NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
113
15
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
43
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
6
3
22:25
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
"Voltak sérüléseim, és azt mondtam, meg kell találnom a módját, hogy a pályán tudjak maradni Ez a szerződés elképesztően igazságos. Ha a pályán leszek az egész évben, akkor meg leszek fizetve, de ha megsérülök, akkor ez védi a Cowboys érdekeit, ez pedig szerintem fantasztikus, különösen azok után, milyen sérüléseim voltak a múltban."nem kap kis pénzt, de respect a nyilatkozatért!

több mint 12 éve
Sean Lee HAT évvel hosszabbított. Durva.pontosabban ha egészséges lesz. és JJ azt a másfelet fogja a legszívesebben odaadni neki, mert az azt jelenti, hogy nem szenvedett súlyos sérülést.
Évi 7 milliót kap, de ha ügyes lesz lehet belőle 8.5 is.Höri
több mint 12 éve
Ez megint egy jó nagy lutri JJ-től.azér' az is lehet, hogy csak nem volt szerencséje.
Oké, Lee fasza volt, amikor játszott, de azért elég sérülékeny. Ha pedig nem tud egészséges maradni, akkor egy újabb jó kis pénzmennyiséget fog görgetni JJ, jó szokásához híven. Lassan viszont ez a sok strukturálás vissza fog ütni.
Mindenesetre kívánom, hogy Lee ne sérüljön meg.Stez
nem sokan hordták volna ki lábon, hogy egy jól megtermett emberke ráessen a lábukra, amikor az ki van támasztva lábujjhegyre. neki sem sikerült, de ez nem jelenti azt, hogy a következő évben ne lehessen a pályán akár évi 16-19 meccsen is 😊
több mint 12 éve
Ez megint egy jó nagy lutri JJ-től.Igen,van benne kockázat az eddigiek alapján,de teljesen korrekt összegért tudtak így most vele hosszabbítani,mintha mondjuk idén fut egy all pro szezont,ami az árába is megmutatkozna.Ezt be kellett vállalni,Lee megéri a pénzt. 😉
Oké, Lee fasza volt, amikor játszott, de azért elég sérülékeny. Ha pedig nem tud egészséges maradni, akkor egy újabb jó kis pénzmennyiséget fog görgetni JJ, jó szokásához híven. Lassan viszont ez a sok strukturálás vissza fog ütni.
Mindenesetre kívánom, hogy Lee ne sérüljön meg.Stez
több mint 12 éve
Ez megint egy jó nagy lutri JJ-től.Oké, Lee fasza volt, amikor játszott, de azért elég sérülékeny. Ha pedig nem tud egészséges maradni, akkor egy újabb jó kis pénzmennyiséget fog görgetni JJ, jó szokásához híven. Lassan viszont ez a sok strukturálás vissza fog ütni.
Mindenesetre kívánom, hogy Lee ne sérüljön meg.
több mint 12 éve
Érthető, csak maradjon is egészséges, akkor marha jó lesz nektek még jó sokáig 😊

több mint 12 éve
Sean Lee HAT évvel hosszabbított. Durva.Évi 7 milliót kap, de ha ügyes lesz lehet belőle 8.5 is.
több mint 12 éve
Ja, volt is egy Kavner cikk, a napokból hetek, a hetekből hónapok, és még mindig sérült egy-egy játékos. Azért nyugtatgató cikkek is vannak, hogy Giants ellen már mindenki pályán lesz. Asszem ott és akkor derül csak ki. Én már nagyon várom.Kincstári optimizmus, és rutin. 😊 A sérülések nagy részét általában elnagyolja a management érzésem szerint. Kimarad egy szombat, kimarad mégegy, etc...gyeekAz injury train legújabb utasa: Brandon Magee, OLB => agyrázkódás, 2-4 hét. Enjoy your ride!gyeekA 2-4 hetet hol olvastad? Én csak ezt látom:
Here are some other topics Garrett addressed in Tuesday’s press conference:
Rookie linebacker Brandon Magee indeed suffered a concussion in Monday’s practice. It’s likely he will miss Saturday’s game.Charlie Firpo
Más: itt senki sem érzi kevésnek, vagyis soknak a 19. bowl-os helyezésünket? Ahogy az nfl.com os cikkeket nézegettem, talán rólunk volt a legkevesebb rossz hír. Ja és egy friss rangsorban már Dez a 2. legjobb elkapó, Ware, Lee is kúl.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Kincstári optimizmus, és rutin. 😊 A sérülések nagy részét általában elnagyolja a management érzésem szerint. Kimarad egy szombat, kimarad mégegy, etc...Az injury train legújabb utasa: Brandon Magee, OLB => agyrázkódás, 2-4 hét. Enjoy your ride!gyeekA 2-4 hetet hol olvastad? Én csak ezt látom:
Rookie linebacker Brandon Magee indeed suffered a concussion in Monday’s practice. It’s likely he will miss Saturday’s game.Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Kemény ez az NFL azért minden csapatban hullanak a játékosok,itt is. az előszezonban már nem nagyon játszatnék kulcsembereket...persze kell valamennyire de minden meccs egy életveszély...KroosOlyan ez, akár a 22es csapdája: ha nem játszatod, akkor nem lesz éles a szezonra. De ha játszatod, akkor vállald be azt, hogy könnyebben megsérülhet... mivel még nem éles. HC-ként nem igazán van jó választás.
