Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 3 éve
Persze vannak olyan csapatok, akikkel megfordul a szezon 8 forduló után.. De őszintén, én ebben itt most idén nem tudok hinni. Nézni fogom, mindig, itt leszek.. De egyelőre azt látom: “ezek olyan szegények, még a halat is megeszik.” 🥲
Zalán
Mondjuk idén kb a liga fele ilyen lesz, mivel jelenleg van kb 3 playoff szint csapat az egész bajnokságban, ami aligha fog kitartani januárig. Szuperliga így, szuperliga úgy, aztán pl a mi divíziónkban csak a Chiefs néz ki focicsapatnak. Mondjuk ebben legalább található egy darab.
több mint 3 éve
Te az igazi Black vagy? 😊Azt hittem a gatyát is leszeded róluk.. Én nem mernék jósolgatni, elképzelni nem tudom, higy ez a brigád az offense minden eleme nélkül, Wilson eltitkolt sérülésével bármilyen módon is előáll.. Azt érzem, hogy minden driveban elsőre puntolnunk kellene. Akkor van a legtőbb esélyünk. El is fogytunk, majd minden értelmezhető csávó IR-en kuksol. Meg is nézem azt a Chargers fordítást. Ez maradt, régi highlightok, ha Broncos futballt akarunk átélni.. Még mindig le vagyok sújtva, ahova eljutottunk 5 forduló után. Persze vannak olyan csapatok, akikkel megfordul a szezon 8 forduló után.. De őszintén, én ebben itt most idén nem tudok hinni. Nézni fogom, mindig, itt leszek.. De egyelőre azt látom: “ezek olyan szegények, még a halat is megeszik.” 🥲
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Véletlenül sem szeretném a két keretet összehasonlítani, de a 2012-es csapat Manning első szezonjában is 2-3-mal kezdett.kb minden forduló után hozzák a párhuzamot. De a baj, nem (csak) az eredménnyel van hanem a mutatott játékkal. Illetve most is nagyon nagyvonalúan dobálózunk az elit meg top3 kifejezésekkel, 5 éve minden poszton miénk a legerősebb csapat, csak nem nyerünk...
Nyilván itt most sokkal súlyosabb gondok vannak.
Kampman
Sajnos senki nincs már abból a csapatból úgyhogy nem hiszem, hogy kapaszkodót jelentene, de aki hisz a sorszerűségben:
akkor is a Chargers ellen jött a 6. meccs, félidőben 0-24-gyel álltunk. A többi történelem. | btw Az volt az utolsó Broncos félidő, amit magyar közvetítéssel néztem és azóta is, ha nincs kedvem streamet keresni de bencsics márk van a tv-ben, akkor inkább nem nézek focit abban az idősávban |
Most sokkal gyengébb a keret egy hasonló sorozathoz, de ha Wilsont - most azt mondják valószínűbb, hogy játszik, minthogy nem - nem hátráltatja a sérülése, szerintem az idei legjobb meccsét fogja hozni. A félelmem inkább az, hogy valaki más vállára veszi a verséget, akár vmelyik elkapó, akár a védelemből valaki, de azt hiszem most egy fellángolás következik.
Igazából ha ezután a vereség után extra fél hét felkészülési idővel nem tudjuk felszívni magunkat egy főműsoridős div meccsre, akkor akár el is puntolhatjuk a szezont...
De akkor meg hátha tanul belőle a liga, hogy ne adja oda a max lehetséges esti meccseket egy 5 éve bohóc csapatnak a világ szeme láttára szerencsétlenkedni. OK, csütörtök általában gyengébb a színvonal, de akkor is, 6 forduló alatt 4 esti meccs, az első 3-mat azt hiszem, már mindenki bánja, főleg azok a semleges szurkolók, akik végignézték...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
www.espn.com/nfl/story/_/id/34755364/sources-broncos-qb-russell-wilson-partially-torn-latTehat a Raiders elleni 2. nagyedben serult meg, Colts ellen mar full igy jatszott. Sajnalatos :/
wilson elvileg sérült ...
