Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 7 éve
rva 4 531 — Me for President!
ezen én is gondolkoztam, hogy mi lenne a legjobb
de a Bears ha megveri az Eagles-t (márpedig szerintem meg fogja)
 twitter.com/toddarcher/status/1081942144443711489
akkor bizony a Saints ellen játszunk
végül simább lett, mint amit a végeredményt látva vártam.
és fejfogós bírói hiba is kettő volt kb, és az is döntetlenre jött ki.
slowmotion
a visszafújt kickoff return TD-re gondolsz, meg Collins facemask-jára ami a sack előtt volt?
emellett amin mg vakartam a fejem az a benyelt INT amit Wright húzott be DPI-vel - ez mondjuk véleményes, de megadható lett volna
rva
a facemask-ra, meg az interception-re.
a punt return TD flag adható volt, mert rángatta, talán még a Gallup mellett befújt illegal contact volt fejvakarós, viszont pl a meccs végén amit 3rd downra befújtak (két DPI), az egész konkrétan az volt. nálunk meg nem is nagyon volt kontakt, de hát LoB sem, ahonnan megmaradhatott volna a hagyomány.
slowmotion
én úgy gondolom, hogy a facemask egyértelmű volt, Goodwin lökdösődése meg 50-50
a két DPI ami életben tartotta a TD előtti drive-ot, az teljesen adható volt, az lett volna a baj, ha nem fújják be (szerencsétlen Beasley ráesett a sérült térdére, az azért még látványos is volt)
ja meg ez:

Szerkesztette: rva
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 007 — Cowboys fan
Amúgy ha azt a logikát követjük, hogy a Saintset nem tudjuk megverni 2x egy szezonba, és az eaglest 3x, akkor mi lenne ha tovább mennénk a kosok ellen?

Saints vagy az Eagles jönne 😊
beltazor
még az se biztos ó, hogy a Rams-hez megyünk.
Amúgy amit mindenképpen szeretnék elkerülni, az a Soldier Field. ott is csak azért engedik a játékot ilyenkor, mert a buzi hagyományok mindenek felett, egyébként király lehet a fagyott pályán talajt fogni. ennyi erővel játszhatnának betonon is.
több mint 7 éve
slowmotion
a visszafújt kickoff return TD-re gondolsz, meg Collins facemask-jára ami a sack előtt volt?
emellett amin mg vakartam a fejem az a benyelt INT amit Wright húzott be DPI-vel - ez mondjuk véleményes, de megadható lett volna
rva
a facemask-ra, meg az interception-re.
a punt return TD flag adható volt, mert rángatta, talán még a Gallup mellett befújt illegal contact volt fejvakarós, viszont pl a meccs végén amit 3rd downra befújtak (két DPI), az egész konkrétan az volt. nálunk meg nem is nagyon volt kontakt, de hát LoB sem, ahonnan megmaradhatott volna a hagyomány.
több mint 7 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 899 — Pfizer & Moderna fan
Amúgy ha azt a logikát követjük, hogy a Saintset nem tudjuk megverni 2x egy szezonba, és az eaglest 3x, akkor mi lenne ha tovább mennénk a kosok ellen?

Saints vagy az Eagles jönne 😊

több mint 7 éve
Jo mulatsag, ferfimunka. Elszorakozta a defense a veget, de ez is belefert. Valahogy Kosokhoz inkabb szeretnem, hogy mennenk, Sean Payton szerintem lemeccsel minket, ha megegyszer talalkozunk.
Ugyhogy a fene egye meg, de hajra Eagles
Needa
Egyértelműen a Rams ellen lenne jobb a köv meccs, nem csak Payton miatt: a Superdomeban több lenne a Saints drukker, míg LAben megkérdőjelezhető a hazai pálya előnye.
gyeek
ezekkel teljesen egyet értek, így nyilván nem is fog megvalósulni 😀 😀
pont én is arra gondoltam, hogy egy szezonban kétszer nem tudjuk megverni a Saints-et, ez biztos.
főleg úgy, hogy a Colts megmutatta mit kell ahhoz tenni, hogy simázzák a dallasi védelmet
több mint 7 éve
slowmotion
több mint 7 éve

