Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 6 éve
Ott csak simán jobbak voltatok 😊Hal isten makunk volt ellenetek is 😊Ne mond, hogy ilyen mákotok van, a múltkor Stafford, most meg Brady.... nekünk csak Darnold maradt ki 😊Igaz, de legalább Brady sem lesz 100%-os, HA egyáltalán játszik!Akkor igen, aztán a következő két meccsen nagyon látványosan birkózott a levegővel.LVE nyaka rosszabb lett. Pats ellen nem játszik, sőt az injured reserve is ott lebeg felette.Azért Lee remekül ugrott be múltkor helyette! Reméljük most is így lesz!
gyeek
peticsek
slowmotion
peticsek
dande
Blevi
több mint 6 éve
Hal isten makunk volt ellenetek is 😊Ne mond, hogy ilyen mákotok van, a múltkor Stafford, most meg Brady.... nekünk csak Darnold maradt ki 😊Igaz, de legalább Brady sem lesz 100%-os, HA egyáltalán játszik!Akkor igen, aztán a következő két meccsen nagyon látványosan birkózott a levegővel.LVE nyaka rosszabb lett. Pats ellen nem játszik, sőt az injured reserve is ott lebeg felette.Azért Lee remekül ugrott be múltkor helyette! Reméljük most is így lesz!
gyeek
peticsek
slowmotion
peticsek
dande
több mint 6 éve
Ne mond, hogy ilyen mákotok van, a múltkor Stafford, most meg Brady.... nekünk csak Darnold maradt ki 😊Igaz, de legalább Brady sem lesz 100%-os, HA egyáltalán játszik!Akkor igen, aztán a következő két meccsen nagyon látványosan birkózott a levegővel.LVE nyaka rosszabb lett. Pats ellen nem játszik, sőt az injured reserve is ott lebeg felette.Azért Lee remekül ugrott be múltkor helyette! Reméljük most is így lesz!
gyeek
peticsek
slowmotion
peticsek
több mint 6 éve
Ne tegyél rá, hogy nem játszik 😊Amúgy, amilyen idénye van, nem fog meglátszani a sérülés

több mint 6 éve
Igaz, de legalább Brady sem lesz 100%-os, HA egyáltalán játszik!Akkor igen, aztán a következő két meccsen nagyon látványosan birkózott a levegővel.LVE nyaka rosszabb lett. Pats ellen nem játszik, sőt az injured reserve is ott lebeg felette.Azért Lee remekül ugrott be múltkor helyette! Reméljük most is így lesz!
gyeek
peticsek
slowmotion
több mint 6 éve
Akkor igen, aztán a következő két meccsen nagyon látványosan birkózott a levegővel.LVE nyaka rosszabb lett. Pats ellen nem játszik, sőt az injured reserve is ott lebeg felette.Azért Lee remekül ugrott be múltkor helyette! Reméljük most is így lesz!
gyeek
peticsek
több mint 6 éve
LVE nyaka rosszabb lett. Pats ellen nem játszik, sőt az injured reserve is ott lebeg felette.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Az mondjuk nem is volt soha kérdéses, hogy egy példas munkamorálú játékosról van szó a személyében.Arról volt csak kétségünk, hogy a nagy akarásnak eredménye is lesz e. Lett.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
The Cowboys’ passing success rate in losses alone would still lead the NFL.Michael Salfinotehát a narratíva, hogy csak 0.500-nél gyengébb csapatok ellen megy Prescottnak itt dől meg - ha csak a vereségek alatti passz sikerességet vennénk, Prescott akkor IS vezetné a ligát. 😮
amikor a negyedik körben draftolta a Dallas, akkor nem gondoltam volna.
ez a srác MINDENT megtesz, hogy sikeres legyen.
több mint 6 éve
ESPN ???Bizakodó vagyok csak, de a "here" szó miatt szerintem Broaddus is. A Xavier Woods és félig-meddig a Gallup picket neki(k) Draft Show-s "mezei médiás" arcoknak köszönhetjük. Hiányozni fognak az éterből.Dooooooom! 😱de akkor nem az lett volna szerintem az első mondata, ami, mert a kettő eléggé üti egymást.
