Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Jövőre legalább tudunk jó denveri focimeccseket nézni, Coach Prime lett a helyi egyetem új HC-ja.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Amúgy ez szerintem működhet 2 jó koordinátorral és akkor a HC feladata a csapategységkovácsolás meg a motiválás.
Persze kicsit érzékeny a rendszer a koordinátor elvesztésére meg valakinek meccs alatt döntéseket kell hoznia, de valaki aki semmihez sem ért, csak a "nagy dumákhoz", az eggyel több dologhoz ért, mint Hackett
Black_Adder
En arra celoztam, hogy ha megnezed a HK sorozatot, ott egy kivetellel mindenki motivator, es az az egy sem akkora nagy geniusz, felig motivator o is. Es a segededzok is motivatorok. Szal nekem ez volt fura, ezt megis hogyan gondoltak? Mert Nagyduma szereti, keresi a hozza hasonlo edzoket, akik a szivuket teszik bele. De ha mindenki motival, ki adja a startegiai alapot amire a Lions stilusa epul? Mi is ez a stilus? Ezt nem ertem, hiaba nezem a meccseiket, az alapjatekokat toljak, elvannak, de a kreativitas nulla kozeli. csak amit lattal mindenhol ezerszer. Na mindegy, nekem ez jott le. De en nem is vagyok szaki.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 270 — Axel Foley
Hackett az a helyi Rakétamérnök.
Nála is látszott már az első pillanatban, hogy ebből nem lesz semmi. Az első előszezon meccs után úgy álltam fel, hogy ennek annyi.
Hackett ugyanez. Csak az a kérdés meddig húzza.
Nagydumában van lehetőség, csak én gyűlölöm a karakterét.
Bazzani
Érdekes, és egyetértek. Én egy barátommal néztem a Nagyduma Hard Knocks sorozatot. Úgy fejeztem be vmelyik elsõ rész után:
Mondom havernak, te itt mindenki nagy motivátor edzõ. Volt játékos, elhivatott. Kiválóan megértik egymást. Szuper! De ki a fac fog itt stratégiát írni? Láttál bárkit aki racionálisan közelítette meg, nem emóciónálisan? Oké, nem az a gond, nem láttuk a playbookot. Inkább azt láttam mint a filmeken: "elõre! Adjatok nekik!", üvöltõ arcok, ... és ennyi?? Gondoltam vmit nem mutatnak, vagy vkit.

Nyilván van terv, de leginkább alap dolgok mennek. Mert az nyer aki jobban akarja, taktikázzanak a gyengék. Érdemes megnézni, mert egyetértek, már ott látszik, vmi itt alapvetõen hiányzik.
ulpianus
Amúgy ez szerintem működhet 2 jó koordinátorral és akkor a HC feladata a csapategységkovácsolás meg a motiválás.
Persze kicsit érzékeny a rendszer a koordinátor elvesztésére meg valakinek meccs alatt döntéseket kell hoznia, de valaki aki semmihez sem ért, csak a "nagy dumákhoz", az eggyel több dologhoz ért, mint Hackett
Black_Adder
Patricia ugyanez volt.
Hackett annyiban más, hogy ő próbált változtatni (lásd playcall kérdése), Rakétamérnök soha nem hibázott, mindenhez értett.

több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 481
Nála is látszott már az első pillanatban, hogy ebből nem lesz semmi. Az első előszezon meccs után úgy álltam fel, hogy ennek annyi.
Bazzani
Érdekes, és egyetértek. Én egy barátommal néztem a Nagyduma Hard Knocks sorozatot. Úgy fejeztem be vmelyik elsõ rész után:
Mondom havernak, te itt mindenki nagy motivátor edzõ. Volt játékos, elhivatott. Kiválóan megértik egymást. Szuper! De ki a fac fog itt stratégiát írni? Láttál bárkit aki racionálisan közelítette meg, nem emóciónálisan? Oké, nem az a gond, nem láttuk a playbookot. Inkább azt láttam mint a filmeken: "elõre! Adjatok nekik!", üvöltõ arcok, ... és ennyi?? Gondoltam vmit nem mutatnak, vagy vkit.