Szerkesztette: slowmotion
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 439
Hurnstről van valami új infó ? Nagyon ronda volt az a láb, remélem vissza tud jönni belőle...
Tomcsik
Magyarul, megműtötték és úgy fogalmaztak nem annyira súlyos mint lehetett volna és mint kinézett. Fel fog épülni. Bízzunk benne h nem fog kihatni a pályafutására.
KeyG
Kösz tudok angolul csak lusta voltam utánna olvasni gondoltam itt valaki megdob egy gyors infóval 😊
Tomcsik
Nem gondoltam, h nem tudsz. 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 208
Hurnstről van valami új infó ? Nagyon ronda volt az a láb, remélem vissza tud jönni belőle...
Tomcsik
Magyarul, megműtötték és úgy fogalmaztak nem annyira súlyos mint lehetett volna és mint kinézett. Fel fog épülni. Bízzunk benne h nem fog kihatni a pályafutására.
KeyG
Kösz tudok angolul csak lusta voltam utánna olvasni gondoltam itt valaki megdob egy gyors infóval 😊

több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 535 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Tomcsik
KeyG
TNFL magyar hangja KeyG
😂😂😂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 439
Tomcsik

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 535 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Tomcsik
 www.nfl.com/news/story/0ap3000001008040/article/jerry-jones-allen-hurns-undergoing-left-ankle-surgery

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 208

több mint 7 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 047 — WHO DAT!!!!
Jo mulatsag, ferfimunka. Elszorakozta a defense a veget, de ez is belefert. Valahogy Kosokhoz inkabb szeretnem, hogy mennenk, Sean Payton szerintem lemeccsel minket, ha megegyszer talalkozunk.
Needa
Egyértelműen a Rams ellen lenne jobb a köv meccs, nem csak Payton miatt: a Superdomeban több lenne a Saints drukker, míg LAben megkérdőjelezhető a hazai pálya előnye.
gyeek
Jogos, erre nem is gondoltam. Na mindegy is, halisten a szezon is still on.
Ezzel a PO winnel, en mar nem leszek szomoru, barhogy vegzodik is.
Needa
Meg hát Goff a szezon végefelé nem volt valami nagy formában.
100yard
Mert Brees igen?
Marko16
Ameddig volt tétje addig megállíthatatlan volt kb.... A Dallas ellen volt először hogy nem ment neki annyira, mondjuk a csapatnak sem...

több mint 7 éve
Marko16 Los Angeles Rams 77
Needa
gyeek
Needa
100yard
Mert Brees igen?
több mint 7 éve
Blevi 8 934 — Lions & Cowboys fan
Akik fikaztak az Amari Cooper tradet azok most milyen velemenyen vannak? Eleg elso szamu elkponak nez ki itt es mar joval kozelebb a 2. Korhoz amit adtunk erte.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok srácok úgy gondolom a sportszerűség megköveteli ,hogy gratuláljak a győzelemhez ! (Egy hangyafasznyival tegnap ti voltatok sajnos a jobbak)
És sok sikert kivánjak a további szereplésetekhez.
több mint 7 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 899 — Pfizer & Moderna fan
Erdekes en inkabb a Saintsel jatszanek 😊
Donald+Suh tartok megenne a OL bal kozepet.

Jah es Kris Richardst megkell tartani. Jo volt nezni ahogy motival egyutt el a jatekkal.

több mint 7 éve
Blevi 8 934 — Lions & Cowboys fan
Ahogy várható volt a futójáték volt a kulcs. Nekünk ment nekik nem. Mindegy hova megyünk előbb utóbb mindenki sorra kell kerüljön.
több mint 7 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Needa
gyeek
Needa
több mint 7 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Valahogy egy pillanatig sem éreztem,hogy kikaphatunk..régen volt már így.
sztaking
detto, bár én 14-10-nél azért meginogtam egy pillanatra
Antonius
Wilson 4&10-es csodapasszánál az oldalvonal mellé nekem is eszembe jutott Aaron. 😊
több mint 7 éve
gyeek LSU Tigers 8 611 — Grady Judd fan
Erre még 10 év múlva is tisztán fogok emlékezni:

twitter.com/BloggingTheBoys/status/1081765632314617856

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Needa Dallas Cowboys 336
Needa
gyeek
több mint 7 éve
gyeek LSU Tigers 8 611 — Grady Judd fan
Needa

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 742
Needa
tökmindegy, hogy ,mi mit akarunk, szerintem ez a Bears def megeszi Folest, a PHI def meg el fog fáradni a meccs végére, mert sokat lesznek pályán

Cowboys 4ever.