Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 3 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 167 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
OFF
Viszont hatalmas a baj.
Caldwell már Bamba Jabba szóval ő nem lehet Nagynév.
Dan Quinn viszont lehet Nagynév, ő még becenévszűz.
ON
Bazzani
olvass vissza a falcons topicban. az utolsó évében elhordtam ott minden szarnak, szerintem találhattok szimpatikus jelzőt neki 😊
peach
Ma volt neki az interjúja | és bár ezen a héten már annyi füst jött Payton felől h ott már tűznek is kell lennie de | , róla mi a tapasztalat mint HC?

Olyan aki szerinted tud tanulni a hibáiból, így van esély rá h másodjára jobb legyen?

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 270 — Axel Foley
OFF
Viszont hatalmas a baj.
ON
Bazzani
olvass vissza a falcons topicban. az utolsó évében elhordtam ott minden szarnak, szerintem találhattok szimpatikus jelzőt neki 😊
peach
Itt pont azt mondtam, hogy neki jó lesz a Nagynév.

A csapatok heteket gondolkodnak a tökéletes jelölt kiválasztásán 5-10 névből. Az esetek jó részében kiderül, hogy egy vak majom egy szakadt kalapból jobban választott volna náluk vezetőedzőt ha belerakják neki cetlin a neveket. Lásd a Lions cirka 50évig.

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 673 — The Mathematician
OFF
Viszont hatalmas a baj.
ON
Bazzani
peach

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 16 032 — a new hope (again)
OFF
Viszont hatalmas a baj.
ON
Bazzani

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Na Klis megint teljesen Allbright ellen megy 🤦

- There is mutual interest between Payton and the Broncos to finalize a deal soon
- David Shaw is a serious sleeper candidate

Illetve a Titans el akarja vinni Outtent.
Cruyffista
Am amit korábban írtál Allbrighttól, azt hol láttad? Mert én követem a podcastjét meg a twitterét, de nem láttam így leírva h Shaw kiesett volna (Everóról korábban a podcastben már mondta h nem sikerült jól az interjú).
Általános Doktor
válaszokat kell átbogarászni hozzá, egy csomó infót oszt meg a kérdezőkkel (pl ez alatt azt is írja, hogy Reich nem kap interjút, vagy hogy Caldwellt Rosburg hatására hívtuk meg interjúra)
több mint 3 éve

- There is mutual interest between Payton and the Broncos to finalize a deal soon

Cruyffista
Am amit korábban írtál Allbrighttól, azt hol láttad? Mert én követem a podcastjét meg a twitterét, de nem láttam így leírva h Shaw kiesett volna (Everóról korábban a podcastben már mondta h nem sikerült jól az interjú).

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 943 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Jöjjön Caldwell.. Vele jön Bazza is simogatni. Nekem ez már jó… 😊
Zalán
Szia.
Kerestél?
Bazzani
Halló Nyuszi… Itt Tigris 😋

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
OFF
Viszont hatalmas a baj.
ON

több mint 3 éve
Zalán
Szia.
Kerestél?

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 673 — The Mathematician
Allbright:

- Evero és Shaw elbuktak az interjún, őket lehúzták a HC listáról
- Quinn előrébb van a listánkon mint Payton
- Úgy tudja Payton hamarosan aláír a Panthershöz
- Caldwellnek nagyon erős interjúja volt
Cruyffista
Lyézus. Egy Quinn hire, Evero fire beverné az utolsó szöget.
Amadeus von Dollárbaloldal
Nézve a jelölteket

Szögek. Szögek mindenhol
Black_Adder

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 326
Zalán
De miért?
több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 943 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 481
Allbright:

Cruyffista
Nézve a jelölteket

Szögek. Szögek mindenhol

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
Assurbanapli Denver Broncos 2 024
Mondjuk a Herbert elleni meccsekről most már van egy kis minta, nem épp fényes Chargers mérleggel. Ha valaki ezért nem jön ide, az jobb is ha a seggén marad.
Cruyffista
Szerintem nincs ilyen, hogy x vagy y az ellenfél QB, akkor nem is akarok oda menni.
NFL HC az olyan állás, amiből csak 32 van a világon, az edzői szakma csúcsa ebben a sportágban, és egyikük sem tudhatja biztosan, hogy hányszor kap ilyen ajánlatot.

