Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 6 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Nem volt bonyolult a kérdés.
Moore is mehet, kell egy JÓ qb edző Prescott mellé.

OC-nek egyetemi üdvöske vagy ex-NFL-es? Érdekes lesz.
Vagy a 3. opció?
"Jason Garrett this week talking about Cowboys TE coach Doug Nussmeier, a potential OC candidate in Dallas." - Machota

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
rva 4 531 — Me for President!
Linehan kivágva

www.nfl.com/news/story/0ap3000001011491/article/cowboys-part-ways-with-offensive-coordinator-scott-linehan
kapitnono
 twitter.com/Birddog26/status/1086336698374594560
figyeljünk erre a névre
több mint 6 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 439
Itt most mindenki dobalozik a szamokkal, de nezzuk mar a mutatott jatekot is.

Rodgers, Brees, Brady, Wilson, Ryan, Stafford, Mahomes, Cam, Luck, Rivers. Tekintsunk el az eletkortol serulesektol, mindre azonnal lecserelnem Dak-ot. Ez 10 nev ezen felul van meg legalabb 10 aki vagy rookie vagy el tudom fogadni hogy nem biztos hogy annyival jobb (Mayfield felolem holnap johetne pld). Semmiben nem fejlodott iden, ha a vedelem nem lep elo ez egy 8-8as csapat. Oke tud vele nyerni a Cowboys, de hany meccset nyer majd meg neked csapat vagy Zeke nelkul? Hanyszor rantja ki a szekeret a sarbol?
Elfogadom ha vele kepzeljuk el a jovot de egy game manager szint max az meg h TOP 10... ne mar szamok ide vagy oda.
Blevi
Flacco?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 047 — WHO DAT!!!!
Linehan kivágva

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/bg4npld012zglnizayi9
Cowboys part ways with fourth-year OC Scott Linehan
The Cowboys will have a new offensive play-caller in 2019. Dallas announced Friday they have parted ways with offensive coordinator Scott Linehan after finishing 22nd in total yards and scoring in 2018.

több mint 6 éve
Blevi 8 934 — Lions & Cowboys fan
Itt most mindenki dobalozik a szamokkal, de nezzuk mar a mutatott jatekot is.

Rodgers, Brees, Brady, Wilson, Ryan, Stafford, Mahomes, Cam, Luck, Rivers. Tekintsunk el az eletkortol serulesektol, mindre azonnal lecserelnem Dak-ot. Ez 10 nev ezen felul van meg legalabb 10 aki vagy rookie vagy el tudom fogadni hogy nem biztos hogy annyival jobb (Mayfield felolem holnap johetne pld). Semmiben nem fejlodott iden, ha a vedelem nem lep elo ez egy 8-8as csapat. Oke tud vele nyerni a Cowboys, de hany meccset nyer majd meg neked csapat vagy Zeke nelkul? Hanyszor rantja ki a szekeret a sarbol?
Elfogadom ha vele kepzeljuk el a jovot de egy game manager szint max az meg h TOP 10... ne mar szamok ide vagy oda.
több mint 6 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Szerintem Prescottot is ebben az offseasonben akakrják majd meghosszabbítani. Sok fog azon is mulni, hogy neki milyen pénzt adnak.
Cowboykarcsi90
Hát pont Őt nem kellene. Volt egy nagyon jó szezonja, aztán egy gyenge meg egy vegyes. Ez alapján nehéz ledönteni mennyit is ér valójában. 100yard
 twitter.com/CowboysStats/status/1084074579318972418
rva
Azt ugye tudod, hogy a "liga atlag" az nem frencsajz iranyito? (Szerintem jobban jartok, ha megfizetitek Dakot, de a league avr erveles santit)
undisputedly
nem arrl volt szó, hogy franchise irányító, vagy sem
arról volt szó, hogy milyen szezonja volt. a linkelt tweet alapján az átlagosnál jobb szezonja volt.
ha a 32 irányítóból mondjuk a 14-18 közöttiek átlagosak akkor ő a top10 vége.
az azért vállalható szint 😉
rva
Most szerintem sem kell megfizetni.