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Ahogy nézem ez az izom pont a kar felemeléséért felel, ráadásul a dobó karja.. Colts meccs után egyből LA-be repült valami speckó fájdalomcsillapító szuriért.ha a “lat” ra gondolsz az pont, hogy a kart lefele huzza
Cruyffista
a törzset huzza felfele (fuggeszkedes pl.)
ami neki zavaro lehet az izom mukodesei kozul az a kar hátraemelése
több mint 3 éve
Ahogy nézem ez az izom pont a kar felemeléséért felel, ráadásul a dobó karja.. Colts meccs után egyből LA-be repült valami speckó fájdalomcsillapító szuriért.
több mint 3 éve
Mint valami rossz barátok közt. SzánalomAzt mondod, Russ hamarosan ellatogat az egyik denveri barba, ahol meghuzza a pultost, aki a szomszedban elo kopasz gengszter csaja, az pedig bosszubol levagja Wilson toket, amire Ciara beduhodik – leven nem tudja Russ kielegiteni –, elhagyja Wilsont, a valasnal elviszi az osszes penzet, a nincstelenne valo Russell pedig ugy osszetorik, hogy visszavonul, meleg lesz es papnak all? De a szerzodeset nyilvan nem lehet torolni, szoval a Broncos meg ot evig ul majd cap, pickek es kube nelkul.
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Mint valami rossz barátok közt. Szánalom
több mint 3 éve
wilson elvileg sérült ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
nyilván nem elit meg semmi de ő azért a kezdő szintet elérhetiOje-ra amúgy nagy szükség lenne mer Mathis iszonyat gyenge voltMer’ Ojemudia olyan fenevad cb így harmadévesen.. 😳
Negritis, a vajda
Zalán
több mint 3 éve
Oje-ra amúgy nagy szükség lenne mer Mathis iszonyat gyenge voltMer’ Ojemudia olyan fenevad cb így harmadévesen.. 😳
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Egész nap nem volt elérhető számomra fórum, de talán nem is baj… Annyit sikerült elérni ezzel, hogy most már csak szomorú vagyok, nem felháborodott! Azért az is valami! Egyébként csak azért fogom megnézni a következő meccset, mert látom a potenciált. Ha tavaly lenne, akkor idénre én lezártam volna ezt a szezont. Soha nem gondoltam volna, hogy elit irányítóval is nézhetetlen játékot fogunk produkálni. Az összes szurkolót megértem, aki a hosszabbítás előtt elment haza. Üresnek kellett volna maradni az egész stadionnak.Kevés Seahawks meccset láttál, ott évekig egy csomó ilyen blackout meccs volt.
Bozontron
Willie Parker
Russell Wilson's lowest regular-season offense grade was 2021 Week 15 against the Rams - 33.6.
— Amelia Probst (@ameliaprobst) October 7, 2022
több mint 3 éve
Egész nap nem volt elérhető számomra fórum, de talán nem is baj… Annyit sikerült elérni ezzel, hogy most már csak szomorú vagyok, nem felháborodott! Azért az is valami! Egyébként csak azért fogom megnézni a következő meccset, mert látom a potenciált. Ha tavaly lenne, akkor idénre én lezártam volna ezt a szezont. Soha nem gondoltam volna, hogy elit irányítóval is nézhetetlen játékot fogunk produkálni. Az összes szurkolót megértem, aki a hosszabbítás előtt elment haza. Üresnek kellett volna maradni az egész stadionnak.Kevés Seahawks meccset láttál, ott évekig egy csomó ilyen blackout meccs volt.
