Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 7 éve
Boldog, sikerekben gazdag új évet kívánok mindenkinek 😊
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
De ez azt is jelenti, hogy megvertuk a Seahawks es a Rams-t.Egy Dallas Philly championship game- l kiegyeznek.én nem. ritkán verünk meg egy csapatot háromszor egy szezonban (jó, 2009-ben sikerült, de most közelebb van egymáshoz a két csapat).
Needa
slowmotion
Meghogy otthon van a Championshop game.
Egyebkent ha meg egyet nyerunk , en mar elegedett leszek a szezonnal, a tobbi mar csak hab a tortan
több mint 7 éve
Tyron tavaly meg betegebb volt, tavaly nem volt Gregory es LVE, illetve Dez volt Cooper helyett. Tekintve, hogy serulesek mindig vannak, nem olyan szar ez a helyzetA PO-t tekintve:akkor reménykednék, ha Tyron és Zack egészséges lenne, Fred játszana és ott lenne a pályán a tavalyi Irving és Crawford is.
Hacsak Garrett a Princetonon szerzett diplomájával nem jut el addig, hogy rájátszásban meccset úgy is lehet nyerni ahogy tegnap, akkor érik mégegy 1&done. Az egész csapatot tekintve őt tekintem a gyenge láncszemnek, lelkiekben semmilyen ábrándjaim nincsenek a gyűrű megszerzésére. A Seahawks és a Bears nagyjából hasonló szintet képvisel megbízhatóbb edzői stábbal, a Saints és a Rams egy kategóriával feljebb vannak. Maradt még az Eagles, őket ugye ismerjük.
3-5nél megemlítettem, hogy Garrett regnálása alatt nem volt egyetlen feel-good turnaround sem. Hát ez most végre eljött, nyilván nekem köszönheti az egész Cowboys nation. 😀 De mivel nem hiszek a babonás himi-humiban, nem mondom most, hogy a rájátszáshoz viszont még mindig kevés az ember. :]
gyeek
nyilván lassan fogunk belelendülni, és jó esetben tolunk egy két évvel ezelőtti hősies eredmény utáni futást célvonal előtti pofára eséssel.
jó esetben.
slowmotion
több mint 7 éve
A PO-t tekintve:akkor reménykednék, ha Tyron és Zack egészséges lenne, Fred játszana és ott lenne a pályán a tavalyi Irving és Crawford is.
Hacsak Garrett a Princetonon szerzett diplomájával nem jut el addig, hogy rájátszásban meccset úgy is lehet nyerni ahogy tegnap, akkor érik mégegy 1&done. Az egész csapatot tekintve őt tekintem a gyenge láncszemnek, lelkiekben semmilyen ábrándjaim nincsenek a gyűrű megszerzésére. A Seahawks és a Bears nagyjából hasonló szintet képvisel megbízhatóbb edzői stábbal, a Saints és a Rams egy kategóriával feljebb vannak. Maradt még az Eagles, őket ugye ismerjük.
3-5nél megemlítettem, hogy Garrett regnálása alatt nem volt egyetlen feel-good turnaround sem. Hát ez most végre eljött, nyilván nekem köszönheti az egész Cowboys nation. 😀 De mivel nem hiszek a babonás himi-humiban, nem mondom most, hogy a rájátszáshoz viszont még mindig kevés az ember. :]
gyeek
nyilván lassan fogunk belelendülni, és jó esetben tolunk egy két évvel ezelőtti hősies eredmény utáni futást célvonal előtti pofára eséssel.
jó esetben.
több mint 7 éve
"Curtis Riley made a business decision. Why tackle and potentially get injured when you can save your body for next year working at Home Depot."Mike Jenkins reloaded
gyeek
több mint 7 éve
Egy Dallas Philly championship game- l kiegyeznek.én nem. ritkán verünk meg egy csapatot háromszor egy szezonban (jó, 2009-ben sikerült, de most közelebb van egymáshoz a két csapat).
Needa
több mint 7 éve
A PO-t tekintve: Hacsak Garrett a Princetonon szerzett diplomájával nem jut el addig, hogy rájátszásban meccset úgy is lehet nyerni ahogy tegnap, akkor érik mégegy 1&done. Az egész csapatot tekintve őt tekintem a gyenge láncszemnek, lelkiekben semmilyen ábrándjaim nincsenek a gyűrű megszerzésére. A Seahawks és a Bears nagyjából hasonló szintet képvisel megbízhatóbb edzői stábbal, a Saints és a Rams egy kategóriával feljebb vannak. Maradt még az Eagles, őket ugye ismerjük.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Újabb TTN, ezen a meccsen legalább voltak komolyabb izgalmak.www.bloggingtheboys.com/2018/12/31/18162096/trolling-the-nation-for-cowboys-giants-jason-witten-is-that-you
"Curtis Riley made a business decision. Why tackle and potentially get injured when you can save your body for next year working at Home Depot."