Másrészt, játékosok néha lesérülnek, balhéba keverednek, szerződnek ide-oda, stb... senki nem tudja biztosra mondani, hogy Mahomes vagy Herbert hol lesz 3 év múlva. Ez nem lehet szempont, szvsz.
Jan
Nem mindegy, hogy kb. instant veszited a divizioelso posztot a Chiefsnek vagy arra is van eselyed. Azert akarmekkora nev vagy, 2-3 ev alatt kitesznek, ha nem jon az eredmeny (Hackett, mint kisnevu OC, 1 evet se kapott konkretan). Azt meg lehet latni, hogy ez a Chiefs a kovi 2-3 eves periodusban ugyanugy a Reid es Mahoems kettossel fog felallni. (en legalabbis igy gondolkodnek.)
undisputedly
És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy Brady jön-e a Raidersbe...
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 894
Allbright:

Cruyffista
Én inkább egy Caldwell hire, Evero DC felállás esetén lennék kíváncsi a szurkerek véleményére.
somoskovig
eddig messze a legjobb alternatíva.
Szerintem is, valami fiatal OC analitikussal megtámogatva, még kívülről is tudnék érte kissé lelkesedni... 😊
somoskovig
Caldwellnél hírek szerint Reich lenne az OC, Evero a DC.

Cruyffista
Ezt kéne így aláírni.
több mint 3 éve
Allbright:

Cruyffista
Én inkább egy Caldwell hire, Evero DC felállás esetén lennék kíváncsi a szurkerek véleményére.
somoskovig
Szerintem is, valami fiatal OC analitikussal megtámogatva, még kívülről is tudnék érte kissé lelkesedni... 😊
somoskovig
Caldwellnél hírek szerint Reich lenne az OC, Evero a DC.

Egyébként Quinn-nél legnagyobb erősségként pont a stábépítést, recruitingot emelik ki.
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 598 — Chiefs GM
Allbright:

Cruyffista
somoskovig

több mint 3 éve
Allbright:

Cruyffista
somoskovig
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 598 — Chiefs GM
Allbright:

Cruyffista

több mint 3 éve
Allbright:

Cruyffista
több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 481
Valamikor év elején volt véleménykutatás a mezekről
Most a stadionról
 denversports.com/2102988/broncos-seeking-out-fan-opinions-regarding-stadium-and-game-day-experience/

Egyrészt tök jó, hogy a szurkolókért vannak és legalább látszata van, hogy számít a véleményük. Másrészt viszont majd akkor érdekel milyen a stadion (azon kívül, hogy a tető gondolatát is felejtsék el, most pl gyönyörű szép havas PO meccset rendezhettünk volna), amikor a pályán foci lesz, nem az a valami, amit idén nézhettünk.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
Allbright:

