Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Ég a stadion.
Cruyffista
?
FLZOLI
Kigyulladt
Heisman

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Ég a stadion.
Cruyffista
?
FLZOLI
Kigyulladt

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ég a stadion.
Cruyffista
?

több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Ég a stadion.
több mint 3 éve
Nem elhanyagolható hír, hogy Gregory rotációjaként Browningot fogjuk használni akiben az edzői stáb látja a pass rusher kvalitásokat, akinek a kezdő ILB helyére ezeknél a snapeknél pedig addig Singleton/K'Waun Williams fog beállni. Mivel elég intenzív terhelése lesz ebben a rendszerben az OLB-knek, ez a formáció is sokat lesz így pályán. Ebben az esetben lehet jobb lenne csak simán visszaigazolni AJ-t kezdőnek Jewell mellé, és Browningot tekinteni a fejlesztendő pass rusher prospectnek. Onnantól mind korban, mind mélységben rendben lenne az ILB és OLB poszt.
Cruyffista
K'Waun 5-9 185, az még high schoolban is hitvány LB-nek.
empty taxi
Mármint amikor ő van fent 1 ILB-vel lesz a csapat Jewell személyében. Azt írják ez a felállás többször elő fog kerülni.
több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Ezek a fejlesztések mennyire szoktak sikeresek lenni? Én nem nagyon láttam még erre valóban működő példát. Az olb ráadásul elöl van a fontossági sorban. Persze cb van hogy átmegy s-be. De ilyen átnevelőtáboros olb aki elit is lett, van a világtörténelemben?
Zalán
Nem hiszem hogy az elit itt a cél 🙂 A hitványnál jobb töltelék a belőtt színvonal
FLZOLI
Szerintem ha a hitvanynal jobb lenne az elvárás hoztunk vna vmi journeyman-t.

Gondolom Browning-ban látnak vmit, aki akar be is johet. Itt van az offseason, lehet próbálkozni. 😊
roberto23
Én pont az ILBt látom problémának. Most egy dolog, hogy Gregory szerintem nem lesz annyira jó, mint Patonék remélik, viszont legalább van terv kezdőre, meg cserére is. ILB poszotn jelenleg van Jewell meg Singleton. Wagner akciósan se kellett, AJ se kell, egyelőre senki se kell. Nem drága poszt, lehet majd draftolni, de egy bizonyított veterán szebben nézne ki Jewell mellett. Ha meg ékszer megint lesérül a második fordulóban nem is tudom mi lesz. De tudom, megint adjuk a 3. nap eleji pickeket szerődésük utolsó évében lévő játékosokért, akik aztán nem maradnak nálunk.

EDGEnél nem tetszik a terv, de van, ILB poszton nem látom, nem értem a tervet. Akkor sem, ha több nickel és dime lesz.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
remélem Jeudy már befutott…
Zalán
Szerintem is fontos a bonding, csapategység, csapatépítés (mondjuk amikor Millert elűztük innen, akkor ennek az elvesztéséről kevesebb pozitív tweet volt), de Jeudy most az anyja mellett van a kórházban, az most számára biztos fontosabb, mint a márciusi vibe

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Nem elhanyagolható hír, hogy Gregory rotációjaként Browningot fogjuk használni akiben az edzői stáb látja a pass rusher kvalitásokat, akinek a kezdő ILB helyére ezeknél a snapeknél pedig addig Singleton/K'Waun Williams fog beállni. Mivel elég intenzív terhelése lesz ebben a rendszerben az OLB-knek, ez a formáció is sokat lesz így pályán. Ebben az esetben lehet jobb lenne csak simán visszaigazolni AJ-t kezdőnek Jewell mellé, és Browningot tekinteni a fejlesztendő pass rusher prospectnek. Onnantól mind korban, mind mélységben rendben lenne az ILB és OLB poszt.
Cruyffista
K'Waun 5-9 185, az még high schoolban is hitvány LB-nek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Browningnak a draft profiljában is benne volt, hogy ő OLB is lehet, így nem a semmiből jött ötlet. Alapvetően futás ellen elég jó, de hiába számított egyetemen ILB-k között kiemelkedőnek passz ellen, nálunk voltak problémái olvasással, ha egy emberen kell lógni az megy neki, de egyébként ha hirtelen váltani kell már el volt veszve. Szerintem bőven megfelelő kezdő ILB Jewell párjaként, de nem láttuk még siettetni itt, úgyhogy arról nehéz nyilatkozni. Ha nem megy, visszarakják aztán megy helyette Cooper vagy Reed. A kezdő ILB így is ő marad.

Én személy szerint nem raknék rá ekkora terhet és vagy-vagy kérdést csinálnék belőle, de ők látják jobban mihez van elegendő tehetsége.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
Ezek a fejlesztések mennyire szoktak sikeresek lenni? Én nem nagyon láttam még erre valóban működő példát. Az olb ráadásul elöl van a fontossági sorban. Persze cb van hogy átmegy s-be. De ilyen átnevelőtáboros olb aki elit is lett, van a világtörténelemben?
Zalán
Nálunk anno Ryan Shazier játszott ILB/OLB hibridet, de az ő tehetségével és mentalitásával meg motorjával nem volt nehéz.
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 903
Zalán
Nem hiszem hogy az elit itt a cél 🙂 A hitványnál jobb töltelék a belőtt színvonal
FLZOLI
Szerintem ha a hitvanynal jobb lenne az elvárás hoztunk vna vmi journeyman-t.