Viszont amennyiben csak a számokat nézzük akkor éves szinten olyan 15. körül van a lényegesebb QB mutatók tekintetében. Azonban ha csak a Cooper utáni időszakát nézzük akkor a top10-be bőven belefér (igaz ugyan hogy nem az elejébe, de befér), úgy hogy a fal nem volt valami fényes előtte, mert ők a 15-20. helynél biztos nincsenek előrébb liga szinten, és ezt is csak a futtásblokkolási teljesítményüknek köszönhetik.
több mint 6 éve
Szerintem Prescottot is ebben az offseasonben akakrják majd meghosszabbítani. Sok fog azon is mulni, hogy neki milyen pénzt adnak.
Cowboykarcsi90
Hát pont Őt nem kellene. Volt egy nagyon jó szezonja, aztán egy gyenge meg egy vegyes. Ez alapján nehéz ledönteni mennyit is ér valójában. 100yard
rva
Azt ugye tudod, hogy a "liga atlag" az nem frencsajz iranyito? (Szerintem jobban jartok, ha megfizetitek Dakot, de a league avr erveles santit)
undisputedly
nem arrl volt szó, hogy franchise irányító, vagy sem
arról volt szó, hogy milyen szezonja volt. a linkelt tweet alapján az átlagosnál jobb szezonja volt.
ha a 32 irányítóból mondjuk a 14-18 közöttiek átlagosak akkor ő a top10 vége.
az azért vállalható szint 😉
több mint 6 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 899 — Pfizer & Moderna fan
Cowboykarcsi90
rva
undisputedly
Nyilván Seattle szurkolóként szeretnéd, hogy Dak-ot megfizessük 😀 😀

Én nem vagyok Dak párti így én nem fizetném meg.
De ha megtörténik akkor remélem azért nem egy Rodgers szerződést kap.
Nálam 18m$ / év a nagyon max. Efölött nem tudom, hogy fogok Dallas meccset nézni a jövőben..

több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 764 — SuperBowl Champions 2013/2014
Cowboykarcsi90
rva

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 154 — Lájkold a zsűrit!
Cowboys DT Antwaun Woods is recovering from surgery to repair a torn labrum.
Woods suffered the injury in the Cowboys' Divisional Round loss to the Rams, apparently playing through the ailment for much of the contest. It's a fairly serious operation, one that can come with a lengthy rehab timeline. Woods should be considered questionable for the start of training camp. A third-year UDFA in 2018, Woods made the first 15 starts of his NFL career, earning neutral marks from Pro Football Focus.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Jelen állás szerint mire van reális forgatókönyv? FA-ról hozni egy veteránt aki jobb megoldás lenne nála? Vagy jöjjön a következő projekt a draftról? Ráadásul első körös nélkül, egy amugy is gyenge QB classnak kikiálltott drafton? Nyugodt szívvel ezek közül én egyikre se merném azt mondani hogy próbáljuk meg, mert nem csak szimpa lottózás hogy bejön e vagy sem.

Mint szurkoló én is azt szeretném, hogy Dak lejátsza még a 2019es szezont, lássuk hogy mit is tud, aztán ez alapján adjon vagy ne adjon szerződést a Cowboys. Csak sajnos ez nem a realitás. Prescott nem fog még egy évet lejátszni 720k-ért, amikor látja hogy milyen árak vannak a QB piacon.

Én személy szerint megpróbálok belekapaszkodni a jó tulajdonságaiba és remélni. Más lehetőség ugyese nagyon van. Egyébként számomra az idei szezon legpozitívabb része biztos az, hogy ujra el tudom azt hinni, hogy megfelelően használva, lehet nyerni Prescottal. Fejben erős, kifejezetten vezéralkat a srác. Ha kell egy gw drive-ot is végig visz, láttuk. A többi gyengeségét meg egy megfelelő OC el kéne hogy tudja bujtatni.

