Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 5 éve
Ez van, előbb-utóbb mindenki lebukik 😊Gyeek, mint BLMes balek 😂😂😂👍🏼Nekem meg az nem tetszik hogy valaki megpróbálja megúszni és így is milliókat keres. Én Spanyolországban melózok egy piacvezető cégnél közvetlen a frontvonalban. Szóval nincs kifogás csak lusta ember. Te tipikusan az balek ember lehetsz aki beáll a BLM-es faszság mögé is. Gratulálok a felfogasoddal együtt.USÁban elég súlyosan üt a vírus dolog. Teljesen megértem ha bárki lemondja a szezont mert ezt érzi felelősségteljes döntésnek. Nem tetszik sem az ahogy iktriad fogalmazott, sem az ahogy te ítélkezel emiatt róla.Az idén igazolt Maurice Canady úgy döntött, inkább nem szeretne idén focizni.Bohoc😊
www.profootballrumors.com/2020/07/cowboys-cb-maurice-canady-will-opt-out
iktriad
krisz0621
gyeek
krisz0621
Cowboykarcsi90
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Gyeek, mint BLMes balek 😂😂😂👍🏼Nekem meg az nem tetszik hogy valaki megpróbálja megúszni és így is milliókat keres. Én Spanyolországban melózok egy piacvezető cégnél közvetlen a frontvonalban. Szóval nincs kifogás csak lusta ember. Te tipikusan az balek ember lehetsz aki beáll a BLM-es faszság mögé is. Gratulálok a felfogasoddal együtt.USÁban elég súlyosan üt a vírus dolog. Teljesen megértem ha bárki lemondja a szezont mert ezt érzi felelősségteljes döntésnek. Nem tetszik sem az ahogy iktriad fogalmazott, sem az ahogy te ítélkezel emiatt róla.Az idén igazolt Maurice Canady úgy döntött, inkább nem szeretne idén focizni.Bohoc😊
iktriad
krisz0621
gyeek
krisz0621
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
ezzel a hozzáállással nem lesz nagy sikered itt a topic-ban.Nekem meg az nem tetszik hogy valaki megpróbálja megúszni és így is milliókat keres. Én Spanyolországban melózok egy piacvezető cégnél közvetlen a frontvonalban. Szóval nincs kifogás csak lusta ember. Te tipikusan az balek ember lehetsz aki beáll a BLM-es faszság mögé is. Gratulálok a felfogasoddal együtt.USÁban elég súlyosan üt a vírus dolog. Teljesen megértem ha bárki lemondja a szezont mert ezt érzi felelősségteljes döntésnek. Nem tetszik sem az ahogy iktriad fogalmazott, sem az ahogy te ítélkezel emiatt róla.Az idén igazolt Maurice Canady úgy döntött, inkább nem szeretne idén focizni.Bohoc😊
iktriad
krisz0621
gyeek
krisz0621
a) emberünk nem fog milliókat keresni, hanem 150.000 dollárt, pontosan
b) nem tudod mi van a döntése hátterében, bármi olyan lehet ami neked nincs azon saját döntésed hátterében miszerint a "frontvonalban" dolgozol.
c) a Black Lives Matter csak a fajgyűlölők számára "faszság". akit érdekel a rasszok közötti egyenlőség, az képes "beállni mögé". elhiszem, hogy innen Európából, fehér emberként nehéz felfogni, hogy miről szól, de az ignorancia biztosan nem fog segíteni benne.
több mint 5 éve
Pontosabban ma írt alá egy 1 éves kontraktust😁Egy kis összefoglaló😁Ugyan nem a legfontosabb játékos, de annak ellenére, hogy Antwaun Woods (DT/NT) kétszer is be lett írva a távozók közé még mindig nálunk van. 😊
www.fanfactory.hu/dallas-cowboys/cowboys-fa-piac-ertekeles-2020
peticsek
100yard
több mint 5 éve
Nagy tisztelettel, mi koze van a BLM-nek a COVID jarvanyhoz, vagyis hogy nem focizik emiatt?Nekem meg az nem tetszik hogy valaki megpróbálja megúszni és így is milliókat keres. Én Spanyolországban melózok egy piacvezető cégnél közvetlen a frontvonalban. Szóval nincs kifogás csak lusta ember. Te tipikusan az balek ember lehetsz aki beáll a BLM-es faszság mögé is. Gratulálok a felfogasoddal együtt.USÁban elég súlyosan üt a vírus dolog. Teljesen megértem ha bárki lemondja a szezont mert ezt érzi felelősségteljes döntésnek. Nem tetszik sem az ahogy iktriad fogalmazott, sem az ahogy te ítélkezel emiatt róla.Az idén igazolt Maurice Canady úgy döntött, inkább nem szeretne idén focizni.Bohoc😊
iktriad
krisz0621
gyeek
krisz0621
Peldaul lehet, hogy a csaladjaban van akinek, immunehianyos betegsege van. Ebben az esetben kockaztatja az eletet ha kozeleben van.