Gondolom Browning-ban látnak vmit, aki akar be is johet. Itt van az offseason, lehet próbálkozni. 😊

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Zalán
FLZOLI
Ha ez így van, az szomorú, bele se kezdjünk..

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Most lehet rosszul emlékszem, de szerintem Lock ugyanígy kezdte, első OTAk előtt megkezdte az összeszokást a csapattársakkal egy történelmien jó A+ draft után, Von Miller is megmondta, hogy végre igazi vezér van irányító poszton Manning óta először, mindezek mellé a kókler helyett végre egy hozzáértő edzőnk volt végre elindulhatott a franchise felfelé... 3 év múlva a mostani vibera fogunk emlékezni?

Nem azt mondom, hogy nem lesz jobb, hanem hogy ha jobb lesz nem ezek miatt a képkockák miatt lesz, nem a márciusi vibe miatt lesz. Majd amikor kikapunk zsinórban 3×, akkor kell tehetség ahhoz, hogy ne savanyúsör vibe legyen, hanem valami pozitív, ami átlendít a hullámvölgyön...

Az offseasont annyiszor megnyertük az elmúlt években, most már hagyhatnánk valamit a regular seasonre is, post seasonről nem is beszélve...
Black_Adder
Ez nyilván így van, és így történt.
De újra újrakezdés van. Minden poszton új emberkékkel. Pontosan azért történik, mert helyben is látják, hova jutottunk. Garancia nincs semmire. Erre az újrakezdésre sem lesz. Ha el is bukunk, nem úgy és abba fogunk, ahogy legutóbbi hat évben tettük. Fejreállni sokféleképpen lehet. De az újrakezdések törvénye, hogy újra hinni lehet abban, hogy ez lesz a felemelkedés fordulópontja. Elmentek a srácok dobigálni, elkezdeni megismerni egymást, összeszokni. És jó ezt most látni.. nincs foci, hiányzik már mindenkinek, főleg, mert végre most van olyan irànyítónk, aki ezerszer bizonyított, aki szintén egy ujjászületésre vágyik. És jó ezt látni.. 😊 Én drukkolok nekik… csak Fant hiányzik a képről, és remélem Jeudy már befutott…

Szerkesztette: Zalán

több mint 3 éve
Zalán

több mint 3 éve

több mint 3 éve
több mint 3 éve
Most lehet rosszul emlékszem, de szerintem Lock ugyanígy kezdte, első OTAk előtt megkezdte az összeszokást a csapattársakkal egy történelmien jó A+ draft után, Von Miller is megmondta, hogy végre igazi vezér van irányító poszton Manning óta először, mindezek mellé a kókler helyett végre egy hozzáértő edzőnk volt végre elindulhatott a franchise felfelé... 3 év múlva a mostani vibera fogunk emlékezni?

Nem azt mondom, hogy nem lesz jobb, hanem hogy ha jobb lesz nem ezek miatt a képkockák miatt lesz, nem a márciusi vibe miatt lesz. Majd amikor kikapunk zsinórban 3×, akkor kell tehetség ahhoz, hogy ne savanyúsör vibe legyen, hanem valami pozitív, ami átlendít a hullámvölgyön...

Az offseasont annyiszor megnyertük az elmúlt években, most már hagyhatnánk valamit a regular seasonre is, post seasonről nem is beszélve...

több mint 3 éve
Wilson nem vesztegeti az időt. 😊

roberto23
Már a csapat körüli vibe is sokkal jobb az új HC, QB érkezésétől.... Nincs az a terjengő savanyú sörrel itatott trágyaszag. Már csak valami értelmes, ambiciózus tulajt kéne találni Zoknibábné Family Co. helyett (mondjuk PM és haverjai) és végre elindulhat a franchise kifele a looser culture-ből.

több mint 3 éve
Shell vizitje jól sikerült állítólag, ő jöhet RT-nek még. Veterán safety igazolás szinte biztosan lesz. Mondjuk Jackson. Aztán ezek után nem sok pénzünk marad, azt inkább eltenném szezon közepére, amikor OBJ-ket vágnak ki.

Ha a fenti kettő jön akkor RB2, TE2, interior pass rusher 2, CB5 a tényleges lyukak.

Elférne még egy normális QB2, második nap szintű OT ILB OLB CB prospect hogy elkezdhessük őket építeni, és egy csere speedster WR Hamler mögé, hogy ne egy ember legyen a rosteren aki bárkit képes lefutni. Mindet nem, de ha a needeket és ezekből mondjuk kettőt megoldunk valahogy akkor az már jó.
több mint 3 éve
Várható még valami FA mozgolódás vagy már arccal a draft felé? RT, DE, LB, CB, S, RB2, TE2 kellene még, ennyit csak a fiatalokból nehéz lesz megoldani top pickek nélkül

2nd round: 64th overall
3rd round: 73rd and 96th overall
4th round: 111th and 112th overall
5th round: 150th overall
6th round: 194th overall
7th round: 246th overall

Szerkesztette: FLZOLI

több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 903
Wilson nem vesztegeti az időt. 😊

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26

slot CB
Black_Adder
Milyen minőséget képvisel ?
Zalán
Jót.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve

slot CB
Black_Adder
Milyen minőséget képvisel ?

több mint 3 éve

youtu.be/nY-erHSpdlM
több mint 3 éve

slot CB