Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 5 éve
Tudtátok ti miért hoztátok Daltont, és sajnos jól döntöttetek......Soha nem játszó cserének.
dande
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Gyorsan kezdő lehet belőle, ha tovább folytatódik a hercehurcaTudtátok ti miért hoztátok Daltont, és sajnos jól döntöttetek......igen, backup QB-nak hoztuk. annak pedig tökéletes lesz
dande
rva
több mint 5 éve
Tudtátok ti miért hoztátok Daltont, és sajnos jól döntöttetek......igen, backup QB-nak hoztuk. annak pedig tökéletes lesz
dande
több mint 5 éve
fura, hogy még senki nem írta: Aldon Smith megkapta a jogosultságot, hogy visszatérjenDak szerződése: ugye 4 évet akar, a Cowboys meg ötöt, így az ügynök azt találta ki, hogy akkor az az ötödik legyen jó vastag, hogy kompenzálja azt, hogy szerintük az új TV deal miatt majd megugranak a fizetések.
Rapoport is megszólalt az ügyben:
több mint 5 éve
Tudtátok ti miért hoztátok Daltont, és sajnos jól döntöttetek......
több mint 5 éve
Tuti beteg a csávó...Meg kell adni neki 😊
mobile.twitter.com/NFL_DovKleiman/status/1263494399192899584?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1263494399192899584&ref_url=https%3A%2F%2Fdailysnark.com%2Fdak-prescott-turns-down-contract-offer-that-would-make-him-highest-paid-qb-in-nfl-history%2F
kapitnono

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Tuti beteg a csávó...mobile.twitter.com/NFL_DovKleiman/status/1263494399192899584?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1263494399192899584&ref_url=https%3A%2F%2Fdailysnark.com%2Fdak-prescott-turns-down-contract-offer-that-would-make-him-highest-paid-qb-in-nfl-history%2F

több mint 5 éve
Ősrégi cikk a Cowboys régi rossz draftjairól ami persze mind JJ hibája volt, abba sima átállásba amit Will McClay személye okozott... Ha belegondolok, hogy a Lions még spekulált benne mint GM-ben...www.dallasnews.com/sports/cowboys/2014/03/02/exclusive-how-cowboys-got-confused-during-2013-draft-passed-on-sharrif-floyd/
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Esse rossz cikk:www.cbssports.com/nfl/news/agents-take-a-five-year-deal-dak-prescott-should-consider-even-if-the-cowboys-qb-wants-to-go-shorter/
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Érdekes ez a Stephen nyilatkozat, kicsit megmozgatta az állóvizet Prescott szerződésénél.Ami Mike Fisher szerint 5 évre 35m/év, 106m garantált, szerinte még mindig az 5 év vagy 4 év a kérdés.
Ez egy szép összeg, el lehet még rágódni rajta nyárig.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Azt azért elég valószínűnek tartom, hogy meg lesz tartva. Valahogy meg fogják oldani szerintem.először legyen szezon.twitter.com/dallascowboys/status/1258557428997795841?s=09Én egy 11-5-ös szezont mondanék magunknak. Ha oda-vissza verjük a sasokat, akkor 12-4. (Tudom még elég korai találgatások😀)
Csita
peticsek
slowmotion
Szerkesztette: peticsek
több mint 5 éve
először legyen szezon.twitter.com/dallascowboys/status/1258557428997795841?s=09Én egy 11-5-ös szezont mondanék magunknak. Ha oda-vissza verjük a sasokat, akkor 12-4. (Tudom még elég korai találgatások😀)
Csita
peticsek
több mint 5 éve
twitter.com/dallascowboys/status/1258557428997795841?s=09Én egy 11-5-ös szezont mondanék magunknak. Ha oda-vissza verjük a sasokat, akkor 12-4. (Tudom még elég korai találgatások😀)
Csita
több mint 5 éve
Ha csak olyan hatása lesz, hogy nem fog meredeken emelkedi a következő tíz évben a szerződésekre fordítható keret, akkor már nagy hatása lesz az új szerződésekre, most pl. Prescottéra.Kisit én is. Ha jól tudom a bevételek nagy része a TV-s közvetítésekből jön. Ez legvégső esetben zárkapus meccsekkel is megoldható. Meg a bevételek 50-50% között oszlanak meg a tulajok meg a játékosok között. Egy évben kicsit lejjebb tudnak engedni a profitból a tulajok is. Éhen még nem fognak halni.Talán új szakasza kezdődik a tárgyalásoknak:nyilván ők látnak bele, de én ezt riogatásnak tartom.