több mint 5 éve
1,2m$ helyett igy kap 150e$tNekem meg az nem tetszik hogy valaki megpróbálja megúszni és így is milliókat keres. Én Spanyolországban melózok egy piacvezető cégnél közvetlen a frontvonalban. Szóval nincs kifogás csak lusta ember. Te tipikusan az balek ember lehetsz aki beáll a BLM-es faszság mögé is. Gratulálok a felfogasoddal együtt.USÁban elég súlyosan üt a vírus dolog. Teljesen megértem ha bárki lemondja a szezont mert ezt érzi felelősségteljes döntésnek. Nem tetszik sem az ahogy iktriad fogalmazott, sem az ahogy te ítélkezel emiatt róla.Az idén igazolt Maurice Canady úgy döntött, inkább nem szeretne idén focizni.Bohoc😊
iktriad
krisz0621
gyeek
krisz0621
Raadasul 1 evel oregebb lesz.

több mint 5 éve
Én is szeretnék gratulálni neked a tenyeres-talpas ítélkezésedhez! Teljesen hétköznapi ugyan, de másnak sajnos minta hiányában nem tudok gratulálni. További kellemes piacvezetést kívánok! 😊Nekem meg az nem tetszik hogy valaki megpróbálja megúszni és így is milliókat keres. Én Spanyolországban melózok egy piacvezető cégnél közvetlen a frontvonalban. Szóval nincs kifogás csak lusta ember. Te tipikusan az balek ember lehetsz aki beáll a BLM-es faszság mögé is. Gratulálok a felfogasoddal együtt.USÁban elég súlyosan üt a vírus dolog. Teljesen megértem ha bárki lemondja a szezont mert ezt érzi felelősségteljes döntésnek. Nem tetszik sem az ahogy iktriad fogalmazott, sem az ahogy te ítélkezel emiatt róla.Az idén igazolt Maurice Canady úgy döntött, inkább nem szeretne idén focizni.Bohoc😊
iktriad
krisz0621
gyeek
krisz0621
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Nekem meg az nem tetszik hogy valaki megpróbálja megúszni és így is milliókat keres. Én Spanyolországban melózok egy piacvezető cégnél közvetlen a frontvonalban. Szóval nincs kifogás csak lusta ember. Te tipikusan az balek ember lehetsz aki beáll a BLM-es faszság mögé is. Gratulálok a felfogasoddal együtt.USÁban elég súlyosan üt a vírus dolog. Teljesen megértem ha bárki lemondja a szezont mert ezt érzi felelősségteljes döntésnek. Nem tetszik sem az ahogy iktriad fogalmazott, sem az ahogy te ítélkezel emiatt róla.Az idén igazolt Maurice Canady úgy döntött, inkább nem szeretne idén focizni.Bohoc😊
iktriad
krisz0621
gyeek
több mint 5 éve
USÁban elég súlyosan üt a vírus dolog. Teljesen megértem ha bárki lemondja a szezont mert ezt érzi felelősségteljes döntésnek. Nem tetszik sem az ahogy iktriad fogalmazott, sem az ahogy te ítélkezel emiatt róla.Az idén igazolt Maurice Canady úgy döntött, inkább nem szeretne idén focizni.Bohoc😊
iktriad
krisz0621
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 5 éve
Az idén igazolt Maurice Canady úgy döntött, inkább nem szeretne idén focizni.Bohoc😊
iktriad
Szerkesztette: dinkaaa
több mint 5 éve
Egy kis összefoglaló😁Ugyan nem a legfontosabb játékos, de annak ellenére, hogy Antwaun Woods (DT/NT) kétszer is be lett írva a távozók közé még mindig nálunk van. 😊
www.fanfactory.hu/dallas-cowboys/cowboys-fa-piac-ertekeles-2020
peticsek
több mint 5 éve
Egy kis összefoglaló😁www.fanfactory.hu/dallas-cowboys/cowboys-fa-piac-ertekeles-2020
több mint 5 éve
Az idén igazolt Maurice Canady úgy döntött, inkább nem szeretne idén focizni. www.profootballrumors.com/2020/07/cowboys-cb-maurice-canady-will-opt-out
több mint 5 éve
hááát... olyan lesz ez ellen a Washington Football Team ellen játszani, mint amikor az NBA Live 99-ban a Bulls ellen kellett játszani, és ott az NBA Player vagy ki volt a legjobb 23-as mezben
több mint 5 éve
Ha jol tudom Bia-dishnek kell ejteni úgy meg már nem olyan vészes 😊Tudom hogy kell lengyelesen kiejteni a nevéz, de a miafasz-t is tudom hogy kell. 😊
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Ha jol tudom Bia-dishnek kell ejteni úgy meg már nem olyan vészes 😊
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Végre elkezdték aláiratni az újoncokat, a végéről kezdve szép sorjában. DiNucci, Anae, Robinson.micsoda? nem Miafasz lesz belőle, hanem Badass 😀
Még nem mondtam, de most megnyugtathatok mindenkit: elégedett vagyok az idei draft class neveivel esztétikai szempontból. Is. 😊 Egyedül Biadasz lóg ki a sorból kicsit, túlságosan hajaz a neve a miafaszra és ezt rossz ómennek tartom.
