Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 7 éve
Megmondta stez colts eagles sb lesza Colts tényleg g.tszi kemény, de én megnézném még a Pats-et komoly csapat ellen
Janek
Mahomes csak addig szaladgál meg dobálgat mig egy igazán komoly védelem szájba nem veri, de Brady azért egy másik kávéház.
több mint 7 éve
Megmondta stez colts eagles sb lesz1x biztos 😊
Janek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Az a vicc, hogy tök reális egy Saints - Cowboys NFC döntő.az már megvolt, és mi nyertük 😉
Amadeus
ahogy az Eagles-t látom, mint tavaly: állandó underdog-ként fogják végig tolni, nem elképzelhetetlen egy Eagles @ Cowboys nfc döntő, de az sem lenne meglepetés, ha a papírforma igazolódna (Rams @ Saints)
ez itt a playoff, bármi megtörténhet
több mint 7 éve
semmi. csak zavart az állandó siránkozása, miközben valahogy a csapataiban egész nagy gyakorisággal bukkantak fel a legnagyobb suttyók.Tehát semmi konkrét.valahogy a detroiti ténykedése negatív hullámokat gerjesztett bennem. de lehet, hogy még a nashville-i is.okok, amiért örülök a győzelemnek:Mi a gond JS-al?
1, win is a win is a win
2, Hurns miatt meg kellett nyerni
3, mondjuk most néztem, hogy mennyien anyázták a SEA játékstílust védekezésben és erről eszembe jutott, hogy kevés olyan HC van/volt, akit teljes szívemből utálok/-tam. ott vanGarrett LOL (na jó, ő nem)Jim Schwartz... meg Carroll. ennyi. én iszonyat elfogadó vagyok, még Belichicket sem utálom, de ezt a két embert nem bírom elviselni. két kiváló, gerinces ember. ja nem.
slowmotion
Mármint ami utálatra ad okot?
Janek
valahogy kialakult.
slowmotion
Janek
több mint 7 éve
nekem valahogy nagyon furcsán jött ki, hogy pont akkor talált lelépni a júeszszítől, amikor már tudni lehetett, hogy az elkövetett szabálytalanságok olyan komoly büntetéseket fog kapni az egyetem, ami visszaveti a futballprogramot. és lőn.okok, amiért örülök a győzelemnek:Carroll miert gerinctelen?
1, win is a win is a win
3, mondjuk most néztem, hogy mennyien anyázták a SEA játékstílust védekezésben és erről eszembe jutott, hogy kevés olyan HC van/volt, akit teljes szívemből utálok/-tam. ott vanGarrett LOL (na jó, ő nem)Jim Schwartz... meg Carroll. ennyi. én iszonyat elfogadó vagyok, még Belichicket sem utálom, de ezt a két embert nem bírom elviselni. két kiváló, gerinces ember. ja nem.
slowmotion
Ezt most komolyan kerdezem. Az ertheto, ha sokan nem szeretik a stilusa miatt az ellenfelek kozul, de a gerincessegel valo kapcsolatot nem ertem.
Duff
de persze akkor jött a visszautasíthatatlan ajánlat - ami persze nyilván nem igaz, mivel az ennyire reflektorfényben levő college edzőknél minden évben bepróbálkoznak az NFL csapatok.
mindegy.
több mint 7 éve
Az a vicc, hogy tök reális egy Saints - Cowboys NFC döntő.Én megnéznék még egy dallas .eagles meccset ebben a hónapban.
Amadeus
több mint 7 éve
Az a vicc, hogy tök reális egy Saints - Cowboys NFC döntő.Most már végül is bárminek van realitása, főleg úgy, hogy előkerültek a végjátékra a védelmek is. A hétégén elég low score meccsek voltak, persze a legjobb offensek még nem csatlakoztak be a körforgásba, de azért az már kezd látszani, hogy a rájátszás nagyon nem alapszakasz.
Amadeus
több mint 7 éve
Az a vicc, hogy tök reális egy Saints - Cowboys NFC döntő.
több mint 7 éve
Tehát semmi konkrét.valahogy a detroiti ténykedése negatív hullámokat gerjesztett bennem. de lehet, hogy még a nashville-i is.okok, amiért örülök a győzelemnek:Mi a gond JS-al?
1, win is a win is a win
slowmotion
Janek
valahogy kialakult.
slowmotion
több mint 7 éve
okok, amiért örülök a győzelemnek:Carroll miert gerinctelen?
1, win is a win is a win
slowmotion
Ezt most komolyan kerdezem. Az ertheto, ha sokan nem szeretik a stilusa miatt az ellenfelek kozul, de a gerincessegel valo kapcsolatot nem ertem.
több mint 7 éve
és persze megint vasárnap hajnalban játszunk.
több mint 7 éve
okok, amiért örülök a győzelemnek:nekem csak Carroll ellenszenves, de annyira, hogy gondolkodás nélkül verném pofán. nekifutásból.
