Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 5 éve
Ubi szezon otlet:Adams - Gallup csere.
Esetleg meg hozza csapni egy hatso kort.
Megerne? Lenne ertelme? 😊

több mint 5 éve
Jol draftol a csapat az utobbi cirka 10 évben, ez eddig sem volt titok. Igazából pont emaitt is bosszantó, hogy Garrettet ennyi ideig itt tartották, amikor egy liga szinten is átlag feletti rosterrel képtelen volt a csapat átlépni a saját árnyékát.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
korábban linkeltem, hogy az idei draftot hogy értékelte a média.a Football Outsiders megcsinálta azt, hogy milyen az elmúlt 10 év draftja:

ha az elmúlt 5 évre szűrűnk, a Dallas akkor is a harmadik, csak a KC és a Vikes mögött (Mahomes nagyon megnyomja a számokat) és 10 éves átlagban is a harmadik, a Seattle és a GB mögött.
több mint 5 éve
Ha ez így van akkor talán azt is érdemes lenne végig gondolni, hogy érdemes-e "pár millión" vitázni, vagy inkább maradni Amerika legpiacképesebb franchise-nél maradni, mert esetleg az reklám oldalon többszörösét hozza vissza. Azért az eddig kapott reklám pénzekben is nagy szerepet játszik, hogy itt dobált nálunk.ezt én is adom.
100yard
ki van zárva, hogy ennyi endorsment deal jönne, ha a Bengals-ban, a Bills-ben vagy a Titans-ben játszana (no offense, nem a csapat minőségével, hanem a felvevőpiac nagyságával van itt probléma)
több mint 5 éve
Ha ez így van akkor talán azt is érdemes lenne végig gondolni, hogy érdemes-e "pár millión" vitázni, vagy inkább maradni Amerika legpiacképesebb franchise-nél maradni, mert esetleg az reklám oldalon többszörösét hozza vissza. Azért az eddig kapott reklám pénzekben is nagy szerepet játszik, hogy itt dobált nálunk.Egyrészt volt 10+ TV-s reklámja ami lement a nemzeti csatornákon az elmúlt 1 évben (már ez a fizetése többszörösét hozza), plusz rengeteg szponzor (Dannon, DirecTV, New Era, Campbell’s Chunky Soup, 7-Eleven, Sleep Number beds, Pepsi, Citi, Oikos)Elgondolkodtató minden esetre.a politikával és rasszizmussal kapcsolatos beszélgetést szerintem mellőzzük, de emellett nem lehet elmenni szó nélkül:Erős az összeg, nem szotyihéj.
rva
Charlie Firpo
Hivatalos fizetése 600.000 $ körül van.
Vagy már előleget kapott a nagy zséből vagy van egyéb más keresete is. Akkor persze azt nem értem mire az a nagy anyagiasság?
100yard
+ ezt is érdemes elolvasni:
www.espn.com/nfl/story/_/id/29247938/debunking-dak-prescott-contract-debate-facts-fiction-why-cowboys-pay-him
+
tavaly őszi cikk:
www.espn.com/nfl/story/_/id/27566538/dak-wait-bolstered-insurance-ads
"Prescott has loss-of-value and disability insurance policies, as well as multiyear endorsement deals, that all together are valued at more than $50 million, league sources told ESPN."
A nagy anyagiasság arról szól, h a kortársai megkapták a nagy pénzt, idő előtt, úgy h alapból a sokszorosát keresték annak, amit Prescott. Bizonyított, nála mégis azt várják Jerryék, h hometown discountot ad.
Egyébként sztem a legvalószínűbb forgatókönyv az, h idén ÉS jövőre is FR tag alatt játszik majd Dak, utána pedig elmegy vhova bankot robbantani (remélem hozzánk! 😀 )
Borbinho
több mint 5 éve
A nagy anyagiasság arról szól, h a kortársai megkapták a nagy pénzt, idő előtt, úgy h alapból a sokszorosát keresték annak, amit Prescott. Bizonyított, nála mégis azt várják Jerryék, h hometown discountot ad.ha belőle is Cousins lesz, akkor nem is baj (kiderült, hogy a százmillás fullgarantált szerződés nem tette top5 irányítóvá) de szerintem még idén meglesz az a szerződés, és az elkövetkező 4-5 évben biztosan Cowboys mezben fog játszani.
