Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 7 éve
Pont ezt akartam írni! Akkor legyen ő Garrett utódja! 😀Ja, azt én is olvastam. Innentől legalább már tudjuk, hogy kb előre le volt zsírozva, hogy az öreg már csak idén marad és jövőre váltja Richard. De az 1m Ft-os kérdés továbbra is az, hogy ha a Miami HC-nek akarja, akkor Ő beéri -e egy DC poszttal nálunk? Sanszos, hogy nem.elkeseredés vagy nem, de Marinelli azt nyilatkozta őt nem érdeklik a címek, az a lényeg Kris maradjon.Valami olyat nyilatkozott, hogy Ő meg fog tenni ennek érdekében mindent ami szükséges, jelentsen ez bármit id. 😊
rva
100yard
De még ha mondjuk ilyen-olyan okok miatt maradt is nálunk, továbbá ha jövőre is ilyen teljesítményt rak le a D a pályára, jövőre Ő lesz az egyik legkapósabb HC jelölt. Csak úgy tudjuk hosszú távon megtartani, ha mi nevezzük ki HC-nek.
Antonius
több mint 7 éve
Ja, azt én is olvastam. Innentől legalább már tudjuk, hogy kb előre le volt zsírozva, hogy az öreg már csak idén marad és jövőre váltja Richard. De az 1m Ft-os kérdés továbbra is az, hogy ha a Miami HC-nek akarja, akkor Ő beéri -e egy DC poszttal nálunk? Sanszos, hogy nem.elkeseredés vagy nem, de Marinelli azt nyilatkozta őt nem érdeklik a címek, az a lényeg Kris maradjon.Valami olyat nyilatkozott, hogy Ő meg fog tenni ennek érdekében mindent ami szükséges, jelentsen ez bármit id. 😊
rva
100yard
De még ha mondjuk ilyen-olyan okok miatt maradt is nálunk, továbbá ha jövőre is ilyen teljesítményt rak le a D a pályára, jövőre Ő lesz az egyik legkapósabb HC jelölt. Csak úgy tudjuk hosszú távon megtartani, ha mi nevezzük ki HC-nek.
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Hacsak azt nem.....Elmegy helyette Miamiba HC-nak 😀elkeseredés vagy nem, de Marinelli azt nyilatkozta őt nem érdeklik a címek, az a lényeg Kris maradjon.Valami olyat nyilatkozott, hogy Ő meg fog tenni ennek érdekében mindent ami szükséges, jelentsen ez bármit id. 😊
rva
100yard
beltazor
több mint 7 éve
Elmegy helyette Miamiba HC-nak 😀elkeseredés vagy nem, de Marinelli azt nyilatkozta őt nem érdeklik a címek, az a lényeg Kris maradjon.Valami olyat nyilatkozott, hogy Ő meg fog tenni ennek érdekében mindent ami szükséges, jelentsen ez bármit id. 😊
rva
100yard

több mint 7 éve
elkeseredés vagy nem, de Marinelli azt nyilatkozta őt nem érdeklik a címek, az a lényeg Kris maradjon.Valami olyat nyilatkozott, hogy Ő meg fog tenni ennek érdekében mindent ami szükséges, jelentsen ez bármit id. 😊
rva
több mint 7 éve
elkeseredés vagy nem, de Marinelli azt nyilatkozta őt nem érdeklik a címek, az a lényeg Kris maradjon.
több mint 7 éve
Na akkor ha jól számolok, már csak a Dolphins és a Bengals maradt. Miami viszont tényleg nagyon csendes basszus...Jets és a Dolphins hívta a keresők közül interjúra.Jets Bengals es a Paciknal nincs meg foedzo.Meg a delfinek. Ott nagy a hallgatás (várakozás).
Jets es a Paciknal mar 2 jeloltre szukult.
Tehat mar csak a Bengals veszelyes Kris Richardra.
beltazor
100yard
Rajtuk kívül a Browns, Broncos, Bengals keres de ott eddig nem merült fel Richard.
empty taxi
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Jets és a Dolphins hívta a keresők közül interjúra.Jets Bengals es a Paciknal nincs meg foedzo.Meg a delfinek. Ott nagy a hallgatás (várakozás).
beltazor
100yard
Rajtuk kívül a Browns, Broncos, Bengals keres de ott eddig nem merült fel Richard.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Azt gondolom mint mindig most is a futas lesz a kulcs. Nekunk mennie kell ez az alapjatekunk, es vedelmi oldalon meg olnunk kell. Emellett Goff-ot utni vagni kell folyamatosan (szabalyos keretek kozt nyilvan) hogy ne erezze jol magat a palyan.