Something to monitor: The salary cap in 2021 could potentially take a massive hit due to COVID-19. "The various estimates I've gotten from executives to owners is that the cap could be down anywhere $30M to $80M in 2021" — @AdamSchefter
www.12up.com/posts/cowboys-dak-prescott-contract-talks-2021-salary-cap-update-01e7n1bmmqgf
Charlie Firpo
ha viszont nem az, akkor iszonyatosan átrendezheti a ligát névsorok szintjén, mert nagyon fájdalmas cutok nélkül ezt a csapatok nagy része esélytelen abszolválni szvsz.
slowmotion
100yard
Én simán el tudnám képzelni, hogy mindenki szerződését újra kell írni a csapatoknál, a 80m azért talán túlzás, de hogy gebasz néz ki, az gyanús.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Kisit én is. Ha jól tudom a bevételek nagy része a TV-s közvetítésekből jön. Ez legvégső esetben zárkapus meccsekkel is megoldható. Meg a bevételek 50-50% között oszlanak meg a tulajok meg a játékosok között. Egy évben kicsit lejjebb tudnak engedni a profitból a tulajok is. Éhen még nem fognak halni.Talán új szakasza kezdődik a tárgyalásoknak:nyilván ők látnak bele, de én ezt riogatásnak tartom.
Something to monitor: The salary cap in 2021 could potentially take a massive hit due to COVID-19. "The various estimates I've gotten from executives to owners is that the cap could be down anywhere $30M to $80M in 2021" — @AdamSchefter
www.12up.com/posts/cowboys-dak-prescott-contract-talks-2021-salary-cap-update-01e7n1bmmqgf
Charlie Firpo
ha viszont nem az, akkor iszonyatosan átrendezheti a ligát névsorok szintjén, mert nagyon fájdalmas cutok nélkül ezt a csapatok nagy része esélytelen abszolválni szvsz.
slowmotion
több mint 5 éve
Talán új szakasza kezdődik a tárgyalásoknak:nyilván ők látnak bele, de én ezt riogatásnak tartom.
Charlie Firpo
több mint 5 éve
Cam Erving (6"5' azaz 196cm, 313lbs azaz 142kg) első körös volt 2015-ben draftolta a Browns.az egész offense vonalon játszott már, volt (jobb)tackle, (bal)guard és center is
2017-ben tradelte el a Browns a Chiefs-be, de a Kansas nem hívta le az ötödik éves opcióját - viszont 2018-as szezon után meghosszabbították 2 évvel a szerződését, aminek a második évét most nem hívták le, ezért lett free agent.
nyilván swing tackle-nek érkezik, de jó jel, hogy guard és center pozícióban is bevethető
több mint 5 éve
Daltonosba nem volt? 🤣
Matthew99
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Gondolom ha zart kapus meccsek lesznek az igencsak erzekenyen erinti a tulajokat
több mint 5 éve
nyilván a meglévő szerződések ALÁ nehéz lenne bevinni a cap-et, ezért nekem az a 80 millió merésznek tűnik.de egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy tényleg csökken, bár biztos erős lesz a lobby, hogy legalább szinten maradjon.
több mint 5 éve
Talán új szakasza kezdődik a tárgyalásoknak:Something to monitor: The salary cap in 2021 could potentially take a massive hit due to COVID-19. "The various estimates I've gotten from executives to owners is that the cap could be down anywhere $30M to $80M in 2021" — @AdamSchefter
- Gyíkká?
- De már elmúlt.