Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 7 éve
rva 4 663 — Me for President!
elkeseredés vagy nem, de Marinelli azt nyilatkozta őt nem érdeklik a címek, az a lényeg Kris maradjon.
több mint 7 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 743
Jets Bengals es a Paciknal nincs meg foedzo.
Jets es a Paciknal mar 2 jeloltre szukult.
Tehat mar csak a Bengals veszelyes Kris Richardra.
beltazor
Meg a delfinek. Ott nagy a hallgatás (várakozás).
100yard
Jets és a Dolphins hívta a keresők közül interjúra.
Rajtuk kívül a Browns, Broncos, Bengals keres de ott eddig nem merült fel Richard.
empty taxi
Na akkor ha jól számolok, már csak a Dolphins és a Bengals maradt. Miami viszont tényleg nagyon csendes basszus...

Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
 twitter.com/camdasilva/status/1083075240039772160
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 292 — NFL bracket champion '26
beltazor
100yard
Jets és a Dolphins hívta a keresők közül interjúra.
Rajtuk kívül a Browns, Broncos, Bengals keres de ott eddig nem merült fel Richard.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Blevi 9 060 — Lions & Cowboys fan
Azt gondolom mint mindig most is a futas lesz a kulcs. Nekunk mennie kell ez az alapjatekunk, es vedelmi oldalon meg olnunk kell.
Emellett Goff-ot utni vagni kell folyamatosan (szabalyos keretek kozt nyilvan) hogy ne erezze jol magat a palyan.
Nem mi vagyunk az eselyesek nyilvan, de itt mint mar megjegyezte valaki nincs konnyu ellenfel.
több mint 7 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Gyerekek
Én is imádom az idei teljesítményt, de szerintem felesleges álmodozni, mi is és a ígülsz is is késik
Jobb szezon volt , mint gondoltam.
Go Cowboys!
Albee
Lófasz lesz itt nem csillaghullás!!😉 NFC east konf.döntő lesz, ez tuti. Ott persze nehéz lesz fogadnom, mert hát a Phili mázli faktora, pfff. 😀
nagir
Nekünk annyira nem szar matchup egyébként a Rams, de az Igülsznek horror a Saints a foghíjas sec-jükkel. Ha nálunk játszana Fredy, még Donald miatt se aggódnék. Így viszont Daknak hamar passzolnia kell majd, még jó, hogy szeret 5y-ra dobálni. A D meg akár képes is lehet Goffékat is levenni a pályáról, különösen azután, hogy láttuk, hogy szenvednek, ha olyan védelemmel találkoznak, akik nem hiszik el a RPO-t.
Antonius
csak azokkala mobilis irányítókkal van baj, ahol az OC nem hív elsőre és másodikra is futást 😊
amúgy szerintem ott lesz baj, ahol a támadó falemberek könnyen / hamar felérnek a második szintre, a linebackerek közé mert akkor sem LVE sem Smith nem csinál könnyen tackle-t futás ellen, és ha a futás megy, akkor a passz is meg van alapozva.
bár lekopogom, de Awuzie mintha kezdene magára találni? nemrég mondtam, hogy mennyire nem vagyok megelégedve a teljesítményével, mintha meghallotta volna és emiatt gyorsan összekapta magát 😀 persze ez még nem ProBowl szint, de közepes kezdő már igen
rva
Majd Austin nyom két punt return TD-t bosszúból.
több mint 7 éve
beltazor
több mint 7 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 951 — Pfizer & Moderna fan

több mint 7 éve
Gyerekek
Én is imádom az idei teljesítményt, de szerintem felesleges álmodozni, mi is és a ígülsz is is késik
Go Cowboys!
Albee
Lófasz lesz itt nem csillaghullás!!😉 NFC east konf.döntő lesz, ez tuti. Ott persze nehéz lesz fogadnom, mert hát a Phili mázli faktora, pfff. 😀
nagir
Nekünk annyira nem szar matchup egyébként a Rams, de az Igülsznek horror a Saints a foghíjas sec-jükkel. Ha nálunk játszana Fredy, még Donald miatt se aggódnék. Így viszont Daknak hamar passzolnia kell majd, még jó, hogy szeret 5y-ra dobálni. A D meg akár képes is lehet Goffékat is levenni a pályáról, különösen azután, hogy láttuk, hogy szenvednek, ha olyan védelemmel találkoznak, akik nem hiszik el a RPO-t.
Antonius
csak azokkala mobilis irányítókkal van baj, ahol az OC nem hív elsőre és másodikra is futást 😊
amúgy szerintem ott lesz baj, ahol a támadó falemberek könnyen / hamar felérnek a második szintre, a linebackerek közé mert akkor sem LVE sem Smith nem csinál könnyen tackle-t futás ellen, és ha a futás megy, akkor a passz is meg van alapozva.
bár lekopogom, de Awuzie mintha kezdene magára találni? nemrég mondtam, hogy mennyire nem vagyok megelégedve a teljesítményével, mintha meghallotta volna és emiatt gyorsan összekapta magát 😀 persze ez még nem ProBowl szint, de közepes kezdő már igen
több mint 7 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Cowboys VP Stephen Jones on @1053thefan was asked if Kris Richard will be with the Cowboys next season: "I'll tell you what, you just don't know. No one thinks more of Kris than our organization. He's got all the qualities you look for in a head coach. We'd love to keep Kris."

