Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 7 éve
The Buccaneers will interview Cowboys DBs coach Kris Richard for their head-coaching vacancy.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
no igen, de szerintem a tag-et tényleg csak akkor érdemes használni - poszttól függetlenül - ha a játékos tényleg liga top5/10 a posztján.QB-nál a tag nem biztos, hogy megéri, annyira sokba kerül. a non-exclusive tag 2020-ra lesz vagy 25-26 millió, az exclusive meg vagy 29Én félek tőle, hogy az ilyen teljesítményarányos szerződés Dallasban nem opció... Amarit is agyon fogjuk fizetni, de csak 2 év múlva, nyáron sztem Ő még nem kap szerződést, bármennyire is kapálózik az ügynöke. Ami meg Dak-et illeti, neki a mostani PO teljesítménye és a jövő évi szezonja lesz vízválasztó, de azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy tagelni fogjuk 2020-ban.Nekem ami lényeg: teljesítmény arányos lesz-e a megkínált hosszú távú szerződése? Lehet-e egyáltalán ilyenről beszélni? Én - az eddig látottak alapján - nem raknám a 20m+ / év fizetési kategóriába, sőt.Érdekes cikk, mát kapargattuk a témát többször: Prescott értéke és jövőbeni fizetése.Hát ettől a cikktől se lettünk sokkal okosabbak.
www.espn.com/blog/dallas-cowboys/post/_/id/4768409/cowboys-value-dak-prescott-but-at-what-price
Charlie Firpo
Egy dolog amit a statisztika mutat, egy másik meg amit látunk mikor játszik.
Mondjuk Brady-nek is talán az ötödik szezonja volt ahol 4000 yard fölé jutott.
100yard
Az persze világos, hogy nem 10m alatti, meg hát mit fogad el, ugye...
Amíg hétszázezerért csinálja a mókát, minden éve jutalom.
Charlie Firpo
Antonius
rva
mondjuk transition tag mehet rá, abba talán belefér... bár egyszer valaki azt mondta, hogy Dak csak az ötödik legjobb QB az NFC East-ben. akkor talán mégsem fér bele.
több mint 7 éve
QB-nál a tag nem biztos, hogy megéri, annyira sokba kerül. a non-exclusive tag 2020-ra lesz vagy 25-26 millió, az exclusive meg vagy 29Én félek tőle, hogy az ilyen teljesítményarányos szerződés Dallasban nem opció... Amarit is agyon fogjuk fizetni, de csak 2 év múlva, nyáron sztem Ő még nem kap szerződést, bármennyire is kapálózik az ügynöke. Ami meg Dak-et illeti, neki a mostani PO teljesítménye és a jövő évi szezonja lesz vízválasztó, de azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy tagelni fogjuk 2020-ban.Nekem ami lényeg: teljesítmény arányos lesz-e a megkínált hosszú távú szerződése? Lehet-e egyáltalán ilyenről beszélni? Én - az eddig látottak alapján - nem raknám a 20m+ / év fizetési kategóriába, sőt.Érdekes cikk, mát kapargattuk a témát többször: Prescott értéke és jövőbeni fizetése.Hát ettől a cikktől se lettünk sokkal okosabbak.
www.espn.com/blog/dallas-cowboys/post/_/id/4768409/cowboys-value-dak-prescott-but-at-what-price
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
Antonius
több mint 7 éve
Na végre megérkeztünk az értelmes témákhoz 😀attól függ, mihez.
