Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 3 éve
Amúgy meg, ha tavaly ilyenkor azt mondja valaki, hogy Fant és Shelby idén playoff meccset játszik, mindenki örült volna, ugye, hogy jó irányba haladunk 😀
több mint 3 éve
Doki. Lecsendesedett a fórum. Írod ezt a Singletont. Aki pl kurva nagy találat volt Paton rèszèről. Én nagyon szívesen olvasnàm a Paton melletti védőbeszéded, az érveid, mert szerintem a vele kapcsolatos kritikák is jogosak. Szóval ki vele, miert Paton !!! 😊a kis move-jai nagyon ültek Patonnak sztem
Zalán
a nagy move-kkal szívott inkább
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Doki. Lecsendesedett a fórum. Írod ezt a Singletont. Aki pl kurva nagy találat volt Paton rèszèről. Én nagyon szívesen olvasnàm a Paton melletti védőbeszéded, az érveid, mert szerintem a vele kapcsolatos kritikák is jogosak. Szóval ki vele, miert Paton !!! 😊
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Simmons elvileg all pro second teamSingleton kapott még szavazatot a csapatból, 2 második csapatosat egész pontosan. Neki is jár a keksz, tőle azért ezt senki sem várta.
@DangeRussWilson
Congratulations @PatSurtainll & @jsimms1119 on being named @AP 1st and 2nd Team All-Pro. Well deserved!!
Negritis, a vajda
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
Simmons elvileg all pro second team@DangeRussWilson
Congratulations @PatSurtainll & @jsimms1119 on being named @AP 1st and 2nd Team All-Pro. Well deserved!!
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Broncos CB Pat Surtain II, at 22 years old and in his second NFL season, has been named a first-team All-Pro by The Associated Press.
— Nick Kosmider (@NickKosmider) January 13, 2023
Clean sweep of postseason honors for Surtain, who was also named a starter for the AFC in the Pro Bowl and is an NFLPA first-team All-Pro.
több mint 3 éve
Szegény Hillman, Demaryius után egy másik nagyon szomorú korai halál. 😥@Broncos got us out to LA to pay respects and send our brother off. Rest easy Ronnie. pic.twitter.com/hc3cFEqYdt
— Derek Wolfe (@Derek_Wolfe95) January 13, 2023
Negritis, a vajda
Szép tőlük, hogy elmentek a temetésre.
(Orlando Franklin elképesztő milyen vékony)
több mint 3 éve
@Broncos got us out to LA to pay respects and send our brother off. Rest easy Ronnie. pic.twitter.com/hc3cFEqYdt
— Derek Wolfe (@Derek_Wolfe95) January 13, 2023
több mint 3 éve
Nem tudok forrást sajna, csak feldobta a twitter, mert több általam követrtt ember követi azt a csatornát. Simán lehet poén vagy clickbait is, ezért kérdeztem..MattyP-tol mit szeretnetek, azt tudni? Azt olvastam interjut kertetek..Én semmit. További szép sportsikereket.
topin
Mi a forràs?
Zalán
több mint 3 éve
MattyP-tol mit szeretnetek, azt tudni? Azt olvastam interjut kertetek..Én semmit. További szép sportsikereket.
topin
Mi a forràs?
több mint 3 éve
MattyP-tol mit szeretnetek, azt tudni? Azt olvastam interjut kertetek..Hogyan ne csinálj offense gameplan-t.
topin
több mint 3 éve
MattyP-tol mit szeretnetek, azt tudni? Azt olvastam interjut kertetek..
több mint 3 éve
Két hiteles riportertől két némileg eltérő info, bár igazából mindkettő lehet igaz, alapvetően nem tagadják egymást:James Palmer: "I don't see a scenario where Jim Harbaugh is not a Broncos HC. I think it's a done deal."
Mark Maske: "The Broncos leading the race to sign Sean Payton. Payton likes the stable ownership, and would be very happy to work with Wilson. Even if the Cowboys moving on from McCarthy, Payton would choose Denver."