Egyébként sztem a legvalószínűbb forgatókönyv az, h idén ÉS jövőre is FR tag alatt játszik majd Dak, utána pedig elmegy vhova bankot robbantani (remélem hozzánk! 😀 )
Borbinho
több mint 5 éve
Egyrészt volt 10+ TV-s reklámja ami lement a nemzeti csatornákon az elmúlt 1 évben (már ez a fizetése többszörösét hozza), plusz rengeteg szponzor (Dannon, DirecTV, New Era, Campbell’s Chunky Soup, 7-Eleven, Sleep Number beds, Pepsi, Citi, Oikos)Elgondolkodtató minden esetre.a politikával és rasszizmussal kapcsolatos beszélgetést szerintem mellőzzük, de emellett nem lehet elmenni szó nélkül:Erős az összeg, nem szotyihéj.
rva
Charlie Firpo
Vagy már előleget kapott a nagy zséből vagy van egyéb más keresete is. Akkor persze azt nem értem mire az a nagy anyagiasság?
100yard
+ ezt is érdemes elolvasni:
+
tavaly őszi cikk:
"Prescott has loss-of-value and disability insurance policies, as well as multiyear endorsement deals, that all together are valued at more than $50 million, league sources told ESPN."
A nagy anyagiasság arról szól, h a kortársai megkapták a nagy pénzt, idő előtt, úgy h alapból a sokszorosát keresték annak, amit Prescott. Bizonyított, nála mégis azt várják Jerryék, h hometown discountot ad.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Elgondolkodtató minden esetre.a politikával és rasszizmussal kapcsolatos beszélgetést szerintem mellőzzük, de emellett nem lehet elmenni szó nélkül:Erős az összeg, nem szotyihéj.
rva
Charlie Firpo
több mint 5 éve
a politikával és rasszizmussal kapcsolatos beszélgetést szerintem mellőzzük, de emellett nem lehet elmenni szó nélkül:Erős az összeg, nem szotyihéj.
rva
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
a politikával és rasszizmussal kapcsolatos beszélgetést szerintem mellőzzük, de emellett nem lehet elmenni szó nélkül:több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
hát, ha nem nyersz gyűrűt a QB-ed újoncszerződése alatt. akkor vagy kurva jó irányító kell hozzá, vagy nagy szerencse.azért az elmúlt 10-15 évben SB-t nyerő csapatok fele Tom Brady-vel nyert, aki híres arról, hogy hajlandó áldozni a csapatért a fizetéséből mert voltak "egyéb" bevételei is, bármennyire legális vagy nem legális módon juttatta hozzá a Pats... meg ugye viszonylag kis számú a mintavétel, így ez inkább egy olyan statisztikának tűnik, ami magyarázza az elképzeléseinket.Nem is tudom melyik topikban idéztem anno a vonatkozó analitikát. Legnagyobb %-t a capből Steve Young foglalta el a Super Bowl győztes csapatok irányítói közül. 13%-t vitt el a tortából. Senki sem előtte, sem utána nem nyert úgy Super Bowl-t, hogy nagyobb %-t kapott a QB a capből, mint ő.www.youtube.com/watch?v=fZoAym6xMgYEz Skip Bayless és Shannon Sharpe, szóval a lényeg az első 10 másodpercben levehető, a többi csak ballaszt. Stephen Jones is tisztában van vele szerencsére, pár hete pontosan erről beszélt, azaz hogy a túlfizetett QB-k csapatai nem nagyon nyernek SB-t. Egyáltalán nem bánom, hogy Jonesék (elsősorban Stephen) nem enged. A jelenség idegesítő és olyan melléktermékei vannak mint pl. a FK-s felhasználói szagértelem, de bízom és hiszek benne, hogy előbb-utóbb a csapatnak kedvező szerződést fog aláfirkálni Prescott.
pontosan.
Amadeus
gyeek
Amadeus
rva
több mint 5 éve
azért az elmúlt 10-15 évben SB-t nyerő csapatok fele Tom Brady-vel nyert, aki híres arról, hogy hajlandó áldozni a csapatért a fizetéséből mert voltak "egyéb" bevételei is, bármennyire legális vagy nem legális módon juttatta hozzá a Pats... meg ugye viszonylag kis számú a mintavétel, így ez inkább egy olyan statisztikának tűnik, ami magyarázza az elképzeléseinket.Nem is tudom melyik topikban idéztem anno a vonatkozó analitikát. Legnagyobb %-t a capből Steve Young foglalta el a Super Bowl győztes csapatok irányítói közül. 13%-t vitt el a tortából. Senki sem előtte, sem utána nem nyert úgy Super Bowl-t, hogy nagyobb %-t kapott a QB a capből, mint ő.www.youtube.com/watch?v=fZoAym6xMgYEz Skip Bayless és Shannon Sharpe, szóval a lényeg az első 10 másodpercben levehető, a többi csak ballaszt. Stephen Jones is tisztában van vele szerencsére, pár hete pontosan erről beszélt, azaz hogy a túlfizetett QB-k csapatai nem nagyon nyernek SB-t. Egyáltalán nem bánom, hogy Jonesék (elsősorban Stephen) nem enged. A jelenség idegesítő és olyan melléktermékei vannak mint pl. a FK-s felhasználói szagértelem, de bízom és hiszek benne, hogy előbb-utóbb a csapatnak kedvező szerződést fog aláfirkálni Prescott.
pontosan.