gyeek
több mint 5 éve
hiányzik az atletikusság, de szerintem egy szolid kezdő szerep benne van (még ha nem top10 akkor is)Végre elkezdték aláiratni az újoncokat, a végéről kezdve szép sorjában. DiNucci, Anae, Robinson.Pedig, ott lehet mi voltunk a blfszok, hogy gyakorlatilag átengedtük őt nektek 😛
Még nem mondtam, de most megnyugtathatok mindenkit: elégedett vagyok az idei draft class neveivel esztétikai szempontból. Is. 😊 Egyedül Biadasz lóg ki a sorból kicsit, túlságosan hajaz a neve a miafaszra és ezt rossz ómennek tartom.
gyeek
dande
nem értem, miért csúszott ennyire (de értem, egészségügyi problémák) hiszen pro-style offense-ből jön, gyakorlatilag alig van mit mit tanítani neki
több mint 5 éve
Végre elkezdték aláiratni az újoncokat, a végéről kezdve szép sorjában. DiNucci, Anae, Robinson.Pedig, ott lehet mi voltunk a blfszok, hogy gyakorlatilag átengedtük őt nektek 😛
gyeek
több mint 5 éve
Végre elkezdték aláiratni az újoncokat, a végéről kezdve szép sorjában. DiNucci, Anae, Robinson. Még nem mondtam, de most megnyugtathatok mindenkit: elégedett vagyok az idei draft class neveivel esztétikai szempontból. Is. 😊 Egyedül Biadasz lóg ki a sorból kicsit, túlságosan hajaz a neve a miafaszra és ezt rossz ómennek tartom.
több mint 5 éve
Ettől függetlenül is, a Cowboys nem volt és nem is lesz könnyű helyzetben Dak-al. Jövőre a tag 40 milla lesz, ha ráteszik, béna kacsa lesz a franchise az átigazolási időszakban, és ez a minimum, mert valószínűleg vágni is kell majd jópár fizetésen, hogy induláskor beférjenek. Node kién, amikor a legjobban fizetett játékosok mindegyike hosszú szerződést tol még maga előtt, ha át is struktúrálnak belőlük egyet v kettőt, az csak azt eredményezi, hogy a következő év(ek)ben lesz még brutálisabb a cap hitjük. És Dak-és is csak emelkedni fog közben.az első résszel nem értek egyet (egyrészt 37,1m lesz a qb tag jövőre) mert vágások úgyis lesznek, lásd korábbi írásomat, meg a Cowboys eddig se volt nagy költő a free agency-ben, szóval ebből a szempontből mindegy, hogy van-e pénz vagy nincs. az első hullámból minden esetben kimaradtak és csak a lepattanókra mentek - több kevesebb sikerrel
Szerintem ezt a szerződést Jerry nem akarta már idén eldönteni. A covid miatt is bizonytalan a helyzet, Dak esetén azonnal esne a nagy pénz, nem úgy, mint Mahomesnél, így lett volna benne kockázat. Majd még ül egy évet rajta, hogy Dak legyen és a csapatot ereszti részben szélnek, vagy fordítva. A kettő együtt eddig se ment volna, és ezután se fog, szóval azt is el tudom képzelni, hogy covid nélkül is ülne még egy évet a döntésen.
peterk2005
a második résszel viszont teljes mértékben egyetértek. szerintem az FO úgy volt vele, hogy 31-ért még nem sok nekünk, hogy még egy évet megnézzünk, hiszen úgyis legalább 35-öt kellett volna neki adni ha kap szerződést.
