Denver Broncos
48 feliratkozó
4 órája
Hülyeség számolgatni, de ha a bolts nem húzza be a végén, akkor a 6th seednek is lenne realitása. Főleg ha nem bénázzuk el a KC meccs végét.Én másképpen élem meg a hetedik po-csapat kérdését. Egyrészt nem higítja fel a po mezőnyét. A hatos megoldásban is bejutottak limitált képességű csapatok. Lasd Denver minden idők legpontatlanabb irányítóval. Meg egyszer emlékszem valami negatív rekordos po résztvevőre is. Viszont az alapszakasz szétszakadását csökkenti. Több a számolgatós csapat, s emiatt az érdekesebb, tétel bíró meccs, főleg a liga ezen időszakában. Kevesebb a novemberre leeresztő brigád, és ez szerintem jót tesz a versenynek. S az is, hogy csak egy csapat élvez pihenőhetet az alapszakasz legvégén konferenciaként. Emiatt most persze előfordulhat, hogy egy tét nélküli Chiefs B csapat után egy rápihent Kansas-szel meccselünk egy hétre rá, ha elérjük azt a hetedik helyet év végére..
Viszont november 20 van és ilyen hülyeségeket számolgathatunk, nem azt, hogy milyen lesz a QB felhozatal a drafton.
Persze ugyanakkora realitása van annak is, hogy nem jutunk be. A Colts, Phins Bengals trioban benne van képességileg egy nagy hajrá. Ez nem jelenti azt hogy mindenképp hoznak egy veretlen decembert, de ha a 3-ból csak egy áll össze úgy ahogy képesek lennének játszani az is sok lehet. Ugyanakkor most már velünk is kell számolni, mint akik hozhatnak egy erős decembert. nálunk sem jelenti azt, hogy hozni is fogunk, de a riválisok sem feltétlen vehetik biztos, hogy a Broncos úgyis kipukkad. És lépéselőnyben vagyunk.
Mondjuk én még nem békéltem meg azzal, hogy a 7. helyért PO jár, sokat elvon a PO-ba jutás értékéből, úgyhogy inkább előre nézzünk, mint hátra...
Black_Adder
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
4 órája
- JC6
6 944
Bo Nix Team of The WeekÉn
Jó látni a pozitív tendenciát
Nem hiszem, hogy lett volna bárki aki fogadott volna erre Augusztusba
Shanny Magic
8 órája
Hat lehet én Bolles-t tartanám meg, WR-be meg hoznék draftrol. Paton ezt a Hackett/Wilson dolgot borzasztóan elkefelte, meg az FA-kat is, akik Payton előtt jöttek, de azt meg kell hagyni, h draftolni tud.
Ettől függetlenül felőlem jöhet Higgins is, nem dőlnek a kardomba miatta, sőt. De nem is feltétlen örülnek, ha egy potenciálisan jobb szezon után elkezdenenk költekezni, mintha nem lenne holnap. Azért Wilson brutal DM-je jövőre is ott lesz, szóval én az Fa piacon a kovi években is inkább óvatos lennék.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
11 órája
Cruyffista
3 345
Viszont Bolles a legjobb emberunk aki pont az egyetlen akinek nincs szerzodese es pont a legnehezebb/legfontosabb pontjan is jatszik a falnak, aligha lehet meguszni evi 20m alatt a megtartasat mert komoly keroi lesznek. Alapvetoen bele kene fernie, de ha a skill player allomanyt piacrol akarjak feltolteni akkor donthetnek ugy hogy LT draft elso korben.Ha megtartjuk Suttont akkor Higgins a bengalsbol peldaul chemistry szempontbol igencsak jo parositas lenne wr2-nek, csak hat evi 25m alatt nincs mirol beszelni.
16 órája
“No Fly Zone Forewer”youtu.be/PxoUUwaTW0s?si=jX3Nxn2BOGCwY90P
Nagy farok ez a Talib, de imádom. Nem lehetne, hogy minden meccsen kijönnek? 🥹
16 órája
A Sheriffnek sosem volt ilyen fala Denverben. Most meg itt tartunk…
17 órája
A PFF-nél az OL-ünk a második(!) az egész ligában:2. Denver Broncos (No change)
Projected Week 12 starters:
LT Garett Bolles
LG Ben Powers
C Luke Wattenberg
RG Quinn Meinerz
RT Mike McGlinchey
The Broncos' offensive line continues to excel in pass protection. The unit surrendered just three pressures — including a sack — in the team’s win over Atlanta while ranking third in PFF pass-blocking efficiency rating (94.3) in Week 11.
Right guard Quinn Meinerz had an elite run-blocking showing against the Falcons. Meinerz finished Denver’s Week 11 game with a 92.3 PFF run-blocking grade. As a result, he earned a 94.1 PFF overall grade, which led all offensive linemen in Week 11.
Best player: Garett Bolles
Bolles' 92.4 PFF pass-blocking grade since Week 3 ranks second among all offensive linemen.