De arra válaszolj nekem, hogy szerinted minden számtól függetlenül: Prescott a hosszú távú megoldás vagy sem
Wyatt
gyűrűt nyerni nem megoldás, 8-8 körül ingadozni igen.
több mint 7 éve
Na végre megérkeztünk az értelmes témákhoz 😀Erre még nem igazán tudok válaszolni sajnos 😊
De arra válaszolj nekem, hogy szerinted minden számtól függetlenül: Prescott a hosszú távú megoldás vagy sem
Wyatt
Én nagyon sokáig bíztam benne, hogy az lehet, de amilyen játékot idén láttunk tőle, már korántsem vagyok biztos benne. Amiben viszont biztos vagyok: Dak értékét az fogja leginkább meghatározni, hogy milyen játékot nyújt a PO-ban, magyarán mentálisan mennyire erős. Akármilyen játékkal is, de 3 szezonból 2-ben a PO-ba vitte a csapatát és itt mondhatjuk azt persze, hogy milyen jó csapat van körülötte, de pont idén láttunk, hogy egy jó csapat is el tud bukni megfelelő irányítójáték nélkül (ld: Jaguars). Dak az alapszakaszt lehozta, de az igazi foci most kezdődik. Ha a PO-ban képes lesz szintet lépni, végigkoncentrálni egy meccset, akkor hajlamos leszek elhinni, hogy hosszú távú megoldás is lehet. De ha ugyanazt a hullámvasút játékát hozza (és itt most nem a pontosság hiányáról beszélek, hanem az 5 yardon belül alá-fölé dobott labdáiról), mint amit az alapszakaszban láttunk tőle, akkor azt fogom látni inkább, hogy ehhez nem kell Dak, ez bármely másik közepes irányítóval is meglehet.
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Na végre megérkeztünk az értelmes témákhoz 😀De arra válaszolj nekem, hogy szerinted minden számtól függetlenül: Prescott a hosszú távú megoldás vagy sem

több mint 7 éve
Ez szép mentés volt 😀Ahol 4000 yard fölé jutott. Ez pedig nem igaz, mert a 10. idénye volt, amikor 4000 yard fölé jutott.Ne csináld már, olvasd vissza még egyszer azt a szöveget 😀 Nem csak azt akarta volna írni, hanem le is írta 😊Ja, hát ha azt akarta volna írni, az más lenne perszeFőleg mert a komment nem arra vonatkozott, hogy hány szezonban ért el 4.000 yardot Brady, hanem hogy hanyadik szezonjában tette meg először. 😊Jó az tíznek is (ha nincs az eltiltás, akkor 11), na nem mintha ez lenne a lényeg perszeÉrdekes cikk, mát kapargattuk a témát többször: Prescott értéke és jövőbeni fizetése.Hát ettől a cikktől se lettünk sokkal okosabbak.
Charlie Firpo
100yard
Wyatt
somoskovig
Mondjuk azt meg azért nem hasonlítanám össze, mert akkor azért még kevésbé volt ennyire passzbuzi a liga (28 TD is volt elég a legjobb teljesítményhez, ez most több mint vicces lenne)
Wyatt
"...Brady-nek is talán az ötödik szezonja volt..."
Antonius
Nem pedig Bradynek is talán az ötödik szezonja volt, ahol ELŐSZÖR 4000 yard fölé jutott 😛 😊
Wyatt
De ha már nyelvtannácik vagyunk... Csak a 10. szezonjában jutott 4000 y fölé? Mert ha nem, akkor az sem igaz, amit Te leírtál 😀
Ami Te akarsz mondani: 10 idénye volt ÖSSZESEN, amikor 4000 yard fölé jutott. (magyarán: nem mindegy, hogy a 10-es szám mögé teszel -e pontot vagy sem)
Amit 100 yard akard mondani, csak a határozószó lemaradt: az 5. szezonjában jutott 4000 yard fölé (ahogy írtad is nagyon helyesen) ELŐSZÖR
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Vagy most megkínáljuk egy hozzú távú szerződéssel, ő végre nagy lóvéhoz jut, meg biztos egzisztenciához, mi pedig talán (talán?) lent tudjuk tartani az árát, mondjuk 18m / éves szinten.Én félek tőle, hogy az ilyen teljesítményarányos szerződés Dallasban nem opció... Amarit is agyon fogjuk fizetni, de csak 2 év múlva, nyáron sztem Ő még nem kap szerződést, bármennyire is kapálózik az ügynöke. Ami meg Dak-et illeti, neki a mostani PO teljesítménye és a jövő évi szezonja lesz vízválasztó, de azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy tagelni fogjuk 2020-ban.Nekem ami lényeg: teljesítmény arányos lesz-e a megkínált hosszú távú szerződése? Lehet-e egyáltalán ilyenről beszélni? Én - az eddig látottak alapján - nem raknám a 20m+ / év fizetési kategóriába, sőt.Érdekes cikk, mát kapargattuk a témát többször: Prescott értéke és jövőbeni fizetése.Hát ettől a cikktől se lettünk sokkal okosabbak.
