Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 113
Bakker, hogy ennyire ne érdekeljen a kedvenc csapatom…
Most nézem hogy Lewis Hamilton is résztulajdonos. Most már értem miért vagyunk ilyen szarok🤣
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 911
Kretén Hackett takarodjon! Legnagyobb kókler ever. Szánalmas egy pöcsfej.
xrace77
Felőlem mehet vele Wilson is. 1, azaz egy kibaszott drive-ban játszott jól egész meccsen (legyen jóindulattal kettő), ezen kívül viszont nézni is rossz volt.

És lehet jönni Hackettel, a dropokkal, a büntetésekkel, a szar fallal, a játékhivással, de egy 250 milliós qb-tol ez a teljesítmény minősíthetetlen.
roberto23
6 meccs ment le, és már égnek a 3-as mezek!
Helyreállt a világ rendje. 😀

több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 892 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Két középső futás, pass, punt... Shurmur elégedetten tapsol most a tv előtt
Vonster
Carroll arcán pedig eközben egy szemilis könycsepp gördül végig.
Révbe ért.
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 911
Két középső futás, pass, punt... Shurmur elégedetten tapsol most a tv előtt
Vonster
Carroll arcán pedig eközben egy szemilis könycsepp gördül végig.
Révbe ért.

több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Hackett bukása annyiban kapóra jön, hogy el kell kezdeni beszélni arról, hogy DC bácsit vagy bukjuk, vagy mi tesszük HC-vá.

Browning szépen csendben csinált egy Chubb vs Gregory meccset a kövi szezonra, mindezt úgy, hogy mindkettőnek elég jó szezonja van.

A vereségeink módjai meg nevetségesek. Az NFL képes volt Herbertet a meccs borítójára tenni, a végén a punt előtt a visszamaradt videóhosszból tudni lehetett hogy elejti.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 810 — "Montoya por favor!"
Seattle-ben röhögnek az extra top 10-es pickkel a kezükben

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
topin New England Patriots 2 342
A Panthers meg merte lépni idény közben a kóklertalanítást
FLZOLI
Több év után tették meg..
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Elsõ félidõt láttam. Ne volt jó, nem volt szar. De a végére megint faszán sikerült.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Rég aludtam ilyen jót.

Amikor az összefoglaló végén LAC punt volt:
- reménykedtem hogy blocked lesz
- nem jött be, szállt a zsuga
- na mondom egy jó visszahordás, tuti győzelem
- amikor már hullott lefelé és láttam mizu, el is engedtem 😃

Én már ideges sem vagyok.
De ha egy @xrace kivan akadva akkor ott komoly problémák vannak.

151 yard büntetés??
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 686 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Idén amúgy Rodgers, Brady is max backupnak tűnik retardált edzők mellett.

Nem néztem a meccset, de az eredmény alapján egyik csapat sem volt jobb. OT-ban ki lehet kapni, de Hackett nálam már leírta magát, mehet már most. A Panthers meg merte lépni idény közben a kóklertalanítást

több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 975
xrace77
Felőlem mehet vele Wilson is. 1, azaz egy kibaszott drive-ban játszott jól egész meccsen (legyen jóindulattal kettő), ezen kívül viszont nézni is rossz volt.

És lehet jönni Hackettel, a dropokkal, a büntetésekkel, a szar fallal, a játékhivással, de egy 250 milliós qb-tol ez a teljesítmény minősíthetetlen.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
xrace77 Denver Broncos 4 710
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 975
Gratulálok mindenkinek a maihoz, főleg Wilsonnak és Hackettnek.

Ezen felül egy dolgot jegyeznek meg. Gordonnak van pofája egy saját first down utan rázni a fejet es méltatlankodni azok utan, amit ebben a szezonban nyomott. Ha ezek utan elvből nem basszuk ki, mehet mindenki a picsaba. Undorító az az ember, semmi keresnivalója az NFL-ben.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Vonster Denver Broncos 1 209
Mini bye week után ezt tudjuk felmutatni... szánalmas ez a csapat
több mint 3 éve
Nem várok semmit az esti meccstől igazàn. Nincs futás, ismét nincs JJ, nincs Caden. Ha a védőfociban jók leszünk, nekem már jó.. Egyelőre ábrándnak tűnik a wild cardért küzdeni.. 🤔
Zalán
McManus in we trust. Megnyerjuk a field goal csatát, sose szabad egy choker csapat erejét lebecsulni, mindig lábon tudja magát lőni a Chargers.