Lehet visszatér a scoutok közé? Eléggé erre utalt az utolsó mondata.
gyeek
slowmotion
gyeek
Ne már....
twitter.com/BryanBroaddus/status/1197223156131540993
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Mondjuk nálunk a szélső siettetés szokott a kisebb gond lenni, mert az elől még fel tud lépni a zsebben, így ha csak annyit csinál a két OT, hogy kívülre terelve lassítja az endeket, akkor Brady közben felmozog és megtalálja az embert. A baj Bennett, és hogy ő középről képes nyomást generálni, ami lényegesen rosszabb opció, mert így csak hátrafelé van menekvés, de ott már Quinnék is problémásak. Nagyon kéne, hogy Wynn jól szálljon be és menjen a futás, különben bajban lehetünk

több mint 6 éve
dallasi oldalon a passz esetén jól teljesít a védőfal széle, mind DLaw mind Quinn de még Bennett is kiemelkedő értékeket hoz nyomás/qb-hit/sack mutatókban, és középen Maliek Collins sem elveszett, ha passzol az ellenfélfutásban van probléma, főleg mert egy ideje az egekbe hype-olt linebacker trió a Giants meccseket kivéve vakon van a pályán, és mintha mindenki egyesével külön bekenné a kezét meg a vállvédőjét tudomisén mondjuk bálnazsírral, hogy biztos ne sikerüljön első szándékból a tackle.
ami az offense-t illeti már megvan a kriptonit, ha Prescott nem tudja olvasni a védelmet, mert a linebackerek csak az utolsó pillanatban esnek vissza coverage-be, akkor ott lehetnek bajok, amint erre volt is már példa (New Orleans ugrik be elsőre). és ha ott bajok vannak, és Prescott is össze-vissza dobál, akkor bizony futni kell. az meg eddig nem ment olyan fényesen.
Szerkesztette: rva
több mint 6 éve
A 10.8-as átlag 173-ra jönne ki, a rekord 165 (2000-es Ravens), szóval valóban jó az átlag 😊Viszont ennyire nem jó a D, ez látszott a Ravens elleni meccsen és az Eagles elleni elején, ha tudtok futni, akkor simán meglehet ez nektek.
Wynn simán tehet nagy csodát, de az azért eléggé elvárás, hogy a liga legrosszabb LT-jénél jobb teljesítményt hozzon. És akkor lehet, hogy végre lesz futás is, ezzel pedig javul a passzjáték is, szóval én látom, hogy csodát hoz csak az ő visszatérése. Ha vele sem javul a helyzet jelentősen, akkor nem is nagyon fog, szóval más opcióm nincs is igazából 😊
Amúgy nekünk nem szokott probléma lenni egy játékos megállítása, karrierszinten is kurva jól fogtuk Wattot (egy értelmes meccse volt ellenünk), nekünk azzal szokott gondunk lenni, ha több jó játékos van a DL-ben és nem kell blitzeket küldeni a folyamatos nyomáshoz. Amikor csak egy embert kell kikapcsolni, azt meg szoktuk oldani. Szóval ha jól teljesít az egység, akkor Quinn-nek is jó meccse lesz, ha nem, akkor egyedül ő sem fogja megoldani

több mint 6 éve
mindkét csapatnál probléma a futás elleni védekezés, ahogy nézemez azt jelenti, hogy remek 12-10-es brusztolós meccset tolunk majd 😀 a Pats amúgy sem nyel be sok pontot ide, sőt szerintem évek óta az egyik legalacsonyabb a kapott átlaguk, amit Garrett konzervatizmusával nem is lehet feltörni, ide valami komoly agresszió kellene, de ebben nem bízhatunk
nincsenek jó előjeleim, de szeretnék végre csalódni a bandában, mert a potenciál megvan
több mint 6 éve
Ellenünk tér vissza a támadófalba Wynn a Patsnél. Nagy csodát csak nem fog tenni az újonc, de az eddigi srácnál állítólag jobb lesz. Minden esetre sok sikert neki Quinn ellen. Abban is reménykedem egyébként, hogy Bennett extra motivációval lép pályára
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Azert a Lions ellen rengeteg ideje volt Daknak passzolni. Most nem lesz enyi.Nekem az a gondom Dakkal, hogy mikor nezem elobb gondolom egy paszarol hogy int lesz mint hogy complete.

