Denver Broncos
"I love this sport. I hate this sport."
Egyébként Hackett ide, Kubiak oda, azért egy 250 milliós qb-val úgy odaállni 3&10re kulcsszituban, hogy kb előre látod, hogy esély sincs, hogy megoldja elég kellemetlen.mindjárt jön Undi és beírja, hogy amúgy aki látott Seattle meccset tavaly, az ezt előre megmondta.
Ha jól tudom pont az ilyen szituk megoldása miatt hoztuk, erre ott tartunk lassan, hogy nagyobb esélyünk lenne Hintonnal qb poziban. Ez számomra sokkal szomorúbb, mint Hackett, mert tőle viszonylag könnyen meg lehet szabadulni, de Wilson itt lesz meg jó ideig, és ha nem fog javulni rohamosan akkor igencsak hosszú szezonok állnak előttünk.
roberto23
Ha jól tudom pont az ilyen szituk megoldása miatt hoztuk, erre ott tartunk lassan, hogy nagyobb esélyünk lenne Hintonnal qb poziban. Ez számomra sokkal szomorúbb, mint Hackett, mert tőle viszonylag könnyen meg lehet szabadulni, de Wilson itt lesz meg jó ideig, és ha nem fog javulni rohamosan akkor igencsak hosszú szezonok állnak előttünk.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Mondjuk azt el tudom képzelni, hogy nem leadta, hanem leadatták vele.. De egyelőre ne vegyük el tőle a belátás kèpességét. Én inkább azt làtom, hogy a play off ugyan elúszott, bármi másban ringatni magunkat oktondiság, de igyekszik menteni az állását, meg az egész teamnek. Meglátjuk mi lesz a black monday napján brunch időben.ezt azért becsülöm hackettben, ha már sok más rookie HC hibájából nem tanult, legalább sajátjából igen. Mondjuk az a baj, hogy jelenleg, ha minden feladatot lead, amit szarul csinál, nem marad feladata, de ha kevesebb dolgot csinál, azt a keveset elhet jobban tudja.The Broncos have made a major shakeup to their offensive strategy.
— Predominantly Orange (@PredomOrange) November 20, 2022
According to @TomPelissero, it will be Klint Kubiak calling plays -- not Nathaniel Hackett -- on Sunday.https://t.co/Zvscud5ohD
Elvileg Klint Kubiak fogja a playeket hívni este, szal én is megteszem a téteimet: ez lesz a legjobb meccse idén RW-nek.
Hogy miért nem a bye előtt csináltuk ezt meg, az már egy másik történet, de hát ami innen egyértelműnek tűnik, az közelről valszeg nem az...
Általános Doktor
Tremendousjob és jmd egyszerűen képtelenek voltak belátni a hibáikat, a kókler talán tudta hogy valamit rosszul csinál, csak nem jött rá, hogy mit. Bár ugye nála is első éve után ő maradt, a Super Bowl győztes segédedzők el lettek küldve...
Black_Adder
ezt azért becsülöm hackettben, ha már sok más rookie HC hibájából nem tanult, legalább sajátjából igen. Mondjuk az a baj, hogy jelenleg, ha minden feladatot lead, amit szarul csinál, nem marad feladata, de ha kevesebb dolgot csinál, azt a keveset elhet jobban tudja.The Broncos have made a major shakeup to their offensive strategy.
According to @TomPelissero, it will be Klint Kubiak calling plays -- not Nathaniel Hackett -- on Sunday.https://t.co/Zvscud5ohD
Elvileg Klint Kubiak fogja a playeket hívni este, szal én is megteszem a téteimet: ez lesz a legjobb meccse idén RW-nek.
Hogy miért nem a bye előtt csináltuk ezt meg, az már egy másik történet, de hát ami innen egyértelműnek tűnik, az közelről valszeg nem az...
Általános Doktor
Tremendousjob és jmd egyszerűen képtelenek voltak belátni a hibáikat, a kókler talán tudta hogy valamit rosszul csinál, csak nem jött rá, hogy mit. Bár ugye nála is első éve után ő maradt, a Super Bowl győztes segédedzők el lettek küldve...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Hackett mégis mit csinál a továbbiakban? Meg a lappangó O kordinátor? Ma este lesz értelme leülni a monitor elé. De vajon ez segíthet azon, hogy a teljes O felkészítése erre az idényre totálisan eltévesztett? 🤔
Egyetértek, én is örülök. Kicsit sokáig tartott Hackett-nek raebredni, hogy nem megy neki minden egyszerre, de jobb később, mint soha.Lehet ugyanolyan szar lesz, de legalább változik valami, örülök ennek a döntésnekThe Broncos have made a major shakeup to their offensive strategy.
Általános Doktor
Vonster
Lehet ugyanolyan szar lesz, de legalább változik valami, örülök ennek a döntésnekThe Broncos have made a major shakeup to their offensive strategy.
Általános Doktor
The Broncos have made a major shakeup to their offensive strategy.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
RW 400 yard felett passzol ma este.Ha még értelmes O is lenne itt, nincs #2, #3 és #4 WR, sérült mind, így ugyan nem dobál senkinek 😀
akdestroyer
RW 400 yard felett passzol ma este.Januárra talán össze jön még neki az a plusz 400 yard.. maradjunk annyiban. Azon gondolkozom, vajon hány első kört kell adjunk majd egy kétségbeesett csapatnak, aki átvállalja Wilson szerződèsét, s havi fizetését ??
akdestroyer
We've promoted T Quinn Bailey to the active roster & activated LS Jacob Bobenmoyer from IR.
We also elevated WR Brandon Johnson & LB Harvey Langi to the active roster for #LVvsDEN.
én 3-7et, de az lehet más.Holnap este egy 40+ szerzett pontos meccsben ki van benne?hahahahaha
Bozontron
3-2t tippelek
Negritis, a vajda
Holnap este egy 40+ szerzett pontos meccsben ki van benne?hahahahaha
Bozontron
3-2t tippelek
Risner szerint egy olyan hívás, kézmozdulat, kód nem hangzott el Wilsontól az eddigi meccseken, amiről ne tudták volna hogy micsoda. Hackett szintén ezt mondta.Kibaszni mindenkit akit, az O-ért felel, Wilsonnal kezdve és tőle felfelé..
Ettől persze az még előfordulhat, hogy az offsesonban a közös munka során Russell hozott Seahawksi elemet, de ugye az eredeti hír úgy szólt, hogy kvázi bolond és önmegvalósít a régi emlékekből.
Cruyffista
Ettől persze az még előfordulhat, hogy az offsesonban a közös munka során Russell hozott Seahawksi elemet, de ugye az eredeti hír úgy szólt, hogy kvázi bolond és önmegvalósít a régi emlékekből.