Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 5 éve
Ajánlom figyelmetekbe, ha valaki nem látta még esetleg a draft topicban 😊 Én könnyesre röhögtem magam rajta 😀 😀 😀youtu.be/VOQE3Gb3x80
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Túl azon, hogy végre van egy potens backup QB-nk elfogadható áron, amit nem értek, hogy miért egy pocket QB-t hoztunk DAK mögé. Teljesen más rendszert igényel egy zseb QB mint egy mobilis. Szerintem pl. egy sérülés estén nem olyan egyszerű az átállás. A Szentek dettó ez a helyzet, Ők vittek egy kevésbé mobilis QB mögé egy mobilisat. Mondjuk őket meg végképp nem értem miután a drafton bementek egy jövő évi pickkel egy QB-ért utána meg hozták Winstont. Ők most 4 QB-val mennek neki a szezonnak?Winston mobilitása nagyjából olyan mint egy pianino amikor megindul a lépcsőházban. Ettől eltekintve határozottabban gyengébb játékos mint Dalton. Az hogy zsebből passzol vagy play actionből vagy shotgunból oly mindegy, csak tudja megcsinálni.
Rendszer kialakítás szemponjából szerintem pont fordítva kellet volna, oda Dalton ide Winston.
100yard
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Túl azon, hogy végre van egy potens backup QB-nk elfogadható áron, amit nem értek, hogy miért egy pocket QB-t hoztunk DAK mögé. Teljesen más rendszert igényel egy zseb QB mint egy mobilis. Szerintem pl. egy sérülés estén nem olyan egyszerű az átállás. A Szentek dettó ez a helyzet, Ők vittek egy kevésbé mobilis QB mögé egy mobilisat. Mondjuk őket meg végképp nem értem miután a drafton bementek egy jövő évi pickkel egy QB-ért utána meg hozták Winstont. Ők most 4 QB-val mennek neki a szezonnak?Rendszer kialakítás szemponjából szerintem pont fordítva kellet volna, oda Dalton ide Winston.
több mint 5 éve
Na, téged legalább érdekelt, miért írtam.Nem érné meg a keretszűkítést, ha lenne.miért, kiüti Rush? 😀 na ne már... 3 millióért megvettük az egyik, ha nem a legjobb elérhető backup QB-t. 3-ért, amikor egy Aj McCarron 4 millióba* fáj a Texans-nak, vagy Chase Daniels 4,3-ba* a Lions-nak Stafford mögött? vagy egy Trubisky 7,2-be* a Bears-nek? Case Keenum 3 év, 18 millió a Browns-ban? (vagy Mariota 8,8-ért* a Raiders-ben?)
3 m garantált?? Minek?
Charlie Firpo
* mind average/year pénzek
rva
A jövőről nehéz írni, tehát csak saját kútfő.
1. Idén nem lesz szezon, ha lesz is, akkor rövidített, a felkészülési időszak felével, mondjuk.
2. Daltonnal nekem személy szerint nincs bajom (főleg, hogy TCU), normál esetben logikus is lenne, elzavarva Rusht meg Thorsont, ahogy a BTT-n írják, most még 3 qb-t is tarthatnánk. Elbírja a keret.
3. De én nem látom, hogy pl. Rusht itteni tapasztalatban megelőzné, mondjuk egy augusztusi-szeptemberi összetartásfélén. Idén az lesz előnyben, akinek minél kevesebbet kell újat tanulnia. (Természetesen ilyen szempontból a draftoltjaink közül is a CB-knek van jó esélye bekerülni, Lamb meg majd forgóban beletanul.)
4. Én már csak pozícióba hoznék tapasztalt játékost, pl. DE-t.
5. Prescott mögé meg nem nagyon kell csere, másra használnék el 3 milliót.
Hát így, nagy vonalakban. Természetesen ne legyen igazam - semmiben.
Prescott meg nem fog hisztizni, csinálja a dolgát szépen, ahogy Jonesék is. Majd július 14-én megegyeznek, ilyen megegyezős egyezséggel. Nekünk a támadó szekció egy FredB-Loomey (és Lamb) cserével maradt is, ami nagy előny lehet még.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Nem érné meg a keretszűkítést, ha lenne.miért, kiüti Rush? 😀 na ne már... 3 millióért megvettük az egyik, ha nem a legjobb elérhető backup QB-t. 3-ért, amikor egy Aj McCarron 4 millióba* fáj a Texans-nak, vagy Chase Daniels 4,3-ba* a Lions-nak Stafford mögött? vagy egy Trubisky 7,2-be* a Bears-nek? Case Keenum 3 év, 18 millió a Browns-ban? (vagy Mariota 8,8-ért* a Raiders-ben?)
3 m garantált?? Minek?
