Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 011 — Cowboys fan
Úgy tűnik tőlünk senki se akar bejutni a rájátszásba.

Az összes szerencsétlenkedésünk ellenére lehet bejutunk, de nagyon nem látszik ott mihez fogunk kezdeni?
100yard
mi leszünk a 2011-es Giants
rva
2010-ben a Seahawks is 6-6-os merleggel allt a 13. fordulo utan. Vegul 7-9-el jutottunk a PO-ba, ahol az elso korben a 11-5-os alapszakasz merleggel vegzo New Orleanst ejtettuk ki. A meccs arrol maradt emlekezetes, hogy akkor esett meg a "Beastquake".
undisputedly
igen, van még pár mesébe illő történet, a 2008-as San Diego Chargers, a 2004-es St Louis Rams, a 2004-es Minnesota Vikings és az 1985-ös Cleveland Browns mind 8-8-al jutott playoffba és ott megnyerte az első kört, míg ugye a 2010-es Seahawks 7-9-es playoffja mellett ott volt a 2014-es Panthers is, aki nyert egy kört ennél is rosszabb alapszakasszal, szóval mondhattam volna ezeket a példákat is 😊
rva
meg hát a Tebow vezette Denverről se feledkezzünk meg, akik 2011-ben a common opponents mérőszám alapján jutottak be a csoportjukból (három csapat állt 8-8-as mérleggel), és ott megverték a 12-4-es Steelerst

Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
rva 4 532 — Me for President!

Az összes szerencsétlenkedésünk ellenére lehet bejutunk, de nagyon nem látszik ott mihez fogunk kezdeni?
100yard
rva
2010-ben a Seahawks is 6-6-os merleggel allt a 13. fordulo utan. Vegul 7-9-el jutottunk a PO-ba, ahol az elso korben a 11-5-os alapszakasz merleggel vegzo New Orleanst ejtettuk ki. A meccs arrol maradt emlekezetes, hogy akkor esett meg a "Beastquake".
undisputedly
igen, van még pár mesébe illő történet, a 2008-as San Diego Chargers, a 2004-es St Louis Rams, a 2004-es Minnesota Vikings és az 1985-ös Cleveland Browns mind 8-8-al jutott playoffba és ott megnyerte az első kört, míg ugye a 2010-es Seahawks 7-9-es playoffja mellett ott volt a 2014-es Panthers is, aki nyert egy kört ennél is rosszabb alapszakasszal, szóval mondhattam volna ezeket a példákat is 😊
több mint 6 éve
Ahogy olvasom, három rugót is kipróbálunk.
Maher idén 28/19, azaz bent hagyott 27 pontot.
Ez - is - a specteam számlája és Garrett sara, hogy nem lépett, pedig már nyáron és az előszezonban is voltak jelek, ha jól emlékszem.
Charlie Firpo
dehogy hagyott benne 27 pontot, tizennyolcat maximum.
kilencven százalék az már elég emberes teljesítmény, sajnos Bailey első évei alatt el lettünk kapatva.
slowmotion
Mert az 50 pluszosoknak eleve nem is kellett volna nekimenni? Vagy a rövidebbek közül is kihagyhat párat?
Nem úgy van, hogy ha rúg, akkor az gól LEGYEN?
Charlie Firpo
általában azt mondják, hogy 39-ig mindent illik beverni, 40-49 között kell egy egészséges 80-90 százalék, 50 felett talán 50 százalék, 60 felett meg ajándék.
0-39: 14/16 (33 bal, 35 blokk)
40-49: 1/4 (40 bal, 46 kapufa, 47 jobb)
50-59: 2/6 (54 bal, 54 jobb, 55 kapufa, 57 bal)
60+: 2/2
a blokkot nem tudom hova tenni, persze elég magasan kell elrúgni ahhoz, hogy ne érjenek bele, de nem tudom, mennyire balfaszkodta el a fal. ha hibának veszem, akkor hiányzik 2+2+1, pluszban kaptunk kettőt, ez három FG hiány.
nem jó nyilván, de:
1, aki a piacon van, az valószínűleg azért van a piacon, mert még ennyire sem rúg jól
2, 570 ezerért amúgy ennyit kap az ember.
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 765 — SuperBowl Champions 2013/2014

100yard
rva
több mint 6 éve
Blevi 8 935 — Lions & Cowboys fan

100yard
Nyakunkon akarjak hagyni JG-t meg vagy 4 evre... osszeeskuveeeees
több mint 6 éve

100yard
rva
Ott volt egy pont amikor egy Tony Romo -> Miles Austin passzhoz 50 cm hianyzott, azzal veguk is lett volna a szezonra. Felidoben a Giants drukkerek mar temettek a csapatot.
Aztan forditottak es osszeallt a vedelmuk es SB :/.
Namost itt csak annyi a hiba hogy a mi D#-unk egyre jobban szetesik.

