Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 7 éve
szerintem még nem tudta mit kell nyilatkozni.Hát épp ez az, hogy mást mondott. Nem azt amit írsz -az lett volna a normális-, hanem azt hogy Ő azt várja nem lesz változás jelentős az edzői stábban. Azért furcsa mert Ő nem szokott mást nyilatkozni mint amit a tulajdonosok. Igaz azóta kicsit finomította amit mondott, de azért kitartott amellett hogy nem vár változást, de hozzátette azért nem Ő a tulajdonos, nem az Ő döntése.ez nem zavar az erőben.Mindenképp érdekes. Eddig ilyen zavarokat nem láttunk az erőben.Megsuhintotta.Stephen Jones says they won't comment on anything with coaching staff but that they need to take a deep look at why they fell short. Says it a little early to speculate about players or coaches.Jason Garrett said on 105.3 The Fan that offensive coordinator Scott Linehan will return in 2019. "We don't anticipate any significant changes on our staff," Garrett said.Princetonnal lehet valami ilyesmit is mondani :
Ezek szerint nagy változást nem várhatunk.
100yard
meg az is lehet, hogy Garrett van annyira kulturált, hogy nem egy rádióműsorból kell megtudnia Linehannek, ha ki lesz baszcsizva.
végülis a Princetonon végzett, nem?
slowmotion
They haven't had a meeting about it yet. So just hang tight on who will/won't return
100yard
Az érdekesebb, hogy Garrett-nek ezt miért kellett bedobnia? Meg akarja védeni Linehant? Vagy jelzi a tulajok felé, hogy vagy együtt maradnak, vagy pedig együtt röpülnek?
(Most is dícséri a támadó oldalt úgy, hogy egy ideje folyamatos a jogos kritika.)
Stephent olvasva simán mindenféle benne lehet még.
Charlie Firpo
100yard
egy napja van vége a szezonunknak, ennyi idő alatt csak zsigeri reakciók alapján lehet ítélni, nem pedig alapos elemzés után.
Garrett sem tud mást mondani, mert amíg elemzés után nem jutnak valami eredményre, addig marad a status quo. az meg nem napok, hanem hetek kérdése.
eleve végig kell nézni kb az összes playt, elemezni, hogy hol volt az OC a probléma forrása, és hol az egyéni végrehajtás. gyakran fasznak tűnik a playhívás, pedig tényleg annyin múlik egy-egy játék sikere, hogy egy játékos képes és hajlandó-e a lehető legalaposabban végrehajtani a feladatát, például hogy lelkiismeretesen megblokkolja a védőt, vagy csak hozzáér és fut tovább.
ha lesz is bármi változás, azt január végére-február elejére lehet számítani, korábban semmiképpen sem.
slowmotion
Persze azért az is érdekes, hogy nem vár változást, mert a spec team nem volt valami fényes a szezonban, illetve az offensen is lenne mit javítani.
Pl. Aaron Kromer a Rams-ból, vagy a most elkelt Steelers Offensive line edző Mike Munchak se lett volna rossz offense edzőnek, hamár ilyen run heavy csapat vagyunk.
100yard
több mint 7 éve
Hát épp ez az, hogy mást mondott. Nem azt amit írsz -az lett volna a normális-, hanem azt hogy Ő azt várja nem lesz változás jelentős az edzői stábban. Azért furcsa mert Ő nem szokott mást nyilatkozni mint amit a tulajdonosok. Igaz azóta kicsit finomította amit mondott, de azért kitartott amellett hogy nem vár változást, de hozzátette azért nem Ő a tulajdonos, nem az Ő döntése.ez nem zavar az erőben.Mindenképp érdekes. Eddig ilyen zavarokat nem láttunk az erőben.Megsuhintotta.Stephen Jones says they won't comment on anything with coaching staff but that they need to take a deep look at why they fell short. Says it a little early to speculate about players or coaches.Jason Garrett said on 105.3 The Fan that offensive coordinator Scott Linehan will return in 2019. "We don't anticipate any significant changes on our staff," Garrett said.Princetonnal lehet valami ilyesmit is mondani :
100yard
meg az is lehet, hogy Garrett van annyira kulturált, hogy nem egy rádióműsorból kell megtudnia Linehannek, ha ki lesz baszcsizva.
slowmotion
They haven't had a meeting about it yet. So just hang tight on who will/won't return
100yard
Az érdekesebb, hogy Garrett-nek ezt miért kellett bedobnia? Meg akarja védeni Linehant? Vagy jelzi a tulajok felé, hogy vagy együtt maradnak, vagy pedig együtt röpülnek?
(Most is dícséri a támadó oldalt úgy, hogy egy ideje folyamatos a jogos kritika.)