több mint 3 éve
Bárki is vállalja a Broncos-t, szerintem azt úgy fogja megtenni, hogy szabad kezet kér magának, meg mittomén 3 év türelmet, ahol lehet a csapat két évig bottom 5 vagy 10. De ezt meg melyik GM adja írásba, hogy oké, nem baj ha évekig szar a csapat és ráérsz 5 év múlva SB-contender lenni. Te meg én meg a szurkolók, persze, hogy ezt mondjuk, csak építse a csapatot, türelmesek leszünk stb.......de ez sem igaz. A második 3-14-es szezon után mindegy, hogy játszik a csapat a szurkolók 99%-a elhajtaná az edzőt, a GM-t mindenkit. Se a szurkolók, se a vezetőség, se a szaksajtó nem ad, vagy csak nagyon ritkán éveket egy projektnek.
MC12
Pont ez az.
Én látok fantáziát abban, ha egy edző alaposan felkészül és kér 3 évet, simán megadnám neki, mint tulaj, de akkor jöhet új GM is, mert ha jövőre itt nem lesz előrelépés akkor a “OnotbGM” is repül..
Ja, és hozzon egy jó rookie QB-t, akit felejt Willy mögött..
jobbágy#JC6
Pontosan. Ez lenne a logikus. Már csak azért is, mert egy tulajnak alapvetően, gazdasági szempontból szinte teljesen tökmindegy hogy a csapata SB-t nyer vagy 1/1. Egy nfl csapat egy tökéletes pénztermelő gépezet, a liga kb. azonosan osztja el a szponzor meg közvetítési pénzeket, kiesni nem lehet, a cap miatt a játékos budget se tud elszabadulni. Van bármilyen komoly gazdasági következménye hogy a Jets 12 éve nem jutott PO-ba? Nincs. És hogy a Denver 7 éve? Annak alapján, hogy a valaha volt legtöbb pénzért adták el - vették meg nyáron - hát, itt sincs. A pályán elért eredményeknek szinte semmi köze ahhoz, hogy gazdaságilag mit ér (Dallas), mit termel egy franchise éppen ezért érthetetlen számomra ez a türelmetlenség ami a ligában van. Ha valahol lehetne éveken át tartó türelem az pont az nfl.
MC12
Egyébként a Broncos nem egy türelmetlen franchise, hiába tűink most úgy Hackett menesztése miatt.

VJ a második év végén lett elküldve, amikor látszott h semmi fejlődés nincs (ergó nincs meg az az építkezős ív, amiben bízhatnál). Fangio megkapta a 3 évet.

Mindkét esetben nagyon erős szurkolói hangok voltak a korábbi menesztés reményében, ennek ellenére maradtak tovább.

több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 587
Bárki is vállalja a Broncos-t, szerintem azt úgy fogja megtenni, hogy szabad kezet kér magának, meg mittomén 3 év türelmet, ahol lehet a csapat két évig bottom 5 vagy 10. De ezt meg melyik GM adja írásba, hogy oké, nem baj ha évekig szar a csapat és ráérsz 5 év múlva SB-contender lenni. Te meg én meg a szurkolók, persze, hogy ezt mondjuk, csak építse a csapatot, türelmesek leszünk stb.......de ez sem igaz. A második 3-14-es szezon után mindegy, hogy játszik a csapat a szurkolók 99%-a elhajtaná az edzőt, a GM-t mindenkit. Se a szurkolók, se a vezetőség, se a szaksajtó nem ad, vagy csak nagyon ritkán éveket egy projektnek.
MC12
Pont ez az.
Én látok fantáziát abban, ha egy edző alaposan felkészül és kér 3 évet, simán megadnám neki, mint tulaj, de akkor jöhet új GM is, mert ha jövőre itt nem lesz előrelépés akkor a “OnotbGM” is repül..
Ja, és hozzon egy jó rookie QB-t, akit felejt Willy mögött..
jobbágy#JC6
Pontosan. Ez lenne a logikus. Már csak azért is, mert egy tulajnak alapvetően, gazdasági szempontból szinte teljesen tökmindegy hogy a csapata SB-t nyer vagy 1/1. Egy nfl csapat egy tökéletes pénztermelő gépezet, a liga kb. azonosan osztja el a szponzor meg közvetítési pénzeket, kiesni nem lehet, a cap miatt a játékos budget se tud elszabadulni. Van bármilyen komoly gazdasági következménye hogy a Jets 12 éve nem jutott PO-ba? Nincs. És hogy a Denver 7 éve? Annak alapján, hogy a valaha volt legtöbb pénzért adták el - vették meg nyáron - hát, itt sincs. A pályán elért eredményeknek szinte semmi köze ahhoz, hogy gazdaságilag mit ér (Dallas), mit termel egy franchise éppen ezért érthetetlen számomra ez a türelmetlenség ami a ligában van. Ha valahol lehetne éveken át tartó türelem az pont az nfl.

“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”