több mint 12 éve
Hadd tombolják csak ki magukat! De aztán szeptembertől februárig vége a gyereknapnak! 😀Az injury train legújabb utasa: Brandon Magee, OLB => agyrázkódás, 2-4 hét. Enjoy your ride!gyeekmost a játékosok rendeztek egy olyan versenyt,hogy ki tud lesérülni minél hamarabb?! ez már tényleg hihetetlen,hogy minden napra jut egy injury 😀Tehenész
több mint 12 éve
Az injury train legújabb utasa: Brandon Magee, OLB => agyrázkódás, 2-4 hét. Enjoy your ride!gyeekA 2-4 hetet hol olvastad? Én csak ezt látom:
Rookie linebacker Brandon Magee indeed suffered a concussion in Monday’s practice. It’s likely he will miss Saturday’s game.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Az injury train legújabb utasa: Brandon Magee, OLB => agyrázkódás, 2-4 hét. Enjoy your ride!gyeekmost a játékosok rendeztek egy olyan versenyt,hogy ki tud lesérülni minél hamarabb?! ez már tényleg hihetetlen,hogy minden napra jut egy injury 😀
több mint 12 éve
Az injury train legújabb utasa: Brandon Magee, OLB => agyrázkódás, 2-4 hét. Enjoy your ride!
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 12 éve
Kemény ez az NFL azért minden csapatban hullanak a játékosok,itt is. az előszezonban már nem nagyon játszatnék kulcsembereket...persze kell valamennyire de minden meccs egy életveszély...
több mint 12 éve
Amúgy említette itt valaki,hogy Claiborne-ról nagy a kuss,és tényleg.Most ezt olvastm : Morris Claiborne, whose day-to-day knee injury has now become week-to-week, was also out. már lassan 1-2(?) hete pihen,de semmi konkrét róla,most már pedig week-to week .Claiborne-t azért jegelik, hogy ha nem megy a védekezés a szezon elején, akkor lehessen rá mutogatni, mint akinek a hiánya miatt eleve bukásra van ítélve a projekt.
valaki tud valami konkrétabbat?Tehenész
több mint 12 éve
Amúgy említette itt valaki,hogy Claiborne-ról nagy a kuss,és tényleg.Most ezt olvastm : Morris Claiborne, whose day-to-day knee injury has now become week-to-week, was also out. már lassan 1-2(?) hete pihen,de semmi konkrét róla,most már pedig week-to week .Ködösítés kizárólag, ami arra enged következtetni, hogy súlyosabb a sérülés mint azt először mondták. Az hogy nem ment semmi párezer dolláros ellenőrzésre inkább struccpolitika.
valaki tud valami konkrétabbat?Tehenész
Amúgy meg azt olvastam, hogy Dunbar annál a bizonyos 43 yardos gyönyörnél sérült meg, de játszott tovább és csak-csak szarabb lett az a ficam. A mostani terve, hogy szept. 8ra visszatér. Ha én lennék az edző akkor sem játszatnám, ha az orvosok engednék, nem csak nyitáskor, de még utána sem pár hétig. Gyógyuljon csak meg, közben meg filozofáljon mennyit is ért pár preseason snap. Ha akkor kicsit többet használja az agyát, most nem lenne ilyen helyzetben, de nem csak magáról, hanem az egész csapatról van szó. Szezon kezdetére amúgy is annyit érne a fél lábával mint a lepkefing. Hiába, nem atomfizikusok ezek a fiatalok. Nálam elásta magát az eszetlenségével, remélem Randle és Tanner fel fogja kötni a gatyáját.
