Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 6 éve
zsír, akkor vagy valaki hülye volt twitteren vagy félreolvastam vagy mindkettő.Brown out for the season, quadriceps/triceps szakadás, műteni kell. valószínűleg véget is ért a pályafutása a Cowboys-nál, mert lejár a szerződése.szerencsére quadriceps nem, mert akkor két végtagját is operálni kellene (a quadri ugyanis a négyfejű, vagy nagy combizom)
rva
slowmotion
mármint nem az a zsír, hogy lesérült, hanem hogy nem olyan a sérülése mint Tua, hogy lehet soha többet nem játszik profi meccset.
persze nem jön jól pont Tom Brady előtt, hogy egyből a mélységet kell tesztelni... ott van Olumba a practice squad-ban, de lehet szétnéznek a szabad ügynökök között is
több mint 6 éve
3. Dak clutch?lehetséges megfejtések:twitter.com/PFF_George/status/1196538952351698944Gondolom ezen töri a fejét az edzői gárda is hogy miért van ez így? Nem lenne baj ha lassan megfejtenék mert így el fog úszni a rájátszás.
ez általában fordítva szokott lenni a csapatoknál.
Borbinho
100yard
1, az elején futtatjuk a falba Elliotot, hogy elfáradjon a védelem, és a végén kihasználjuk ezt
2, az elején két támadásnyi előnyt adunk az ellenfélnek, és onnantól kockáztatni kell, meg sokat passzolni
slowmotion
4. Esetleg Garrett beleszól a scriptelt játékok kiválasztásába?
Mert ezek a statok alapján a meccs közben adjusztálás működik, mi az hogy működik, ligaelit. Ellenben abban, amiben szinte mindenki jó (legalábbis minden jó csapat), abban gondok vannak.
egyébként Daken nagyon kivagyok, azt hittem max átlagnál picit jobb QB lehet, de idén simán top5.
(GM játékban nálam van, de nem ettől vagyok homer, az elején kb azon voltam h minél előbb eladjam, most meg már azt nézem h férne be a sapi alá 😀)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Brown out for the season, quadriceps/triceps szakadás, műteni kell. valószínűleg véget is ért a pályafutása a Cowboys-nál, mert lejár a szerződése.szerencsére quadriceps nem, mert akkor két végtagját is operálni kellene (a quadri ugyanis a négyfejű, vagy nagy combizom)
rva
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
Dooooooom! 😱de akkor nem az lett volna szerintem az első mondata, ami, mert a kettő eléggé üti egymást.
Lehet visszatér a scoutok közé? Eléggé erre utalt az utolsó mondata.
gyeek
több mint 6 éve
lehetséges megfejtések:twitter.com/PFF_George/status/1196538952351698944Gondolom ezen töri a fejét az edzői gárda is hogy miért van ez így? Nem lenne baj ha lassan megfejtenék mert így el fog úszni a rájátszás.
Borbinho
100yard
1, az elején futtatjuk a falba Elliotot, hogy elfáradjon a védelem, és a végén kihasználjuk ezt
2, az elején két támadásnyi előnyt adunk az ellenfélnek, és onnantól kockáztatni kell, meg sokat passzolni
több mint 6 éve
Broaddus már nem a Cowboys alkalmazottja...Dooooooom! 😱
twitter.com/BryanBroaddus/status/1196497550456561664?s=20
a leg értelmesebb staff writer, Super Bowl győztes, Emmy díj nyertes ... hiányozni fog.
Brown out for the season, quadriceps/triceps szakadás, műteni kell. valószínűleg véget is ért a pályafutása a Cowboys-nál, mert lejár a szerződése.
ez meg update a passrush win rate versus doubleteam vonalon:
rva
Lehet visszatér a scoutok közé? Eléggé erre utalt az utolsó mondata.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
twitter.com/PFF_George/status/1196538952351698944Gondolom ezen töri a fejét az edzői gárda is hogy miért van ez így? Nem lenne baj ha lassan megfejtenék mert így el fog úszni a rájátszás.
Borbinho
több mint 6 éve
Broaddus már nem a Cowboys alkalmazottja...twitter.com/BryanBroaddus/status/1196497550456561664?s=20
a leg értelmesebb staff writer, Super Bowl győztes, Emmy díj nyertes ... hiányozni fog.