Charlie Firpo
100yard
egy napja van vége a szezonunknak, ennyi idő alatt csak zsigeri reakciók alapján lehet ítélni, nem pedig alapos elemzés után.
Garrett sem tud mást mondani, mert amíg elemzés után nem jutnak valami eredményre, addig marad a status quo. az meg nem napok, hanem hetek kérdése.
eleve végig kell nézni kb az összes playt, elemezni, hogy hol volt az OC a probléma forrása, és hol az egyéni végrehajtás. gyakran fasznak tűnik a playhívás, pedig tényleg annyin múlik egy-egy játék sikere, hogy egy játékos képes és hajlandó-e a lehető legalaposabban végrehajtani a feladatát, például hogy lelkiismeretesen megblokkolja a védőt, vagy csak hozzáér és fut tovább.
ha lesz is bármi változás, azt január végére-február elejére lehet számítani, korábban semmiképpen sem.
slowmotion
Persze azért az is érdekes, hogy nem vár változást, mert a spec team nem volt valami fényes a szezonban, illetve az offensen is lenne mit javítani.
Pl. Aaron Kromer a Rams-ból, vagy a most elkelt Steelers Offensive line edző Mike Munchak se lett volna rossz offense edzőnek, hamár ilyen run heavy csapat vagyunk.
több mint 7 éve
ez nem zavar az erőben.Mindenképp érdekes. Eddig ilyen zavarokat nem láttunk az erőben.Megsuhintotta.Stephen Jones says they won't comment on anything with coaching staff but that they need to take a deep look at why they fell short. Says it a little early to speculate about players or coaches.Jason Garrett said on 105.3 The Fan that offensive coordinator Scott Linehan will return in 2019. "We don't anticipate any significant changes on our staff," Garrett said.Princetonnal lehet valami ilyesmit is mondani :
100yard
slowmotion
100yard
Charlie Firpo
100yard
több mint 7 éve
Mindenképp érdekes. Eddig ilyen zavarokat nem láttunk az erőben.Megsuhintotta.Stephen Jones says they won't comment on anything with coaching staff but that they need to take a deep look at why they fell short. Says it a little early to speculate about players or coaches.Jason Garrett said on 105.3 The Fan that offensive coordinator Scott Linehan will return in 2019. "We don't anticipate any significant changes on our staff," Garrett said.Princetonnal lehet valami ilyesmit is mondani :
100yard
slowmotion
100yard
Charlie Firpo
több mint 7 éve
Megsuhintotta.Stephen Jones says they won't comment on anything with coaching staff but that they need to take a deep look at why they fell short. Says it a little early to speculate about players or coaches.Jason Garrett said on 105.3 The Fan that offensive coordinator Scott Linehan will return in 2019. "We don't anticipate any significant changes on our staff," Garrett said.Princetonnal lehet valami ilyesmit is mondani :
100yard
slowmotion
100yard
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Stephen Jones says they won't comment on anything with coaching staff but that they need to take a deep look at why they fell short. Says it a little early to speculate about players or coaches.Jason Garrett said on 105.3 The Fan that offensive coordinator Scott Linehan will return in 2019. "We don't anticipate any significant changes on our staff," Garrett said.Princetonnal lehet valami ilyesmit is mondani :
100yard
slowmotion
több mint 7 éve
Football Outsiders szerint run blockban jó a fal (8. legjobb a ligában), pass blockban viszont az 5. legszarabb.Azért az is megérne egy misét, hogy a hajdan domináns offense fal hogy jutott el a liga végébe párév alatt. Tudom Fbeard nem játszott, de azért három kvázi első körös maradt még a falban. Sajnos Callahan távozása óta csak gyengül ez az egység. Szombaton látszott is mi a különbség egy domináns fal és a mienk között.mennyire van a liga végében? a szezon elején volt ott, vagy a szezonvégi 7-1 során?
100yard
slowmotion

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Jason Garrett said on 105.3 The Fan that offensive coordinator Scott Linehan will return in 2019. "We don't anticipate any significant changes on our staff," Garrett said.meg az is lehet, hogy Garrett van annyira kulturált, hogy nem egy rádióműsorból kell megtudnia Linehannek, ha ki lesz baszcsizva.