Szerkesztette: rva
több mint 5 éve
két opció van: az, hogy az utolsó kérdésedre a válasz igen, vagy az, hogy a kérdésedre az a válasz, hogy automatikusan mindenki a fizetése X százalékát kapja (valamennyivel, vagy a cap csökkenésének százalékával kevesebbet).2021-es cap számok alapján 3 csapat már most minuszban van (Falcons, Saints, Eagles), de további 13 csapatnak 26M v kevesebb cap space-e lesz (és itt vannak olyan csapatok is, amiknek 40-45 játékossal van ennyijük, nem is full kerettel számolva!).hát akkor nézz vissza mi történt, amikor bevezették a salary cap-et mennyivel volt előző évben fölötte mondjuk a 49ers, és mit kellett csinálniuk ahhoz, hogy alá kerüljenek... aki nem fog játszani, az a fizetése 100%-át fogja elveszíteni, aki bele megy a csökkentésbe, az meg a csökkentett részét.a probléma akkor van, ha adsz valakinek 40 milliót 4 évre, majd 2 év múlva a cap csökken 30%-al mert vírus van, vagy bármi más random eseményEzzel a nézőponttal azóta nem értek egyet, hogy először olvastam. Ha ez valós veszély lenne, akkor a fél NFL-t el lehetne meszelni az adott szezonra.
rva
Ha csökkenne a cap, ráadásul jelentősen, akkor a játékosok jelentős része nem fog játszani. Vagy megoldják úgy, hogy a tulajok becsurgatnak egy kis pluszt. Vagy kapnak támogatást a kormánytól. De azt, hogy több százalékkal CSÖKKENNI fog a cap, nem tartom elképzelhetőnek. Főleg nem 10-20-30%al.
(Vagy technikailag elképzelhető, de megvalósíthatatlan. kipótolják azt a pár tízmillió dollárt/csapat)
Borbinho
egyáltalán nem olyan kivitelezhetetlen a dolog, mint amennyire te gondolod
a csapatok fele most is legalább 10%-al van a cap alatt! ők észre sem vennék a csökkentést
rva
30%os csökkenés kb ~60M-t jelentene a jövőre prediktált ~200M-s capből.
Akkor már csak 6 csapat maradna a 32-ből, ami cap alatt lenne (de a 6ból 3nak csak 45, 49 és 46 játékosa van szerződés alatt jövőre, szóval lehet még annyi se).
26 csapat majd elkezdi kirakni a játékosait meg paycutokat kérni a sztároktól, 6 meg nem?
Borbinho
több mint 5 éve
Dehogynem, úgy hívják h holdout. (amit tudom h szintén átírtak az új CBA-ban h full beszopja aki holdoutol, de ez nem 1-2 játékost, meg nem is pár tucatot, hanem ezreket érint. fel fognak lépni ellene, és akkor lesz egy patthelyzet, mert se az NFL se a csapatok nem fogják megbüntetni a sztárjaikat, a teljes ligát).Az NFLPA nem fogja elfogadni a csökkentett capet (a flat-et inkább), és max nem lesz szezon, covid ide vagy oda. Jönnek a kurva nagy tv-s dealek, amik az eddigi több milliárd dolláros bevételt is duplázzák, legalizálták a sportfogadást is.Az NFLPA elfogadta a hatályos CBA-t amiben benne van h capcsökkenés esetén automatikusan hogyan módosulnak bizonyos szerződéselemek a játékosoknál. Ez ellen nincs jogi eszközük.
Borbinho
empty taxi
The NFLPA sent the NFL an economic counterproposal, per sources:
— Tom Pelissero (@TomPelissero) July 11, 2020
- No escrow of 2020 salaries
- Flat salary cap of $198.2M for 2021
- Spread revenue loss this year over 2022-2030 caps
- All fully guaranteed money paid even if games are canceled
Call scheduled for Monday.
De mondjuk az is megérne egy misét, h az NFL nem akarja football injurynak titulálni ha vki covidos lesz...De ha nem megy edzésre/meccsre, akkor azért büntetést kap. Ha elkapja akk meg így járt? Ugye a 2013as Buccs story nem olyan régi, és ott minden érintett beszopta.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Az NFLPA nem fogja elfogadni a csökkentett capet (a flat-et inkább), és max nem lesz szezon, covid ide vagy oda. Jönnek a kurva nagy tv-s dealek, amik az eddigi több milliárd dolláros bevételt is duplázzák, legalizálták a sportfogadást is.Az NFLPA elfogadta a hatályos CBA-t amiben benne van h capcsökkenés esetén automatikusan hogyan módosulnak bizonyos szerződéselemek a játékosoknál. Ez ellen nincs jogi eszközük.
