Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Wilson jólakott az NFL-lel és kiégett. A Seattle lehúzott bennünket, mi meg benyaltuk. 4 db top játékos lehetőségét adtuk oda érte, plusz sok zsák pénzt. Ez nem egy online áruház, ahová pénzvisszafizetési garanciával visszaküldhetjük. A QB-kanossza folytatódik. Ez van. Le kell nyelnünk a feketelevest. Valószínűleg most lemegyünk a legmélyebb szintekre, mind tehetségben, mind capben. Meg fogják oldani Wilson kibaszását persze, csak fájdalmas lesz, ès hosszú operáció. Ebbe nyilván Paton is belebukik. Azon csodálkozom, hogy nincs hangos feszkó tulajdonosi oldalról. Ezt szörnyű nézni nekünk is, itt ebben a porfészek országban. De gondolj bele, ha a te milliárd dollárjaid lennének benne, mit szólnál? Ez a futball? Persze lehet türelemmel viseltetni. Én is így indultam neki a szezonnak, de ez, minden elképzeltnél komolyabb csalódás és mélypont. Fire Hackett, Fire Wilson !!

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 661
Egyébként Hackett ide, Kubiak oda, azért egy 250 milliós qb-val úgy odaállni 3&10re kulcsszituban, hogy kb előre látod, hogy esély sincs, hogy megoldja elég kellemetlen.

Ha jól tudom pont az ilyen szituk megoldása miatt hoztuk, erre ott tartunk lassan, hogy nagyobb esélyünk lenne Hintonnal qb poziban. Ez számomra sokkal szomorúbb, mint Hackett, mert tőle viszonylag könnyen meg lehet szabadulni, de Wilson itt lesz meg jó ideig, és ha nem fog javulni rohamosan akkor igencsak hosszú szezonok állnak előttünk.
roberto23
mindjárt jön Undi és beírja, hogy amúgy aki látott Seattle meccset tavaly, az ezt előre megmondta.
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 975
Egyébként Hackett ide, Kubiak oda, azért egy 250 milliós qb-val úgy odaállni 3&10re kulcsszituban, hogy kb előre látod, hogy esély sincs, hogy megoldja elég kellemetlen.

Ha jól tudom pont az ilyen szituk megoldása miatt hoztuk, erre ott tartunk lassan, hogy nagyobb esélyünk lenne Hintonnal qb poziban. Ez számomra sokkal szomorúbb, mint Hackett, mert tőle viszonylag könnyen meg lehet szabadulni, de Wilson itt lesz meg jó ideig, és ha nem fog javulni rohamosan akkor igencsak hosszú szezonok állnak előttünk.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Azt már elfogadtam, hogy a Kansast Manning óta soha többet nem győzzük le, de hogy a Raiders-szel is ez a helyzet, az nèmileg megalázó. Reméljük ezzel JMD 2023-ban is Raider lesz..

több mint 3 éve
Hat nem ez a meccs győzött meg arról, hogy Hackett valaha is legalább csak elfogadható HC legyen. Ez a csapat egész egyszerűen katasztrófa. Wilsonnal az élen.

több mint 3 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Nem elit itt senki sem, srácok, az a büdös nagy helyzet.
több mint 3 éve
Vonster Denver Broncos 1 209
JMD 3 meccset nyert idén, kettőt ellenünk, Hackett out
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 600 — The Mathematician
#gordonout

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve

Elvileg Klint Kubiak fogja a playeket hívni este, szal én is megteszem a téteimet: ez lesz a legjobb meccse idén RW-nek.

Hogy miért nem a bye előtt csináltuk ezt meg, az már egy másik történet, de hát ami innen egyértelműnek tűnik, az közelről valszeg nem az...
Általános Doktor
ezt azért becsülöm hackettben, ha már sok más rookie HC hibájából nem tanult, legalább sajátjából igen. Mondjuk az a baj, hogy jelenleg, ha minden feladatot lead, amit szarul csinál, nem marad feladata, de ha kevesebb dolgot csinál, azt a keveset elhet jobban tudja.
Tremendousjob és jmd egyszerűen képtelenek voltak belátni a hibáikat, a kókler talán tudta hogy valamit rosszul csinál, csak nem jött rá, hogy mit. Bár ugye nála is első éve után ő maradt, a Super Bowl győztes segédedzők el lettek küldve...
Black_Adder
Mondjuk azt el tudom képzelni, hogy nem leadta, hanem leadatták vele.. De egyelőre ne vegyük el tőle a belátás kèpességét. Én inkább azt làtom, hogy a play off ugyan elúszott, bármi másban ringatni magunkat oktondiság, de igyekszik menteni az állását, meg az egész teamnek. Meglátjuk mi lesz a black monday napján brunch időben.

több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 469

Elvileg Klint Kubiak fogja a playeket hívni este, szal én is megteszem a téteimet: ez lesz a legjobb meccse idén RW-nek.

