Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 6 éve
Philadelphia Eagles should fear Urban Meyer potentially replacing Jason Garrettwww.thescore.com/s/12811453
Megy az ötletelés ezerrel 😊
több mint 6 éve
simán lehet ebből még 6-10es szezon, az meg már nincs messze a top 10től.A front seven teljesitmenye iden tobb mint aggaszto. DT fronton nagyon gyengek vagyunk sajnos ez a futason durvan meglatszik. Marinelli kaveja is lefott mar egy ideje. Ami jo hogy jovore valtozas jon lesz cap is es ez egy jo keret tovabbra is. Azt hiszem...
Egyébként csak megjegyzem a mai meccs margójára, hogy az a csapat vagyunk, amely ellen Josh Allen és Trubisky is nemhogy NFL irányítónak, de top játékosnak tűnt... Mindezt decemberben...
Antonius
több mint 6 éve
simán lehet ebből még 6-10es szezon, az meg már nincs messze a top 10től.Egyébként csak megjegyzem a mai meccs margójára, hogy az a csapat vagyunk, amely ellen Josh Allen és Trubisky is nemhogy NFL irányítónak, de top játékosnak tűnt... Mindezt decemberben...
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Még 😀Bar furan hangzik az a vereseg jo.Hát azért a top10-től elég messze vagytok még. 😀
Ugy leptunk kozelebb a top10 pickhez, hogy nem tavolodtunk Potol.
Igy ha az eagles nyer, jo pick ha mi PO.
beltazor
Beki

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Bar furan hangzik az a vereseg jo.Hát azért a top10-től elég messze vagytok még. 😀
Ugy leptunk kozelebb a top10 pickhez, hogy nem tavolodtunk Potol.
beltazor
több mint 6 éve
Bar furan hangzik az a vereseg jo.Ugy leptunk kozelebb a top10 pickhez, hogy nem tavolodtunk Potol.

több mint 6 éve
Ha Garrett ezt túléli az év végén akkor Jones nem normális. Mondjuk az sem az hogy még ő az edző de mindegy.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Vegyetek le a mezt!
több mint 6 éve
Ehez az első félidőhöz is csak gratulálni tudok. Meg Maher konzisztens játékához.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
flakon vízbe dobta vagy valami hasonló. ügyes fiú. és hát okos is.Gyorshajtásért megállították és találtak nálla ezt azt 😊 Egy kis mariskát csak nagyobb mennyiségben 😊 Több mint 2 uncia, de legalább 4-nél kevesebb... Meg el akarta tűntetni a bizonyítékokat... Ne kérdezd hogy hogyan, gondolom megpróbálta gyorsan elszívni amíg a yardok odasétáltak a verdájához 😀juhé, Woodsnak majd ki fog nézni valami eltiltás a következő szezon elején, így is kell ezt csinálni. nem jó dolog, ha megszakad a sorminta.miért ?
slowmotion
mit csinált ?
Janek
Tomcsik
több mint 6 éve
Gyorshajtásért megállították és találtak nálla ezt azt 😊 Egy kis mariskát csak nagyobb mennyiségben 😊 Több mint 2 uncia, de legalább 4-nél kevesebb... Meg el akarta tűntetni a bizonyítékokat... Ne kérdezd hogy hogyan, gondolom megpróbálta gyorsan elszívni amíg a yardok odasétáltak a verdájához 😀juhé, Woodsnak majd ki fog nézni valami eltiltás a következő szezon elején, így is kell ezt csinálni. nem jó dolog, ha megszakad a sorminta.miért ?
slowmotion
mit csinált ?
Janek
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 6 éve
juhé, Woodsnak majd ki fog nézni valami eltiltás a következő szezon elején, így is kell ezt csinálni. nem jó dolog, ha megszakad a sorminta.miért ?
slowmotion
mit csinált ?
több mint 6 éve
juhé, Woodsnak majd ki fog nézni valami eltiltás a következő szezon elején, így is kell ezt csinálni. nem jó dolog, ha megszakad a sorminta.