Charlie Firpo
* mind average/year pénzek
több mint 5 éve
amikor először megláttam a hírt, hogy Dalton-t összekötötték a Cowboys-al, akkor arra gondoltam, hogy milyen jó lenne olcsón megszerezni, de hát ennek úgy sincs esélye, ezek nem a Cowboys-al szoktak megtörténni... aztán ma meg: 3 millió? (o.O) mennyivel több, mint ami Rush-nak jár, 700 ezerrel?Ja, ez ugyan az a Dalton, aki első 4 évében 40-23-1 rekordot hozott össze? Mint Prescott? (ja nem, Prescott 40-24) és ha hozzá veszem Dalton ötödik évét (10-3) hát csak a postseason szereplés az egyetlen, ami miatt ujjal lehetne rá mutogatni... persze olyan supporting cast nélkül Prescott-nak se menne, AJ Green-en kívül ki volt még a Bengalsban? mindezt 3 millióért? bármikor. csukott szemmel is.
több mint 5 éve
azért azon jót fogok mosolyogni, mikor Daltonnal a kezdőben PO-ba megy a Dallas, miközben Dak hold outon van.
több mint 5 éve
twitter.com/willcain/status/1256771298950361089?s=19
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Fene a beleteket, hogy megint jót húztatok ráadâsul megint egy általam igen kedvelt játékos....😕. 😛 😉
több mint 5 éve
Teljesen jó döntés.Ha Prescott nagyon nyíg, Dalton simán PO-ba viszi ezt a keretet és akkor lesheti a pénzét. Ha Prescott játszik akkor meg van egy korrekt csere.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Okos igazolas, jo szerzodessel.
több mint 5 éve
Egy vörös kell a csapatba. Jerrynek biztos ez a kabalaja.
több mint 5 éve
Nem érné meg a keretszűkítést, ha lenne.Muhaha, melyik bajnokságot nézed? Dalton több helyre akár kezdőként is beférne. A jelenlegi irányítótok úgy viselkedik, mintha minimum HOF várományos lenne (mondjuk amilyen fizukat kapnak egyes irányítók, még igaza is lehet), most akkor meg lehet mutatni. Kapott egy kis ösztönzést, gonosz leszek, egy hisztis Prescott nem sokkal jobb, mint egy nyugodt Dalton....😊
3 m garantált?? Minek?
Charlie Firpo
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Teljesen oké a deal. Sok embert esküszöm nem értek. Eddig rinya volt hogy nincs jó backup QB-ja a csapatnak. Tessék most van. Dalton egy igen jó csere lehet, nemsok csapatnak van ilyen backupja. És még olcsó is. Másrészt Prescotton most ott a nyomás, hogy talán alá kéne írni a szerződést. Harmadrészt benne van, hogy nyom egy Tannehill évet azt Prescott szépen leülhet a 30 misijével.
több mint 5 éve
gedam
6 354
ne feledjük, hogy charlie firpo 1978-ban él, akkor ez nagy pénz volt. jamon serrano nem keresett annyit egy év alatt.Nem érné meg a keretszűkítést, ha lenne.egy átlagos csere qb kb ennyit kap.
3 m garantált?? Minek?
Charlie Firpo
ő bőven átlagon felüli backupqb. ennyiért vicc kategória. inkább örülnétek amikor ilyen pénzéhes irányítótok van.
ricsiii83
több mint 5 éve
Jerry Jones nagyot húzott ezzel, a most bedobott 3 millió a többszörösét hozza vissza majd neki. Dalton pedig a hozzá legjobban illő offencebe szerződött, és nem mellesleg közel az otthonához. Simán benne van, hogy McCarthy playbookját Dalton könnyebben elsajátítja, és nyom egy Tannenhill szezont, Prescott pedig annyira belejön a vinnyogásba, vagy Jones olyan pofátlan lesz, hogy nem tudnak megegyezni.
több mint 5 éve
Nem érné meg a keretszűkítést, ha lenne.egy átlagos csere qb kb ennyit kap.
3 m garantált?? Minek?
Charlie Firpo
ő bőven átlagon felüli backupqb. ennyiért vicc kategória. inkább örülnétek amikor ilyen pénzéhes irányítótok van.
több mint 5 éve
Nem akkora hülyeség, mint elsőre látszik. Dak vinnyog a pénz miatt. De ezt az O-t a vörös is el tudja irányítani.

több mint 5 éve
Nem érné meg a keretszűkítést, ha lenne.3 m garantált?? Minek?
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
www.instagram.com/p/B_tQt-GosLJ/?hl=hu
több mint 5 éve
www.instagram.com/p/B_nZ4rCgoeN/?hl=hu
több mint 5 éve
Jerry bá leült vele egy whiskey-vel a kezében, és úgy jött ki Lamb a megbeszélésről, hogy az ő ötlete volt a 88-as mezszám már az első pillanattól kezdve.
több mint 5 éve
Lamb elvileg a 88-as mezszámot fogja megakpni.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!