Nyilván van terv, de leginkább alap dolgok mennek. Mert az nyer aki jobban akarja, taktikázzanak a gyengék. Érdemes megnézni, mert egyetértek, már ott látszik, vmi itt alapvetõen hiányzik.
ulpianus

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Bazzani
Érdekes, és egyetértek. Mármint nem a rakétamérnök esetében. Én egy barátommal néztem a Nagyduma Hard Knocks sorozatot. Úgy fejeztem be vmelyik elsõ rész után:

Nyilván van terv, de leginkább alap dolgok mennek. Mert az nyer aki jobban akarja, taktikázzanak a gyengék.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
nem szar minden, az öltözőnk fantasztikus! Kinek kell ennél több?
még mondjuk lehetne egy great week of practice a meccsek előtt
Black_Adder
Kéne egy jó beszéd!
Bazzani
Nagy duma Hackett ellenében csere? Mit szólnál?
KeyG
Nem.

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 15 073
Black_Adder
Kéne egy jó beszéd!
Bazzani
Nagy duma Hackett ellenében csere? Mit szólnál?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Black_Adder
Kéne egy jó beszéd!

több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 916
De ha kérhetem, előtte valaki lőjön tarkón!
StormST

több mint 3 éve
StormST Denver Broncos 13 165 — SB 50 Champion @ Grund
Black_Adder
After a great week of practice our fantastic locker room is ready to do tremendous job on Sunday. 😀
somoskovig
kevés mondat fájt ennél jobban az elmúlt években, to be honest.
Bozontron
Viszont az új tulaj simán kinevezhetné a 3 csókát együtt valami PR bölcsek tanácsának... 😀
somoskovig
De ha kérhetem, előtte valaki lőjön tarkón!

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 607 — Chiefs GM
Black_Adder
After a great week of practice our fantastic locker room is ready to do tremendous job on Sunday. 😀
somoskovig
Bozontron
Viszont az új tulaj simán kinevezhetné a 3 csókát együtt valami PR bölcsek tanácsának... 😀

több mint 3 éve
Bozontron Denver Broncos 560
Black_Adder
somoskovig
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 607 — Chiefs GM
Black_Adder

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 329
Tényleg azért lefújva a SNF közvetítés mert gusztustalan futballt játszunk?
😃
jobbágy#JC6
Nem lett lefújva, csak minősègi cserét hajtottak végre.. 😊
Zalán
Jut eszembe… hol a kv-m?
több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 943 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
😃
jobbágy#JC6
Nem lett lefújva, csak minősègi cserét hajtottak végre.. 😊

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 943 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Most őszintén ki kíváncsi arra, hogy egy erőtől duzzadó telivér lerendezi a vén, csoffadt, szottyadt, egykor volt retardált, féllábú, vak, büdös és döglött igáslovat?
FLZOLI
Úgy, hogy előbb a még a hollók is megcsipkedik annak a vén hulla igáslónak a faszát !!

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 765 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Most őszintén ki kíváncsi arra, hogy egy erőtől duzzadó telivér lerendezi a vén, csoffadt, szottyadt, egykor volt retardált, féllábú, vak, büdös és döglött igáslovat?

több mint 3 éve
Teabee Denver Broncos 806
Tőletek nézve lehet, h semmilyen. Innen gusztustalan, sajnos.
több mint 3 éve
ligur Kansas City Chiefs 456
😃
jobbágy#JC6
Nem gusztustalant, inkább olyan semmilyent.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 329
😃
több mint 3 éve
Bozontron Denver Broncos 560
most lett felújítva, hát persze, hogy fantasztikus.
több mint 3 éve
StormST Denver Broncos 13 165 — SB 50 Champion @ Grund
Honnan tudjátok, hogy nem csak a berendezés tetszik neki? Azt hiszem nemrég újítottuk fel az öltözőt... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 481

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 768 — The Mathematician
Sztem kicsit most az inga átlendült a túloldalra és már olyan dolgokban is rosszat látunk, ami mögött nincs rossz/ami nem rossz.
Általános Doktor
csak ptsd

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 898
"We have a fantastic locker room," Hackett said.

Isteni. Új szállóige született !
Zalán
tremendous job!