Egyébként Payton egy hónapja elemezte Wilson játékát egyik adásban, azt mondta hogy abszolút fixálható hibái vannak, nem írná le, vagy cserélné le a csapat helyében. Nála még mindig az egyik top guy a ligában.
több mint 3 éve
A Caldwell-rejtély: Reich lenne az OC-ja, ha kinevezzük, ami már egy elég bitang duónak hangzik, pláne ha hozzácsapjuk Everót harmadiknak.Mármint nem a tc alatt, hanem, ha kilenc meccsből van négy győzelme - aka Black, elkerülve a 3-6-ot.
Egyébként nem lesz több HC interjú a bejelentetteken túl Klis szerint. Ez azt jelenti, hogy Caldwell, Quinn, Payton, Harbaugh, Morris, Evero, vagy Ryans lesz az új edzőnk. David Shaw volt a nyolcadik interjúalany, de ő teljesen esélytelen mint HC.
Én Steichent, Reichet és Kafkát hiányolom azért, de nagyjából korrekt lista szerintem. Igazából a 8 meghallgatottból csak 2-nek nem hinném el, hogy mindent is megnyerünk.
Cruyffista
Részemről jöhet Show is. 😊
több mint 3 éve
A Caldwell-rejtély: Reich lenne az OC-ja, ha kinevezzük, ami már egy elég bitang duónak hangzik, pláne ha hozzácsapjuk Everót harmadiknak.szal akkor Shaw az új hjc
Egyébként nem lesz több HC interjú a bejelentetteken túl Klis szerint. Ez azt jelenti, hogy Caldwell, Quinn, Payton, Harbaugh, Morris, Evero, vagy Ryans lesz az új edzőnk. David Shaw volt a nyolcadik interjúalany, de ő teljesen esélytelen mint HC.
Én Steichent, Reichet és Kafkát hiányolom azért, de nagyjából korrekt lista szerintem. Igazából a 8 meghallgatottból csak 2-nek nem hinném el, hogy mindent is megnyerünk.
Cruyffista
több mint 3 éve
A Caldwell-rejtély: Reich lenne az OC-ja, ha kinevezzük, ami már egy elég bitang duónak hangzik, pláne ha hozzácsapjuk Everót harmadiknak.Egyébként nem lesz több HC interjú a bejelentetteken túl Klis szerint. Ez azt jelenti, hogy Caldwell, Quinn, Payton, Harbaugh, Morris, Evero, vagy Ryans lesz az új edzőnk. David Shaw volt a nyolcadik interjúalany, de ő teljesen esélytelen mint HC.
több mint 3 éve
Kell a francnak Sean Payton. Nem is érte, hogy jöhetett szóba..
több mint 3 éve
George, te vagy az??Természetesen a 2024-est és a 2025-öst is. 😋 Plusz Jeudy.Qb2-re megoldás: Brock Purdyért vissza is adnám a Frisco első körös pickjét. 😊és még hány elsőt adnál mellé? A szezon utsó 5 meccse tekintetében minden Qb statban no1 a gyerek.
Zalán
Amadeus von Dollárbaloldal
Zalán

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
Természetesen a 2024-est és a 2025-öst is. 😋 Plusz Jeudy.Qb2-re megoldás: Brock Purdyért vissza is adnám a Frisco első körös pickjét. 😊és még hány elsőt adnál mellé? A szezon utsó 5 meccse tekintetében minden Qb statban no1 a gyerek.
Zalán
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 3 éve
Qb2-re megoldás: Brock Purdyért vissza is adnám a Frisco első körös pickjét. 😊és még hány elsőt adnál mellé? A szezon utsó 5 meccse tekintetében minden Qb statban no1 a gyerek.
