Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 6 éve
rva 4 531 — Me for President!
azért ha az a blokkolt punt nincs, lehet a Pats sem szerez TD-t ...
tudom, ha a nagyanyámnak áramszedője lett volna, trolibusz lett volna
több mint 6 éve
gyeek LSU Tigers 8 611 — Grady Judd fan
 twitter.com/HelmanDC/status/1198801385556520961

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Kár volt ezért a meccsért. Kicsit jobb körülményeket érdemelt volna.
100yard
Sokkal de sokkal. Nagyon penge meccs lehetett volna tiszta időben.
ParadSEC
Ja akkor egy pontgazdagabb meccsen szopunk ki tukorsiman.

Amikor 3&1-re ilyen idoben mukodo futassal 4 fullosan fizetett Oline jatekossal es egy 100 millas RB-vel behivod a passzjatekot meg is erdemled hogy befujjak rad a kamu trippinget.

Hany olyan meccset tudtok iden mondani amit jobb edzoi gardaval lehozunk? 3minimum...

Bizom az FO-ban. Az emult 5 evben szerintem liga szinten TOP5 munkat raktak le az asztalra. Remelem nem basszak el egy JG hosszabbitassal.

Ha Giants felszedi az edzo zseninket az lenne meg szep.. 😀
Blevi
Nem biztos mindenképp kikapunk. Tagnap hoztuk a papírformát. Ilyen körülmények között a jobb védelemmel bíró csapat nyer.

Az edzői munkában van probléma bőven. Lerendeztem az NFL tabellát Nettó szerzett pontra. Körülöttünk csupa 8-2-8-3 csapat van. A SEA pl 29 nett pts-sal 9-2-vel áll. Ahogy én látom ez a lassú meccs kezdéseinkre vezethető vissza mert a szoros meccseken rendre kikaptunk emiatt (a szezonban egy meccset tudtunk elkezdeni normálisan, azt meg is nyertük vastagon). Nagyon nem értem ezen a problémán miért nem lehet úrrá lenni?
több mint 6 éve
nem kell elbaszni spec teammel, és akkor nem gond, ha tizenketten van az ellenfél
slowmotion
Special teams is totally a reflection of coaching.Jerry Jones

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 6 éve
Blevi 8 935 — Lions & Cowboys fan
nem kell elbaszni spec teammel, és akkor nem gond, ha tizenketten van az ellenfél
slowmotion
Csak tul sokszor elbasszuk iden is. 😀
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 011 — Cowboys fan
több mint 6 éve
nem tudom ez a tripping menyire valós, vagy nem (ha akarom látom, ha akarom nem) de az, hogy idén eddig 4-et fújtak be az egész ligában összesen és abból kettőt ellenünk ma, az gyanúra ad okot.

ez a csapat sokkal jobb edzőket és sokkal jobb bírókat érdemelne.
rva
Nem kellene annyit labmunkazni főleg nem vasárnap mert péntek a lábnap jobb helyeken.
csebi
Szerintem meg van helye a lábmunkának, a sporikra kell csak korlátozni, rászolgáltak.

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 134 — Lucas Scott
nem tudom ez a tripping menyire valós, vagy nem (ha akarom látom, ha akarom nem) de az, hogy idén eddig 4-et fújtak be az egész ligában összesen és abból kettőt ellenünk ma, az gyanúra ad okot.

rva
Nem kellene annyit labmunkazni főleg nem vasárnap mert péntek a lábnap jobb helyeken.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 765 — SuperBowl Champions 2013/2014

rva
 www.nflpenalties.com/penalty/tripping?year=2019
Itt azt irjak iden 7 db volt (2 declined, nem tudom ez benne van-e), abbol 3 ellenetek.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 742
Blevi
Pszt! El ne kiabáld 😀
Egyébként, én most tényleg reménykedem, hogy történik valami edzőfronton holtszezonban. Feltéve persze, ha igazak azok a pletykák, hogy Sean Paytont el akartuk hozni NO-ból. Nem sikerült ugyan (legalábbis hosszabbított), de ebből nekem az jön le, hogy nem raktunk fel mindent tétet a Tapsolóbajnokra.

Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
100yard
ParadSEC
Ja akkor egy pontgazdagabb meccsen szopunk ki tukorsiman.

Amikor 3&1-re ilyen idoben mukodo futassal 4 fullosan fizetett Oline jatekossal es egy 100 millas RB-vel behivod a passzjatekot meg is erdemled hogy befujjak rad a kamu trippinget.

Hany olyan meccset tudtok iden mondani amit jobb edzoi gardaval lehozunk? 3minimum...

Bizom az FO-ban. Az emult 5 evben szerintem liga szinten TOP5 munkat raktak le az asztalra. Remelem nem basszak el egy JG hosszabbitassal.

Szerkesztette: Blevi
több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 335 — Patriots fan
100yard

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
több mint 6 éve
Nos, Garrett 10 év alatt nem tanult meg jó taktikusnak lenni, ha valakiben bármi kétség lenne efelől. 😊 Jerry frusztráltan érzi magát. Szerintem 5, maximum 6 meccs van vissza a Garrett érából.

több mint 6 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Amikor elértük a redzone-t, mi a szaszért nem futottunk ... Moore azt gondolta, hogy azt gondolják, tehát mi azt gondoljuk???
minden meccs után írhatnám: kel egy új spec edző. És most - sem - az eső miatt.

Csütörtöktől rájátszás, minden meccset nyerni kell.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Nyerünk,megy a futás.
sztaking
Ment volna ,de a tapsikoló ....

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 6 éve
Ez a Jason Garrett fele Dallas defining meccs volt. Choker gyenge coaching. Valoszinu lehet meg PO mert az Eagles talan meg melyebben van. De a FO minden eddigi munkajat tonkre bassza ha jovore is ezt a majmot kell az oldalvonal mellett nezni.

A legrosszabb dolog mondjuk pont egy PO lenne meg a vegen megmenti Clapper allasat.

Szerkesztette: Blevi
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
félidőben Prescott 10/15 85 yards, 1 INT
Elliott 15 rush 61 yards

az egyik 40 milliót szeretne évente, a másik most írt alá 100-at... nem erre a teljesítményre büszkék gondolom.

amúgy ezt írtam, hogy igazi slugfest lesz, 12-10-et jósoltam, ami még bejöhet ha a Pats nem szerez több pontot 😊
rva
Elliottnál ez egyáltalán nem fest rosszul. Kérdés, a második félidőben tudja-e tartani

több mint 6 éve
Nyerünk,megy a futás.

több mint 6 éve
félidőben Prescott 10/15 85 yards, 1 INT
Elliott 15 rush 61 yards

az egyik 40 milliót szeretne évente, a másik most írt alá 100-at... nem erre a teljesítményre büszkék gondolom.

amúgy ezt írtam, hogy igazi slugfest lesz, 12-10-et jósoltam, ami még bejöhet ha a Pats nem szerez több pontot 😊
több mint 6 éve
hát ,sima..

több mint 6 éve
Sima zakora szamitok legalabb kikap az Eagles is.
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 011 — Cowboys fan
Mindeközben N. England mesés tájain:

pbs.twimg.com/ext_tw_video_thumb/1198666175980462091/pu/img/bq4fcTi7Jg4EPH_r.jpg
Charlie Firpo
meccsre felszárad
több mint 6 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Mindeközben N. England mesés tájain:

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.