Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 5 éve
Hirtelen lett majdnem 7 millió dollár extra cap space. The Cowboys converted $8.9M of OT Tyron Smith base salary into a signing bonus, per source. That clears $6.675M in cap space for Dallas to work with this year (unless a void year was added, which would bring it $7.12M).
— Field Yates (@FieldYates) August 22, 2020
Cap flexibility for free agents or in-season management.
több mint 5 éve
Isten éltessen utólag is, rva! 😊És hogy gyarapodjanak a jó hírek:
www.bloggingtheboys.com/2020/8/21/21396081/watch-the-beautiful-touchdown-catch-ceedee-lamb-made-to-end-fridays-practice
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Te se mai gyerek vagy, látom 😊Nem. Antonio Bryant.Születésnapomra a feleségem meglepett ezzel:várjá'. nem Lamb a 88-as? ez ilyen kínai piacos cucc? 😊
(eredeti az aláírás rajta)
Mondja valaki, hogy nem a tökéletes nőt vettem el 😊
rva
slowmotion
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Akkor engem átb.sztak?!Mondja valaki, hogy nem a tökéletes nőt vettem el 😊várjá'. nem Lamb a 88-as? ez ilyen kínai piacos cucc? 😊
rva
azért boldogat!
slowmotion
Azé köszi 😀
több mint 5 éve
Nem. Antonio Bryant.Születésnapomra a feleségem meglepett ezzel:várjá'. nem Lamb a 88-as? ez ilyen kínai piacos cucc? 😊
rva
slowmotion
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Születésnapomra a feleségem meglepett ezzel:várjá'. nem Lamb a 88-as? ez ilyen kínai piacos cucc? 😊
rva
azért boldogat!
több mint 5 éve
Születésnapomra a feleségem meglepett ezzel:Remelem este csak ez lesz rajta, hogy duplan elvezhesd. Boldog szuletesnapot! 😊
rva
több mint 5 éve
Születésnapomra a feleségem meglepett ezzel:

több mint 5 éve
Meglepetésemre Trysten Hill nem adja fel a küzdelmet, állítólag McCoy megüresedett helyére ő jelenleg az első számú jelölt.twitter.com/clarencehilljr/status/1295712997206380544
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 5 éve
Én csak abban reménykedem ezen a ponton, hogy az orvosi költésgeket (a signing bonuson túl) a Cowboys állja.olyan opció volt, hogy ha egy speciális sérülése lesz (találtak nála krónikus ínhüvelygyulladást, aminek az eredménye lehet a térd/quadricepsz sérülés) akkor a garantált összeget nem kell kifizetni. 7 millió volt a garantált összeg, de "csak" a signing bonus-t kapja, ami 3 millióMcCoy elküldve. Szomorú. 😕Volt a szerződésében egy olyan opció, hogy ha megsérül, akkor mehet, Spóroltatok 3 milliót.
gyeek
iktriad
idén ez 3 millió dead cap, és jövőre is marad 2 millió dead cap
Waived Injured designation-el küldték el, azzal a szöveggel, hogy jövőre vissza várják.
mivel La'el Collins és Cam Erving is sérült (nem edz) így egy XFL-ből jövő tackle-t igazolt a Cowboys közben, Pace Murphy-t.
és Dontari Poe-t aktivlták a PUP-ról, Griffen átment a Covid tesztelésen, de még pár nap, mire edzésbe áll
rva
több mint 5 éve
olyan opció volt, hogy ha egy speciális sérülése lesz (találtak nála krónikus ínhüvelygyulladást, aminek az eredménye lehet a térd/quadricepsz sérülés) akkor a garantált összeget nem kell kifizetni. 7 millió volt a garantált összeg, de "csak" a signing bonus-t kapja, ami 3 millióMcCoy elküldve. Szomorú. 😕Volt a szerződésében egy olyan opció, hogy ha megsérül, akkor mehet, Spóroltatok 3 milliót.
gyeek
iktriad
idén ez 3 millió dead cap, és jövőre is marad 2 millió dead cap
Waived Injured designation-el küldték el, azzal a szöveggel, hogy jövőre vissza várják.
mivel La'el Collins és Cam Erving is sérült (nem edz) így egy XFL-ből jövő tackle-t igazolt a Cowboys közben, Pace Murphy-t.
