Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 690 — The Mathematician
Colorado doesn't have specific statues for domestic violence, but the state has domestic violence enhancements to the statutes that already exist.

Usually this means he may have damaged property during an argument or something and the other person could have been injured when it happened, but don't have the specifics right now...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2022%2F0512%2Fr1011975_1296x729_16-9.jpg
Denver Broncos WR Jerry Jeudy arrested, faces charge of criminal tampering with domestic violence enhancer
Broncos receiver Jerry Jeudy was arrested Thursday afternoon by the Arapahoe County (Colorado) Sheriff's Department and is facing a charge of second-degree criminal tampering with a domestic violence enhancer, a misdemeanor.

több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Jeudy-t letartoztattak ma, h miert arrol nincs meg info.
Beki
Ne mar! Ot vartam a legjobban a szezonban a Broncosbol, hogy vegre kap egy QBt.
ulpianus
Csodás hír. Jeudy bazmeg… Jól néz ki az a wr class.. Nagyot csalódtam… Sokkal többet néztem ki belőle.. Nem jött be..

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Családon belüli erőszak, de ha jól értem "csak" vétség fokozat, szal a helyzet nem jó, de nem tragikus.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Beki
Ne mar! Ot vartam a legjobban a szezonban a Broncosbol, hogy vegre kap egy QBt.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
 twitter.com/NFL/status/1524478329436389377?t=dVZTQlZrwPzj0dSnIfZEGg&s=19
több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
A depth chartot itt találjátok:
 www.milehighreport.com/2022/5/6/23057821/broncos-projected-depth-chart-may
Általános Doktor
1. Muti/Cush/Risner/Meinerz (sorból 3)
2. Hinton/Okwuegbunam
3. Washington/UDFA KR-ek
4. Cooper/Malik Reed/Cristopher Allen (2)
5. Purcell/Agim
6. Ojemudia/Faion Hicks
7. Jamar Johnson/PJ Locke/Turner-Yell (2)
8. Crockett/Boone/McAllister ((1)

Első ránézésre ezek lesznek a kulcspárharcok szűkítésnél, hacsak egy-egy posztnál több játékost nem viszünk mint megszokott.
több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
az a előbújunk a fa mögül kifejezés hogy remélhetőleg lesz tétje a karácsonyi meccsnek idén 😀
Negritis
én nagy duzzogzva azt is elfogadom, ha addigra biztos a #1 seed
Black_Adder
Max a drafton 😛
empty taxi
megszerezzük szezon közben az 1. körös picketeket?
Black_Adder
Gregory tol egy 32 sackes szezont, és odaadjuk Chubbot első körért hej… 🙃

több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 469
az a előbújunk a fa mögül kifejezés hogy remélhetőleg lesz tétje a karácsonyi meccsnek idén 😀
Negritis
Black_Adder
Max a drafton 😛
empty taxi
megszerezzük szezon közben az 1. körös picketeket?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 276 — NFL bracket champion '26
Negritis
Black_Adder
Max a drafton 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Negritis

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
Broncos-Rams a karácsonyi meccs
KeyG
Boldog Karácsonyt kívánok 🤗
Zalán

Negritis
Ez a boldog arckifejezése? Olyan, mint Steven Seagal... 😊
Reggio1914

több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 452
KeyG
Zalán

Negritis
Ez a boldog arckifejezése? Olyan, mint Steven Seagal... 😊
több mint 3 éve
KeyG
Zalán

több mint 3 éve
KeyG

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 178

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Igazából emberünknek semmi köze a sportokhoz, se kedvenc csapata nincs, se kedvenc sportága, se mutatkozni nem mutatkozott sporteseményeken. Balhéja annyi van, hogy demokrata politikusok rendszeresen beleszállnak amiért a Walmart nevű örökölt világvezető cége amerikai átlag alatt tartja az alkalmazottjait. 8 évvel ezelőtt meg akarták puccsolni cégen belül a dolgozók újraválasztása előtt.