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 679 — The Mathematician
Nem várok semmit az esti meccstől igazàn. Nincs futás, ismét nincs JJ, nincs Caden. Ha a védőfociban jók leszünk, nekem már jó.. Egyelőre ábrándnak tűnik a wild cardért küzdeni.. 🤔
Zalán
zakót várok, de legalább lesz mit felvenni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Shanny Magic Denver Broncos 490
Viszont játszani fog már Simmons, Dulcich és Ojemudia is (mind hármukat aktíváltuk az 53-as keretbe)
Dulcich-ra kíváncsi leszek (remélem nem egy újjabb gyenge 2/3. Napos TE Pick lesz belőle)🤞

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
xrace77 Denver Broncos 4 710
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 178

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Szerintem annyiért nem adják de egy 4. vagy 3. kört simán megérne.
Javonte valószínűleg sosem lesz már 100%-os, Gordon.... szóval kb úgyis draftolni kéne oda

több mint 3 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Felröppent ügye pár szurkolói pletyka egy CMC traderől, ami miatt elgondolkodtam a lehetőségekről: amire inkább realitást látok az az h Chubbot pickekké tesszük:

- Gregory várakozáson felül mutatkozott be, többéves szerződéssel;
- Browning szerintem mindenkit meglepve jóval a várakozásokon felül játszik, évekre olcsó szerződéssel idekötve;
- Nik Bonitto épp aklimatizálódik az nfl-hez, de szituációs pass rushernek már idén elő kellene lépnie, jövőre több is várhat rá, 3. számú opciónak pofásnak néz ki;
- Jonathon Cooper depthnek már most itt van, voltak már villanásai;
- Christopher Allen pedig épp red shirt évét üli;

Szal én azt látom h ez a poszt már most megvan jövőre, ha a tendenciák kitartanak, Chubbnak a várható fizujával nem lesz helye, sérülékeny is, viszont idén újra fel-fel villantja az első körös játékát, így reális értéket képviselhet egy trade keretében.
Általános Doktor
de minek nektek CMC?
Amadeus von Dollárbaloldal
Talán mert nincs futónk? Gordon egy labdaledobáló senkiházi, Williams sérült és ki tudja mi lesz vele jövőre, Murray meg valszeg nem véletlen csak PS-ig vitte eddig idén..
StormST
Nyilván irracionális valahol, de:

Felnőttként is jól áll rajta:

Nem kérdés, itt a helye!

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
Von mekkorát játszik....
több mint 3 éve
StormST Denver Broncos 12 789 — SB 50 Champion @ Grund
Felröppent ügye pár szurkolói pletyka egy CMC traderől, ami miatt elgondolkodtam a lehetőségekről: amire inkább realitást látok az az h Chubbot pickekké tesszük:

- Browning szerintem mindenkit meglepve jóval a várakozásokon felül játszik, évekre olcsó szerződéssel idekötve;
- Nik Bonitto épp aklimatizálódik az nfl-hez, de szituációs pass rushernek már idén elő kellene lépnie, jövőre több is várhat rá, 3. számú opciónak pofásnak néz ki;

Szal én azt látom h ez a poszt már most megvan jövőre, ha a tendenciák kitartanak, Chubbnak a várható fizujával nem lesz helye, sérülékeny is, viszont idén újra fel-fel villantja az első körös játékát, így reális értéket képviselhet egy trade keretében.
Általános Doktor
de minek nektek CMC?
Amadeus von Dollárbaloldal
Talán mert nincs futónk? Gordon egy labdaledobáló senkiházi, Williams sérült és ki tudja mi lesz vele jövőre, Murray meg valszeg nem véletlen csak PS-ig vitte eddig idén..

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 668

Általános Doktor
de minek nektek CMC?