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
Antonius
(Mondjuk 5 év / 90 millió, vagy ez alatt. De persze ez - látva a piacot - nem realitás.)
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Én félek tőle, hogy az ilyen teljesítményarányos szerződés Dallasban nem opció... Amarit is agyon fogjuk fizetni, de csak 2 év múlva, nyáron sztem Ő még nem kap szerződést, bármennyire is kapálózik az ügynöke. Ami meg Dak-et illeti, neki a mostani PO teljesítménye és a jövő évi szezonja lesz vízválasztó, de azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy tagelni fogjuk 2020-ban.Nekem ami lényeg: teljesítmény arányos lesz-e a megkínált hosszú távú szerződése? Lehet-e egyáltalán ilyenről beszélni? Én - az eddig látottak alapján - nem raknám a 20m+ / év fizetési kategóriába, sőt.Érdekes cikk, mát kapargattuk a témát többször: Prescott értéke és jövőbeni fizetése.Hát ettől a cikktől se lettünk sokkal okosabbak.
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Ahol 4000 yard fölé jutott. Ez pedig nem igaz, mert EZ A MOSTANI MÁR a 10. idénye volt A PÁLYAFUTÁSA SORÁN, amikor 4000 yard fölé jutott.Ne csináld már, olvasd vissza még egyszer azt a szöveget 😀 Nem csak azt akarta volna írni, hanem le is írta 😊Ja, hát ha azt akarta volna írni, az más lenne perszeFőleg mert a komment nem arra vonatkozott, hogy hány szezonban ért el 4.000 yardot Brady, hanem hogy hanyadik szezonjában tette meg először. 😊Jó az tíznek is (ha nincs az eltiltás, akkor 11), na nem mintha ez lenne a lényeg perszeÉrdekes cikk, mát kapargattuk a témát többször: Prescott értéke és jövőbeni fizetése.Hát ettől a cikktől se lettünk sokkal okosabbak.
Charlie Firpo
100yard
Wyatt
somoskovig
Mondjuk azt meg azért nem hasonlítanám össze, mert akkor azért még kevésbé volt ennyire passzbuzi a liga (28 TD is volt elég a legjobb teljesítményhez, ez most több mint vicces lenne)
Wyatt
Antonius
Nem pedig Bradynek is talán az ötödik szezonja volt, ahol ELŐSZÖR 4000 yard fölé jutott 😛 😊
Szerkesztette: Wyatt

több mint 7 éve
Ne csináld már, olvasd vissza még egyszer azt a szöveget 😀 Nem csak azt akarta volna írni, hanem le is írta 😊Ja, hát ha azt akarta volna írni, az más lenne perszeFőleg mert a komment nem arra vonatkozott, hogy hány szezonban ért el 4.000 yardot Brady, hanem hogy hanyadik szezonjában tette meg először. 😊Jó az tíznek is (ha nincs az eltiltás, akkor 11), na nem mintha ez lenne a lényeg perszeÉrdekes cikk, mát kapargattuk a témát többször: Prescott értéke és jövőbeni fizetése.Hát ettől a cikktől se lettünk sokkal okosabbak.