Érdekes.....
100yard
Clarence Hill Miami-t írja.

via GIPHY

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 673 — Cowboys fan
Jo mulatsag, ferfimunka. Elszorakozta a defense a veget, de ez is belefert. Valahogy Kosokhoz inkabb szeretnem, hogy mennenk, Sean Payton szerintem lemeccsel minket, ha megegyszer talalkozunk.
Ugyhogy a fene egye meg, de hajra Eagles
Needa
Egyértelműen a Rams ellen lenne jobb a köv meccs, nem csak Payton miatt: a Superdomeban több lenne a Saints drukker, míg LAben megkérdőjelezhető a hazai pálya előnye.
gyeek
Hmm csak 320 dolcsi a kakasulo, ingyen van 😕

profootballtalk.nbcsports.com/2019/01/07/cowboys-fans-could-be-storming-the-coliseum/

Innen megy valaki a meccsre? En most erosen filozok rajta
Needa
hát, repjegy és szállás mellé max 319-ért vállalnám be, úgyhogy nem 😊
több mint 7 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Hát a Szenteket már megvertük,jöhet a Rams,megnézzük 😊

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 7 éve
Needa Dallas Cowboys 337
Jo mulatsag, ferfimunka. Elszorakozta a defense a veget, de ez is belefert. Valahogy Kosokhoz inkabb szeretnem, hogy mennenk, Sean Payton szerintem lemeccsel minket, ha megegyszer talalkozunk.
Ugyhogy a fene egye meg, de hajra Eagles
Needa
Egyértelműen a Rams ellen lenne jobb a köv meccs, nem csak Payton miatt: a Superdomeban több lenne a Saints drukker, míg LAben megkérdőjelezhető a hazai pálya előnye.
gyeek
Hmm csak 320 dolcsi a kakasulo, ingyen van 😕

profootballtalk.nbcsports.com/2019/01/07/cowboys-fans-could-be-storming-the-coliseum/

Innen megy valaki a meccsre? En most erosen filozok rajta
több mint 7 éve
Cowboys VP Stephen Jones on @1053thefan was asked if Kris Richard will be with the Cowboys next season: "I'll tell you what, you just don't know. No one thinks more of Kris than our organization. He's got all the qualities you look for in a head coach. We'd love to keep Kris."

Érdekes.....
több mint 7 éve
Gyerekek
Go Cowboys!
Albee
nagir
Antonius
Olyan jó matchup-nak azért én nem látom, igaz a legjobb nyolc között már nincs gyenge csapat.
Az azért látszott valamennyire a szezonban, hogy inkább a mobilis irányítókkal gyűlt meg a bajunk.
Kérdés az is hogy Gurley hol áll a rehabilitációban, meg hát az idén idegenben nem nagyon fényeskedtünk.
Valószínű az edzőkön rengeteg fog múlni, aki jobb stratégiát rak össze az fog nyerni, mert a két csapat között játékerőben akkora különbség nincs szerintem.
több mint 7 éve
Gyerekek
Go Cowboys!
Albee
nagir

Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 600 — Bla, bla, bla
Gyerekek
Go Cowboys!
Albee

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Albee Dallas Cowboys 24
Gyerekek
Go Cowboys!
több mint 7 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
DAL-PHI NFC döntőt AKAROK!!!!!!

Tippmix 12x-es pénzt fizet félidei Rams vezetés után Dallas győzelemre....

Hmmm...
Csábít mint egy jó ribanc.
több mint 7 éve
Megmondta stez colts eagles sb lesz
Janek
Brit tudósok ezt megcáfolták és kimutatták, hogy az Eagles ebben az évszázadban már nem jut SB-be.

Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Janek
a Colts tényleg g.tszi kemény, de én megnézném még a Pats-et komoly csapat ellen
Mahomes csak addig szaladgál meg dobálgat mig egy igazán komoly védelem szájba nem veri, de Brady azért egy másik kávéház.
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 292 — NFL bracket champion '26
Janek
1x biztos 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 054 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 7 éve
Az a vicc, hogy tök reális egy Saints - Cowboys NFC döntő.
Amadeus
az már megvolt, és mi nyertük 😉

ahogy az Eagles-t látom, mint tavaly: állandó underdog-ként fogják végig tolni, nem elképzelhetetlen egy Eagles @ Cowboys nfc döntő, de az sem lenne meglepetés, ha a papírforma igazolódna (Rams @ Saints)
ez itt a playoff, bármi megtörténhet
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 673 — Cowboys fan
okok, amiért örülök a győzelemnek:
1, win is a win is a win
2, Hurns miatt meg kellett nyerni
3, mondjuk most néztem, hogy mennyien anyázták a SEA játékstílust védekezésben és erről eszembe jutott, hogy kevés olyan HC van/volt, akit teljes szívemből utálok/-tam. ott van Garrett LOL (na jó, ő nem) Jim Schwartz... meg Carroll. ennyi. én iszonyat elfogadó vagyok, még Belichicket sem utálom, de ezt a két embert nem bírom elviselni. két kiváló, gerinces ember. ja nem.
slowmotion
Mi a gond JS-al?
Mármint ami utálatra ad okot?
Janek
valahogy a detroiti ténykedése negatív hullámokat gerjesztett bennem. de lehet, hogy még a nashville-i is.
valahogy kialakult.
slowmotion
Tehát semmi konkrét.
Janek
semmi. csak zavart az állandó siránkozása, miközben valahogy a csapataiban egész nagy gyakorisággal bukkantak fel a legnagyobb suttyók.