Szerkesztette: gyeek
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 7 éve
twitter.com/TomPelissero/status/1079791806471159809The Jets are denied with the less graceful message: go fuck yourselves, scavengers! 😀
empty taxi
több mint 7 éve
Na de eloszor lassuk a Halaszsasokat, szerintem kb a tavalyi meccs kategoria lesz, egy pick dont ide vagy odaRespect a helyes nevhasznalatert 😊
Needa
Amennyire a futojetakrol kellene szolnia majd a meccsnek, kinezem, hogy a 2 Qb passzol majd 6+ TD-t kozosen.
több mint 7 éve
twitter.com/TomPelissero/status/1079791806471159809

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Barmennyire is utalom Igglest, azert orulok, hogy bejutottak ok is a PO-ba. Sokkal jobb az ilyen vegig harcolos divizio, mint mondjuk az AFC east altalaban vagy NFC south volt iden.Na meg nagy respect nekik, hogy felalltak a padlorol a NO blowout utan.
Egy Dallas Philly championship game- l kiegyeznek.
Na de eloszor lassuk a Halaszsasokat, szerintem kb a tavalyi meccs kategoria lesz, egy pick dont ide vagy oda
több mint 7 éve
Na kis díjátadó, nálam:MVP: Elliott Ha ő nem lenne támadójáték sem lenne.
D: B. Jones
O: Elliott
Rookie: LVE Nem kérdés, meg van Lee utodja. 😊
Negatív meglepetés: Connor Williams többet vártam tőle. De rookie még, így TSmith-et is jelölöm. Vlahogy nem az igazi, a zebrák és a sérülések is rendre megtalálják.
Pozitív meglepetés: Su'a-Filo nem vártalm tőle semmit, ehhez képest...
Coach:
Év stadionja: AT&T Stadium 😊 7-1es mérleg otthon.

több mint 7 éve
Korai még messzemenő kijelentéseket tenni, de én fontosnak tartom megjegyezni, hogy backup TE-t második körben pláne egy trade árán draftolni csak azért, nehogy a rivális elvigye elég nagy luxus... Sokkal gazdaságosabb (és elegánsabb) practice squadból felhívni a csapatba, mielőtt bizonyos rivális ellopná. 😀Goedert esetében ugyan azt játszuk el, mint anno Ertz és Celek kapcsán, még ha Celek nem is volt ennyire jó, mint most Ertz. S Goedert nagyjából ugyan azt hozza, mint Ertz első évében, talán kicsit gyengébb. Úgy hogy szerintem hosszú távon ez teljesen jó és védhető befektetés, 2. körben. Pláne a mi játékunkhoz, amihez kell is a változatos TE játék. Szerintem erről van szó csupán nem többről 😉
www.nfl.com/player/dallasgoedert/2560995/profile
www.nfl.com/player/blakejarwin/2559193/profile
gyeek
több mint 7 éve
Korai még messzemenő kijelentéseket tenni, de én fontosnak tartom megjegyezni, hogy backup TE-t második körben pláne egy trade árán draftolni csak azért, nehogy a rivális elvigye elég nagy luxus... Sokkal gazdaságosabb (és elegánsabb) practice squadból felhívni a csapatba, mielőtt bizonyos rivális ellopná. 😀blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
több mint 7 éve
Jó kis "buli" meccs volt. Érződött a tétnélküliség. Annyi hozama azért volt hogy talán megtaláltuk a TE-t a playoffra.
több mint 7 éve
A félidő után el kellett hagynom, de most látom, Prescott végül 120-as rating-et és 387 yardot hozott. Végre!Jarwint meg - sajnos - idő előtt felfedtük, lehetne már TE játékunk is! 😊
Ezt csak iderakom:
"Dak Prescott is the only QB in NFL history with 30+ wins and 25-or-fewer INT in his first 3 seasons." - NFL Research
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Újra csak respect Garrett előtt, hogy meg akarta verni a Giants-et, nem tartalékolt a PO-ra.Igen ez megint gyoztes mentalitas. Dakon nagyon sok mulik majd a PO-ban. Talan neki is jot tett a mai, bar nincsenek nagy elvarasaim.
Na, akkor előre srácok, jöjjön a Seahawks
Antonius
több mint 7 éve
Végre volt sok jó passz ,megint. Ráadásul különböző célpontokra.Az első éves Dak-ot láthattuk 😊
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 7 éve
Újra csak respect Garrett előtt, hogy meg akarta verni a Giants-et, nem tartalékolt a PO-ra. Na, akkor előre srácok, jöjjön a Seahawks
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Sosem baj, ha verjük a Giants-et 😊
több mint 7 éve
Ez egy lelkeknek jo gyozelem volt. Najo Heath eseteben nem 😀
több mint 7 éve
Amari 1000 yard pipa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
nálunk nincs egy zeke ... lassan a portás futHarom evrol van szo. Tavaly voltak futoitok mindamellett ez egy olyan statisztika ami legkevesbe Prescotton mulik game manager ha a csapat megnyeri talan nem szurja el talan...
Janek