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
22 órája
Hülyeség számolgatni, de ha a bolts nem húzza be a végén, akkor a 6th seednek is lenne realitása. Főleg ha nem bénázzuk el a KC meccs végét.Viszont november 20 van és ilyen hülyeségeket számolgathatunk, nem azt, hogy milyen lesz a QB felhozatal a drafton.
Persze ugyanakkora realitása van annak is, hogy nem jutunk be. A Colts, Phins Bengals trioban benne van képességileg egy nagy hajrá. Ez nem jelenti azt hogy mindenképp hoznak egy veretlen decembert, de ha a 3-ból csak egy áll össze úgy ahogy képesek lennének játszani az is sok lehet. Ugyanakkor most már velünk is kell számolni, mint akik hozhatnak egy erős decembert. nálunk sem jelenti azt, hogy hozni is fogunk, de a riválisok sem feltétlen vehetik biztos, hogy a Broncos úgyis kipukkad. És lépéselőnyben vagyunk.
Mondjuk én még nem békéltem meg azzal, hogy a 7. helyért PO jár, sokat elvon a PO-ba jutás értékéből, úgyhogy inkább előre nézzünk, mint hátra...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
22 órája
Shanny Magic
194
Bo Nix Team of The WeekJó látni a pozitív tendenciát
Nem hiszem, hogy lett volna bárki aki fogadott volna erre Augusztusba
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
23 órája
Bozontron
388
Azért ebből szépen látszik, amit éreztem a KC meccs után, hogy ha bemegy a game winning FG, akkor azért gyakorlatilag fél szemmel koncentrálhatnánk a januárra, de legutóbb, amikor ilyen képet osztottam meg, akkor 5-10% esélyről szóltak a sorok... 😀
A következő kép elég érdekes képet fest viszont, azt hittem, hogy Bengals-Colts-Raiders elleni győzelem sokkal több mindenre elég lehet, de a nyers számok alapján úgy fest, inkább kelleni fog még egy a maradék háromból. Persze egy fix első kiemelt KC ellen otthon mindig van esély, hacsak nem esnek darabokra addig, ez előrevetíthető, illetve a Browns ellen sem félnék semmitől, látva a Falcons elleni játékot. A Chargerst érzem valamiért foghatatlannak, valószínűleg sok a rossz emlék.
De azért ez 11 meccs után jól mutat:
1 napja
Engem speciel a Jake the Snake szál sokkal jobban szórakoztat amikor ilyen felhőtlen Broncos-szurkolónak lenni… 😊There is another thing Plummer was known for although it is not popular to discuss around here lol... Plummer was not really into studying the play book at all and that is why him and Shanny ended up not getting along at all... Plummer wanted to hang out with buddies , etc but really only wanted to play on Sunday without putting in much study during the week.mondjuk elvileg Lock is az volt
Nix is the opposite of that based on reports.... Nix studies his ass off and has a knack for being a quick study... Payton has referred to this several times already.
Plummer could be fun to watch sometimes but he was also maddening... that dude could have been a lot more than what he was. It is early yet, but I strongly doubt anyone will look back on NIx' career and be able to make that statement. Nix is working his tail off and it shows.
Tehát Bo egy stréber…
Ez elég kurva jól hangzik!!
Zalán
bár ugye az edzői stáb nagyon más
Negritis, a vajda
1 napja
There is another thing Plummer was known for although it is not popular to discuss around here lol... Plummer was not really into studying the play book at all and that is why him and Shanny ended up not getting along at all... Plummer wanted to hang out with buddies , etc but really only wanted to play on Sunday without putting in much study during the week.mondjuk elvileg Lock is az volt
Nix is the opposite of that based on reports.... Nix studies his ass off and has a knack for being a quick study... Payton has referred to this several times already.
Plummer could be fun to watch sometimes but he was also maddening... that dude could have been a lot more than what he was. It is early yet, but I strongly doubt anyone will look back on NIx' career and be able to make that statement. Nix is working his tail off and it shows.
Tehát Bo egy stréber…
Zalán
bár ugye az edzői stáb nagyon más
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
There is another thing Plummer was known for although it is not popular to discuss around here lol... Plummer was not really into studying the play book at all and that is why him and Shanny ended up not getting along at all... Plummer wanted to hang out with buddies , etc but really only wanted to play on Sunday without putting in much study during the week.Nix is the opposite of that based on reports.... Nix studies his ass off and has a knack for being a quick study... Payton has referred to this several times already.
Tehát Bo egy stréber…
2 napja
A passer rating a világ legbénább statja, fölösleges róla beszélni és számontartani.egy olyan dologról beszélünk ahol benyelni a sacket jobb, mint kidobni oldalra, ahol a többi passzod fényében egy -1 yardos passz lehet jobb, mint egy incomplete
Egyébként úgy nagyjából semmilyen statisztika alapján nem lehet sorba rakni 2 embert akik 40 év különbséggel játszanak egymáshoz, annyit változott a sport és a szabályok.
Valószínűleg volt abban a statisztikában még egy feltétel, pl hogy rookie, és akkor lehet Lock 2. meccse magasabb passer rating volt. Vagy valaki. Bár olyan nagyon sok rookie QB nem irányított Denverben...