Zalán
több mint 3 éve
Qb2-re megoldás: Brock Purdyért vissza is adnám a Frisco első körös pickjét. 😊
több mint 3 éve
@AdamSchefterDenver is scheduled to be the first team this month to have an in-person head-coach interview with Sean Payton, per source. The Broncos and Payton are scheduled to meet Tuesday morning in Los Angeles
több mint 3 éve
Szezon értékelőLeast Valuable Player: Wilson
Worst Offensive Player: Gordon
Worst Defensive Player: -
a védelemre nem haragszom. Év végére visszaestek DVOA-ban a 10. helyre, de van egy kiugró rossz teljesítmény a Rams ellen és amúgy is eléggé elvékonyodott a keret év végére. Ha marad Evero kiderül, hogy halványodik-e, ahogy több a videó róluk, vagy akár erősödik, ahogy mindenkinek ismerősebb lesz a séma esetleg jön erősítés másnem IR-ről visszatérők lévén DVOA szerint 10. védelmet fenn tartani szerintem jó teljesítmény egy 250 milliós QB mellett (igen itt most pont számít, hogy mennyit keres)
Wors ST Player: Mindenki. McManus karakteridegenül sokat rontott, érzésre mindig buktuk a pozíciós harcot a béna puntokkal és béna returnökkel, azt hiszem nem véletlen, hogy Hackett nem egyedül távozott a szezon vége előtt
Az év vissza nem térője: Von Miller, nem jött be a kölcsönszerződés, btw több meccset játszott mint Gregory
Még Hackett legjobb döntéseiből lehetne valami díjátadót csinálni, de inkább csak átveheti vj-től az univerzum legnagyobb kóklere vándordíjat, rászolgált
Offseason todo lista posztonként, ahogy én látom, most
Nem akarom idézni, mert hosszú, de itt egy link @Cruyffista összefoglalójára, a tényeket (lejárók, cap, stb) nem ismétlem meg
QB
Nem írok róla sokat. Le lehet írni Wilsont veszteségként, rövid távon fajni fog. Meg lehet próbálni helyre rakni a projektet. Ez Nagynév döntése lesz. Wilson cut esetén 23-ban 1/1 esélyesek leszünk, de még meg van a pickünk. Okfejteni inkább a döntés következményeit lehet, ha és amikor lesz döntés
- Komolyan vehető QB2 kell. Rypien nem az.
OL
- Glasgow cut. Vagy paycut. Utóbbiban nem nagyon hiszek, de volt már rá példa hogy valaki annyira maradni akart, hogy kevesebbel is megelégedett.
- Kell egy kezdő OG. Ez lehet akár Risner is, egy óvatos 1 vagy 1+1 éves deallel, de szeritnem tudnánk upgradelni a poszton FA-n.
- RT. Utoljára akkor volt értelmes RT-nk amikor Manning irányított és a játéka a gyors és jó döntései óriási mértékben megkönnyítették az OL dolgát. Azelőtt Shanny-vel volt jó RT (és OL) utoljára 2008-ban. Össze se tudom számolni hány sikertelen próbálkozáson vagyunk túl
- Swing tackle. Ez lehet Calvin Anderson felőlem, valaki kell az biztos.
- valami jó közepes C vagy újabb rookie. Inkább FA arról jobban tudni kezdhet-e vagy sem, egy rookie center előtt azért még áll egy learning curve
RB
- K* sokat költünk erre a posztra és naggyon gyenge. Shanny óta 2 értelmes futónk volt CJ Anderson és Lindsay, mindketten udfa-k. Nem arról van szó, hogy Moreno ne lett volna jó 2013-ban vagy Murray ne lett volna előrelépés gordonhoz képest, de nagyon sokat költünk a posztra pickben és pénzben egyaránt. Williams nem lesz azzal a térddel onecut back, más stílusú playekben lehet hogy tudunk rá számítani, de jelenleg több a kérdőjel körülötte mint a válasz és nem arról van szó, hogy amikor pályán lett volna, akkor ő lett volna a következő Terrel Davis.