1, win is a win is a win
slowmotion
és ez nincs összefüggésben a csapattal, amit irányít, mert ha ő nem lenne, akkor még egy szimpatikus csapat is lenne a Seahawks, de a főedző miatt egyszerűen képtelen vagyok nekik szorítani egy neutral mérkőzésen is
több mint 7 éve
valahogy a detroiti ténykedése negatív hullámokat gerjesztett bennem. de lehet, hogy még a nashville-i is.okok, amiért örülök a győzelemnek:Mi a gond JS-al?
1, win is a win is a win
slowmotion
Janek
valahogy kialakult.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 7 éve
okok, amiért örülök a győzelemnek:Mi a gond JS-al?
1, win is a win is a win
slowmotion
több mint 7 éve
Na akkor megyünk LA-be. Egy hangyányit jobb forgatókönyvnek tűnik, aztán majd kiderül...Ha valahogy nyerunk utana 99% hogy menni kell New Orleans-ba. Ha komolyan gondolja a csapat akkor mindenkit mindenhol.
Antonius
több mint 7 éve
Na akkor megyünk LA-be. Egy hangyányit jobb forgatókönyvnek tűnik, aztán majd kiderül...
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Na most kinek szurkoljak ?Ne mondj ilyet, a chokerkedésben mindig bízhatunk 😀 Egyébként meg Iglesznek azért mégse lehet szurkolni, úgyhogy jöjjön aminek jönnie kell
Bár szerintem bárhová megyünk, nekünk ott lesz a végállomás.
Albee
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
az mondjuk igaz, hogy ha szerencsétlen Janikowksi nem sérül meg, akkor a) nem mennek kétszer is 2 pontosra (és csinálják meg mindkettőt) és b) valószinüleg egy jobb onside kick-et rugnakbiztos a csávóval nem gyakoroltatták eleget.
nem is értem miért kellett dropkick-et rugni onside kicknek, mert az álló labdát kell csak szarul elrugni, az bárkinek ment volna, nem? mindegy, ez nekünk jött ki jól így nem panaszkodom
rva
ausztrál a lelkem, oszirulezben meg nincs állított labda, csak dropkick.
ligarögbiben még talán lenne, de olyat meg nem csinált.
eleve punternek ment a Texasra is, aztán gondolom nem kellett neki, nem gyakorolta.
több mint 7 éve
Na most kinek szurkoljak ?Bár szerintem bárhová megyünk, nekünk ott lesz a végállomás.
több mint 7 éve
szerintem Gregory-nak nem szóltak arról, mivel jár a 94-es mez... 😊
több mint 7 éve
okok, amiért örülök a győzelemnek:1, win is a win is a win
3, mondjuk most néztem, hogy mennyien anyázták a SEA játékstílust védekezésben és erről eszembe jutott, hogy kevés olyan HC van/volt, akit teljes szívemből utálok/-tam. ott van
több mint 7 éve
az mondjuk igaz, hogy ha szerencsétlen Janikowksi nem sérül meg, akkor a) nem mennek kétszer is 2 pontosra (és csinálják meg mindkettőt) és b) valószinüleg egy jobb onside kick-et rugnakezen én is gondolkoztam, hogy mi lenne a legjobba holdingokat azért nem említem, mert azt tényleg reménytelen értelmezni. igazából minden play-nél be lehetne fújni, úgyhogy tényleg minimalizálva van a számuk, emlékeim szerint 1-1-et fújtak le talán az egész meccsen, esetleg 2:1 lett az arány ide (Jarwin és talán Collins, vs. a 68-as Seahawk). de azt, hogy eközben mi marad el...
de a Bears ha megveri az Eagles-t (márpedig szerintem meg fogja)
twitter.com/toddarcher/status/1081942144443711489
akkor bizony a Saints ellen játszunk
én úgy gondolom, hogy a facemask egyértelmű volt, Goodwin lökdösődése meg 50-50a facemask-ra, meg az interception-re.végül simább lett, mint amit a végeredményt látva vártam.a visszafújt kickoff return TD-re gondolsz, meg Collins facemask-jára ami a sack előtt volt?
és fejfogós bírói hiba is kettő volt kb, és az is döntetlenre jött ki.
slowmotion
emellett amin mg vakartam a fejem az a benyelt INT amit Wright húzott be DPI-vel - ez mondjuk véleményes, de megadható lett volna
rva
a punt return TD flag adható volt, mert rángatta, talán még a Gallup mellett befújt illegal contact volt fejvakarós, viszont pl a meccs végén amit 3rd downra befújtak (két DPI), az egész konkrétan az volt. nálunk meg nem is nagyon volt kontakt, de hát LoB sem, ahonnan megmaradhatott volna a hagyomány.
slowmotion
a két DPI ami életben tartotta a TD előtti drive-ot, az teljesen adható volt, az lett volna a baj, ha nem fújják be (szerencsétlen Beasley ráesett a sérült térdére, az azért még látványos is volt)
ja meg ez:
rva
a facemask-ot valszeg azért nem fújták le, mert nem csavarta le Wilson fejét, tehát nem volt látványos a fogás, noha ettől még belefogott.
