Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 5 éve
Tudtátok ti miért hoztátok Daltont, és sajnos jól döntöttetek......igen, backup QB-nak hoztuk. annak pedig tökéletes lesz
dande
több mint 5 éve
fura, hogy még senki nem írta: Aldon Smith megkapta a jogosultságot, hogy visszatérjenDak szerződése: ugye 4 évet akar, a Cowboys meg ötöt, így az ügynök azt találta ki, hogy akkor az az ötödik legyen jó vastag, hogy kompenzálja azt, hogy szerintük az új TV deal miatt majd megugranak a fizetések.
Rapoport is megszólalt az ügyben:
több mint 5 éve
Tudtátok ti miért hoztátok Daltont, és sajnos jól döntöttetek......
több mint 5 éve
Tuti beteg a csávó...Meg kell adni neki 😊
mobile.twitter.com/NFL_DovKleiman/status/1263494399192899584?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1263494399192899584&ref_url=https%3A%2F%2Fdailysnark.com%2Fdak-prescott-turns-down-contract-offer-that-would-make-him-highest-paid-qb-in-nfl-history%2F
kapitnono

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Tuti beteg a csávó...mobile.twitter.com/NFL_DovKleiman/status/1263494399192899584?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1263494399192899584&ref_url=https%3A%2F%2Fdailysnark.com%2Fdak-prescott-turns-down-contract-offer-that-would-make-him-highest-paid-qb-in-nfl-history%2F

több mint 5 éve
Ősrégi cikk a Cowboys régi rossz draftjairól ami persze mind JJ hibája volt, abba sima átállásba amit Will McClay személye okozott... Ha belegondolok, hogy a Lions még spekulált benne mint GM-ben...www.dallasnews.com/sports/cowboys/2014/03/02/exclusive-how-cowboys-got-confused-during-2013-draft-passed-on-sharrif-floyd/
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Esse rossz cikk:www.cbssports.com/nfl/news/agents-take-a-five-year-deal-dak-prescott-should-consider-even-if-the-cowboys-qb-wants-to-go-shorter/
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Érdekes ez a Stephen nyilatkozat, kicsit megmozgatta az állóvizet Prescott szerződésénél.Ami Mike Fisher szerint 5 évre 35m/év, 106m garantált, szerinte még mindig az 5 év vagy 4 év a kérdés.
Ez egy szép összeg, el lehet még rágódni rajta nyárig.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Azt azért elég valószínűnek tartom, hogy meg lesz tartva. Valahogy meg fogják oldani szerintem.először legyen szezon.twitter.com/dallascowboys/status/1258557428997795841?s=09Én egy 11-5-ös szezont mondanék magunknak. Ha oda-vissza verjük a sasokat, akkor 12-4. (Tudom még elég korai találgatások😀)
Csita
peticsek
slowmotion
Szerkesztette: peticsek
több mint 5 éve
először legyen szezon.twitter.com/dallascowboys/status/1258557428997795841?s=09Én egy 11-5-ös szezont mondanék magunknak. Ha oda-vissza verjük a sasokat, akkor 12-4. (Tudom még elég korai találgatások😀)
Csita
peticsek
több mint 5 éve
twitter.com/dallascowboys/status/1258557428997795841?s=09Én egy 11-5-ös szezont mondanék magunknak. Ha oda-vissza verjük a sasokat, akkor 12-4. (Tudom még elég korai találgatások😀)
Csita
több mint 5 éve
Ha csak olyan hatása lesz, hogy nem fog meredeken emelkedi a következő tíz évben a szerződésekre fordítható keret, akkor már nagy hatása lesz az új szerződésekre, most pl. Prescottéra.Kisit én is. Ha jól tudom a bevételek nagy része a TV-s közvetítésekből jön. Ez legvégső esetben zárkapus meccsekkel is megoldható. Meg a bevételek 50-50% között oszlanak meg a tulajok meg a játékosok között. Egy évben kicsit lejjebb tudnak engedni a profitból a tulajok is. Éhen még nem fognak halni.Talán új szakasza kezdődik a tárgyalásoknak:nyilván ők látnak bele, de én ezt riogatásnak tartom.
