NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
112
15
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
43
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
6
3
22:25
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Én mondjuk szívesebben látnám Hatcher-t 1tech poszton, nemcsak azért mert valamivel nehezebb, de talán Ratliffnél is jobban illik oda. Főleg hogy Ware mellett játszhatna. Kicsit csalódott vagyok afelől, hogy Allen lett a kezdő safety, eddig nem sokszor sikerült elnyernie ezt a posztot karrierjében, bíztam benne hogy valamelyik Rookie sikeresen megelőzi. Ezt már olvastad valahol, vagy még csak projekció?WirtschaftsteilÉn is mocskosul bíztam benne, hogy megelőzi valaki, mondjuk Wilcox,ezért remélem, hogy csak projekció.
Ware helyett a B csapatban ha jól tudom Selvie játszott jobb oldali DE-t, és nagyon ment neki ez a poszt. (Ha nem ő volt javítsatok ki, mert most ebben nem vagyok 100°%-ig biztos) Most a Bengals ellen be is tették a másik oldalra de ott szinte észrevehetetlen volt, nem tudott maradandót alkotni. Pedig mondjuk ha csak szar napja volt és nem jött ki neki a lépés és ez kiderülne még az utolsó Preseason weeken akkor ütős kis pass rush lenne ám itt.. 😊
több mint 12 éve
Én mondjuk szívesebben látnám Hatcher-t 1tech poszton, nemcsak azért mert valamivel nehezebb, de talán Ratliffnél is jobban illik oda. Főleg hogy Ware mellett játszhatna. Kicsit csalódott vagyok afelől, hogy Allen lett a kezdő safety, eddig nem sokszor sikerült elnyernie ezt a posztot karrierjében, bíztam benne hogy valamelyik Rookie sikeresen megelőzi. Ezt már olvastad valahol, vagy még csak projekció?
több mint 12 éve
Egyre inkább úgy néz ki,hogy Ratliff kimarad Giants ellen..azért az brutális,hogy már "melegítés" közbe lesérült majd 1-2 hónapra 😀 Helyette ki kezd? Hayden? Ha Spencer vissza tud térni,akkor egy Spencer-Hatcher-Hayden-Ware nem nézne ki rosszul,főleg ha hátulról Lee-Carter-Durant triumvirátus támogatja .Claiborne már edz,ami bíztató,bár sokat hagyott ki,de legalább lesz 1 bő hete valamennyire belerázódni a ritmusba.Kezdő Safetyk is megvannak Church és Allen személyébe.Majd látjuk,de eddig olyan nagy playt nem kaptunk róluk.
O fal egy nagy kérdőjel,főleg,hogy Mackenzy ankle injury,még nem tudni milyen súlyos.Remélem Leary feltud épülni kezdésre,és Mackenzy se sérült komolyabban. Smith-Leary-Frederick-Mackenzy-Free nem egy álom,de látok bennük potenciált egy közepes teljesítményre .(Frederick nagyon jó pick volt,még ha nem is a legnagyobb hiányposztra jött,de meghatározó falember lesz a jövőben.Nekem leginkább az IQjával tűnik ki,nyilatkozatai során is látszik,nem egy hülyegyerek,ami Center poszton nem is árt 😀)
Blevivel egyetértrek,ha a mostani WR-TE állomány egézséges tud maradni,vakarhatják a fejüket a secondaryk.Dez-t top5 WRek közé várom,ezt nem nagyon kell indokolni.Miles viszont farvízen(HA egézséges tud maradni) jó kis szezont futhat.Williams nálam fekete ló,de megengedem,hogy bizonyítson .
ST remélem feljavul,mert eddig borzasztó,amit csinálnak,bár Jones puntja megér egy dícséretet,rendesen felrúgta a lasztit 😀
RB téren is bíztató a helyzet,van minőség és depth is,bár sok fog a falon múlni. Egy kis szösszenet Murraytől: www.dallascowboys.com/multimedia/videos/Murray_Makes_Defenders_Miss_For_TD/ac7eb1b2-68b2-4b23-a4c7-c15ccd943322
nem volt csúnya
Kiffin-Marinelli duó eddig szépen hozza,amit várnak tőlük,úgy,hogy a defensből még hiányoznak meghatározó emberek.