Nem mi vagyunk az eselyesek nyilvan, de itt mint mar megjegyezte valaki nincs konnyu ellenfel.
több mint 7 éve
Majd Austin nyom két punt return TD-t bosszúból.csak azokkala mobilis irányítókkal van baj, ahol az OC nem hív elsőre és másodikra is futást 😊Nekünk annyira nem szar matchup egyébként a Rams, de az Igülsznek horror a Saints a foghíjas sec-jükkel. Ha nálunk játszana Fredy, még Donald miatt se aggódnék. Így viszont Daknak hamar passzolnia kell majd, még jó, hogy szeret 5y-ra dobálni. A D meg akár képes is lehet Goffékat is levenni a pályáról, különösen azután, hogy láttuk, hogy szenvednek, ha olyan védelemmel találkoznak, akik nem hiszik el a RPO-t.GyerekekLófasz lesz itt nem csillaghullás!!😉 NFC east konf.döntő lesz, ez tuti. Ott persze nehéz lesz fogadnom, mert hát a Phili mázli faktora, pfff. 😀
Én is imádom az idei teljesítményt, de szerintem felesleges álmodozni, mi is és a ígülsz is is késik
Jobb szezon volt , mint gondoltam.
Go Cowboys!
Albee
nagir
Antonius
amúgy szerintem ott lesz baj, ahol a támadó falemberek könnyen / hamar felérnek a második szintre, a linebackerek közé mert akkor sem LVE sem Smith nem csinál könnyen tackle-t futás ellen, és ha a futás megy, akkor a passz is meg van alapozva.
bár lekopogom, de Awuzie mintha kezdene magára találni? nemrég mondtam, hogy mennyire nem vagyok megelégedve a teljesítményével, mintha meghallotta volna és emiatt gyorsan összekapta magát 😀 persze ez még nem ProBowl szint, de közepes kezdő már igen
rva
több mint 7 éve
Jets Bengals es a Paciknal nincs meg foedzo.Meg a delfinek. Ott nagy a hallgatás (várakozás).
beltazor
több mint 7 éve
Jets Bengals es a Paciknal nincs meg foedzo.Jets es a Paciknal mar 2 jeloltre szukult.

több mint 7 éve
csak azokkala mobilis irányítókkal van baj, ahol az OC nem hív elsőre és másodikra is futást 😊Nekünk annyira nem szar matchup egyébként a Rams, de az Igülsznek horror a Saints a foghíjas sec-jükkel. Ha nálunk játszana Fredy, még Donald miatt se aggódnék. Így viszont Daknak hamar passzolnia kell majd, még jó, hogy szeret 5y-ra dobálni. A D meg akár képes is lehet Goffékat is levenni a pályáról, különösen azután, hogy láttuk, hogy szenvednek, ha olyan védelemmel találkoznak, akik nem hiszik el a RPO-t.GyerekekLófasz lesz itt nem csillaghullás!!😉 NFC east konf.döntő lesz, ez tuti. Ott persze nehéz lesz fogadnom, mert hát a Phili mázli faktora, pfff. 😀
Én is imádom az idei teljesítményt, de szerintem felesleges álmodozni, mi is és a ígülsz is is késik
Go Cowboys!
Albee
nagir
Antonius
amúgy szerintem ott lesz baj, ahol a támadó falemberek könnyen / hamar felérnek a második szintre, a linebackerek közé mert akkor sem LVE sem Smith nem csinál könnyen tackle-t futás ellen, és ha a futás megy, akkor a passz is meg van alapozva.
bár lekopogom, de Awuzie mintha kezdene magára találni? nemrég mondtam, hogy mennyire nem vagyok megelégedve a teljesítményével, mintha meghallotta volna és emiatt gyorsan összekapta magát 😀 persze ez még nem ProBowl szint, de közepes kezdő már igen
több mint 7 éve
Cowboys VP Stephen Jones on @1053thefan was asked if Kris Richard will be with the Cowboys next season: "I'll tell you what, you just don't know. No one thinks more of Kris than our organization. He's got all the qualities you look for in a head coach. We'd love to keep Kris."Clarence Hill Miami-t írja.
Érdekes.....
100yard
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
hát, repjegy és szállás mellé max 319-ért vállalnám be, úgyhogy nem 😊Hmm csak 320 dolcsi a kakasulo, ingyen van 😕Jo mulatsag, ferfimunka. Elszorakozta a defense a veget, de ez is belefert. Valahogy Kosokhoz inkabb szeretnem, hogy mennenk, Sean Payton szerintem lemeccsel minket, ha megegyszer talalkozunk.Egyértelműen a Rams ellen lenne jobb a köv meccs, nem csak Payton miatt: a Superdomeban több lenne a Saints drukker, míg LAben megkérdőjelezhető a hazai pálya előnye.