Something to monitor: The salary cap in 2021 could potentially take a massive hit due to COVID-19. "The various estimates I've gotten from executives to owners is that the cap could be down anywhere $30M to $80M in 2021" — @AdamSchefter
www.12up.com/posts/cowboys-dak-prescott-contract-talks-2021-salary-cap-update-01e7n1bmmqgf
Charlie Firpo
ha viszont nem az, akkor iszonyatosan átrendezheti a ligát névsorok szintjén, mert nagyon fájdalmas cutok nélkül ezt a csapatok nagy része esélytelen abszolválni szvsz.
slowmotion
100yard
Én simán el tudnám képzelni, hogy mindenki szerződését újra kell írni a csapatoknál, a 80m azért talán túlzás, de hogy gebasz néz ki, az gyanús.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Kisit én is. Ha jól tudom a bevételek nagy része a TV-s közvetítésekből jön. Ez legvégső esetben zárkapus meccsekkel is megoldható. Meg a bevételek 50-50% között oszlanak meg a tulajok meg a játékosok között. Egy évben kicsit lejjebb tudnak engedni a profitból a tulajok is. Éhen még nem fognak halni.Talán új szakasza kezdődik a tárgyalásoknak:nyilván ők látnak bele, de én ezt riogatásnak tartom.
Something to monitor: The salary cap in 2021 could potentially take a massive hit due to COVID-19. "The various estimates I've gotten from executives to owners is that the cap could be down anywhere $30M to $80M in 2021" — @AdamSchefter
www.12up.com/posts/cowboys-dak-prescott-contract-talks-2021-salary-cap-update-01e7n1bmmqgf
Charlie Firpo
ha viszont nem az, akkor iszonyatosan átrendezheti a ligát névsorok szintjén, mert nagyon fájdalmas cutok nélkül ezt a csapatok nagy része esélytelen abszolválni szvsz.
slowmotion
több mint 5 éve
Talán új szakasza kezdődik a tárgyalásoknak:nyilván ők látnak bele, de én ezt riogatásnak tartom.
Charlie Firpo
több mint 5 éve
Cam Erving (6"5' azaz 196cm, 313lbs azaz 142kg) első körös volt 2015-ben draftolta a Browns.az egész offense vonalon játszott már, volt (jobb)tackle, (bal)guard és center is
2017-ben tradelte el a Browns a Chiefs-be, de a Kansas nem hívta le az ötödik éves opcióját - viszont 2018-as szezon után meghosszabbították 2 évvel a szerződését, aminek a második évét most nem hívták le, ezért lett free agent.
nyilván swing tackle-nek érkezik, de jó jel, hogy guard és center pozícióban is bevethető
több mint 5 éve
Daltonosba nem volt? 🤣
Matthew99
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Gondolom ha zart kapus meccsek lesznek az igencsak erzekenyen erinti a tulajokat
több mint 5 éve
nyilván a meglévő szerződések ALÁ nehéz lenne bevinni a cap-et, ezért nekem az a 80 millió merésznek tűnik.de egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy tényleg csökken, bár biztos erős lesz a lobby, hogy legalább szinten maradjon.
több mint 5 éve
Talán új szakasza kezdődik a tárgyalásoknak:Something to monitor: The salary cap in 2021 could potentially take a massive hit due to COVID-19. "The various estimates I've gotten from executives to owners is that the cap could be down anywhere $30M to $80M in 2021" — @AdamSchefter
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Ajánlom figyelmetekbe, ha valaki nem látta még esetleg a draft topicban 😊 Én könnyesre röhögtem magam rajta 😀 😀 😀youtu.be/VOQE3Gb3x80
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Túl azon, hogy végre van egy potens backup QB-nk elfogadható áron, amit nem értek, hogy miért egy pocket QB-t hoztunk DAK mögé. Teljesen más rendszert igényel egy zseb QB mint egy mobilis. Szerintem pl. egy sérülés estén nem olyan egyszerű az átállás. A Szentek dettó ez a helyzet, Ők vittek egy kevésbé mobilis QB mögé egy mobilisat. Mondjuk őket meg végképp nem értem miután a drafton bementek egy jövő évi pickkel egy QB-ért utána meg hozták Winstont. Ők most 4 QB-val mennek neki a szezonnak?Winston mobilitása nagyjából olyan mint egy pianino amikor megindul a lépcsőházban. Ettől eltekintve határozottabban gyengébb játékos mint Dalton. Az hogy zsebből passzol vagy play actionből vagy shotgunból oly mindegy, csak tudja megcsinálni.
Rendszer kialakítás szemponjából szerintem pont fordítva kellet volna, oda Dalton ide Winston.
100yard
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass