Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 7 éve
A tapsikoló,meg marad.....De hátha Linehan megy, azzal is előrébb lennénk valamivel...
sztaking
több mint 7 éve
A tapsikoló,meg marad.....
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 7 éve
3-5 után nekem már minden győzelem ajándék volt, köszönöm a csapatnak ezt a két PO meccsetSajnos ma a védelem nem hozta az utóbbi idők jó formáját és ez meg is pecsételte a sorsunkat.
Antonius
több mint 7 éve
3-5 után nekem már minden győzelem ajándék volt, köszönöm a csapatnak ezt a két PO meccset
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Nos, ha nem változtatunk valamit (nem szoktunk), akkor simán kikapunk. Nem tudjuk a futást fogni és simán megesszük play option-öket...
több mint 7 éve
Majd a csapat eldöntheti akarja vagy sem 😊 Bár ilyen helyzetben már nyilván senki nem saját sikereinek ellensége.
több mint 7 éve
Jerry Jones azt nyilatkozta, hogy nem szeretne sikeres csapatot meg nehany evig.RAP abból él, hogy infókat ad. Egy elsuttogott pletykára még azért nem veszek mérget...
According to NFL Network's Ian Rapoport, the Cowboys plan to negotiate a long-term extension with coach Jason Garrett in the offseason.
Stez
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Jerry Jones azt nyilatkozta, hogy nem szeretne sikeres csapatot meg nehany evig.biztos, hogy Garrett dug valakit a családban, vagy van egy eldugott vhs-n egy Jerry Jones homevideoja. Más magyarázat nincs erre. Képzeld el ezt a csapatot, egy tisztességes edzővel.
According to NFL Network's Ian Rapoport, the Cowboys plan to negotiate a long-term extension with coach Jason Garrett in the offseason.
Stez
több mint 7 éve
Jerry Jones azt nyilatkozta, hogy nem szeretne sikeres csapatot meg nehany evig.According to NFL Network's Ian Rapoport, the Cowboys plan to negotiate a long-term extension with coach Jason Garrett in the offseason.
több mint 7 éve
Tank Lawrence megszeppent újoncból nagyon szépen változott no-nonsense keménylegénnyé. Ez az idézete elég zordra sikerült:Imádom 😀
twitter.com/HelmanDC/status/1083447707694518272
gyeek
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Tank Lawrence megszeppent újoncból nagyon szépen változott no-nonsense keménylegénnyé. Ez az idézete elég zordra sikerült:twitter.com/HelmanDC/status/1083447707694518272
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Donad, Suh vs Martin Looney CWDonald az tényleg oké (20,5 sack? emberfeletti) de Suh azért nem az a nagy név már mint volt, és a teljesítménye sem olyan félelmetes, szerintem ott lehet keresnivalónk
Az a gyanúm itt dől el majd a meccs.. nem nekünk
beltazor
ami inkább hátrány, hogy nem otthon játszunk, és ilyenkor jóval többet fújnak ellenünk - ezek simán tudnak drive kill-ek lenni, főleg egy-egy holding amit valahogy idegenben mindig sokkal hamarabb fújnak be
a meccs ott dőlhet el, hogy képesek vagyunk-e futni, és fenntartani drive-okat, mert a sok 3&out ki fogja nyírni a védelmünket, és a negyedik negyedre a seggükön fogják venni a levegőt..
ergo első drive egy komoly statement stop, utána az offense feltesz pár pontot a táblára, majd a félidőben még egy picksix-et csinál Awuzie és a végén egy szoros meccsen bárki győzhet
több mint 7 éve
Kris Richard úgy néz ki marad, a Delfinek Florest választották.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
RUN FORREST RUUUUUUN!!!!!!Donad, Suh vs Martin Looney CWErre van kitalálva Zeke meg Prescott lába.
beltazor
Charlie Firpo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Donad, Suh vs Martin Looney CWErre van kitalálva Zeke meg Prescott lába.
beltazor
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Donad, Suh vs Martin Looney CWAz a gyanúm itt dől el majd a meccs.. nem nekünk

több mint 7 éve
Lassan ennek a dalnak is vége:Idén amúgy is UFA, de ezzel sanszos, hogy nem lesz hosszabbítás
Exclusive: Cowboys David Irving in trouble for drug-test failure
247sports.com/nfl/dallas-cowboys/Article/Exclusive-Checked-out-David-Irving-of-Cowboys-in-trouble-for-drug-test-failures-127685692/
Charlie Firpo
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Rap szerint a Dolphins valószínűleg Florest nevezi ki. Amen.
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
twitter.com/camdasilva/status/1083075240039772160A kaliforniai Boy's szurkolók is hangolnak már... :
Tony Adams
www.instagram.com/p/Bsb03R0grZ_/
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Lassan ennek a dalnak is vége:Exclusive: Cowboys David Irving in trouble for drug-test failure
247sports.com/nfl/dallas-cowboys/Article/Exclusive-Checked-out-David-Irving-of-Cowboys-in-trouble-for-drug-test-failures-127685692/
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
pbs.twimg.com/media/Dwl4qHiUUAUIU5a.jpgmármint Tuna-n kívül? Haley, Sparano (rip), Zim, Bowles
hány NFL főedző neve van a képen?
rva
szerk: ja, hogy Palmer is volt még előtte, meg Lynn, meg most már Kitchens... az szép
Szerkesztette: slowmotion
több mint 7 éve
twitter.com/ByMikeJones/status/1083506544065634305ennyi volt fenn tegnap, persze ez sokmindent nem jelent még.
több mint 7 éve
Nekem nagyon gyanús a MIami. Semmi info róluk. Kezdek aggódni.

több mint 7 éve
én benne vagyok abban, hogy jövőre fulltime DC utána HC nálunkPont ezt akartam írni! Akkor legyen ő Garrett utódja! 😀Ja, azt én is olvastam. Innentől legalább már tudjuk, hogy kb előre le volt zsírozva, hogy az öreg már csak idén marad és jövőre váltja Richard. De az 1m Ft-os kérdés továbbra is az, hogy ha a Miami HC-nek akarja, akkor Ő beéri -e egy DC poszttal nálunk? Sanszos, hogy nem.elkeseredés vagy nem, de Marinelli azt nyilatkozta őt nem érdeklik a címek, az a lényeg Kris maradjon.Valami olyat nyilatkozott, hogy Ő meg fog tenni ennek érdekében mindent ami szükséges, jelentsen ez bármit id. 😊
rva
100yard
De még ha mondjuk ilyen-olyan okok miatt maradt is nálunk, továbbá ha jövőre is ilyen teljesítményt rak le a D a pályára, jövőre Ő lesz az egyik legkapósabb HC jelölt. Csak úgy tudjuk hosszú távon megtartani, ha mi nevezzük ki HC-nek.
Antonius
piocasember