Bozontron
több mint 3 éve
Annyi észrevételem lenne sajna csak az egyenlítésért mentünk és a hosszabbításért,nem hinném hogy ha össze is jön a TD rámegyünk a 2 pontosra.A többi sajna igaz,és kitartást a broncos fanoknak.Ez nem gyanú, hanem tök egyértelműen így volt. Tavaly a Raiders Bengals wold card meccsen volt az, hogy a Raiders totál átvette a dominálást a végén és úgy tűnt továbbjutnak, amikor a redzone-ben leálltak tökölni, és az utolsó playben NULLA darab embert küldtek célterületre elkapni. Na, mi meg mindenkit beküldtünk, miközben üresen tátongott a pálya közepe a first downért 2:30-cal a vége előtt.. Továbbmegyek, Russ ha elkezd pánikolni és lábbal megy neki, valszeg simán megvan a FD.Eddig a záróplayig a szurkolók 90+ százaléka pont azt nehezményezte, hogy Russ durván kevés labdát kap a kezébe megnyerni a meccset. Ettől még szar hívás volt, de nem azért mert Hackett a let russ cook vonaton ül. Valszeg a Seattle meccs utáni flashbackek miatt hívta ezt, ahol egész meccsen konzisztensen kivette a kezéből, elajándékozva egy simázható meccset.CruyffistaVan egy olyan gyanúm, hogy a meccs végi playhívást - az alap időben és a hosszabbításban is - befolyásolta az első heti utolsó play. Hiába volt nagyon rossz meccse Wilsonnak, Hackett a kezébe adta a labdát a végén.
peterk2005 udvari bolond
Cruyffista
több mint 3 éve
nem az a baj hogy RW kezébe adtuk a labdát az RZ-benRuss.
és az sem baj hogy nekimentünk 4.re a hosszabbításban, nekünk mind1 hogy 2-2-1 vagy 2-3
főleg hogy ott Ryan visszakapta volna és a D# a sérülések miatt teljesen rottyon volt
a baj az hogy milyen play lett belőle, hogy ezt hackett baszta el azzal hogy szart hívott vagy russ hogy szarul döntött én nem tudom megítélni
Negritis, a vajda
Hackett jó playt hívott, ott maradt Hamler üresen, de Wilson az 50-50 labdát választotta Suttonra. Nem sikerült.
Olyan szempontból Hackett is, hogy volt több play, ami azért tört el, mert játékosok nem tették a dolgukat. ami így októberben az 5. fordulóban nagyon gáz, de amúgy nincs mit szépíteni rajta, ez Wilsontól egy nagyon gyenge meccs volt, az eddigi leggyengébb.
Mindenkinek lehet szar napja, szívesen ennyiben is hagynám, csak hétről-hétre várjuk, hogy látszódjon, hogy jobban vagyunk mint az előző héten, de mindig történik valami. Az hülyeség azt számolgatni, hogy álhatnánk 5-0-val vagy 4-1-gyel, ezt mindenkire ki lehet számolni és az érzés amúgy is inkább az, hogy 2 gyenge formában lévő csapatból vagyunk mi az egyik, nem pedig 5 előrehozott SB-t játszottunk, ennél fogva nem vigasztal, hogy szoros meccset játszottunk, már ha a Raiders ellenit szorosnak lehet venni. Magas színvonalú meccset idén még nem játszottunk, ha ennek ellenére tényleg jó lenne a mérlegünk, annak örülhetnénk, de így inkább ne számolgassuk a mi lett volna ha események hosszú sorozatát.
