Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 7 éve
"Curtis Riley made a business decision. Why tackle and potentially get injured when you can save your body for next year working at Home Depot."Mike Jenkins reloaded
gyeek
több mint 7 éve
Egy Dallas Philly championship game- l kiegyeznek.én nem. ritkán verünk meg egy csapatot háromszor egy szezonban (jó, 2009-ben sikerült, de most közelebb van egymáshoz a két csapat).
Needa
több mint 7 éve
A PO-t tekintve: Hacsak Garrett a Princetonon szerzett diplomájával nem jut el addig, hogy rájátszásban meccset úgy is lehet nyerni ahogy tegnap, akkor érik mégegy 1&done. Az egész csapatot tekintve őt tekintem a gyenge láncszemnek, lelkiekben semmilyen ábrándjaim nincsenek a gyűrű megszerzésére. A Seahawks és a Bears nagyjából hasonló szintet képvisel megbízhatóbb edzői stábbal, a Saints és a Rams egy kategóriával feljebb vannak. Maradt még az Eagles, őket ugye ismerjük.
3-5nél megemlítettem, hogy Garrett regnálása alatt nem volt egyetlen feel-good turnaround sem. Hát ez most végre eljött, nyilván nekem köszönheti az egész Cowboys nation. 😀 De mivel nem hiszek a babonás himi-humiban, nem mondom most, hogy a rájátszáshoz viszont még mindig kevés az ember. :]
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Újabb TTN, ezen a meccsen legalább voltak komolyabb izgalmak.www.bloggingtheboys.com/2018/12/31/18162096/trolling-the-nation-for-cowboys-giants-jason-witten-is-that-you
"Curtis Riley made a business decision. Why tackle and potentially get injured when you can save your body for next year working at Home Depot."
Szerkesztette: gyeek
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 7 éve
twitter.com/TomPelissero/status/1079791806471159809The Jets are denied with the less graceful message: go fuck yourselves, scavengers! 😀
empty taxi
több mint 7 éve
Na de eloszor lassuk a Halaszsasokat, szerintem kb a tavalyi meccs kategoria lesz, egy pick dont ide vagy odaRespect a helyes nevhasznalatert 😊
Needa
Amennyire a futojetakrol kellene szolnia majd a meccsnek, kinezem, hogy a 2 Qb passzol majd 6+ TD-t kozosen.
több mint 7 éve
twitter.com/TomPelissero/status/1079791806471159809

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Barmennyire is utalom Igglest, azert orulok, hogy bejutottak ok is a PO-ba. Sokkal jobb az ilyen vegig harcolos divizio, mint mondjuk az AFC east altalaban vagy NFC south volt iden.Na meg nagy respect nekik, hogy felalltak a padlorol a NO blowout utan.
Egy Dallas Philly championship game- l kiegyeznek.
Na de eloszor lassuk a Halaszsasokat, szerintem kb a tavalyi meccs kategoria lesz, egy pick dont ide vagy oda
több mint 7 éve
Na kis díjátadó, nálam:MVP: Elliott Ha ő nem lenne támadójáték sem lenne.
D: B. Jones
O: Elliott
Rookie: LVE Nem kérdés, meg van Lee utodja. 😊
Negatív meglepetés: Connor Williams többet vártam tőle. De rookie még, így TSmith-et is jelölöm. Vlahogy nem az igazi, a zebrák és a sérülések is rendre megtalálják.
Pozitív meglepetés: Su'a-Filo nem vártalm tőle semmit, ehhez képest...
Coach:
Év stadionja: AT&T Stadium 😊 7-1es mérleg otthon.

több mint 7 éve
Korai még messzemenő kijelentéseket tenni, de én fontosnak tartom megjegyezni, hogy backup TE-t második körben pláne egy trade árán draftolni csak azért, nehogy a rivális elvigye elég nagy luxus... Sokkal gazdaságosabb (és elegánsabb) practice squadból felhívni a csapatba, mielőtt bizonyos rivális ellopná. 😀Goedert esetében ugyan azt játszuk el, mint anno Ertz és Celek kapcsán, még ha Celek nem is volt ennyire jó, mint most Ertz. S Goedert nagyjából ugyan azt hozza, mint Ertz első évében, talán kicsit gyengébb. Úgy hogy szerintem hosszú távon ez teljesen jó és védhető befektetés, 2. körben. Pláne a mi játékunkhoz, amihez kell is a változatos TE játék. Szerintem erről van szó csupán nem többről 😉
www.nfl.com/player/dallasgoedert/2560995/profile
www.nfl.com/player/blakejarwin/2559193/profile
gyeek
több mint 7 éve
Korai még messzemenő kijelentéseket tenni, de én fontosnak tartom megjegyezni, hogy backup TE-t második körben pláne egy trade árán draftolni csak azért, nehogy a rivális elvigye elég nagy luxus... Sokkal gazdaságosabb (és elegánsabb) practice squadból felhívni a csapatba, mielőtt bizonyos rivális ellopná. 😀blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
több mint 7 éve
Jó kis "buli" meccs volt. Érződött a tétnélküliség. Annyi hozama azért volt hogy talán megtaláltuk a TE-t a playoffra.