több mint 6 éve
És még milyen statja lehetne, ha Moore nem dobat vele meccsenként lóhugy homályokat, úgy vagy ötöt.igen, ahogy mondod van az ESPN NextGen Stats-nak egy remek kis táblája, amiben van expected completion (CPOE) meg valós completion, aminek a különbsége Dak esetében +6,3% mert elméletben a passzai 61,4%-ának kellene sikerülnie (figyelembe véve a futott route-okat, az elkapók szeparálódását a védőktől, a QB idejét amíg egy szeparálódott elkapó felé dobni volt ideje, stb) ennek ellenére 67,7% sikerül neki, ami tizedik a ligában (maga a completion) de ha azt nézzük, hogy mennyinek kellene sikerülnie, akkor jóval felette van, a 6,3% pozitív különbség a negyedik a ligában (Tannehill 😮, Cousins, Wilson mögött) azaz önmaga tesz hozzá a játékokhoz, nem a körülményei adják a statokat.hát idén ez a Cowboys Dak nélkül top10ben draftolna. sőt.egyébként Daken nagyon kivagyok, azt hittem max átlagnál picit jobb QB lehet, de idén simán top5.fura, hogy még mindig sokan vannak twitteren, akik szerint túl van hype-olva, vagy csak a statisztika semmit nem jelent, mert az ő szemük szerint szarul játszik, és különben is 6-4 a csapat. persze amikor 13-3 volt, akkor meg az volt a narratíva, hogy a csapat W az nem számít, Dak akkor is szar.
(GM játékban nálam van, de nem ettől vagyok homer, az elején kb azon voltam h minél előbb eladjam, most meg már azt nézem h férne be a sapi alá 😀)
Borbinho
rva
a legtöbb mérvadó statot vezeti vagy első 3ban van (cpoe, epa, success rate, qbr, air yards). emelett a PFF sztem még továbbra is lepontozza (utolsó 2 meccseteken volt 8-10 brutális dobása, oldalvonal mellé, két védő közé, amit akarsz) azzal, hogy 70 környéki grade-eket kap.
Borbinho
persze lehet vitatkozni az ESPN metrikájával, hasonlóan mint a PFF számaival is, de az biztos, hogy pillanatnyilag nem nagyon van olyan stat amiben ne lenne top10 értéke (footballoutsiders QBR - 1, DYAR - 2, DVOA - 2, ESPN NextGenStats QBR - 9, AYTS - 3, CAY - 2, ProFootballReference QBR - 8, ANY/A - 3, Y/G - 1) és ahogy a mondás tartja, a lósz.r finom, egymillió légy nem tévedhet! 😀 de komolyan, aki ennyi egymástól független statisztikában képes értelmezhető számokat összehozni, az valamit kénytelen jól csinálni, mert az nem lehetséges, hogy szarul játszol de jó számaid vannak.
rva
Ha így nyomja, 5000 yard fölé megy a szezon végére.