Amadeus
gyeek
Amadeus
több mint 5 éve
Nem is tudom melyik topikban idéztem anno a vonatkozó analitikát. Legnagyobb %-t a capből Steve Young foglalta el a Super Bowl győztes csapatok irányítói közül. 13%-t vitt el a tortából. Senki sem előtte, sem utána nem nyert úgy Super Bowl-t, hogy nagyobb %-t kapott a QB a capből, mint ő.www.youtube.com/watch?v=fZoAym6xMgYEz Skip Bayless és Shannon Sharpe, szóval a lényeg az első 10 másodpercben levehető, a többi csak ballaszt. Stephen Jones is tisztában van vele szerencsére, pár hete pontosan erről beszélt, azaz hogy a túlfizetett QB-k csapatai nem nagyon nyernek SB-t. Egyáltalán nem bánom, hogy Jonesék (elsősorban Stephen) nem enged. A jelenség idegesítő és olyan melléktermékei vannak mint pl. a FK-s felhasználói szagértelem, de bízom és hiszek benne, hogy előbb-utóbb a csapatnak kedvező szerződést fog aláfirkálni Prescott.
pontosan.
Amadeus
gyeek
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=fZoAym6xMgYEz Skip Bayless és Shannon Sharpe, szóval a lényeg az első 10 másodpercben levehető, a többi csak ballaszt. Stephen Jones is tisztában van vele szerencsére, pár hete pontosan erről beszélt, azaz hogy a túlfizetett QB-k csapatai nem nagyon nyernek SB-t. Egyáltalán nem bánom, hogy Jonesék (elsősorban Stephen) nem enged. A jelenség idegesítő és olyan melléktermékei vannak mint pl. a FK-s felhasználói szagértelem, de bízom és hiszek benne, hogy előbb-utóbb a csapatnak kedvező szerződést fog aláfirkálni Prescott.
pontosan.
Amadeus
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
www.bleedinggreennation.com/2020/5/25/21269432/carson-wentz-dak-prescott-debate-philadelphia-eagles-dallas-cowboys-comparisonaki ért angolul, nyugodtan kattintson, nem valami beugratós clickbait oldal, és főleg nem gyalázkodós agyeldobós. ez itt kérem az egyik, ha nem A legkorrektebb Wentz - Prescott összehasonlítás, ami eddig született.
több mint 5 éve
Kár hogy a mai NFLben már egy ilyen zseni mint Elliott sem tud akkora impact lenni, mint mondjuk 20 éve. Egyszerűen ennyit degradálóditt a RB poszt.itt, ha nem vagy egy AP szintű HoF zseni, akkor kb. offos az impact része a dolognak futóként a mai NFL-ben.
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Kár hogy a mai NFLben már egy ilyen zseni mint Elliott sem tud akkora impact lenni, mint mondjuk 20 éve. Egyszerűen ennyit degradálóditt a RB poszt.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
ez az, ami a legtöbb RB-ből telejsen hiányzik
több mint 5 éve
twitter.com/CoachNastyTX/status/1262548244976066563
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Annyiban azért érdekes ez a dolog a klub meg a játékos részéről is, hogy fr qb-knál úgy szokott menni a dolog, hogy bejelentik, hogy lesz új szerződés, utána meg azt, hogy megvan az új szerződés és mennyi az annyi. Nem egy futóval megy a szarakodás...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
srácok, tájékozódjunk már mielőtt ilyeneket írogatunk, hogy pöcsfej meg ki kell rúgni...sorba szedem, hogy mi a helyzet azok számára, akik nem olvasnak nemzetközi médiát, és főleg nem olvasnak a sorok között, vagy nem tudják eldönteni, hogy melyik információ milyen célt szolgál a médiában.
1) ez az alkudozás már elég rég óta megy nyilvánosság előtt, aminek van célja mindkét oldalról, de főleg a Cowboys oldaláról - éreznie kell Prescott-nak, hogy az 1.0 user pöcsfejnek gondolja, amiért nem hajlandó 35 millióért játszani, az ilyet pszichológiai hadviselésnek is hívják és a Cowboys mellett a Seahawks is igyekszik például a médiahangulaton keresztül nyomást gyakorolni a játékosaira. nem ez az első eset, és nem is az utolsó egyébként. az persze, hogy ez mennyire etikus egy egészen másik nézőpont, ebbe most ne menjünk bele.