Brown out for the season, quadriceps/triceps szakadás, műteni kell. valószínűleg véget is ért a pályafutása a Cowboys-nál, mert lejár a szerződése.
ez meg update a passrush win rate versus doubleteam vonalon:
több mint 6 éve
twitter.com/PFF_George/status/1196538952351698944ez általában fordítva szokott lenni a csapatoknál.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Hidegbe megyünk idegenbe, fiatal csapattal, épülő támadójátékkal, lassan kezdő támadó-koordinátorral, pontatlan és sokat hibázó passzvédelemmel, minimális futás elleni védelemmel, nulla special team játékkal és esetenként edzői hibákkal.Szerintem messze nem papír ez számunkra, de szerintem is megoldjuk valahogy. Hogy hogyan, az még más kérdés.a Pats ligaelit védelme csak addig ligaelit, amíg nem jönnek az NFC-be, ezt már korábban is mondtamAzért passzolt a Pats mert gyengék a futóik és még így sem volt valami meggyőző a passz játék. Brady többnyire homály volt, az Eagles védőfala meg rendre megfektette még ha nem is voltak jók sack terén. Jövő hétre van esély a mostani produkció alapján (nem Cowboys produkció). Egyedül a védelem volt fenyegető, de az se egész meccsen, a támadók bőven ligaátlag alatti estét zártak.az eagles meccset pont kiemeltem mindkét mérlegből, mert ott bármi lehet. Többi meccset nézve voltam ilyen negatív.hát néztem a Pats -Eagelst és bár minden meccs más, nem sok esélyt láttok a győzelemreMiért adod el olyan könnyen azt a Cowboys-Eagles meccset? Gondolom nem nézted mit domborított a Pats és az Eagles egymás ellen. Nagyon rosszak voltak. Mindkettő. Ha jövő héten is így játszana a Pats az könnyedén vereség lehetne. A védelmük sem sebezhetetlen. Az Eaglesben meg Wentz szenved. Ha Lane Johnson sérülése komolyabb akkor nagy szarban vannak. Nálam ez még mindig PO egy 1&done-nal.
cowboys:
Pats, Bills, Bears, Rams, Eagles, Redskins
Hát ha optipista vagyok 3-2 az eagles nélkül.
eagles:
Sea, Miami, Giants, Redskins, Mi, Giants
Ha minket kiveszünk, akkor 4-1 lesz de az 5 sem esélytelen.
Osztás szorzás után, is hiába állunk most jobban, nem vagyunk rozsás helyzetben.
Bukó esetén a draft szempontjából sem leszünk jó helyen15-20 között várható a pick.
beltazor
gyeek
A másik: Pats meccset meg azért húzom bukóra, mert az ellenfélnél jó edzők vannak. Ahogy láttam az eagles ellen a PAts passzolt, mert a sasok hátsó része gyengébb.
Na nálunk meg futni fognak, jó futóval. ( elmúlt 4 meccsen pl 4.3 yardal haladtak ellenünk földön)
beltazor
gyeek
viszont a mi védelmünk egy utcáról felszedett tavalyi hetedik körösből is perennial All Pro-t csinál, szóval ott van félnivalónk ami a futást illeti...
rva
De már megint ez az NFC-szopás és AFC-fikázás elég vicces, amikor jelenleg 0–3-at hoz megint az NFC dicső állománya, és karrierszinten jobban állunk az NFC-csapatokkal szemben (77.46), mint az AFC-csapatok ellen (77.4).
Szóval ha kikapunk, nem azért lesz, mert a védelem csak az AFC-csapatok ellen néz ki jól, hanem mert a támadóitok bőven képesek szétszedni úgy a védelmünket, mint a Ravens vagy az Eagles a meccs elején, és mivel nekünk a támadósorunk szenved, a ti védelmetek pedig nem rossz. Nem azért, mert NFC-csapat vagytok...
Wyatt
De amikor nagyon kellett, a Philly ellen, ebből nem sok látszott.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Szerintem messze nem papír ez számunkra, de szerintem is megoldjuk valahogy. Hogy hogyan, az még más kérdés.a Pats ligaelit védelme csak addig ligaelit, amíg nem jönnek az NFC-be, ezt már korábban is mondtamAzért passzolt a Pats mert gyengék a futóik és még így sem volt valami meggyőző a passz játék. Brady többnyire homály volt, az Eagles védőfala meg rendre megfektette még ha nem is voltak jók sack terén. Jövő hétre van esély a mostani produkció alapján (nem Cowboys produkció). Egyedül a védelem volt fenyegető, de az se egész meccsen, a támadók bőven ligaátlag alatti estét zártak.az eagles meccset pont kiemeltem mindkét mérlegből, mert ott bármi lehet. Többi meccset nézve voltam ilyen negatív.hát néztem a Pats -Eagelst és bár minden meccs más, nem sok esélyt láttok a győzelemreMiért adod el olyan könnyen azt a Cowboys-Eagles meccset? Gondolom nem nézted mit domborított a Pats és az Eagles egymás ellen. Nagyon rosszak voltak. Mindkettő. Ha jövő héten is így játszana a Pats az könnyedén vereség lehetne. A védelmük sem sebezhetetlen. Az Eaglesben meg Wentz szenved. Ha Lane Johnson sérülése komolyabb akkor nagy szarban vannak. Nálam ez még mindig PO egy 1&done-nal.