Inkább a Zeke kérdésre találnának választ.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Egyébként Dak az első QB a Cowboys történetében, aki a szezon első 10 meccse alatt már 3000 passzolt yard fölé ér.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Két dolgon mehet el a meccsetek ellenünk. Az Dak és Garett. Garett ostoba playhîvásai ami összazavarja Dakkot amiből lehet gond. Elliotit kell tolnotok mint állat akkor mi lehetünk nem kicsi bajban.Hidegbe megyünk idegenbe, fiatal csapattal, épülő támadójátékkal, lassan kezdő támadó-koordinátorral, pontatlan és sokat hibázó passzvédelemmel, minimális futás elleni védelemmel, nulla special team játékkal és esetenként edzői hibákkal.Szerintem messze nem papír ez számunkra, de szerintem is megoldjuk valahogy. Hogy hogyan, az még más kérdés.a Pats ligaelit védelme csak addig ligaelit, amíg nem jönnek az NFC-be, ezt már korábban is mondtamAzért passzolt a Pats mert gyengék a futóik és még így sem volt valami meggyőző a passz játék. Brady többnyire homály volt, az Eagles védőfala meg rendre megfektette még ha nem is voltak jók sack terén. Jövő hétre van esély a mostani produkció alapján (nem Cowboys produkció). Egyedül a védelem volt fenyegető, de az se egész meccsen, a támadók bőven ligaátlag alatti estét zártak.az eagles meccset pont kiemeltem mindkét mérlegből, mert ott bármi lehet. Többi meccset nézve voltam ilyen negatív.hát néztem a Pats -Eagelst és bár minden meccs más, nem sok esélyt láttok a győzelemreMiért adod el olyan könnyen azt a Cowboys-Eagles meccset? Gondolom nem nézted mit domborított a Pats és az Eagles egymás ellen. Nagyon rosszak voltak. Mindkettő. Ha jövő héten is így játszana a Pats az könnyedén vereség lehetne. A védelmük sem sebezhetetlen. Az Eaglesben meg Wentz szenved. Ha Lane Johnson sérülése komolyabb akkor nagy szarban vannak. Nálam ez még mindig PO egy 1&done-nal.
cowboys:
Pats, Bills, Bears, Rams, Eagles, Redskins
Hát ha optipista vagyok 3-2 az eagles nélkül.
eagles:
Sea, Miami, Giants, Redskins, Mi, Giants
Ha minket kiveszünk, akkor 4-1 lesz de az 5 sem esélytelen.
Osztás szorzás után, is hiába állunk most jobban, nem vagyunk rozsás helyzetben.
Bukó esetén a draft szempontjából sem leszünk jó helyen15-20 között várható a pick.
beltazor
gyeek
A másik: Pats meccset meg azért húzom bukóra, mert az ellenfélnél jó edzők vannak. Ahogy láttam az eagles ellen a PAts passzolt, mert a sasok hátsó része gyengébb.
Na nálunk meg futni fognak, jó futóval. ( elmúlt 4 meccsen pl 4.3 yardal haladtak ellenünk földön)
beltazor
gyeek
viszont a mi védelmünk egy utcáról felszedett tavalyi hetedik körösből is perennial All Pro-t csinál, szóval ott van félnivalónk ami a futást illeti...
rva
De már megint ez az NFC-szopás és AFC-fikázás elég vicces, amikor jelenleg 0–3-at hoz megint az NFC dicső állománya, és karrierszinten jobban állunk az NFC-csapatokkal szemben (77.46), mint az AFC-csapatok ellen (77.4).
Szóval ha kikapunk, nem azért lesz, mert a védelem csak az AFC-csapatok ellen néz ki jól, hanem mert a támadóitok bőven képesek szétszedni úgy a védelmünket, mint a Ravens vagy az Eagles a meccs elején, és mivel nekünk a támadósorunk szenved, a ti védelmetek pedig nem rossz. Nem azért, mert NFC-csapat vagytok...
Wyatt
De amikor nagyon kellett, a Philly ellen, ebből nem sok látszott.
Charlie Firpo
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Bizakodó vagyok csak, de a "here" szó miatt szerintem Broaddus is. A Xavier Woods és félig-meddig a Gallup picket neki(k) Draft Show-s "mezei médiás" arcoknak köszönhetjük. Hiányozni fognak az éterből.Dooooooom! 😱de akkor nem az lett volna szerintem az első mondata, ami, mert a kettő eléggé üti egymást.
