Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 6 éve
Kurva gyenge.
több mint 6 éve
Ez így, szezonvég.Marinelli - mehet, most
Garrett - mehet, most
O'Quinn - mehet, most
Átmeneti főedző, Kris DC
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Na felidoben 73yard 1 TD nem lettem melle nagyon..

több mint 6 éve
Heath nem fog játszani ma, így Don Wilsonnak kell beállnia! 😬
több mint 6 éve
Akkor a nyert-elvesztett-százalékos arány a közös játékokban dönt. (Abban a Phili a jobb)Na vegig nyomkodtam a PO mashint.De mi van akkor, ha Eagles L, de a többi meccs W? Akkor nekünk 10-6, csoporton belül 5-1, Ha az Eagles nyeri a hátralévő meccseit? Nekik is 10-6 (5-1), akkor mi dönt?
Eagles meccs dont. Ha az nincs meg nincs PO.
Ha az meg van akkor belefer meg egy vereseg.
beltazor
tamas424
több mint 6 éve
szerintem nem lesz nagy napja Beasley-nek, ahogy sima győzelemre is számítokfene se tudja, nem szeressük a mozgékony embereket, elég sok tackle-t tévesztünk rajtuk (is)
rva
több mint 6 éve
szerintem nem lesz nagy napja Beasley-nek, ahogy sima győzelemre is számítok
több mint 6 éve
Beasley ellenunk, 90yard 2TD tippelek ma neki (De egyik alkalommal sem Lewis fogja)

több mint 6 éve
igen, az USC szál elég erősnek tűnik, de 1) érdekelné egy dallasi munka és 2) már menne vissza dolgozni, csak legyen hovami a baj Urban Meyer-el?leginkább az, hogy a hírek szerint Columbusból kicsit tovább utazik, mint Dallas, és meg sem áll a USC padjáig
rva
slowmotion
www.si.com/nfl/2019/10/19/urban-meyer-interested-coaching-cowboys
és
247sports.com/Article/Urban-Meyer-head-coaching-return-USC-Trojans-candidates-Clay-Helton-hot-seat-Ohio-State-Buckeyes-139263173/
kérdés mennyire tudna együtt működni a dallasi general managerrel (vagy general managementtel, mert szemmel láthatóan a GM nem egy személy Dallasban, hanem legalább 2)
több mint 6 éve
Nem bírom ki, muszáj bemásolnom ezt az idézetet (bleacherreport-os cikk), annyira qrva jó 😀 És találó.It looks like Jason Garrett is on the hot seat. Again.
Ho-hum. Welcome to HeadlinesFrom2015.com. The Cowboys head coach has been on the hot seat for so long that his Dockers are charred. He's like Homer Simpson or (for you old-timers) George Jetson: always about to get fired before the second commercial break, but always surviving by the skin of his teeth in time to make the same mistakes in the next episode.
Remélhetőleg azért, idén utoljára játssza el a szerepét.
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
JJ feldobhatna a vagyonat magara, majd ki is nevezi onmagat 😀Már csak a poén kedvéért is kinevezhetné 1 napra önmagát 😀
beltazor
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
JJ feldobhatna a vagyonat magara, majd ki is nevezi onmagat 😀