és Dontari Poe-t aktivlták a PUP-ról, Griffen átment a Covid tesztelésen, de még pár nap, mire edzésbe áll
Szerkesztette: rva
több mint 5 éve
McCoy elküldve. Szomorú. 😕Volt a szerződésében egy olyan opció, hogy ha megsérül, akkor mehet, Spóroltatok 3 milliót.
gyeek
több mint 5 éve
Gifford kb annyi.255 font, ő igazából még jobb is lehet talán ott, 4-3-as LB-nek kicsit túl nagyAkkor valahonnan tévesen beragadt nekem ez a 230 font
Wyatt
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Összekeveredtem, D-Law és Griffen csere. Griffen dobó "látó" oldalán állt fel általában ha jól tudom, D-Law meg csak kényszerből ment oda, neki a vak oldal jobban fekszik.Griffen nem stimmel nekem. Aldon Smith, Gallimore vagy Woods is jobban illene a posztra, Griffen picit odébb Jaylon helyére, utóbbi rotálna a középső LB-kel (Lee csere) és akkor még mindig maradnak olyan nevek mint Dorance Armsotrong vagy Trysten Hill. Akiknek alkatilag megfelelne a 3-4.3-4 felállásnál szerinted hogy nézne ki a front 7?Azért nem arról van szó, hogy egy Mathis v Von Miller, aki 230-240 fontosan játszik.Lawrence OLB lenne 3-4ben, McCarthy Julius Pepperst hozta mellé példának. Crawford RDE-ként meg tudná oldani a feladatát, Smith-t viszont így felfújva OLB-nek soknak érzem, DE-nek kevésnek... Griffen nagy kérdés. Évekkel ezelőtt amikor átállt a Cowboys 3-4 alapra, Greg Ellisnek nagyon szépen sikerült 30felett is adaptálnia az új pozícióhoz, de mint lent is ecseteltem, nem vagyok nagy rajongója a kavarásnak a posztokat illetően.
Smithnek szvsz pont megvan a frameje, hogy az eredeti 260-270 fontos versenysúlyát felvigyék 280-290re. Egy jobb fajta Henry Melton lehet belőle.
Viszont rajta kívül Lawrence, Griffen v Crawford egyáltalán nem fitek 34be, így nem tudom nem-e inkább lefogyasztani kellene most Smitht. Max Gregory jöhetne szóba, de nem úgy néz ki h őt idén engednék játszani.
Vagy csak parasztvakítás volt a hibrid védelem és 43 lesz a playek túlnyomó részében.
Borbinho
gyeek
rva
gyeek
több mint 5 éve
Griffen nem stimmel nekem. Aldon Smith, Gallimore vagy Woods is jobban illene a posztra, Griffen picit odébb Jaylon helyére, utóbbi rotálna a középső LB-kel (Lee csere) és akkor még mindig maradnak olyan nevek mint Dorance Armsotrong vagy Trysten Hill. Akiknek alkatilag megfelelne a 3-4.3-4 felállásnál szerinted hogy nézne ki a front 7?Azért nem arról van szó, hogy egy Mathis v Von Miller, aki 230-240 fontosan játszik.Lawrence OLB lenne 3-4ben, McCarthy Julius Pepperst hozta mellé példának. Crawford RDE-ként meg tudná oldani a feladatát, Smith-t viszont így felfújva OLB-nek soknak érzem, DE-nek kevésnek... Griffen nagy kérdés. Évekkel ezelőtt amikor átállt a Cowboys 3-4 alapra, Greg Ellisnek nagyon szépen sikerült 30felett is adaptálnia az új pozícióhoz, de mint lent is ecseteltem, nem vagyok nagy rajongója a kavarásnak a posztokat illetően.
Smithnek szvsz pont megvan a frameje, hogy az eredeti 260-270 fontos versenysúlyát felvigyék 280-290re. Egy jobb fajta Henry Melton lehet belőle.