Elliottnak is kitudja, pontosan meddig tart még a primeja? Főleg ennyi labda cipelés mellett. Ezt nézve például, lehet a vezetőség azt mondja, nem fog bele egy rookie irányitóba, aki lehet 2-3 szezon mulva lesz ott (Zeke hatodik szezonjában), hogy egyáltalán PO-ról lehessen beszélni.

Ez van. Rohadtul QB driven a liga. Ha már van egy, akit jó eséllyel fel tudsz pofozni egy átlagosnál erősebb szintre, akkor addig kell ütni amig meleg.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Cowboykarcsi90
több mint 6 éve
Cowboykarcsi90
Hát pont Őt nem kellene. Volt egy nagyon jó szezonja, aztán egy gyenge meg egy vegyes. Ez alapján nehéz ledönteni mennyit is ér valójában.
Zeke-t se nagyon érdemes mert neki az ötödik éves opcióval még van két éve.
Coopert talán jövőre szezon közben ha már látszik valami a második nálunk tölött évéből, bár cap szempontjából Ő sok vizet nem zavar így is benn van jövőre 14 M-mel a capben meg hosszabbítás esetén is benn lenne nagyjából ennyivel, vagy kicsit többel.
Akit szerintem még az offseasonban érdemes lenne az Bryon Jones. Ő azért szép szezont hozott le.
100yard
Elliott már most szeretné a hosszabítást, ne hogy a végén holdoutoljon...
+ 2021ben lejár a kollektív szerződés előtte érdemes lenne hosszabítani.

több mint 6 éve
Cowboykarcsi90
Hát pont Őt nem kellene. Volt egy nagyon jó szezonja, aztán egy gyenge meg egy vegyes. Ez alapján nehéz ledönteni mennyit is ér valójában.
Zeke-t se nagyon érdemes mert neki az ötödik éves opcióval még van két éve.
Coopert talán jövőre szezon közben ha már látszik valami a második nálunk tölött évéből, bár cap szempontjából Ő sok vizet nem zavar így is benn van jövőre 14 M-mel a capben meg hosszabbítás esetén is benn lenne nagyjából ennyivel, vagy kicsit többel.
Akit szerintem még az offseasonban érdemes lenne az Bryon Jones. Ő azért szép szezont hozott le.
több mint 6 éve
re: Linehan - szerintem amíg nem lesz Garrett hosszabbítás (ha igen, akkor még draft előtt) addig maradhat, azaz ha a vörös kitölti az utolsó éves szezonját, akkor arra az egy évre már nem hoznak egy új OC-t, majd az új HC 2020-ban hozza a saját embereit. ha viszont meghosszabbítják a tapsolót, akkor akár elképzelhető, hogy ennek a feltétele az lesz, hogy bele kell egyeznie egy kevésbbé konzervatív OC érkezésébe, akár azzal is, hogy segít a kiválasztásában. visszatérve: attól, hogy Linehan marad még elképzelhető, hogy elveszik tőle a játékhívások lehetőségét, vagy a gameplan-t, vagy bármi hasonlót, ami kizökkenti a végtelen egysíkúságba és a kreativitás teljes hiányába fulladt offense-t. ILLETVE: még nem láttam olyan kimutatást, hogy hány olyan kreatív játék volt, amikor a play hívás ugyan tökös volt, de a játékosok képtelenek voltak kivitelezni azt. mert az lehet, hogy a sikeres játékok mind egy sémára mennek, de az nem jelenti azt, hogy a play hívás egyoldalú volt, és nem csak az OC felelőssége merül fel, hanem a játékosoké is. ezt mi nyilván soha nem fogjuk megtudni.

re: Lee, TWill, Hurns és tsai - szerintem Lee és TWill nem lesznek tagjai az aktív keretnek jövőre, míg Hurns igen. Ha Beasley-t meghosszabbítják, akkor esélyes lehet a Hurns injury settlement, mert Daknak jobb az, ha nem változik állandóan az elkapók sora, de ha Beasley megy mert a drafton lesz jobb vagy főleg olcsóbb slot receiver, akkor a stabil Hurns biztosan maradni fog.