100yard
több mint 7 éve
Azért az is megérne egy misét, hogy a hajdan domináns offense fal hogy jutott el a liga végébe párév alatt. Tudom Fbeard nem játszott, de azért három kvázi első körös maradt még a falban. Sajnos Callahan távozása óta csak gyengül ez az egység. Szombaton látszott is mi a különbség egy domináns fal és a mienk között.Hat abbol a 2 pro bowler serulessel kuszkodott az egesz szezon soran, illetve az ideny kozbeni coah valtas is kozbejatszhatott (igaz Colombo-val jobbak lettunk)
100yard
Laell meg sose valt be igazan
több mint 7 éve
Jason Garrett said on 105.3 The Fan that offensive coordinator Scott Linehan will return in 2019. "We don't anticipate any significant changes on our staff," Garrett said.Ezek szerint nagy változást nem várhatunk.
több mint 7 éve
Azt nem tudom. Az NFL-en van a stat-ok között egy Oline stat ott 31.-ek konkrétan.Azért az is megérne egy misét, hogy a hajdan domináns offense fal hogy jutott el a liga végébe párév alatt. Tudom Fbeard nem játszott, de azért három kvázi első körös maradt még a falban. Sajnos Callahan távozása óta csak gyengül ez az egység. Szombaton látszott is mi a különbség egy domináns fal és a mienk között.mennyire van a liga végében? a szezon elején volt ott, vagy a szezonvégi 7-1 során?
100yard
slowmotion
több mint 7 éve
Azért az is megérne egy misét, hogy a hajdan domináns offense fal hogy jutott el a liga végébe párév alatt. Tudom Fbeard nem játszott, de azért három kvázi első körös maradt még a falban. Sajnos Callahan távozása óta csak gyengül ez az egység. Szombaton látszott is mi a különbség egy domináns fal és a mienk között.mennyire van a liga végében? a szezon elején volt ott, vagy a szezonvégi 7-1 során?
100yard
több mint 7 éve
Azért az is megérne egy misét, hogy a hajdan domináns offense fal hogy jutott el a liga végébe párév alatt. Tudom Fbeard nem játszott, de azért három kvázi első körös maradt még a falban. Sajnos Callahan távozása óta csak gyengül ez az egység. Szombaton látszott is mi a különbség egy domináns fal és a mienk között.Szerintem amúgy Doug Free távozása volt a nagy vízválasztó.
100yard
több mint 7 éve
Azért az is megérne egy misét, hogy a hajdan domináns offense fal hogy jutott el a liga végébe párév alatt. Tudom Fbeard nem játszott, de azért három kvázi első körös maradt még a falban. Sajnos Callahan távozása óta csak gyengül ez az egység. Szombaton látszott is mi a különbség egy domináns fal és a mienk között.
több mint 7 éve
Ez nem Boys szint,gyakorlatilag korlátlan erőforrással rendelkezünk,a nálunk játszó játékosok reklám értéke sokkal több mint máshol és nem megy...egyszerűen nem értem,Goffra nem tudtunk odaérni..futkároztak szabadon...Nem értem és nem is látom a kiutat..Ha marad a tapsikoló...
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 7 éve
Mintha a Colts meccset láttam volna pepitában.Ennek lehet valami köze hozzá:
Nem tudtuk fogni a futást, mert a linebackerek vagy messze voltak a play action miatt vagy éppen valamelyik guard kezei között aki már a második szintre ért pillanatok alatt. A belső fal (Woods, Reid és Collins) értékelhetetlenül játszott, de a szélek se villogtak, pár késői hit-en kívül se Gregory se D-Law nem tud felmutatni semmit. Így hiába játszott elfogadhatóan a secondary, ez kevés volt. Pont azt nem tudtuk kihasználni, hogy Goff megint félig vakon volt a pályán, és gyakorlatilag nemhogy jobban nem játszott mint Dak hanem kifejezetten szarul csinálta...
És lehet ekézni Linehant (én is szoktam) de most nem az offense oldal bukta el a meccset, hanem a hype-olt defense nem tudta megugrani azt a szintet ami ide kellett volna.
rva
www.bloggingtheboys.com/2019/1/13/18181084/rams-offense-knew-what-the-cowboys-defensive-line-was-going-to-do-over-90-of-the-time
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Mintha a Colts meccset láttam volna pepitában. Nem tudtuk fogni a futást, mert a linebackerek vagy messze voltak a play action miatt vagy éppen valamelyik guard kezei között aki már a második szintre ért pillanatok alatt. A belső fal (Woods, Reid és Collins) értékelhetetlenül játszott, de a szélek se villogtak, pár késői hit-en kívül se Gregory se D-Law nem tud felmutatni semmit. Így hiába játszott elfogadhatóan a secondary, ez kevés volt. Pont azt nem tudtuk kihasználni, hogy Goff megint félig vakon volt a pályán, és gyakorlatilag nemhogy jobban nem játszott mint Dak hanem kifejezetten szarul csinálta...