Charlie Firpo
100yard
Wyatt
somoskovig
Wyatt
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Ja, hát ha azt akarta volna írni, az más lenne perszeFőleg mert a komment nem arra vonatkozott, hogy hány szezonban ért el 4.000 yardot Brady, hanem hogy hanyadik szezonjában tette meg először. 😊Jó az tíznek is (ha nincs az eltiltás, akkor 11), na nem mintha ez lenne a lényeg perszeÉrdekes cikk, mát kapargattuk a témát többször: Prescott értéke és jövőbeni fizetése.Hát ettől a cikktől se lettünk sokkal okosabbak.
Charlie Firpo
100yard
Wyatt
somoskovig

több mint 7 éve
Nekem ami lényeg: teljesítmény arányos lesz-e a megkínált hosszú távú szerződése? Lehet-e egyáltalán ilyenről beszélni? Én - az eddig látottak alapján - nem raknám a 20m+ / év fizetési kategóriába, sőt.Érdekes cikk, mát kapargattuk a témát többször: Prescott értéke és jövőbeni fizetése.Hát ettől a cikktől se lettünk sokkal okosabbak.
Charlie Firpo
100yard
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Főleg mert a komment nem arra vonatkozott, hogy hány szezonban ért el 4.000 yardot Brady, hanem hogy hanyadik szezonjában tette meg először. 😊Jó az tíznek is (ha nincs az eltiltás, akkor 11), na nem mintha ez lenne a lényeg perszeÉrdekes cikk, mát kapargattuk a témát többször: Prescott értéke és jövőbeni fizetése.Hát ettől a cikktől se lettünk sokkal okosabbak.
Charlie Firpo
100yard
Wyatt
több mint 7 éve
Jó az tíznek is (ha nincs az eltiltás, akkor 11), na nem mintha ez lenne a lényeg perszeÉrdekes cikk, mát kapargattuk a témát többször: Prescott értéke és jövőbeni fizetése.Hát ettől a cikktől se lettünk sokkal okosabbak.
Charlie Firpo
100yard

több mint 7 éve
A legnagyobb rivalist a Giantsben latom, de ok siman tokon lovik magukat minden evben.Köszönjük a bizalmat 😊 | Sajnos teljes mértékben igazad van... |
undisputedly
több mint 7 éve
Williams-ben én is bízom, csak nem tudom, jó-e mindig hangoztatnia, hogy még nem elég erős az NFL-hez. Viszont csak kérdésként dobom be: Ha Collins jó volt LG-ben, Connor meg játszott ST, akkor nem kellene-e értelme megpróbálni a cserét nyáron? Nekem La'el sem tűnik túl hatékonynak. Nem véletlen, hogy Prescott kapja majdnem a legtöbb sack-et. És persze az agy, Fredbeard, térjen vissza. Meg jöhet ide egy draft is.CW-vel várjunk még.Van némi aggodalmam a Coywboys meccs előtt, ez pedig az OL. Tudom, hogy nagyot léptünk előre, és Solari elképesztő munkát végzett.. de a Boys front7 nagyon jó, és a Fluker(aki nem is egészséges teljesen) -Sweezy guard duó gyengesége nagyon visszaüthet. Egyrészt Lawrence Wilsont is, és a belső futásokat is meg tudja enni, másrészt, ha nem is ő van ott, LVE könnyen végleg elveheti az inside runok lehetőséget.Két gyenge pontunk minimum van:
Ezt a Seahawks topicba írtam, kiegészíteném annyival, hogy Carson és Cooper lesz a két offense kulcsfigurája szvsz. Mennyire értetek egyet, ti hol látjátok a legnagyobb nehézséget a hétvégi meccs előtt? (A Dallas szempontjából)
Jozsaisti
1. a támadó fal bal oldala, mér a Tironnaszaurusz sem jó idén, mellette viszont a bal guard poszt folyamatosan gyenge, Su'a-Filo sérült, Connor Williams pedig egyszerűen gyenge. A sok futás miatt viszont jobb falra lesz szükségünk, hát meglátjuk.
2. a védelem hátul, nekem idén (is) Jeff Heath FS a gyenge pont, ha nem javul, Wilson nyugodtan passzolhat.