Viszont rajta kívül Lawrence, Griffen v Crawford egyáltalán nem fitek 34be, így nem tudom nem-e inkább lefogyasztani kellene most Smitht. Max Gregory jöhetne szóba, de nem úgy néz ki h őt idén engednék játszani.
Vagy csak parasztvakítás volt a hibrid védelem és 43 lesz a playek túlnyomó részében.
Borbinho
gyeek
rva
több mint 5 éve
255 font, ő igazából még jobb is lehet talán ott, 4-3-as LB-nek kicsit túl nagyAkkor valahonnan tévesen beragadt nekem ez a 230 font
Wyatt
több mint 5 éve
Úgyse lesz sok base.Nolan ink 4-2-5-ös nickel híve úgyh szvsz a
D-Law - Poe - Crawford - Griffen
LVE - Jaylon
front6 lesz a legtöbb snapet a pályán.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
255 font, ő igazából még jobb is lehet talán ott, 4-3-as LB-nek kicsit túl nagy

több mint 5 éve
Amugy pl LVE nem lesz undersized 3-4es ILBnek? Lehet hogy kavarvan nálam de nem ilyen 230 font körül mozog Ő is?
több mint 5 éve
3-4 felállásnál szerinted hogy nézne ki a front 7?Azért nem arról van szó, hogy egy Mathis v Von Miller, aki 230-240 fontosan játszik.Lawrence OLB lenne 3-4ben, McCarthy Julius Pepperst hozta mellé példának. Crawford RDE-ként meg tudná oldani a feladatát, Smith-t viszont így felfújva OLB-nek soknak érzem, DE-nek kevésnek... Griffen nagy kérdés. Évekkel ezelőtt amikor átállt a Cowboys 3-4 alapra, Greg Ellisnek nagyon szépen sikerült 30felett is adaptálnia az új pozícióhoz, de mint lent is ecseteltem, nem vagyok nagy rajongója a kavarásnak a posztokat illetően.
Borbinho
gyeek
több mint 5 éve
Azért nem arról van szó, hogy egy Mathis v Von Miller, aki 230-240 fontosan játszik.Lawrence OLB lenne 3-4ben, McCarthy Julius Pepperst hozta mellé példának. Crawford RDE-ként meg tudná oldani a feladatát, Smith-t viszont így felfújva OLB-nek soknak érzem, DE-nek kevésnek... Griffen nagy kérdés. Évekkel ezelőtt amikor átállt a Cowboys 3-4 alapra, Greg Ellisnek nagyon szépen sikerült 30felett is adaptálnia az új pozícióhoz, de mint lent is ecseteltem, nem vagyok nagy rajongója a kavarásnak a posztokat illetően.
Borbinho
több mint 5 éve
Azért nem arról van szó, hogy egy Mathis v Von Miller, aki 230-240 fontosan játszik. Smithnek szvsz pont megvan a frameje, hogy az eredeti 260-270 fontos versenysúlyát felvigyék 280-290re. Egy jobb fajta Henry Melton lehet belőle.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Aldonnak egyébként csúcséveiben ligaszinten is kiemelkedő swim move-ja volt, az belül is bőven fegyver ha tényleg lesz ilyen.magasan a legjobb passrusher volt.
empty taxi
több mint 5 éve
Ezt mondjátok meg a 'Boys stábnak is 😀Öreg KD vajon anno ugyanekkora pártolója volt-e Byron Jones safety-vé képzésének? Az is éppolyan két pad közti seggre ülést eredményezett a kísérlet alatt, mint pl. Tyrone Crawford újonc szerződése alatt, minden évben máshol játszatták, egyiket se tudta megszokni. 4 évet hagyott ki Smith. Korábban a 49ersnél csak szélen játszott. Nem lenne logikus, ha meghagynák neki azt amivel egyszer már bizonyított?
When word first came down the Cowboys were signing Aldon Smith and that he was up to 280, I penciled him in for the rotation at 3T.
— KD Drummond (@KDDrummondNFL) August 16, 2020
It appears he's going to get some of those opportunities; it makes too much sense.
Someone with those moves at that weight can dominate OGs
Borbinho