Ugyanitt Edmonds szerzdését sokallom és nem garantált, ellenben gondolom nem azért ő jött a trade-ben, mert ne számolnánk vele. Csak a világot meg nem váltotta meg a 30+ éves Murray mellett.
Akárhogy számolom már most túl drága a poszt, és nagyon messze van a jótól, merítenék nagyot a 3. napos prospektekből és udfa-kból
Nem nagyon látok olyan reális forgatókönyvet, hogy ne legyen gyenge ez az egység, egyelőre muszáj lesz vertikálisan szét húzni a pályát és az OL-t erősíteni, amíg "one of the best gms" nem 10+ millióból rak össze subudfa level futójátékot
- gordont esetleg leigazolhatjuk garantált nélkül, hogy újra cutoljuk
WR
- Jeudy 5. éves opcióját le kell hívni. Év végére egyértelműen ő lett az első számú célpont. Sutton sokkal szürkébb volt, mint arra számítottam volna, Patrick sajnos egész évre kiesett, itt igazából egyedül Jeudy volt az akivel elégedettek lehetünk. Nem volt sokszor elfogadható az offense, de amikor igen, akkor elsősorban Jeudy vitte a hátán
- További erősítést én nem nagyon gondolok. Séma függvényében jöhet még bizonyos szerepkörre ember, esetleg máris lemondhatunk Hamlerről, de inkább a draftra tartanám fenn opciónak. Ha jól dőlnek ilyen szempontból a dominók, akkor oké, mindenáron viszont nem kell
TE
- Nem akarok sokat írni, egészen szánalmas az a mennyiségű erőforrás amit ezen a poszton elégetünk, szóval ha nem lenne TE-ünk jövőre talán akkor se szeretnék újat látni, ellenben nem tudom miért volt egész szezonban mellőzve Okwuegbunam, utolsó meccsekre amikor beállt az szerintem rendben volt én több fantáziát látok benne, mint Saubertben vagy Tomlinsonban. Talán Tim Jenkins is mondta valamelyik elemzésében (de lehet más), hogy miért nem küldjük fel egyszerre Dulich mellett. A WR sérülésekre amúgy is több 12 és 21 personellel kellett volna reagálni
Hackett szerencsétlen helyzetben van olyan szempontból, hogy nincs már itt megvédeni a döntéseit, de vannak eredmények amik szintén nem védik meg őt. Okwuegbunammal gyengébb nehezen tudott volna lenni az offense, év végén amikor Outen megtalálta őt, nekem jobbnak tűnt a poszton mint bárki, vagy inkább úgy mondom ő és Dulcich volt a 2 jobb TE a sok senki között
EDGE
- Gregory bust, de nem menekülünk a szerződéséből. Sokat kéne költeni, hogy erősítsünk a poszton, RB-vel ellentétben itt meg is érné a befektetés, de máshol vannak nagyobb problémák. A draftra hagynám és nem biztos, hogy Bonitto után szituációs pass rushert keresnék, lehet inkább ilyen ILB/OLB hibrid megoldásban gondolkodnék, aki esetleg pont a passz siettetésbeli hiányosságok miatt csúszik. Nem tudom, ideális jelölt túl drága nekünk "one of the best gms" döntései eredményeképp.
Nagy pénzt biztos nem tudunk ide költeni, szóval kompromisszum kell, ez lehet egy szituációs pass rusher, aki Bonittoval ellentétben tud nyomást gyakorolni az irányítóra vagy lehet valaki, aki ritkábban ér oda, de futásnál le tudja zárni a széleket vagy ha kell coverageben vissza tud lépni egy TE-hez., én a sackeket szeretem nézni, de a séma mondja majd meg melyik a fontosabb, ha marad Evero, nála azt hiszem mindkét fajta szélsőt tudná jól használni. Rotációs szint kell a sorba, majd kiderül kivel hogyan osztozik a snappeken
IDL
- Dre'Mont Jones és DeShawn Williams is lejár sajnos. Mindkettőt nem biztos, hogy meg tartjuk, bár Suttont és Patrickot sikerült. Jonesra viszont nem tennék fr.tag-et, az 20 milla környékén lenne, annyit nem ér. Olyan szerződést ajánlanék neki, hogy ha máshonnan többet kap 3. körös kompenzáció jöjjön vissza.