több mint 7 éve
A félidő után el kellett hagynom, de most látom, Prescott végül 120-as rating-et és 387 yardot hozott. Végre!Jarwint meg - sajnos - idő előtt felfedtük, lehetne már TE játékunk is! 😊
Ezt csak iderakom:
"Dak Prescott is the only QB in NFL history with 30+ wins and 25-or-fewer INT in his first 3 seasons." - NFL Research
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Újra csak respect Garrett előtt, hogy meg akarta verni a Giants-et, nem tartalékolt a PO-ra.Igen ez megint gyoztes mentalitas. Dakon nagyon sok mulik majd a PO-ban. Talan neki is jot tett a mai, bar nincsenek nagy elvarasaim.
Na, akkor előre srácok, jöjjön a Seahawks
Antonius
több mint 7 éve
Végre volt sok jó passz ,megint. Ráadásul különböző célpontokra.Az első éves Dak-ot láthattuk 😊
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 7 éve
Újra csak respect Garrett előtt, hogy meg akarta verni a Giants-et, nem tartalékolt a PO-ra. Na, akkor előre srácok, jöjjön a Seahawks
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Sosem baj, ha verjük a Giants-et 😊
több mint 7 éve
Ez egy lelkeknek jo gyozelem volt. Najo Heath eseteben nem 😀
több mint 7 éve
Amari 1000 yard pipa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
nálunk nincs egy zeke ... lassan a portás futHarom evrol van szo. Tavaly voltak futoitok mindamellett ez egy olyan statisztika ami legkevesbe Prescotton mulik game manager ha a csapat megnyeri talan nem szurja el talan...
Janek
több mint 7 éve
Pedig ebben az időszakban van. A miénk meg majd lesz, ez azért különbség.Sokat szidtuk Dak-ot az évek során, de azért ha megnézzük a három év mérlegét az irányítók frontján az alábbi számok jönnek ki.Pedig nincs.
Goff 23-14 61 %
Wentz 23-17 57 %
Dak 31-16 66 %
Dak "winnig" aránya a legjobb a három irányító közül, és még azt sem lehet mondani hogy Wentz vagy akár Goff mögött nincs olyan védelem mint Dallasban, sőt...!
Ezzel nem feltétlenül védeni akarom, mert nekem se jön be annyira a játéka -idén év elején kimondottan nézhetetlen és élvezhetetlen volt amit csinált-, de azért a számok elgondolkodtatóak.
100yard
eaglesmcnabb
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
nálunk nincs egy zeke ... lassan a portás fut
több mint 7 éve
Az idei évben lehet, de tavaly meg előtte azért a ti védelmetek jobb volt.Sokat szidtuk Dak-ot az évek során, de azért ha megnézzük a három év mérlegét az irányítók frontján az alábbi számok jönnek ki.Pedig nincs.
Goff 23-14 61 %
Wentz 23-17 57 %
Dak 31-16 66 %
Dak "winnig" aránya a legjobb a három irányító közül, és még azt sem lehet mondani hogy Wentz vagy akár Goff mögött nincs olyan védelem mint Dallasban, sőt...!
Ezzel nem feltétlenül védeni akarom, mert nekem se jön be annyira a játéka -idén év elején kimondottan nézhetetlen és élvezhetetlen volt amit csinált-, de azért a számok elgondolkodtatóak.
100yard
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Sokat szidtuk Dak-ot az évek során, de azért ha megnézzük a három év mérlegét az irányítók frontján az alábbi számok jönnek ki.Pedig nincs.
Goff 23-14 61 %
Wentz 23-17 57 %
Dak 31-16 66 %
100yard
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!