Ugyhogy a fene egye meg, de hajra Eagles
Needa
gyeek
profootballtalk.nbcsports.com/2019/01/07/cowboys-fans-could-be-storming-the-coliseum/
Innen megy valaki a meccsre? En most erosen filozok rajta
Needa
több mint 7 éve
Hát a Szenteket már megvertük,jöhet a Rams,megnézzük 😊
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 7 éve
Hmm csak 320 dolcsi a kakasulo, ingyen van 😕Jo mulatsag, ferfimunka. Elszorakozta a defense a veget, de ez is belefert. Valahogy Kosokhoz inkabb szeretnem, hogy mennenk, Sean Payton szerintem lemeccsel minket, ha megegyszer talalkozunk.Egyértelműen a Rams ellen lenne jobb a köv meccs, nem csak Payton miatt: a Superdomeban több lenne a Saints drukker, míg LAben megkérdőjelezhető a hazai pálya előnye.
Ugyhogy a fene egye meg, de hajra Eagles
Needa
gyeek
profootballtalk.nbcsports.com/2019/01/07/cowboys-fans-could-be-storming-the-coliseum/
Innen megy valaki a meccsre? En most erosen filozok rajta
több mint 7 éve
Cowboys VP Stephen Jones on @1053thefan was asked if Kris Richard will be with the Cowboys next season: "I'll tell you what, you just don't know. No one thinks more of Kris than our organization. He's got all the qualities you look for in a head coach. We'd love to keep Kris."Érdekes.....
több mint 7 éve
Olyan jó matchup-nak azért én nem látom, igaz a legjobb nyolc között már nincs gyenge csapat.Nekünk annyira nem szar matchup egyébként a Rams, de az Igülsznek horror a Saints a foghíjas sec-jükkel. Ha nálunk játszana Fredy, még Donald miatt se aggódnék. Így viszont Daknak hamar passzolnia kell majd, még jó, hogy szeret 5y-ra dobálni. A D meg akár képes is lehet Goffékat is levenni a pályáról, különösen azután, hogy láttuk, hogy szenvednek, ha olyan védelemmel találkoznak, akik nem hiszik el a RPO-t.GyerekekLófasz lesz itt nem csillaghullás!!😉 NFC east konf.döntő lesz, ez tuti. Ott persze nehéz lesz fogadnom, mert hát a Phili mázli faktora, pfff. 😀
Go Cowboys!
Albee
nagir
Antonius
Az azért látszott valamennyire a szezonban, hogy inkább a mobilis irányítókkal gyűlt meg a bajunk.
Kérdés az is hogy Gurley hol áll a rehabilitációban, meg hát az idén idegenben nem nagyon fényeskedtünk.
Valószínű az edzőkön rengeteg fog múlni, aki jobb stratégiát rak össze az fog nyerni, mert a két csapat között játékerőben akkora különbség nincs szerintem.
több mint 7 éve
Nekünk annyira nem szar matchup egyébként a Rams, de az Igülsznek horror a Saints a foghíjas sec-jükkel. Ha nálunk játszana Fredy, még Donald miatt se aggódnék. Így viszont Daknak hamar passzolnia kell majd, még jó, hogy szeret 5y-ra dobálni. A D meg akár képes is lehet Goffékat is levenni a pályáról, különösen azután, hogy láttuk, hogy szenvednek, ha olyan védelemmel találkoznak, akik nem hiszik el a RPO-t.GyerekekLófasz lesz itt nem csillaghullás!!😉 NFC east konf.döntő lesz, ez tuti. Ott persze nehéz lesz fogadnom, mert hát a Phili mázli faktora, pfff. 😀
Go Cowboys!
Albee
nagir
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
GyerekekLófasz lesz itt nem csillaghullás!!😉 NFC east konf.döntő lesz, ez tuti. Ott persze nehéz lesz fogadnom, mert hát a Phili mázli faktora, pfff. 😀
Go Cowboys!
Albee

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
GyerekekÉn is imádom az idei teljesítményt, de szerintem felesleges álmodozni, mi is és a ígülsz is is késik
Go Cowboys!
több mint 7 éve
DAL-PHI NFC döntőt AKAROK!!!!!!Tippmix 12x-es pénzt fizet félidei Rams vezetés után Dallas győzelemre....
Hmmm...
Csábít mint egy jó ribanc.
több mint 7 éve
Megmondta stez colts eagles sb leszBrit tudósok ezt megcáfolták és kimutatták, hogy az Eagles ebben az évszázadban már nem jut SB-be.
Janek
Cowboys 4ever.