Plusz egy: ha Irving valami csoda folytán játszana, az nagy erősítése leheten a védőfalnak, de most úgy néz ki, nem fog.
Összességében viszont a legnagyobb nehézség: ez egy rendkívül fiatal átlag életkorú csapat, nagy kérdés, hogy hogyan viselik a nyomást: ösztönzi őket (mondjuk mint a védelmet a Saint-meccsen), vagy összeesnek.
Charlie Firpo
ugye eleve 6'5", 296-tal mérlegelt draft előtt, az elég soványka guard-ba. nyáron rápakolnak még pár kiló izmot, és jövőre jobban fog karcolni, meglássátok.
slowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
LCollins tavaly írt alá két évre. 2020-ban lesz UFA.Collins mi lesz? RFA? asszem ez az utolsó éve a szerződéséből, nekem úgy rémlik, hogy 3 évre írt alá anno.Jövőre még nem lesz gond. Ezekből csak DLaw lesz szabadügynök ha jól látom.Nálunk sem lesznek olcsók a játékosok.Azert azt vegyetek figyelembe, hogy a Philly azon ketto csapt egyike, akik a sapka felett allnak. Tehat ott bizony el kell engedni jatekosokat.És ott Wentz-et is meg kell fizetni nemsokára.
Wentz pedig (en csipem) zsinorban a masodik evet nem tudja teljesen letolni.
Smith ki tudja felepul-e.
Giants biztosan jobb lesz, iden nem jott ki nekik a lepes.
undisputedly
Az egyik legkompletteb csapatnak az NFC tekintetében az elkövetkezendő pár évben a mineket látom. Hiányposztról talán csak TE, G, és DT, FS esetében lehet beszélni. Nem is igazán hiányposzt, hanem olyan amit lehetne upgradelni. Pénz lesz bőven a tehetségeink megtartására, azzal egyelőre nem lesz gond.
100yard
Nagy pénz kér majd: Prescott, Elliott, DLaw,Cooper, Jones, JSmith
Aki még húzos lesz: Mallek Collins, La'el Collins, Heat, Gregory
beltazor
Jövőre igy is vagy 50 miliónk lesz a cap alatt, úgy hogy Cooper benn van már 13 millióval.
100yard
Elliottnak még van 1+1 éve, elvileg még Daknak is egy, Coopert valószínűleg meg kell hosszabbítani már idén nyáron. Jaylon az első évet redshirt-ölte, szerintem neki ha lejár is a szerződése jövő év végén, csak 3 elszámolt szezonja lesz, az még talán nemcsak RFA? hanem ERFA.
slowmotion
Smith és Randy jövőre még van 2020-ban meg RFA lesz mindkettő.
több mint 7 éve
CW-vel várjunk még.Van némi aggodalmam a Coywboys meccs előtt, ez pedig az OL. Tudom, hogy nagyot léptünk előre, és Solari elképesztő munkát végzett.. de a Boys front7 nagyon jó, és a Fluker(aki nem is egészséges teljesen) -Sweezy guard duó gyengesége nagyon visszaüthet. Egyrészt Lawrence Wilsont is, és a belső futásokat is meg tudja enni, másrészt, ha nem is ő van ott, LVE könnyen végleg elveheti az inside runok lehetőséget.Két gyenge pontunk minimum van:
Ezt a Seahawks topicba írtam, kiegészíteném annyival, hogy Carson és Cooper lesz a két offense kulcsfigurája szvsz. Mennyire értetek egyet, ti hol látjátok a legnagyobb nehézséget a hétvégi meccs előtt? (A Dallas szempontjából)
Jozsaisti
1. a támadó fal bal oldala, mér a Tironnaszaurusz sem jó idén, mellette viszont a bal guard poszt folyamatosan gyenge, Su'a-Filo sérült, Connor Williams pedig egyszerűen gyenge. A sok futás miatt viszont jobb falra lesz szükségünk, hát meglátjuk.
2. a védelem hátul, nekem idén (is) Jeff Heath FS a gyenge pont, ha nem javul, Wilson nyugodtan passzolhat.