több mint 6 éve
Nekünk ma kezdődik a PO 😊 Kb minden meccsünket hozni kell 😊a vicc az egészben, hogy Ti vagyok csop3.-ok, de quasi nekünk tét nélküli a mai és a Rams elleni hazai meccs is. Elég a két utolsó csoportmeccset megnyerni a POhoz és a one&done-hoz.Szerintem nyerünk, de csak azért hogy megkapjuk a csalfa vak reményt amit majd stílszerűen Rodgers szertefoszlat 😀basszus, reggel már gyomorideggel néztem meg, hogy milyen eredmény született, erre rá kellett jönnöm, hogy csak holnap hajnalban lesz a meccs...Nem tudom min aggodsz sima Cowboys W lesz. Zeke 100+ Yard
slowmotion
Toto21
Tomcsik
Antonius
több mint 6 éve
a vicc az egészben, hogy Ti vagyok csop3.-ok, de quasi nekünk tét nélküli a mai és a Rams elleni hazai meccs is. Elég a két utolsó csoportmeccset megnyerni a POhoz és a one&done-hoz.Szerintem nyerünk, de csak azért hogy megkapjuk a csalfa vak reményt amit majd stílszerűen Rodgers szertefoszlat 😀basszus, reggel már gyomorideggel néztem meg, hogy milyen eredmény született, erre rá kellett jönnöm, hogy csak holnap hajnalban lesz a meccs...Nem tudom min aggodsz sima Cowboys W lesz. Zeke 100+ Yard
slowmotion
Toto21
Tomcsik
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Szerintem nyerünk, de csak azért hogy megkapjuk a csalfa vak reményt amit majd stílszerűen Rodgers szertefoszlat 😀basszus, reggel már gyomorideggel néztem meg, hogy milyen eredmény született, erre rá kellett jönnöm, hogy csak holnap hajnalban lesz a meccs...Nem tudom min aggodsz sima Cowboys W lesz. Zeke 100+ Yard
slowmotion
Toto21
több mint 6 éve
basszus, reggel már gyomorideggel néztem meg, hogy milyen eredmény született, erre rá kellett jönnöm, hogy csak holnap hajnalban lesz a meccs...Nem tudom min aggodsz sima Cowboys W lesz. Zeke 100+ Yard
slowmotion
több mint 6 éve
basszus, reggel már gyomorideggel néztem meg, hogy milyen eredmény született, erre rá kellett jönnöm, hogy csak holnap hajnalban lesz a meccs...
több mint 6 éve
Igen valahol biztos de itt nem 😊.Ha jól értem e szerint:Garrett marad jövőre is, ha csak valami nagy katasztrófa nem történik.Kiszerint?
dande
Blevi
.
Jerry Jones: 'Jason Garrett will be coaching in the NFL' in 2020
www.thescore.com/nfl/news/1896470
dande
több mint 6 éve
Ha jól értem e szerint:Garrett marad jövőre is, ha csak valami nagy katasztrófa nem történik.Kiszerint?
dande
Blevi
.
Jerry Jones: 'Jason Garrett will be coaching in the NFL' in 2020
www.thescore.com/nfl/news/1896470
több mint 6 éve
Garrett marad jövőre is, ha csak valami nagy katasztrófa nem történik.Kiszerint?
dande
több mint 6 éve
Azért érdekes, hogy a SEA tudott több mint kétszáz yardot futni az ellen a Vikes ellen aki ellen mi csak 50-et tudtunk.Nincs egyértelmű ok-okozat vektor és nem is mindegyik csapat játszik mindig ugyanolyan formában. A fal meg kissé rokkant sajnos. Viszont ennyi idő elég volt nekem hogy belássam, ez edzés kérdése. Mondhatják nekem a srácok hogy egzekjút, egzekjút, ha egyszerűen nem csinálják meg a dolgukat rendesen és motiválatlanok az hosszú távon az edzői munka hiányossága. Bostonban az időjárással nem tudtak mit kezdeni, amatőrség. A Bills védelme úgy szájba kente a támadókat, hogy én szégyelltem magam (a Bills idei sikerének mondjuk tudok örülni). Semmi tüzet nem látok a meccseken, langyos fos az egész.
Valami nagyon elromlott a futás terén nálunk. Azért ezzel a fallal amiben kvázi négy első körös van legalább egy közepes teljesítményt kellene tudni hozni.
100yard
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Azért érdekes, hogy a SEA tudott több mint kétszáz yardot futni az ellen a Vikes ellen aki ellen mi csak 50-et tudtunk.Valami nagyon elromlott a futás terén nálunk. Azért ezzel a fallal amiben kvázi négy első körös van legalább egy közepes teljesítményt kellene tudni hozni.