Amúgy persze tök jó, hogy most jönnek a pozitívok azok után, hogy pár hete még nem tudott passzolni, ezek a 4 feltételt egymás mellé rakunk rekordok meg hasonlók.
Ami számít, most, hogy az idei évben a többi QB idei teljesítményéhez képest hogyan szerepel. Erre sem a passer rating a jó statisztika, de az, hogy tegnap makulátlanul játszott, szerintem vitán felül áll.
Ami azt illeti ez 2 erős meccs volt egymás után. Októberben határozottan jobb volt, mint szeptemberben. Igaz az tűnik utólag a sorsolás könnyebb részének, és a Bolts ellen zakóztunk. Saints ellen nem játszott jól hiába a győzelem, de ha némi inkonzisztenciával is, hullámvölgyekkel és hegyekkel is, határozottan javuló tendenciában.
Novemberben meg eddig megintcsak jobb, mint októberben. Ravens ellen gyenge meccs volt, ok, de úgy nem maradt meg bennem mélyen, hogy mennyire gyenge, inkább a TD elkapásra emlékszem, ami nem oylan Foels-os ingyen TD volt, komolyan ilyen nehézségű szituációban buktak el a WR-ei korábban.
Hosszan írom, de a lényeg, hogy fejlődést akartam látni idén, és szerintem határozottan van. A nyitó drive-ban rögtön egy 3&9, az szeptemberben tuti 3&out. És nem az, hogy megfutotta. Hanem jól mozgott a zsebben, szemét a pályán tartotta és megdobta. Nem olyan triviális futásból jól passzolni. Az utolsó TD balra futott bootlegből jobb kezes QBnak kifejezetten nehéz passz. A gyors screen passzai könnyűek, de ha fél másodperccel lassabb lenne, mind negatív play lenne. Itt mondjuk szerintem nem ő javult, hanem a csapat. És végül a progression, az első hetektől látszott, hogy olvassa a védelmet és nem improvizál. Hogy mennyi volt tegnap az, hogy jobb meg az, hogy nem volt rajta nagy nyomás, aztán előnyben játszhatott, sérülésektől tizedel secondary ellen, ..., a realitás azt mondja, hogy nem lesz minden hátralévő meccse ennél is jobb, de határozottan gyakrabban vannak jó meccsei és ritkábban rossz periódusai akár egy meccsen belül
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
2 napja
Hát itt nem tudom mi történt akkor, több helyen is olvastam a dolgot, de ezek szerint jól át lettem b@szva 😅lehet hogy igazad van 😊
Vonster
de az is lehet hogy valaki leírta rendesen kontextussal, aztán a kontextus elmaradt és jött a hülyeség
2 napja
Vonster
1 036
Hát itt nem tudom mi történt akkor, több helyen is olvastam a dolgot, de ezek szerint jól át lettem b@szva 😅
2 napja
itt nézegetve meg van egy ilyen ami meg az Elway - Manning duóhoz nem passzol 😊www.pro-football-reference.com/leaders/pass_rating_single_game.htm
Craig Morton 158.3 DEN Denver Broncos vs. San Diego Chargers, September 27, 1981
2 napja
Újabb érdekes stat: Nix tegnapi 145ös passer ratingje a második legmagasabb a Broncos történetében everwhat?
Vonster
broncoswire.usatoday.com/2020/12/16/denver-broncos-drew-lock-passer-rating-third-best-in-team-history/
Lock went 21-of-27 passing for 280 yards and four touchdown passes with no interceptions, good for a 149.5 passer rating.
Only two Broncos quarterbacks have ever posted a better passing rating in a single game: Peyton Manning (157.2 in 2014) and John Elway (156.0 in 1995).
2 napja
Von Miller -miutan a Bills-szel megverte a KC-t- kitett egy instagram sztorit amiben a gyozelmet a denveri fanoknak ajanlotta 😀
undisputedly
2 napja
Újabb érdekes stat: Nix tegnapi 145ös passer ratingje a második legmagasabb a Broncos történetében everDe akkor írd be, hogy kik vannak az első nyolcban, kié a legjobb és milyen értékkel, és hol van Elway? 😊
Vonster
2 napja
Vonster
1 036
Újabb érdekes stat: Nix tegnapi 145ös passer ratingje a második legmagasabb a Broncos történetében ever
2 napja
Von Miller -miutan a Bills-szel megverte a KC-t- kitett egy instagram sztorit amiben a gyozelmet a denveri fanoknak ajanlotta 😀Plusz a No Fly Zone-nak is küldött egy Super Bowl 50 pacsit..
undisputedly
2 napja
Von Miller -miutan a Bills-szel megverte a KC-t- kitett egy instagram sztorit amiben a gyozelmet a denveri fanoknak ajanlotta 😀
3 napja
Doki. Te végül megtetted a Broncos Super Bowlt? Ha ez így folytatódik, lassan érdemes lesz erről is beszélgetni… 😂😂Azt nem, de még nem késő!
Zalán
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
3 napja