Lehet visszatér a scoutok közé? Eléggé erre utalt az utolsó mondata.
gyeek
slowmotion
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
igen, ahogy mondod van az ESPN NextGen Stats-nak egy remek kis táblája, amiben van expected completion (CPOE) meg valós completion, aminek a különbsége Dak esetében +6,3% mert elméletben a passzai 61,4%-ának kellene sikerülnie (figyelembe véve a futott route-okat, az elkapók szeparálódását a védőktől, a QB idejét amíg egy szeparálódott elkapó felé dobni volt ideje, stb) ennek ellenére 67,7% sikerül neki, ami tizedik a ligában (maga a completion) de ha azt nézzük, hogy mennyinek kellene sikerülnie, akkor jóval felette van, a 6,3% pozitív különbség a negyedik a ligában (Tannehill 😮, Cousins, Wilson mögött) azaz önmaga tesz hozzá a játékokhoz, nem a körülményei adják a statokat.hát idén ez a Cowboys Dak nélkül top10ben draftolna. sőt.egyébként Daken nagyon kivagyok, azt hittem max átlagnál picit jobb QB lehet, de idén simán top5.fura, hogy még mindig sokan vannak twitteren, akik szerint túl van hype-olva, vagy csak a statisztika semmit nem jelent, mert az ő szemük szerint szarul játszik, és különben is 6-4 a csapat. persze amikor 13-3 volt, akkor meg az volt a narratíva, hogy a csapat W az nem számít, Dak akkor is szar.
(GM játékban nálam van, de nem ettől vagyok homer, az elején kb azon voltam h minél előbb eladjam, most meg már azt nézem h férne be a sapi alá 😀)
Borbinho
rva
a legtöbb mérvadó statot vezeti vagy első 3ban van (cpoe, epa, success rate, qbr, air yards). emelett a PFF sztem még továbbra is lepontozza (utolsó 2 meccseteken volt 8-10 brutális dobása, oldalvonal mellé, két védő közé, amit akarsz) azzal, hogy 70 környéki grade-eket kap.
Borbinho
persze lehet vitatkozni az ESPN metrikájával, hasonlóan mint a PFF számaival is, de az biztos, hogy pillanatnyilag nem nagyon van olyan stat amiben ne lenne top10 értéke (footballoutsiders QBR - 1, DYAR - 2, DVOA - 2, ESPN NextGenStats QBR - 9, AYTS - 3, CAY - 2, ProFootballReference QBR - 8, ANY/A - 3, Y/G - 1) és ahogy a mondás tartja, a lósz.r finom, egymillió légy nem tévedhet! 😀 de komolyan, aki ennyi egymástól független statisztikában képes értelmezhető számokat összehozni, az valamit kénytelen jól csinálni, mert az nem lehetséges, hogy szarul játszol de jó számaid vannak.
Szerkesztette: rva
több mint 6 éve
És eddig az volt a mondás, hogy a hosszút nem tudja megdobni, ehhez képest a 20+ statban vastagon vezeti a ligát a 40+-okkal meg épp Mahomes-sal van együtt.hát idén ez a Cowboys Dak nélkül top10ben draftolna. sőt.egyébként Daken nagyon kivagyok, azt hittem max átlagnál picit jobb QB lehet, de idén simán top5.fura, hogy még mindig sokan vannak twitteren, akik szerint túl van hype-olva, vagy csak a statisztika semmit nem jelent, mert az ő szemük szerint szarul játszik, és különben is 6-4 a csapat. persze amikor 13-3 volt, akkor meg az volt a narratíva, hogy a csapat W az nem számít, Dak akkor is szar.
Borbinho
rva
Borbinho
több mint 6 éve
hát idén ez a Cowboys Dak nélkül top10ben draftolna. sőt.egyébként Daken nagyon kivagyok, azt hittem max átlagnál picit jobb QB lehet, de idén simán top5.fura, hogy még mindig sokan vannak twitteren, akik szerint túl van hype-olva, vagy csak a statisztika semmit nem jelent, mert az ő szemük szerint szarul játszik, és különben is 6-4 a csapat. persze amikor 13-3 volt, akkor meg az volt a narratíva, hogy a csapat W az nem számít, Dak akkor is szar.
Borbinho
rva
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
egyébként Daken nagyon kivagyok, azt hittem max átlagnál picit jobb QB lehet, de idén simán top5.fura, hogy még mindig sokan vannak twitteren, akik szerint túl van hype-olva, vagy csak a statisztika semmit nem jelent, mert az ő szemük szerint szarul játszik, és különben is 6-4 a csapat. persze amikor 13-3 volt, akkor meg az volt a narratíva, hogy a csapat W az nem számít, Dak akkor is szar.
Borbinho