És lehet ekézni Linehant (én is szoktam) de most nem az offense oldal bukta el a meccset, hanem a hype-olt defense nem tudta megugrani azt a szintet ami ide kellett volna.
több mint 7 éve
Lee valoszinuleg visszavonul.
több mint 7 éve
Hát én nem vagyok optimista jövőre nézve.A védelembe nagyon kellene egy vezér, ez nem kérdés, ET ilyen szempontból tökéletes lenne számunkra egy 3 éves szerződéssel. Sajnos ez a védelem már nem Lee egysége, ez tegnap is látszott, nem tudta összefogni a pályán a többieket, lefoglalta a saját játéka. Jaylon jó vezér lesz, de még kell neki pár év.
Nincs sok hiány poszt de:
Mi kellene, hogy még egy szintet lépjünk?
a) új OC? hátha vele javulna Dak is
b) új QB? Az gondolom hogy bár nem volt rossz Dak vele nem fogunk SB-be jutni.
Hiába győzködőt kapitnono, (és láttam az egyetemi döntőt is) egy Tua-nak azért én tudnék örülni.
Na de jelen állás szerint Dak meg lesz fizetve. ÍGy akkor QB pipa.
c) az o-line is javulni kéne,valahogy nem voltak az igaziak. Fbeard visszatér Connor fejlődik a közepe rendben.
De TSmith és Collins nálam ién nem voltak vlami pengék.
d) Elliottnak rengeteg labda cipelése volt, ezt azért picit érdemes lenne csökkenteni.
Védelem:
LB: rendben
CB: rendben.
S: talán ide kellhet vlaki nagyon.
DL: hát vegyes a kép. volt hogy nagyon jók voltak, volt hogy nem.
Az a baj, hogy nem tudom ki az a játékos akit leigazolva szintet tudunk ugrani.
Esetleg a védelembe E.T?
beltazor
Ami az O-t illeti, nagyon bízom benne, hogy Linehan-nek fekete lesz a hétfő, Moore-al karöltve. Dak kapjon egy új stábot, aztán nézzük meg jövőre, hogy tud-e előrelépni. Én azt se bánnám, ha DeFilippo-t hoznánk el QB coachnak, OC-nek viszont nagyon szívesen látnék egy egyetemi edzőt. Ha ezek megvalósulnak, a Tapsi Hapsi tőlem is maradhat.
(TSmith azért a PO két meccsén megbízhatóan játszott, én legalábbis nem emlékszem rá, hogy lett volna kiugró hibája.)
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Hát én nem vagyok optimista jövőre nézve.Én nem gondolnám, hogy Prescott-al lenne a baj. Nincsen olyan környezetben ahol fejlődni tudna (ugye Kellen Moore). Tehát inkább egy QBC kéne helyette. A többivel egyetértek.
Nincs sok hiány poszt de:
Hiába győzködőt kapitnono, (és láttam az egyetemi döntőt is) egy Tua-nak azért én tudnék örülni.
c) az o-line is javulni kéne,valahogy nem voltak az igaziak. Fbeard visszatér Connor fejlődik a közepe rendben.
d) Elliottnak rengeteg labda cipelése volt, ezt azért picit érdemes lenne csökkenteni.
Védelem:
Esetleg a védelembe E.T?
beltazor
több mint 7 éve
Hát én nem vagyok optimista jövőre nézve. Nincs sok hiány poszt de:
Védelem:
Esetleg a védelembe E.T?

több mint 7 éve
Ezt addig nézzétek amíg nem írják át:en.wikipedia.org/wiki/Kris_Richard
(első sor)
Idő lejárt. Valaki átírta a foglalkozását a Cowwboys következő HC-jának.
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Szép volt fiúk!A liga második legfiatalabb csapata új segédedzőkkel, komoly erősítés nélkül eddig ment. Ebben ennyi volt.
50 milla capspace-szel, jó draft-tal, a jók megtartásával és néhány komoly erősítéssel, Fredbeard visszatérésével, új DC-vel (védelmi szisztémával?) és új OC-vel simán jó alap ez.
Ha pedig ez mind így lesz, akkor Jason Garrett is maradhat.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Ez a meccs ott ment el ahol nem szamitottunk ra. Most a deffense nem hozta azt a teljesitmenyt amivel bevitte a csapatot a rajatszasba.Az utolsó egy hónapja nem volt az igazi a védelemnek. A Saints elleni meccs után igazából semmi kiemelkedőet nem hoztak. Tegnap meg - nyilván amikor a legjobban kellett volna - egy liga utolsó egység volt. 100+ yard fejenként Gurleytől és Andersontól? Igazából az a csoda, hogy úgy ahogy szorossá tudta tenni a végére a Cowboys.
100yard
Nekem ez a fene nagy Richard varázslat eddig se jött át annyira, mint itt sokaknak, hát az utolsó 4-5 meccs se segített.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Ez a meccs ott ment el ahol nem szamitottunk ra. Most a deffense nem hozta azt a teljesitmenyt amivel bevitte a csapatot a rajatszasba.