cowboys:
eagles:
Osztás szorzás után, is hiába állunk most jobban, nem vagyunk rozsás helyzetben.
Bukó esetén a draft szempontjából sem leszünk jó helyen15-20 között várható a pick.
beltazor
gyeek
A másik: Pats meccset meg azért húzom bukóra, mert az ellenfélnél jó edzők vannak. Ahogy láttam az eagles ellen a PAts passzolt, mert a sasok hátsó része gyengébb.
Na nálunk meg futni fognak, jó futóval. ( elmúlt 4 meccsen pl 4.3 yardal haladtak ellenünk földön)
beltazor
gyeek
viszont a mi védelmünk egy utcáról felszedett tavalyi hetedik körösből is perennial All Pro-t csinál, szóval ott van félnivalónk ami a futást illeti...
rva
De már megint ez az NFC-szopás és AFC-fikázás elég vicces, amikor jelenleg 0–3-at hoz megint az NFC dicső állománya, és karrierszinten jobban állunk az NFC-csapatokkal szemben (77.46), mint az AFC-csapatok ellen (77.4).
Szóval ha kikapunk, nem azért lesz, mert a védelem csak az AFC-csapatok ellen néz ki jól, hanem mert a támadóitok bőven képesek szétszedni úgy a védelmünket, mint a Ravens vagy az Eagles a meccs elején, és mivel nekünk a támadósorunk szenved, a ti védelmetek pedig nem rossz. Nem azért, mert NFC-csapat vagytok...

több mint 6 éve
Anthony Brown befejezte idenre.
több mint 6 éve
Van megint playoff machine, lehet játszani 😀www.espn.com/nfl/playoffs/machine
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Pro és kontra.....az idei legfontosabb statisztika, hogy a pozitív mérlegű csapatok vernek minket 😕. Ez alapján cumi lesz vasárnap is
Pro: statisztikailag az idén sokkal jobb a csapat mint tavaly. Az offense közel 10 ponttal hoz többet meccsenként, a deffense meg szinte hajszálra azt tudja mint tavaly.
Kontra: Tom Brady érában még nem vertük meg a New England-ot.
100yard
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Pro és kontra.....Pro: statisztikailag az idén sokkal jobb a csapat mint tavaly. Az offense közel 10 ponttal hoz többet meccsenként, a deffense meg szinte hajszálra azt tudja mint tavaly.
Kontra: Tom Brady érában még nem vertük meg a New England-ot.
több mint 6 éve
a Pats ligaelit védelme csak addig ligaelit, amíg nem jönnek az NFC-be, ezt már korábban is mondtamAzért passzolt a Pats mert gyengék a futóik és még így sem volt valami meggyőző a passz játék. Brady többnyire homály volt, az Eagles védőfala meg rendre megfektette még ha nem is voltak jók sack terén. Jövő hétre van esély a mostani produkció alapján (nem Cowboys produkció). Egyedül a védelem volt fenyegető, de az se egész meccsen, a támadók bőven ligaátlag alatti estét zártak.az eagles meccset pont kiemeltem mindkét mérlegből, mert ott bármi lehet. Többi meccset nézve voltam ilyen negatív.hát néztem a Pats -Eagelst és bár minden meccs más, nem sok esélyt láttok a győzelemreMiért adod el olyan könnyen azt a Cowboys-Eagles meccset? Gondolom nem nézted mit domborított a Pats és az Eagles egymás ellen. Nagyon rosszak voltak. Mindkettő. Ha jövő héten is így játszana a Pats az könnyedén vereség lehetne. A védelmük sem sebezhetetlen. Az Eaglesben meg Wentz szenved. Ha Lane Johnson sérülése komolyabb akkor nagy szarban vannak. Nálam ez még mindig PO egy 1&done-nal.