Borbinho

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Az oké, hogy ha nem lesz szezon, vagy csonka szezon lesz, akkor kevesebbet kapnak majd, ez természetes. De azt, hogy kollektíven csökkenjen a cap, jelentősen, továbbra is elképzelhetetlen számomra.Pedig ha csökken a bevétel, ez lesz. A CBA tartalmaz vis major és csökkenő cap esetére is kitételeket, valószínűleg paycutra sem lesz sok esetben szükség, egyszerűen a szerződések automatikusan csökkenni fognak. Majd nézd meg mit kapnak a játékosok, idén, ha mondjuk csak fél idény lesz. Szó nem lesz teljes fizetésről, még a fully garantált összegeknél sem (az előre kifizetetteken kívül).2021-es cap számok alapján 3 csapat már most minuszban van (Falcons, Saints, Eagles), de további 13 csapatnak 26M v kevesebb cap space-e lesz (és itt vannak olyan csapatok is, amiknek 40-45 játékossal van ennyijük, nem is full kerettel számolva!).hát akkor nézz vissza mi történt, amikor bevezették a salary cap-et mennyivel volt előző évben fölötte mondjuk a 49ers, és mit kellett csinálniuk ahhoz, hogy alá kerüljenek... aki nem fog játszani, az a fizetése 100%-át fogja elveszíteni, aki bele megy a csökkentésbe, az meg a csökkentett részét.a probléma akkor van, ha adsz valakinek 40 milliót 4 évre, majd 2 év múlva a cap csökken 30%-al mert vírus van, vagy bármi más random eseményEzzel a nézőponttal azóta nem értek egyet, hogy először olvastam. Ha ez valós veszély lenne, akkor a fél NFL-t el lehetne meszelni az adott szezonra.
rva
Ha csökkenne a cap, ráadásul jelentősen, akkor a játékosok jelentős része nem fog játszani. Vagy megoldják úgy, hogy a tulajok becsurgatnak egy kis pluszt. Vagy kapnak támogatást a kormánytól. De azt, hogy több százalékkal CSÖKKENNI fog a cap, nem tartom elképzelhetőnek. Főleg nem 10-20-30%al.
(Vagy technikailag elképzelhető, de megvalósíthatatlan. kipótolják azt a pár tízmillió dollárt/csapat)
Borbinho
egyáltalán nem olyan kivitelezhetetlen a dolog, mint amennyire te gondolod
a csapatok fele most is legalább 10%-al van a cap alatt! ők észre sem vennék a csökkentést
rva
30%os csökkenés kb ~60M-t jelentene a jövőre prediktált ~200M-s capből.
Akkor már csak 6 csapat maradna a 32-ből, ami cap alatt lenne (de a 6ból 3nak csak 45, 49 és 46 játékosa van szerződés alatt jövőre, szóval lehet még annyi se).
26 csapat majd elkezdi kirakni a játékosait meg paycutokat kérni a sztároktól, 6 meg nem?
Borbinho
Ettől függetlenül is, a Cowboys nem volt és nem is lesz könnyű helyzetben Dak-al. Jövőre a tag 40 milla lesz, ha ráteszik, béna kacsa lesz a franchise az átigazolási időszakban, és ez a minimum, mert valószínűleg vágni is kell majd jópár fizetésen, hogy induláskor beférjenek. Node kién, amikor a legjobban fizetett játékosok mindegyike hosszú szerződést tol még maga előtt, ha át is struktúrálnak belőlük egyet v kettőt, az csak azt eredményezi, hogy a következő év(ek)ben lesz még brutálisabb a cap hitjük. És Dak-és is csak emelkedni fog közben.
Szerintem ezt a szerződést Jerry nem akarta már idén eldönteni. A covid miatt is bizonytalan a helyzet, Dak esetén azonnal esne a nagy pénz, nem úgy, mint Mahomesnél, így lett volna benne kockázat. Majd még ül egy évet rajta, hogy Dak legyen és a csapatot ereszti részben szélnek, vagy fordítva. A kettő együtt eddig se ment volna, és ezután se fog, szóval azt is el tudom képzelni, hogy covid nélkül is ülne még egy évet a döntésen.
peterk2005
Ha csak nem azt mondod, hogy a következő szezon is csonka lesz (vagy nem lesz egyáltalán). Akkor még azt mondom elhiszem (bár valószínűtlennek tartom,h 2 éven át ne legyen NFL szezon).
Az NFLPA nem fogja elfogadni a csökkentett capet (a flat-et inkább), és max nem lesz szezon, covid ide vagy oda. Jönnek a kurva nagy tv-s dealek, amik az eddigi több milliárd dolláros bevételt is duplázzák, legalizálták a sportfogadást is.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."