több mint 12 éve
Amúgy említette itt valaki,hogy Claiborne-ról nagy a kuss,és tényleg.Most ezt olvastm : Morris Claiborne, whose day-to-day knee injury has now become week-to-week, was also out. már lassan 1-2(?) hete pihen,de semmi konkrét róla,most már pedig week-to week .valaki tud valami konkrétabbat?
több mint 12 éve
egy újabb remek hír..Én már lassan ott tartok, hogy aki megsérül, azt megkorbácsoltatnám. Az összes f*szom tele ezzel soha meg nem szűnő sérüléshullámmal. A megszokott forgatókönyv szerint Dunbar nem lesz ugyanaz aki edzőtáborban volt és szépen beleszürkül a depthbe. Ki a következő? Murray? Claiborne? ... oh wait... Woicik feladata lenne, hogy úgy gyúrja ki ezeket a kölyköket, mint egy spártait - nem mint egy fos kínai cserépkatonát aki egy szellőtől megreped.
However, they won’t see anything from Dunbar in for a few weeks, possibly a month because of a sprained left foot that has him not only missing Monday’s practice, but in a walking boot.
3-4 hétre Dunbar is kidőlt.Tehenész
Dunbar a fumbleről nyilatkozott meccs után, ezt a zengzetes címet kapta a rövid interjú: "Dunbar: It Won't Happen Again" -_- Sure as fuck it won't, you can't even walk anymore!
több mint 12 éve
egy újabb remek hír..However, they won’t see anything from Dunbar in for a few weeks, possibly a month because of a sprained left foot that has him not only missing Monday’s practice, but in a walking boot.
3-4 hétre Dunbar is kidőlt.
több mint 12 éve
Eleinte rosszul esett a 7-12, de aztán leesett... 6 turnover (3INTs-3fumbles) és csak 12 pontot szenvedett ki az Arizona (még egy FG átlag se/ turnover). OK, hogy pl. a Giants ellen ezt nem úsztuk volna meg ennyivel, de a védelem akkor is szépen halad. Az O-nak pislogós-potyogtatós napja volt (csak Tony szedte be a gyógyszereit 😊 ) így - sajnos - a szép drive-okat sem tudtuk pontra váltani. A redzone szitukon is van mit dolgozni. Az egyetlen TD Escobar 5 yardosa volt (Tanney passza után). Ez van.Sajnos,azt kell mondjam,hogy az a "csak" 12 pont sokszor nem a secondary-n múlott,nem egyszer voltak full üresen az elkapóik.
A #D szépen cseperedik, de az #O - egyelőre - még csak pipiskedik, hogy kilásson a karámajtó mögül 😊 .toxique
több mint 12 éve
Na azt olvastam állítólag Waters-el is megszakadtak a tárgyalások.Meccsből csak az első félidőt láttam, de az a 3 fumbli elég is volt. Nem igazán tudok hibáztatni senkit. Visszahordásnál megesik az ilyen. Szerintem még Dunbar se hitte el, hogy ez a play milyen jól sikerült, legközelebb megtanulja, hogy jobban fogja azt a labdát. Amúgy elég szerencsétlenül esett, abban benne volt minden. Bryant meg látszott hogy szorította rendesen azt a labdát magához, de most így sikerült. Inkább most történjenek ezek, mint alapszakaszban.
több mint 12 éve
Hát ez igaz. Csak cserének lehet luxus,Tanney v Orton játszana ha mondjuk Romo megsérülne? nálm akkor már mind1 a szezon egyikkel se lenne olyan,akkor játsszon a fiatalabb. vagy a rosszabb??akkor már 😛 😕
több mint 12 éve
Tavaly is ez volt, végig megyünk a pályán de red zoneben megállt a tudomány. több TE+ Callahannel csak javulunk még.Romonak is volt 5 meg 6 INT-es meccse, és többet keresett ennél. múlt héten meg 6/6, 1TD volt Orton teljesítménye. egy rossz napja mindenkinek lehet.
Ilyen pénzzel és teljesítménnyel Ortonon is elgondolkoznék...Kroos