Hogy miért nem a bye előtt csináltuk ezt meg, az már egy másik történet, de hát ami innen egyértelműnek tűnik, az közelről valszeg nem az...
Általános Doktor
ezt azért becsülöm hackettben, ha már sok más rookie HC hibájából nem tanult, legalább sajátjából igen. Mondjuk az a baj, hogy jelenleg, ha minden feladatot lead, amit szarul csinál, nem marad feladata, de ha kevesebb dolgot csinál, azt a keveset elhet jobban tudja.
Tremendousjob és jmd egyszerűen képtelenek voltak belátni a hibáikat, a kókler talán tudta hogy valamit rosszul csinál, csak nem jött rá, hogy mit. Bár ugye nála is első éve után ő maradt, a Super Bowl győztes segédedzők el lettek küldve...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
Virgil, Browning aktív.. Nagy az öröm

több mint 3 éve
Ennél rosszabb már nem lehet.. Tehát ez egy jó döntés.
Hackett mégis mit csinál a továbbiakban? Meg a lappangó O kordinátor? Ma este lesz értelme leülni a monitor elé. De vajon ez segíthet azon, hogy a teljes O felkészítése erre az idényre totálisan eltévesztett? 🤔

több mint 3 éve

Általános Doktor
Lehet ugyanolyan szar lesz, de legalább változik valami, örülök ennek a döntésnek
Vonster
Egyetértek, én is örülök. Kicsit sokáig tartott Hackett-nek raebredni, hogy nem megy neki minden egyszerre, de jobb később, mint soha.

több mint 3 éve

Általános Doktor
Lehet ugyanolyan szar lesz, de legalább változik valami, örülök ennek a döntésnek
több mint 3 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
RW 400 yard felett passzol ma este.
akdestroyer
Ha még értelmes O is lenne itt, nincs #2, #3 és #4 WR, sérült mind, így ugyan nem dobál senkinek 😀
több mint 3 éve
akdestroyer
Januárra talán össze jön még neki az a plusz 400 yard.. maradjunk annyiban. Azon gondolkozom, vajon hány első kört kell adjunk majd egy kétségbeesett csapatnak, aki átvállalja Wilson szerződèsét, s havi fizetését ??

több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 911

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 097
sztem nyerünk, 19-16
több mint 3 éve
@Broncos
We've promoted T Quinn Bailey to the active roster & activated LS Jacob Bobenmoyer from IR.

We also elevated WR Brandon Johnson & LB Harvey Langi to the active roster for #LVvsDEN.

több mint 3 éve
Holnap este egy 40+ szerzett pontos meccsben ki van benne?
Bozontron
hahahahaha
3-2t tippelek
Negritis, a vajda
én 3-7et, de az lehet más.
több mint 3 éve
Bozontron
hahahahaha
3-2t tippelek

több mint 3 éve
több mint 3 éve
Risner szerint egy olyan hívás, kézmozdulat, kód nem hangzott el Wilsontól az eddigi meccseken, amiről ne tudták volna hogy micsoda. Hackett szintén ezt mondta.

Ettől persze az még előfordulhat, hogy az offsesonban a közös munka során Russell hozott Seahawksi elemet, de ugye az eredeti hír úgy szólt, hogy kvázi bolond és önmegvalósít a régi emlékekből.
Cruyffista
Kibaszni mindenkit akit, az O-ért felel, Wilsonnal kezdve és tőle felfelé..

több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Risner szerint egy olyan hívás, kézmozdulat, kód nem hangzott el Wilsontól az eddigi meccseken, amiről ne tudták volna hogy micsoda. Hackett szintén ezt mondta.

Ettől persze az még előfordulhat, hogy az offsesonban a közös munka során Russell hozott Seahawksi elemet, de ugye az eredeti hír úgy szólt, hogy kvázi bolond és önmegvalósít a régi emlékekből.