Goodwin lökdösődése fifty-fifty, de én úgy láttam, Goodwin a csávó oldalán rámarkolt a mezre, és ott rángatta meg.
a DPI helyetti INT... Pereira védte a mundér becsületét, hogy bang-bang play meg minden, de igazából az emberi szemnél nagyobb HD nincs, a bíró meg valszeg nagyobb képen nézte a meccset, mint én a tv-n, de már első blikkre is gyanúsan valószínűnek tűnt a korai ütközés. azt nem kell védeni, az is egyszerűen rossz ítélet volt, mint amikor a Titans ellen 7-0-nál az endzone DPI helyett INT lett.
most belefért.
igazából talán az mindenképpen döntött, hogy nekünk maradt kickerünk, nekik meg nem, úgyhogy az XP, FG, kickoff, onside kick az teljesen kiesett a lehetőségeik közül. kb mint amikor Hillnek az Arrows-ából elszállt a sebességek fele a Hungaroringen '97-ben.
slowmotion
nem is értem miért kellett dropkick-et rugni onside kicknek, mert az álló labdát kell csak szarul elrugni, az bárkinek ment volna, nem? mindegy, ez nekünk jött ki jól így nem panaszkodom
több mint 7 éve
ezen én is gondolkoztam, hogy mi lenne a legjobba holdingokat azért nem említem, mert azt tényleg reménytelen értelmezni. igazából minden play-nél be lehetne fújni, úgyhogy tényleg minimalizálva van a számuk, emlékeim szerint 1-1-et fújtak le talán az egész meccsen, esetleg 2:1 lett az arány ide (Jarwin és talán Collins, vs. a 68-as Seahawk). de azt, hogy eközben mi marad el...
de a Bears ha megveri az Eagles-t (márpedig szerintem meg fogja)
twitter.com/toddarcher/status/1081942144443711489
akkor bizony a Saints ellen játszunk
én úgy gondolom, hogy a facemask egyértelmű volt, Goodwin lökdösődése meg 50-50a facemask-ra, meg az interception-re.végül simább lett, mint amit a végeredményt látva vártam.a visszafújt kickoff return TD-re gondolsz, meg Collins facemask-jára ami a sack előtt volt?
és fejfogós bírói hiba is kettő volt kb, és az is döntetlenre jött ki.
slowmotion
emellett amin mg vakartam a fejem az a benyelt INT amit Wright húzott be DPI-vel - ez mondjuk véleményes, de megadható lett volna
rva
a punt return TD flag adható volt, mert rángatta, talán még a Gallup mellett befújt illegal contact volt fejvakarós, viszont pl a meccs végén amit 3rd downra befújtak (két DPI), az egész konkrétan az volt. nálunk meg nem is nagyon volt kontakt, de hát LoB sem, ahonnan megmaradhatott volna a hagyomány.
slowmotion
a két DPI ami életben tartotta a TD előtti drive-ot, az teljesen adható volt, az lett volna a baj, ha nem fújják be (szerencsétlen Beasley ráesett a sérült térdére, az azért még látványos is volt)
ja meg ez:
rva
a facemask-ot valszeg azért nem fújták le, mert nem csavarta le Wilson fejét, tehát nem volt látványos a fogás, noha ettől még belefogott.
Goodwin lökdösődése fifty-fifty, de én úgy láttam, Goodwin a csávó oldalán rámarkolt a mezre, és ott rángatta meg.
a DPI helyetti INT... Pereira védte a mundér becsületét, hogy bang-bang play meg minden, de igazából az emberi szemnél nagyobb HD nincs, a bíró meg valszeg nagyobb képen nézte a meccset, mint én a tv-n, de már első blikkre is gyanúsan valószínűnek tűnt a korai ütközés. azt nem kell védeni, az is egyszerűen rossz ítélet volt, mint amikor a Titans ellen 7-0-nál az endzone DPI helyett INT lett.
most belefért.
igazából talán az mindenképpen döntött, hogy nekünk maradt kickerünk, nekik meg nem, úgyhogy az XP, FG, kickoff, onside kick az teljesen kiesett a lehetőségeik közül. kb mint amikor Hillnek az Arrows-ából elszállt a sebességek fele a Hungaroringen '97-ben.
több mint 7 éve
www.bloggingtheboys.com/2019/1/6/18170775/trolling-the-nation-for-seahawks-cowboys-seattle-is-dying-in-dallasTrolling the Nation