Szerkesztette: rva
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Ezek mindenesetre ajánlható cikkek.

2. Esse kutya és van is benne logika. Öt elküldhető játékos viszonylag nagy spórolással:
 cowboyswire.usatoday.com/2019/01/15/dallas-cowboys-2019-possible-release-candidates/
Charlie Firpo
Heath es Jones elkuldese sztem nem eri meg. Nincs olyan nagy fizetesuk.
Lee-t sajnalnam.
Hurnsnel eleg kegyetlenseg hogy megserul majd lapat.
TWill mehet.
beltazor
Big like, pont ugyanezek a gondolatok voltak az én fejemben is. Ugyanakkor ez a foci egy rohad nagy üzlet...
Lee-vel lesz egy tárgyalás majd, ahol át akarják strukturálni a fizetését (vagy legalábbis valami ilyesmit olvastam), mert 7 millát nem ér meg most. Ha nem tudnak megegyezni, akkor vissza fog vonulni szerintem és kap egy állást a FO-ban.
Antonius
Leeről most olyan hírek jönnek hogy maradna a ligában. Igazából nem pénz kérdés a szerződtetése amennyiben nagyobb FA igazolás nem lesz. Jövőre lesz vagy 50M a cap alatt és csak DLaw, Beasley és talán még Fleming szerződését kell megoldani. A többiek szerződls alatt vannak jövőre még. Lee abből a szempontból mindegy jövőre, utána meg úgyis kiesik majd.
több mint 6 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 742

2. Esse kutya és van is benne logika. Öt elküldhető játékos viszonylag nagy spórolással:
 cowboyswire.usatoday.com/2019/01/15/dallas-cowboys-2019-possible-release-candidates/
Charlie Firpo
Lee-t sajnalnam.
TWill mehet.
beltazor
Big like, pont ugyanezek a gondolatok voltak az én fejemben is. Ugyanakkor ez a foci egy rohad nagy üzlet...
Lee-vel lesz egy tárgyalás majd, ahol át akarják strukturálni a fizetését (vagy legalábbis valami ilyesmit olvastam), mert 7 millát nem ér meg most. Ha nem tudnak megegyezni, akkor vissza fog vonulni szerintem és kap egy állást a FO-ban.

Cowboys 4ever.
több mint 6 éve

Charlie Firpo
Lee-t sajnalnam.
TWill mehet.

több mint 6 éve
1. Az edzőkérdés, főleg Linehan jövőjéről. Valami ilyesmire gondolhattunk 100yard-dal, amikor a zavarra utaltunk:
 www.bloggingtheboys.com/2019/1/15/18184124/three-stances-looking-at-reality-for-dallas-cowboys-decision-on-scott-linehan-jason-garrett

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
gyeek LSU Tigers 8 611 — Grady Judd fan
Jerry papa reagált JG-re ugye ,hogy Linehan maradni fog jövőre. De erre azt válaszolta, hogy az nem olyan biztos.
peticsek
Gondolom most végig videózzák a szezon összes meccsét és objektíven megállapítják, hogy Linehan mit tett és vett el az idei szezonban. Nem is gondolom, remélem.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
peticsek Dallas Cowboys 40
Jerry papa reagált JG-re ugye ,hogy Linehan maradni fog jövőre. De erre azt válaszolta, hogy az nem olyan biztos.
több mint 7 éve
Lassan indul: Colombo 3 éves szerződést kötött, Hudson bá már nem tart velünk.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
 www.bloggingtheboys.com/2019/1/14/18182656/report-travis-fredericks-return-to-cowboys-in-2019-is-on-a-positive-track

Az elmult hetek legjobb híre.

több mint 7 éve
Jerry Jones on the play of the defense to the Rams: “We picked a bad day to have a bad day,” he said on 105.3 The Fan in Dallas, adding, “A combination of players that just didn’t have their best game.” Also said the Cowboys had the wrong type of cleats for a slippery field.

Mintha a magyar foci válogatottról lenne szó. 😊