több mint 6 éve
mi a baj Urban Meyer-el?leginkább az, hogy a hírek szerint Columbusból kicsit tovább utazik, mint Dallas, és meg sem áll a USC padjáig
rva
több mint 6 éve
mi a baj Urban Meyer-el?Nekem nincs vele bajom, abszolút nem lennék szomorú, ha végül Ő lenne a befutó Garrett helyére.
rva
Ettől függetlenül kicsit tartok tőle, hogy a visszavonulása az edzői székből biztosan azt jelenti-e, hogy új kihívásokra vár a Buckeyes után és nem pedig azt, hogy egy kicsit megcsömörlött az edzősködéstől az Ohioi 7 év után.
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
mi a baj Urban Meyer-el?
több mint 6 éve
Én Parcellsre tennék 10 dorrárt... 😕Már be is dobták a listát ( www.sportsbetting.ag/):Én se, de sajna a média sosincs ránk tekintettel ilyen téren 😕
pbs.twimg.com/media/EKPirNoXYAAXi_D.jpg
Én momentán nem örülök neki, gyengíti az edzői gárdát, ha ezzel - is - foglalkoznia kell.
Most menjünk csak szépen előre, majd a szezon után jöhet Meyer.
Charlie Firpo
Érdekes lista egyébként, én csak azért imádkozom, hogy ne Szavatartó Josh legyen a kiválasztott és ha pluszban még lehet kérni egyet, akkor one year wonder Saleh-t is kerüljük el. A legjobban Paytonnak vagy Riley-nak örülnék, bár mindketten hosszabbítottak.
Aztán felébredek és rájövök, hogy bilibe lóg a kezem 😀
Antonius
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Már be is dobták a listát ( www.sportsbetting.ag/):Én se, de sajna a média sosincs ránk tekintettel ilyen téren 😕
pbs.twimg.com/media/EKPirNoXYAAXi_D.jpg
Én momentán nem örülök neki, gyengíti az edzői gárdát, ha ezzel - is - foglalkoznia kell.
Charlie Firpo
Érdekes lista egyébként, én csak azért imádkozom, hogy ne Szavatartó Josh legyen a kiválasztott és ha pluszban még lehet kérni egyet, akkor one year wonder Saleh-t is kerüljük el. A legjobban Paytonnak vagy Riley-nak örülnék, bár mindketten hosszabbítottak.
Aztán felébredek és rájövök, hogy bilibe lóg a kezem 😀
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Már be is dobták a listát ( www.sportsbetting.ag/):Én momentán nem örülök neki, gyengíti az edzői gárdát, ha ezzel - is - foglalkoznia kell.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Akkor inkább maradjunk az Eagles verésnél, az a biztos 😊Pl ti vertétek a Ramst mi meg nem a Hawkst. Mert főcsoporton(NFC) belül nektek 4-2 lesz, nekünk 3-3.Na vegig nyomkodtam a PO mashint.De mi van akkor, ha Eagles L, de a többi meccs W? Akkor nekünk 10-6, csoporton belül 5-1, Ha az Eagles nyeri a hátralévő meccseit? Nekik is 10-6 (5-1), akkor mi dönt?
beltazor
tamas424
dande
több mint 6 éve
Pl ti vertétek a Ramst mi meg nem a Hawkst. Mert főcsoporton(NFC) belül nektek 4-2 lesz, nekünk 3-3.Na vegig nyomkodtam a PO mashint.De mi van akkor, ha Eagles L, de a többi meccs W? Akkor nekünk 10-6, csoporton belül 5-1, Ha az Eagles nyeri a hátralévő meccseit? Nekik is 10-6 (5-1), akkor mi dönt?
beltazor
tamas424
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Na vegig nyomkodtam a PO mashint.De mi van akkor, ha Eagles L, de a többi meccs W? Akkor nekünk 10-6, csoporton belül 5-1, Ha az Eagles nyeri a hátralévő meccseit? Nekik is 10-6 (5-1), akkor mi dönt?
beltazor
több mint 6 éve
Na vegig nyomkodtam a PO mashint. Eagles meccs dont. Ha az nincs meg nincs PO.

több mint 6 éve
azért ha az a blokkolt punt nincs, lehet a Pats sem szerez TD-t ...Hanyadik ilyen ha az iden? Ennyi ha nem a veletlen muve.
tudom, ha a nagyanyámnak áramszedője lett volna, trolibusz lett volna
rva
több mint 6 éve
Egy percig nem ereztem tegnap hogy van eselyunk nyerni, lenyomtak az edzoi kart megint. A FG a vegen meg osszefoglalta 10 ev minden szenvedeset. JG nem egy gyoztes mentalitasu edzo.Nem biztos mindenképp kikapunk. Tagnap hoztuk a papírformát. Ilyen körülmények között a jobb védelemmel bíró csapat nyer.Ja akkor egy pontgazdagabb meccsen szopunk ki tukorsiman.Kár volt ezért a meccsért. Kicsit jobb körülményeket érdemelt volna.Sokkal de sokkal. Nagyon penge meccs lehetett volna tiszta időben.
100yard
ParadSEC
Amikor 3&1-re ilyen idoben mukodo futassal 4 fullosan fizetett Oline jatekossal es egy 100 millas RB-vel behivod a passzjatekot meg is erdemled hogy befujjak rad a kamu trippinget.
Hany olyan meccset tudtok iden mondani amit jobb edzoi gardaval lehozunk? 3minimum...
Bizom az FO-ban. Az emult 5 evben szerintem liga szinten TOP5 munkat raktak le az asztalra. Remelem nem basszak el egy JG hosszabbitassal.
Ha Giants felszedi az edzo zseninket az lenne meg szep.. 😀
Blevi
Az edzői munkában van probléma bőven. Lerendeztem az NFL tabellát Nettó szerzett pontra. Körülöttünk csupa 8-2-8-3 csapat van. A SEA pl 29 nett pts-sal 9-2-vel áll. Ahogy én látom ez a lassú meccs kezdéseinkre vezethető vissza mert a szoros meccseken rendre kikaptunk emiatt (a szezonban egy meccset tudtunk elkezdeni normálisan, azt meg is nyertük vastagon). Nagyon nem értem ezen a problémán miért nem lehet úrrá lenni?
100yard