Callahan pedig megmutatta,hogy kell RZba TD-t szerezni.
Jövőhét vasárnap sunday night football,és remélem Giants végre kikap a mi kis stadionunkba.
UI.:
Most találtam meg a régi Giantses mackót hátul a fészerbe,amit még mamám hozott New Yorkból ,amikor még nem is néztem NFL-t,és lehet megwoodoozom egy kicsit,hátha segít 😀 )
több mint 12 éve
Ez egész életképes volt. A Wr-Te állomány liga elit. Nem sok jobb van ha mindenki egészséges. Nagyon sok fog múlni idén a gameplane-en es a play callingon. Mondok egy példát, első hét Giants. Senkinek nem kell bemutatni az LB sorukat. Ha ezt nem használjuk ki akkor.... Connor a KEZDŐ MLB... Aláírom h a D-line brutális, de gyors panaszokkal operálva meg kell őket verni, persze kérdés a mi védelmünk is, de sztem itt felénk dőlhet a mérleg ha okosan megyünk ki a pályára. Gyenge az East idén is kar lenne tagadni. Nekem ez vörös utolsó esélye ennél gyengébb nem hiszem lesz a csoportunk.
több mint 12 éve
Claiborne, Beasley, Sims edzettek ma...
több mint 12 éve
Romo inkább lefeküdt, mert egyébként ezeket szokta így megoldani:Ettől annyira látványos az O játéka 😀 .
mondjuk lehet ez még jobb is, de azért a fal Arkinnal volt súlyosbítva, szóval nézzük ennek fényében.slowmotion
több mint 12 éve
Na ez már a jobb fajta volt. Romo,Dez,Miles bejáratve, Demarco fumble,de szép TD, futás is jó volt viszonylag, volt 4 sack az O fal nem tudom milyen volt.négyből kettőt kapott a first team offense, jó volt a coverage, csak az elsőnél ezt megtoldották talán két blitzelő linebackerrel, a másodiknál meg Romo inkább lefeküdt, mert egyébként ezeket szokta így megoldani:
D végül is csak egy TDt engedett,Warek még nem játszottak. Holloman biztató minden meccsre sierül neki valami(sack,Int stb)Kroos
mondjuk lehet ez még jobb is, de azért a fal Arkinnal volt súlyosbítva, szóval nézzük ennek fényében.
több mint 12 éve
Holloman megint jó volt, általában a tehetségeink, ilyenkor szoktak megsérülni....

több mint 12 éve
Na ez már a jobb fajta volt. Romo,Dez,Miles bejáratve, Demarco fumble,de szép TD, futás is jó volt viszonylag, volt 4 sack az O fal nem tudom milyen volt.D végül is csak egy TDt engedett,Warek még nem játszottak. Holloman biztató minden meccsre sierül neki valami(sack,Int stb)
több mint 12 éve
Most este bizonyíthat az O-line,Bengals front7 elég jó nevekből áll,bár vannak kételyeim .. 😀
több mint 12 éve
jó lenne még egy tapasztalt guardod leaksztani valahonnan... nincs semmi ír ezzel kapcsolatban?
több mint 12 éve
Ami biztos az a Smith-Frederick-Free hármas a fal két szélén illetve középen.A két guard poszt még szerintem nagyon a levegőben lóg a sérültek formájától függően.Szvsz papíron most Leary és Livings lenne a kezdő,de nem hogy ők,még Barnedau és Arkin is sérültek ha jól tudom.Tényleg Costaval mi van amúgy?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
várhatóan, hogy lesz akkor az Ofall? elvileg ebben a fordulóban szoktak többet játszani a kezdők... mondjuk nekünk már volt 3 meccs, fölösleges fent tartani őket.

