eddig.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Lamb tolt egy egykezest, meg egy drop-ot.

Griffennek örülök
több mint 5 éve
Első edzés immár történelem! Amit a BTBről összeszedtem gyorsan:
-- Lamb fasza.
-- Donovan Wilson ott folytatja ahol tavaly abbahagyta (kezdők közt INT).
-- A QB-k piros mezben tolják. Csillagokról illetve azok hiányáról a sisakon nem tudok.

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 611 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Dalton mögött lesz egy jó #D, és máris mehet a SB run 😉
több mint 5 éve
Ez már-már túl szép!
Todd Francba meg elment szépen a búsba, így azért talán nagyobb az esély egy hosszú távú szerződésre Prescottal.
Charlie Firpo
Todd France csak a CAA-t hagyta el, ő és Dak még együtt van.

több mint 5 éve
Ez már-már túl szép!
Todd Francba meg elment szépen a búsba, így azért talán nagyobb az esély egy hosszú távú szerződésre Prescottal.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 823 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Everson Griffen a fedélzeten!!!!

több mint 5 éve
Höri NFL csapatbeharangozó sorozatának mai alanya a Dallas volt.
 www.youtube.com/watch?v=fF89ZW8Kwic
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 796 — a new hope (again)
Az idén igazolt Maurice Canady úgy döntött, inkább nem szeretne idén focizni.
 www.profootballrumors.com/2020/07/cowboys-cb-maurice-canady-will-opt-out
iktriad
Bohoc😊
krisz0621
USÁban elég súlyosan üt a vírus dolog. Teljesen megértem ha bárki lemondja a szezont mert ezt érzi felelősségteljes döntésnek. Nem tetszik sem az ahogy iktriad fogalmazott, sem az ahogy te ítélkezel emiatt róla.
gyeek
Nekem meg az nem tetszik hogy valaki megpróbálja megúszni és így is milliókat keres. Én Spanyolországban melózok egy piacvezető cégnél közvetlen a frontvonalban. Szóval nincs kifogás csak lusta ember. Te tipikusan az balek ember lehetsz aki beáll a BLM-es faszság mögé is. Gratulálok a felfogasoddal együtt.
krisz0621
Gyeek, mint BLMes balek 😂😂😂👍🏼
Cowboykarcsi90
Ez van, előbb-utóbb mindenki lebukik 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!
Az idén igazolt Maurice Canady úgy döntött, inkább nem szeretne idén focizni.
 www.profootballrumors.com/2020/07/cowboys-cb-maurice-canady-will-opt-out
iktriad
Bohoc😊
krisz0621
USÁban elég súlyosan üt a vírus dolog. Teljesen megértem ha bárki lemondja a szezont mert ezt érzi felelősségteljes döntésnek. Nem tetszik sem az ahogy iktriad fogalmazott, sem az ahogy te ítélkezel emiatt róla.
gyeek
Nekem meg az nem tetszik hogy valaki megpróbálja megúszni és így is milliókat keres. Én Spanyolországban melózok egy piacvezető cégnél közvetlen a frontvonalban. Szóval nincs kifogás csak lusta ember. Te tipikusan az balek ember lehetsz aki beáll a BLM-es faszság mögé is. Gratulálok a felfogasoddal együtt.
krisz0621
Gyeek, mint BLMes balek 😂😂😂👍🏼

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!