- Williams már 30 éves, ezért bánnék óvatosan a hosszabbításával, de ha ő megy, akkor már FA-n pótolnám őt egy jó munkásemberrel mint amilyen ő is. A Gregory fiaskóval keletkezett minőségromlást a szélen valahogy középen kell kompenzálni, és ahhoz egyébként nem vagyunk rossz helyzetben
LB
- Singleton az év egyik felfedezettje, őt mindenképp szeretném megtartani és posztja sem drága, meg ő sincs annyira fent a radaron szerntem.
- Girffith visszajön IR-ről szóval ha nem sikerül Singletont itt tartani backup levellel is próbálkozhatunk, remélve, hogy nálunk növi ki magát kezdővé A low profile játékosok jobban mennek Patonnak mint a megadeallel jövők, komolyan modnom 5M APY-ból jobbat hoz, mint 15M APY-ból. Mondjuk off ball LB-nek nem is adnék 5M APY-nál többet ebbe a sémába...
S
- Sterns jó volt amíg volt, csak kicsi a minta. Vagy még egy évre hozzuk vissza mellé Jacksont vagy más kipróbált veteránt. Félek, hogy Jacksonnak lassan lejár a szavatossága, DB-nél nagyon éles tud lenni a törés, de szerintem Jackson most az egyik lockerroom glue. Ha csak dime-ban kap szerepet, még akkor is hasznos tud lenni.
CB
- Darby cut
- Darby pénzéből egy adequate CB-t FA-ról. PS2-re rá se néznek lassan az irányítók, ami effektíve egy 10vs10-et eredményez, ez csak akkor jó, ha nincs gyenge pont a secondaryben. Most a CB2 gyenge pont, CB3-ra vannak jelentkezők.
ST
- Kickert puntert egyszerűen minden évben lehet hozni udfa-n és versenyeztetni őket PS-ben. McManus a szokásosnál többet hibázott idén, összeszedheti magát, egy udfa kickerrel nem vesztünk és nem kockáztatunk semmit.
Punterre hatványozottan igaz ez. Colquittal se az volt a baj, hogy ne lett volna megbízható jó punter, hanem hogy bőven volt rá esély, hogy egy olcsó újoncszerződéses punter hasonlót tud. Hogy őszinte legyek ezt a zsugoriságot most akár RB poszton is lehetne játszani, amikor új szerződést kéne adni a bevállt udfa futónak, hozni egy újat, de ST-ben mindenképp.
McManus nem túlzottan drága, csak akkor kell lecserélni, ha meggyőző utódot tudunk keríteni és kickert nehzebb udfa-n mint puntert, de egy próbát megér. punterből mindenképp akarok egy új - szigorúan udfa - arcot látni TC-ben, aztán maradjon a jobb.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Amúgy szerintem ő az 5. szinesboru interjuvolt volt, ha Everot nem számolom akkor is 4. Szóval szerintem valós az érdeklődés.Azt mondjuk sosem ertettem, hogy ha valakinel egyertelmu, hogy csak a kvota miatt hivjak, minek megy el? Ennyire kell az az ingyen repjegy? Elmegy varost nezni? 😀Tudom és nagyon bánt.I'm told Jim Caldwell is interviewing with the Denver #Broncos today, per league source.Csak a rasszista kvota miatt.
Itt leszek mellettetek a bajban.
Bazzani
undisputedly
Bamba Jabba apó megérdemelne egy lehetőséget.
Bazzani
undisputedly
Szerkesztette: Cruyffista