Szerkesztette: Blevi
több mint 6 éve

100yard
több mint 6 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403

több mint 6 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Ez - is - a specteam számlája és Garrett sara, hogy nem lépett, pedig már nyáron és az előszezonban is voltak jelek, ha jól emlékszem.
Charlie Firpo
kilencven százalék az már elég emberes teljesítmény, sajnos Bailey első évei alatt el lettünk kapatva.
slowmotion
Mert az 50 pluszosoknak eleve nem is kellett volna nekimenni? Vagy a rövidebbek közül is kihagyhat párat?
Nem úgy van, hogy ha rúg, akkor az gól LEGYEN?

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Charlie Firpo
több mint 6 éve
Legrosszabb napjait idezi az NFC LEast. 😀

Szerkesztette: Blevi
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 627 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratulálok srácok világ lúzerei vagytok ha innen a csoportot elbukjátok 😊 . Egy rossz hír lehet ha megvan. Garrett esetleg marad 😉 😮
dande
hagyd már ezeket a hülye jinxeket, láttad Te hogy játszottunk otthon a Bills ellen? Jó, most kikaptatok a Miamitól, de mi meg a Jetstől cumiztunk le. Az egymás elleni meccsünk egy qrva nagy roncsderbi lesz, a győztes jutalma meg egy one & done.
Antonius
Semmi jinx nincs ebben, teljesen jogos alappal gondolom sajnos....de mindegy..
több mint 6 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 742
Gratulálok srácok világ lúzerei vagytok ha innen a csoportot elbukjátok 😊 . Egy rossz hír lehet ha megvan. Garrett esetleg marad 😉 😮
dande
hagyd már ezeket a hülye jinxeket, láttad Te hogy játszottunk otthon a Bills ellen? Jó, most kikaptatok a Miamitól, de mi meg a Jetstől cumiztunk le. Az egymás elleni meccsünk egy qrva nagy roncsderbi lesz, a győztes jutalma meg egy one & done.

Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 627 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 6 éve
az lehetne, hogy DeVante Parker-t elhozzuk Miami-ból? 😊
nézem az Eagles ellen, a csávónak saját irányítószáma van
10 yardos közelségben ha csak az irányába dobja Fitzpatrick akkor is elkapás lesz
több mint 6 éve
gyeek LSU Tigers 8 611 — Grady Judd fan
Charlie Firpo
60 felett tök jó Maher...

Szégyen ahogy játszanak a srácok sajnos. 5 évvel ezelőtt az a szezon amikor mindegy volt mennyivel mennek Romoék ellen, mindig volt esély, hogy visszahozzák a meccset és meg is tették. Idén a másdik drive néha már elég arra, hogy az ember kiszagolja mi lesz és nem téved vele. Hatalmas pazarlás egy ilyen rostert ennyire gyengén felkészíteni.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
tamas424 Dallas Cowboys 1 888
Ha ez után a szezon után nem lesz kirakva, kiváltképp ha még PO se lesz, én végeztem egy jó időre a csapattal. Már igy is mondjuk erősen neutrális helyzetbe tettem magam, meccset kb. oktober óta nem nézek.

Feljövök ide, egyhanguan csekkolom a borítékolható vereséget, elolvasom amit irtok és ennyi.

Uncsi már, lassan tíz éve...
Cowboykarcsi90
Én nézem azért ,várom a csodát...és ezután is várni fogom...fogalmam nincs a tapsikolót miért tartja JJ.
sztaking
ez olyan, mint leülni a Titanic elé, és azt várni, hogy ne süllyedjen el
rva
Ahogy Sanyi, a favágó (Lüsü) mondta:
Titanic? Nem hiszem el! Sós vízben? Nem süllyedhet el. 😊
több mint 6 éve
Ha ez után a szezon után nem lesz kirakva, kiváltképp ha még PO se lesz, én végeztem egy jó időre a csapattal. Már igy is mondjuk erősen neutrális helyzetbe tettem magam, meccset kb. oktober óta nem nézek.

Feljövök ide, egyhanguan csekkolom a borítékolható vereséget, elolvasom amit irtok és ennyi.

Cowboykarcsi90
Én nézem azért ,várom a csodát...és ezután is várni fogom...fogalmam nincs a tapsikolót miért tartja JJ.
sztaking
ez olyan, mint leülni a Titanic elé, és azt várni, hogy ne süllyedjen el
több mint 6 éve
JJ állítólag elsírta magát az öltözőben. Lehet most kéne átadni a stafétát.
Amadeus
Reg atadta de azert kosz
több mint 6 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 899 — Pfizer & Moderna fan
Amadeus
Hat 77 eves es nagyon szeretne meg egy super bowlt. (Ezt a jatekot latva nem csoda hogy sirt.)

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 322
több mint 6 éve
sztaking Dallas Cowboys 412

Cowboykarcsi90

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 6 éve
Cowboykarcsi90 3 472 — …not me…Im in my prime!

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Es igy is nyeritek a csoportot...
Janek
és megint lesz egy one-and-done postseason? nem sok értelme van
még az is megfordult a fejemben, hogy ne mi nyerjünk, de JG biztos menjen