több mint 12 éve
jogos 😀 arra gondoltam,hogy nem fog hetekre kidőlni ( ma már edzett is )újabb injury,mégpedig scandrick kihagyta a szerdai edzést,groin injury,amit minor-nak írnak,aztán ki tudja..Tehenészpersze hogy minor, láttál te már valakit egyméteres ágyékkal?slowmotion
több mint 12 éve
Más: itt senki sem érzi kevésnek, vagyis soknak a 19. bowl-os helyezésünket? Ahogy az nfl.com os cikkeket nézegettem, talán rólunk volt a legkevesebb rossz hír. Ja és egy friss rangsorban már Dez a 2. legjobb elkapó, Ware, Lee is kúl.Charlie FirpoNem igazán. Ez egy szubjektív rangsor (ellenben az elemzések nem rosszak - amennyire meg tudom őket ítélni). Mivel az elemzők nagy része fan (így elkerülhetetlenül hater is) + csoportos szavazásnál jobban kiütközik a többszörös ellenszenv / rokonszenv egy alakulat felé, így nem érdemes objektív dologként kezelni a rangsort.
Azt gondolom, hogy szerencsésebb lett volna rangsor nélkül elemezgetni. Főleg azért, mert erre a "sorrendezésre" idővel könnyen ráfaraghatnak a szakértők (pl. az idény felére), ami a hitelüket ronthatja.
több mint 12 éve
újabb injury,mégpedig scandrick kihagyta a szerdai edzést,groin injury,amit minor-nak írnak,aztán ki tudja..Tehenészpersze hogy minor, láttál te már valakit egyméteres ágyékkal?
több mint 12 éve
újabb injury,mégpedig scandrick kihagyta a szerdai edzést,groin injury,amit minor-nak írnak,aztán ki tudja..
több mint 12 éve
Amúgy említette itt valaki,hogy Claiborne-ról nagy a kuss,és tényleg.Most ezt olvastm : Morris Claiborne, whose day-to-day knee injury has now become week-to-week, was also out. már lassan 1-2(?) hete pihen,de semmi konkrét róla,most már pedig week-to week .Yep! Én voltam. Aki látta az Arizona elleni meccset az láthatta amint Claiborne nyilatkozta, hogy jövő héten már játszani fog. (mondjuk messziről jött ember azt mond amit akar)
valaki tud valami konkrétabbat?Tehenész
Lee megérte ezt a pénzt. Ha pályán lesz ha nem. Végre egy egy olyan szerződés ami sok pénzről szól és kiérdemelt. Nem sajnálok tőle 1$ sem.
több mint 12 éve
A Free guard kombóval pont az a gond hogy nincs meg hozzá a kellő felsőtest strenght.Ő tackle poszton is amikor jó volt azt a helyes technikával érte el,pont ott kezdődtek a bajok amikor kibillentették és kvázi "erőből" próbálta megoldani a dolgot.bizzunk benne hogy ez valóban csak egy ilyen "worst case scenario" és nem kerül rá sor.Lee remélem állatkodni fog végre 16+ meccsen keresztül.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Parnell? Tavaly a zsámolyt nehezebb volt megkerülni. Reméljük fejlődött valamit.Tegnap olyat próbáltak, hogy Parnell.Charlie FirpoThe Dallas Cowboys are taking a look at Doug Free playing guard, according to the Dallas Morning News.Wirtschaftsteilés akkor ki játszik T-t?beltazor

több mint 12 éve
Tegnap olyat próbáltak, hogy Parnell.The Dallas Cowboys are taking a look at Doug Free playing guard, according to the Dallas Morning News.Wirtschaftsteilés akkor ki játszik T-t?beltazor
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Azt olvastam,hogy ez csak egy "végső megoldás" a sok injury miatt guard poszton,szóval Free marad a helyén majd regular seasonra,ha csak el nem fogynak a guardok(vagy,ha csak nem lesz belőle All Pro guard 😀).The Dallas Cowboys are taking a look at Doug Free playing guard, according to the Dallas Morning News.Wirtschaftsteilés akkor ki játszik T-t?beltazor
több mint 12 éve
The Dallas Cowboys are taking a look at Doug Free playing guard, according to the Dallas Morning News.Wirtschaftsteilés akkor ki játszik T-t?

több mint 12 éve
The Dallas Cowboys are taking a look at Doug Free playing guard, according to the Dallas Morning News.
több mint 12 éve
Tehát Lee jól érzi magát nálunk, és nekünk is tetszik. Nincs ebben semmi meglepő, akár innen is vonulhat majd vissza. Végül is ő a védelem agya, hát meg is fizetjük. Ja és nem lesz többet sérült, stimt ?
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.