Van másfél hetünk kitalálni, hogy a következő meccs kin menjen el gordon és Wilson után. Továbbra is leginkább a színvonal javulásást várnám, egyébként ebben is benne lehet egy szoros meccs akár jó akár rossz játékkal.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
Oje-ra amúgy nagy szükség lenne mer Mathis iszonyat gyenge volt
több mint 3 éve
nem az a baj hogy RW kezébe adtuk a labdát az RZ-benés az sem baj hogy nekimentünk 4.re a hosszabbításban, nekünk mind1 hogy 2-2-1 vagy 2-3
főleg hogy ott Ryan visszakapta volna és a D# a sérülések miatt teljesen rottyon volt
a baj az hogy milyen play lett belőle, hogy ezt hackett baszta el azzal hogy szart hívott vagy russ hogy szarul döntött én nem tudom megítélni
több mint 3 éve
Ez nem gyanú, hanem tök egyértelműen így volt. Tavaly a Raiders Bengals wold card meccsen volt az, hogy a Raiders totál átvette a dominálást a végén és úgy tűnt továbbjutnak, amikor a redzone-ben leálltak tökölni, és az utolsó playben NULLA darab embert küldtek célterületre elkapni. Na, mi meg mindenkit beküldtünk, miközben üresen tátongott a pálya közepe a first downért 2:30-cal a vége előtt.. Továbbmegyek, Russ ha elkezd pánikolni és lábbal megy neki, valszeg simán megvan a FD.Eddig a záróplayig a szurkolók 90+ százaléka pont azt nehezményezte, hogy Russ durván kevés labdát kap a kezébe megnyerni a meccset. Ettől még szar hívás volt, de nem azért mert Hackett a let russ cook vonaton ül. Valszeg a Seattle meccs utáni flashbackek miatt hívta ezt, ahol egész meccsen konzisztensen kivette a kezéből, elajándékozva egy simázható meccset.CruyffistaVan egy olyan gyanúm, hogy a meccs végi playhívást - az alap időben és a hosszabbításban is - befolyásolta az első heti utolsó play. Hiába volt nagyon rossz meccse Wilsonnak, Hackett a kezébe adta a labdát a végén.
peterk2005 udvari bolond
több mint 3 éve
Annyira gyenge colt ez a meccs, hogy a forum is lehalt. Szvsz Hackett jol dontott, RW-n ment el.Kritikusan sz@r eddig az O#.
több mint 3 éve
Aszittem csak nálam döglődött tegnap a fórum, de látom, nem az én készülékemben volt a hiba.Amúgy nem a hosszabításban behívott játékkal van bajom, az vállalható volt, hogy nekimegyünk....mondjuk nem vakon.
Viszont a rendes játékidő végén le kellett volna zárni a meccset még egy kezdő HC-nak is egy csepp ésszel.
A mutatott játék és a rengeteg sérülés viszont elkeserítő.
Positive Vibration
több mint 3 éve
Eddig a záróplayig a szurkolók 90+ százaléka pont azt nehezményezte, hogy Russ durván kevés labdát kap a kezébe megnyerni a meccset. Ettől még szar hívás volt, de nem azért mert Hackett a let russ cook vonaton ül. Valszeg a Seattle meccs utáni flashbackek miatt hívta ezt, ahol egész meccsen konzisztensen kivette a kezéből, elajándékozva egy simázható meccset.CruyffistaVan egy olyan gyanúm, hogy a meccs végi playhívást - az alap időben és a hosszabbításban is - befolyásolta az első heti utolsó play. Hiába volt nagyon rossz meccse Wilsonnak, Hackett a kezébe adta a labdát a végén.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Véletlenül sem szeretném a két keretet összehasonlítani, de a 2012-es csapat Manning első szezonjában is 2-3-mal kezdett.Nyilván itt most sokkal súlyosabb gondok vannak.
több mint 3 éve
Olyan szarok voltunk, hogy még a fórum is leállt... öröm lesz Londonba menni
több mint 3 éve
Két szó : szekunder szégyenValamint az új jelmondat is megvan : Broncos Country, Lets hide
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Teljes sokk. Remèltem, hogy ti gyújtottátok fel a fórumot, ami miatt nem ment..
Ezt a játékot nem lehet O-fal, Rb-k, Te-ek, kéz nélküli elkapók, Qb, és Hc nélkül játszani. Jelenleg ezek a posztok betöltetlenek. Felfoghatatlan, ami történt. És ez nem egy kisiklás volt. Valami kibaszottul nem működik ezzel a csapattal sem. Ugyanaz a nóta. Dejó, hogy nem megyek Londonba. Világbotrány