cowboys:
eagles:
beltazor
gyeek
beltazor
gyeek
több mint 6 éve
Azért passzolt a Pats mert gyengék a futóik és még így sem volt valami meggyőző a passz játék. Brady többnyire homály volt, az Eagles védőfala meg rendre megfektette még ha nem is voltak jók sack terén. Jövő hétre van esély a mostani produkció alapján (nem Cowboys produkció). Egyedül a védelem volt fenyegető, de az se egész meccsen, a támadók bőven ligaátlag alatti estét zártak.az eagles meccset pont kiemeltem mindkét mérlegből, mert ott bármi lehet. Többi meccset nézve voltam ilyen negatív.hát néztem a Pats -Eagelst és bár minden meccs más, nem sok esélyt láttok a győzelemreMiért adod el olyan könnyen azt a Cowboys-Eagles meccset? Gondolom nem nézted mit domborított a Pats és az Eagles egymás ellen. Nagyon rosszak voltak. Mindkettő. Ha jövő héten is így játszana a Pats az könnyedén vereség lehetne. A védelmük sem sebezhetetlen. Az Eaglesben meg Wentz szenved. Ha Lane Johnson sérülése komolyabb akkor nagy szarban vannak. Nálam ez még mindig PO egy 1&done-nal.
cowboys:
eagles:
beltazor
gyeek
beltazor
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 6 éve
azért a Washington rendesen tankol (jobban, mint a Miami 😀) ők egy nyertes csoportmeccs miatt sem fogják megszakítani magukata Giants még gondolhatja komolyan, ott benézhet egy L a sasoknak, de ez is erősen kérdőjeles számomra.
több mint 6 éve
hát néztem a Pats -Eagelst és bár minden meccs más, nem sok esélyt láttok a győzelemreAzért a sasoknak még 4 csoportmeccsük van. Abból bármelyik lehet bukó. Csoportmeccsen bármi megtörténhet.
cowboys:
eagles:
beltazor
több mint 6 éve
az eagles meccset pont kiemeltem mindkét mérlegből, mert ott bármi lehet. Többi meccset nézve voltam ilyen negatív.hát néztem a Pats -Eagelst és bár minden meccs más, nem sok esélyt láttok a győzelemreMiért adod el olyan könnyen azt a Cowboys-Eagles meccset? Gondolom nem nézted mit domborított a Pats és az Eagles egymás ellen. Nagyon rosszak voltak. Mindkettő. Ha jövő héten is így játszana a Pats az könnyedén vereség lehetne. A védelmük sem sebezhetetlen. Az Eaglesben meg Wentz szenved. Ha Lane Johnson sérülése komolyabb akkor nagy szarban vannak. Nálam ez még mindig PO egy 1&done-nal.
cowboys:
eagles:
beltazor
gyeek

több mint 6 éve
hát néztem a Pats -Eagelst és bár minden meccs más, nem sok esélyt láttok a győzelemremindkét gárda elverhet bárkit és ki is kaphat bárkitől, ez a szomorú tény 😕
cowboys:
eagles:
beltazor
Szerk: az meg külön frusztráló, hogy ellenünk minden irányító Bradynak és minden elkapó Randy Mossnak gondolja magát. Hihetetlen, hogy mennyire felszívja magát mindenki a Cowboys ellen.
Szerkesztette: Antonius
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
A Hawks bukó nekünk, s a többin is beüthet vmi, a csoport címvédést ti innen csak elbukni tudjátok.hagyjuk már ezeket a jinxeket...
dande
mindenki tudja, hogy a csoportgyőzelem az egymás elleni meccsünkön fog eldőlni
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
hát néztem a Pats -Eagelst és bár minden meccs más, nem sok esélyt láttok a győzelemreMiért adod el olyan könnyen azt a Cowboys-Eagles meccset? Gondolom nem nézted mit domborított a Pats és az Eagles egymás ellen. Nagyon rosszak voltak. Mindkettő. Ha jövő héten is így játszana a Pats az könnyedén vereség lehetne. A védelmük sem sebezhetetlen. Az Eaglesben meg Wentz szenved. Ha Lane Johnson sérülése komolyabb akkor nagy szarban vannak. Nálam ez még mindig PO egy 1&done-nal.
cowboys:
eagles:
beltazor
több mint 6 éve
A Hawks bukó nekünk, s a többin is beüthet vmi, a csoport címvédést ti innen csak elbukni tudjátok.