Plusz egy: ha Irving valami csoda folytán játszana, az nagy erősítése leheten a védőfalnak, de most úgy néz ki, nem fog.
Összességében viszont a legnagyobb nehézség: ez egy rendkívül fiatal átlag életkorú csapat, nagy kérdés, hogy hogyan viselik a nyomást: ösztönzi őket (mondjuk mint a védelmet a Saint-meccsen), vagy összeesnek.
Charlie Firpo
ugye eleve 6'5", 296-tal mérlegelt draft előtt, az elég soványka guard-ba. nyáron rápakolnak még pár kiló izmot, és jövőre jobban fog karcolni, meglássátok.
több mint 7 éve
Amúgy valaki tud valamit TWill-ről? Nem lenne rossz ha tudna játszani hétvégén.IR-en van és már ott is marad erre a szezonra.
peticsek
több mint 7 éve
Amúgy valaki tud valamit TWill-ről? Nem lenne rossz ha tudna játszani hétvégén.szerintem már IR-en van, meg amúgy is lejátszotta már az utolsó meccsét a csapatban.
peticsek
több mint 7 éve
Collins mi lesz? RFA? asszem ez az utolsó éve a szerződéséből, nekem úgy rémlik, hogy 3 évre írt alá anno.Jövőre még nem lesz gond. Ezekből csak DLaw lesz szabadügynök ha jól látom.Nálunk sem lesznek olcsók a játékosok.Azert azt vegyetek figyelembe, hogy a Philly azon ketto csapt egyike, akik a sapka felett allnak. Tehat ott bizony el kell engedni jatekosokat.És ott Wentz-et is meg kell fizetni nemsokára.
Wentz pedig (en csipem) zsinorban a masodik evet nem tudja teljesen letolni.
Smith ki tudja felepul-e.
Giants biztosan jobb lesz, iden nem jott ki nekik a lepes.
undisputedly
Az egyik legkompletteb csapatnak az NFC tekintetében az elkövetkezendő pár évben a mineket látom. Hiányposztról talán csak TE, G, és DT, FS esetében lehet beszélni. Nem is igazán hiányposzt, hanem olyan amit lehetne upgradelni. Pénz lesz bőven a tehetségeink megtartására, azzal egyelőre nem lesz gond.
100yard
Nagy pénz kér majd: Prescott, Elliott, DLaw,Cooper, Jones, JSmith
Aki még húzos lesz: Mallek Collins, La'el Collins, Heat, Gregory
beltazor
Jövőre igy is vagy 50 miliónk lesz a cap alatt, úgy hogy Cooper benn van már 13 millióval.
100yard
Elliottnak még van 1+1 éve, elvileg még Daknak is egy, Coopert valószínűleg meg kell hosszabbítani már idén nyáron. Jaylon az első évet redshirt-ölte, szerintem neki ha lejár is a szerződése jövő év végén, csak 3 elszámolt szezonja lesz, az még talán nemcsak RFA? hanem ERFA.
több mint 7 éve
Amúgy valaki tud valamit TWill-ről? Nem lenne rossz ha tudna játszani hétvégén.
több mint 7 éve
Van némi aggodalmam a Coywboys meccs előtt, ez pedig az OL. Tudom, hogy nagyot léptünk előre, és Solari elképesztő munkát végzett.. de a Boys front7 nagyon jó, és a Fluker(aki nem is egészséges teljesen) -Sweezy guard duó gyengesége nagyon visszaüthet. Egyrészt Lawrence Wilsont is, és a belső futásokat is meg tudja enni, másrészt, ha nem is ő van ott, LVE könnyen végleg elveheti az inside runok lehetőséget.Két gyenge pontunk minimum van:
Jozsaisti
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Érdekes cikk, mát kapargattuk a témát többször: Prescott értéke és jövőbeni fizetése.Hát ettől a cikktől se lettünk sokkal okosabbak.
Charlie Firpo