2) eddig minden szám csak szivárogtatás szinten jelent meg, így nem tudjuk, hogy azok mennyire valósak. elképzelhető, hogy közelében sincs a valóságnak, vagy az is, hogy de, csak az összegnek a fele-harmada garantált csupán. egy szerződés rengeteg réteggel rendelkezik, aminek csak egyik (és leglényegtelenebb) rétege a szerződés végösszege. sokszor nem is ez adja a tárgyalások elhúzódását, hanem a részletek, amiben az ördög rejlik. ott van ugyanis leírva például, hogy 2 év múlva az utcán találhatod magad egy 5 év 100 milliós szerződés aláírása után akkor, ha nem leszel kétszer ligaelit elkapó, vagy nem futsz a következő években 1000 yard felett, vagy nem lesz 10+ sack-ed...
3) jelen esetben a huzavona, mint már többször beszámoltak róla többen is arról megy, hogy a szerződés elméleti hossza (papíron) 4 vagy 5 év legyen. A Cowboys 5 évet akar, mert a negyedik év végén lejár a mostani TV szerződés, és a legtöbben arra számítanak, hogy az új szerződés több pénzt fog jelenteni, azaz nő a fizetési sapka, azaz nagyobb szerződést lehet meglőni - és így lenne legalább egy olcsó éve a Cowboysnak mielőtt Prescott MEGINT bankot robbantana. Nyilván Prescott ellenérdekelt, neki az kell, hogy a piac összes lehetőségét kihasználja, hogy ne kösse a kezét semmi. biztos neki is van az a pénz, amiért korpásodik a haja, de egyelőre még nem kapta meg. ilyenkor nyilatkoznak olyanokat, hogy az utolsó évre (az ötödikre) 45 milliót kér, tipikus 'public negotiating'
4) egyelőre a koronavírus és az üres lelátók konkrét veszélye sem tűnik elégnek ahhoz, hogy az új tv szerződés ne jelentse minden szerződős játékos számára a mézesmadzagot, így ez a 4 év versus 5 év idén biztos többeknél is felmerül(t) mind probléma.
5) nem lehet leakasztani egy olyan játékost, mint Prescott a polcról, így az nem megoldás, hogy elküldik. és nem, Dalton nem helyettesítheti Prescottot. Pont. Vita vége. egyébként erről a "Jó akkor küldjük el" dologról már írtam egy hosszabb szösszenetet itt a fórumban, be is linkelem ide, nem akarom még egyszer leírni:
munkáltatóként azt kell hozzátennem, hogy még egy ilyen szűk munkaerő piacon sincs megfelelő számú tökéletes munkaerő (32db), ami minden követelménynek megfelel, így sokszor akkor is ki kell adni a piaci árat egy embernek, ha az elméleti skálán nem éri meg ezt a pénzt. miért? mert csak rosszabb lesz nála az összes többi opció, a kivárással kezdve az elcserélésen át minden. ez az élet minden területén így van, és azoknak akik döntéshelyzetben vannak és nincs idejük és erőforrásuk arra, hogy végtelen pénz és végtelen idő ráfordításával találjanak egy olcsóbbat jobban azok elfogadják a kínálkozó lehetőségeket. még akkor is, ha ez egy elméleti "jóság" skálán nem magyarázható. a szerződéseknek nem 2 dimenziója van (mennyire jó játékos VS: mennyi pénzt adok neki) főleg azért nem, mert egy csapatban a játékos nettó értékelése is eleve nem lehet 100%-os, tele van szubjektivitással, IAY/PA vagy WPA ide, ACP vagy CPAE odarva
több mint 5 éve
A tegnapi hírek szerint a Dallas Cowboys egy új szerződéstervezetet tett le Dak Prescott elé de az irányító még mindig elégedetlen a tartalommal illetve pontosabban a fizetéssel. Az új szerződéssel átlagosan évi 35 millió dollárt keresett volna de Prescott visszadobta az ajánlatot.Most kell kirúgni
Egyre unszimpatikusabb a pali. Igazi pöcsfej.
krisz0621
több mint 5 éve
A tegnapi hírek szerint a Dallas Cowboys egy új szerződéstervezetet tett le Dak Prescott elé de az irányító még mindig elégedetlen a tartalommal illetve pontosabban a fizetéssel. Az új szerződéssel átlagosan évi 35 millió dollárt keresett volna de Prescott visszadobta az ajánlatot. Egyre unszimpatikusabb a pali. Igazi pöcsfej.