Egyetlen potenciális riválisa, Todd Boehly jelenleg a Chelseavel foglalkozik, jár a meccseikre, folyamatosan tárgyal. Valószínűleg miután olcsóbban megszerezheti, és egyben a csapat szurkolója is, így már nem aktuális neki a Broncos. De vele talán jobban járnank, több sikeres franchiseban van részesedése.
Cruyffista
meg is vette a Chelseat.
Nekem is volt már hogy 2 csokit vettem egy nap, hátha ő is vesz még egy csapatot, de valszeg meg kell barátkozni Waltonnal | 5-10 évig aztán izgulni ki örökli a csapatot... |
Szerencsére pont elindítottunk egy nagyszabású projektet, úgyhogy hacsak aktívan nem szabotálja ezt egy új tulaj, akkor nagy ráhatása nem lesz a csapatra a következő években

több mint 3 éve
A depth chartot itt találjátok:
 www.milehighreport.com/2022/5/6/23057821/broncos-projected-depth-chart-may

Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 3 éve
Van új Behind the Broncos az első két körről:
 www.youtube.com/watch?v=nTCrpZ2-xwM

A lényeg h Benitoért erősen gondolkodtunk h felmenjünk 5 helyet, de volt még 2 másik játékos, akit értéken éreztünk volna az eredeti helyünkön és így vártunk, ami bejött.

A második körben TE-t akartunk húzni, de a helyünkön volt még több ocpió a board alapján, így inkább berizikóztuk h lejjebb megyünk 5 helyet (10et is tudtunk volna, de nem mertünk annyit), Heckett nagyon akarta Dulcichot, olyan "fegyvert látott benne, ami nincs a csapatban".

Érdekesség még h Elway a warroomban volt végig, így a tisztelet meg van hagyva felé a valóságban is, nem csak a duma van róla, aminek személy szerint nagyon örülök.

több mint 3 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 982
 www.denverbroncos.com/news/broncos-to-play-jaguars-in-london-in-week-8-of-2022-season

menni kéne
Negritis
Kéne, kéne...
😀
több mint 3 éve
 www.denverbroncos.com/news/broncos-to-play-jaguars-in-london-in-week-8-of-2022-season

menni kéne
Negritis
 youtu.be/jagU-gt2EPM

több mint 3 éve

menni kéne

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Megnéztem PFF draft simulatorban a trade-eket. Az első cserére 5 helyes lemozgásért 5. körért cserébe 100% esélyt adott a gép, hogy a Texans elfogadja, míg a Colts 2023 3rd + 2022 5th kombójára 4%-ot, tehát a gép át se engedte annyira túlfizettek. Előbbire egyébként 5. kör helyett 4. kör + 6. kör lett volna a reális.
Cruyffista
Bocsi, hogy ennyivel később, most értem csak ide, de ezt nem jól nézed 😊

A Patriots a 3/30-t (94.) adta a 4/32 (137.)+2023/3 (CAR) pickekért, utóbbi bőven lehet top 80, de 70 is. Ez a reális érték. Ehhez képest

Ti adtátok a 3/32-t (96.) az 5/36 (179.)+2023/3 (IND) pickért, ami amúgy nem valószínű, hogy gyengébb lenne, mint a Carolináé.

Nem tudom, hogyan nézted a kalkulátort, de a jövő évi 3. kör az nagyjából egy idei 4/10-et ér.

A Patsnél ez konkrétan 4/11-es difire jött, tehát helyén volt, nektek az értéketek kb 4/6-ra jön ki, ami mondjuk oké, de valaki felé kedvezőbben billen, az a Colts maximum, szóval itt nemhogy nem húztatok minden idők cseréjét, hanem legjobb esetben is áron cseréltetek 😊

A 3/11 (75.) for 3/16 (80.)+5/19 (162.) pedig teljesen rendben van, sőt pont, hogy nektek kedvezőbb még egy picit 😊

Szerkesztette: Wyatt

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 810 — "Montoya por favor!"
születésnapomon Wembleyben a Broncos, úgy, hogy Angliába tervezek lenni. köszönöm Goodell, lehet kezdeni spórolni

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz