Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 3 éve
A Lock témájú írásokért mindenkinek hatalmas köszönet!!!! 😊
több mint 3 éve
Drew Lockról valakinek nincs kedve összefoglalót írni a Hawks topicba, vagy, ha volt korábban ilyesmi, akkor átdobni!?Elég széles lesz a véleményskála a futureMVP-től a hulladéksz.rig 😀
köszi előre is
Helmut the Dystopian Ride
| én az előbbi tábort erősít(ett)em |
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
Drew Lockról valakinek nincs kedve összefoglalót írni a Hawks topicba, vagy, ha volt korábban ilyesmi, akkor átdobni!?köszi előre is
több mint 3 éve
Ha tényleg így van akkor Hackettnek nem kell megfejteni a világot mágnestáblán a gyorsan érzékelhető fejlődésért.Ugyanezt gondoltuk tremendousjobról a kókler után...
Cruyffista
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
Brandon Shell érkezik vizitre. Seahawks RT-je volt, volt róla hír hogy szívesen játszana Wilsonnal és fordítva. A Seahawks is vissza akarja igazolni, de kivárt a hívásig. Pff rating 67, sack 3, penalties 1, 550 snap. Karrierje legerősebb éve nagyjából. Ez alapján nem jobb mint Massie, aki ennél kicsivel jobb idényt hozott nálunk, de nem tudom melyikük mennyire fit Hackett rendszerébe.Mindenesetre az se biztos, hogy kezdene amennyiben szerződést kap. Anderson és Compton nem rossz versenytarsak.
több mint 3 éve
Most már semmi, mert Simmons lájkolta a posztjait.Reed az új DC embere, Ramsnél játszott szezon elején. Nem fix 53-as roster igazolás.
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 3 éve
Ha tényleg így van akkor Hackettnek nem kell megfejteni a világot mágnestáblán a gyorsan érzékelhető fejlődésért.Mi oka lenne ennek a soha nem játszott Cravensnek hülyeségeket beszélni erről az időszakról? Ő mondja ki, amit a csapat nem mer/mert. Szerintem ez sokkal súlyosabb ügy, mint eddig bármi. Csoda, hogy maradtak még romok, maradtak még játékosok, hogy van mire újra építkezni.
Collins a hírekkel ellentétben 22m garantált, ezt nem lett volna lehetetlen bepréselni, úgy látszik nem őt láttuk megoldásnak.
Cruyffista
Nem az a bűn, és a F mínusz, hogy Von-t elengedte Paton, hanem az a bűn és az F mínusz, hogy ezt tették vele a SB óta eltelt hat szezonben. Mindezt itt Denverben.
Velejéig bűzlőtt az, ami az elmúlt öt év alatt történt. És ebben a legnagyobb felelőssége Elwaynek és a Ellisnek van. Kubesig volt észnél Elway. Vagy addig sem. Vagy addig vitte a Manning sztori. Olyan Mészöly Kálmán típusú arc, csodálatos pályafutás, sikerek vezetőként, karizmából megoldja.. De a karizmából megoldja egy idő után minden esetben lelepleződik. Mert nincs benne a professzionalizmus. Kár volt ennyire lerombolnia az első öt évben felépített GM-nimbuszt. Azért tisztelem, mert belátta és át tudta engedni a helyét, és talán Paton az az ember lesz, aki egy fiatal, sikerre éhes edzővel megfordítja ennek a csodálatos városnak, államnak a csapatát. Örültem Patonnak, majd fenntartásokkal voltam vele, tavaly is hangzatos volt qb ügyben, és úgy éreztem, nem tartotta a szavát. De nem ástam el. Vártam a folytatást. Egyelőre tetszik, amin megyünk. Wilson is egy hasonló traumatizált öltözőből jön. Most, márciusban nagyon is hiszek benne, hogy itt minden és mindenki megújul, újjászületik. Persze hiányozni fog a draft a következő két évben. Azért a 2023-as második kör megmaradhatott volna. Ez az ára az elmúlt évek nihilizmusának.
Érezni, hogy friss levegő érkezett Denverbe. És én most ezt teli tüdőre szívom szeptemberig... 😊
Szerkesztette: Zalán
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Közben J.R Reed Safety-t leigazoltukOkos játékos, de lassú.
Valaki tud róla valamit?😅
noflyzone

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Közben J.R Reed Safety-t leigazoltuk Valaki tud róla valamit?😅
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 3 éve
Ha tényleg így van akkor Hackettnek nem kell megfejteni a világot mágnestáblán a gyorsan érzékelhető fejlődésért.Allbright szerint meg se kerestük és ezt már a kivágásakor is írta. Szerinte CB, S várható még az FA-ról, ott is valszeg a mieink + CHJ.
Collins a hírekkel ellentétben 22m garantált, ezt nem lett volna lehetetlen bepréselni, úgy látszik nem őt láttuk megoldásnak.
Cruyffista

több mint 3 éve
Ha tényleg így van akkor Hackettnek nem kell megfejteni a világot mágnestáblán a gyorsan érzékelhető fejlődésért.Collins a hírekkel ellentétben 22m garantált, ezt nem lett volna lehetetlen bepréselni, úgy látszik nem őt láttuk megoldásnak.
több mint 3 éve
mondjuk a GMnek is szegénységi bizonyítványa hogy hagyja a "tehetséget" rohadni egy ilyen kéz alatt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Egy igazán jó ezdő az öltözködése alapján el tudja dönteni az irányítóról, hogy jó lesz-e vagy sem
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
Su'a Cravens azóta is megosztott pár sztorit, itt összegyűjtötték az eddigieket, mit mondjak nem lepődnék meg, ha igazak lennének:www.milehighreport.com/2022/3/21/22988717/sua-cravens-slams-former-denver-broncos-hc-vic-fangio-on-twitter
Ezt pláne valószínűnek tartom:
Yes he didn’t like Drew the moment he came out to practice with a visor and a shooter sleeve on 😂 you could see how irritated he was that Drew had a personality.
— Su’a Cravens (@iammsuzy) March 20, 2022
Igazi konzervatív fasz, a lehető legrosszabb értelemben.

több mint 3 éve
Watsonért teljesen kiszálltunk az ügye felszínre törése után (Allbright). Annyiban nem napraforgó hír, hogy ő akkor is ezt szajkózta, amikor mindenki hozzánk várta Rodgers draft dayen történő bejelentéséig.
több mint 3 éve
Tegnap lehozták, hogy Collins nagyon masszív garantáltat akar, mi akkor offoltuk. Azt nem engedhetjük meg most. Jövőre igen, amikor lesz egy kép a csapatról és lehet nyomni az all int. Szerintem nem fogunk már sztárt hozni. Maximum Fisher az akit el tudok képzelni, ha bevállalja az RT posztot (volt hír erről), de vele meg az a baj, hogy egy éves kb full garis szerződés az ára. Szóval maradnak az 1 év 4-5, 2 év 8 milliós DB-k, védőfal cserék. Nekem a Calvin Anderson vs SF-os RT gyerek vs második napos rookie csatával az OT kezdő posztért nem lenne problémám, ha a védelmet rendbe rakjuk mélységben és hozunk még egy értelmezhető tight endet. Meg minőségi RB2-öt (ez lehet draft is) ha már run heavy csapat leszünk. Tehát úgy alakítjuk hogy az legyen a legnagyobb kérdőjel és a többi oké.Amúgy meglepő, hogy 0 cut történt Hamiltonon kívül. Lennének ötleteim.
több mint 3 éve
Basszus ez rosszabb mint VJ… vagy mint JMD… Elképesztő… Elő azzal a podcasttel.. Csoda, hogy egy Sions itt maradt.. Lehet simán volt keret A+, a sokat szídott játékosok lehet nem is annyira fogalmatlanok. Kareem igazán visszajöhetne ezek után azt mondom.. 😊This just the tip of the iceberg lol I got countless stories of Vic that Justin, Bryce, Kareem, basically every DB will tell you are 100% true. If I’m lying I’m dying. I lowkey want to host a podcast episode where I tell these stories with my boy @jsimms1119 as a guest. SHEESH!
Na nem mintha Cravens bármi pozitívat mutatott volna a vén demens fasz kinevezése előtt. | btw ő is A+ trade volt anno |
És akit kirúgnak annak mindig van story-ja egy nézőpontból, de fuck it. Hallhattunk elég storyt tremendousjob nézőpontjából... Féligazságra féligazsággal, úgy se árt neki, 1 nap alatt talál új melót, ha kell...
Black_Adder
több mint 3 éve
This just the tip of the iceberg lol I got countless stories of Vic that Justin, Bryce, Kareem, basically every DB will tell you are 100% true. If I’m lying I’m dying. I lowkey want to host a podcast episode where I tell these stories with my boy @jsimms1119 as a guest. SHEESH!
Na nem mintha Cravens bármi pozitívat mutatott volna a vén demens fasz kinevezése előtt. | btw ő is A+ trade volt anno |
És akit kirúgnak annak mindig van story-ja egy nézőpontból, de fuck it. Hallhattunk elég storyt tremendousjob nézőpontjából... Féligazságra féligazsággal, úgy se árt neki, 1 nap alatt talál új melót, ha kell...
több mint 3 éve
Hiába, ebből Bobby lesz 😁
több mint 3 éve
Hát meg is van a szerződés a Bengals-al, úgyh eljött a mi időnk. 😀Kíváncsi vagyok, kire gyúrunk ennyire.Sok vitát kiváltó Greg már megegyezett, amikor megszereztük. Szóval semmi aggodalom, ha ő kell, megvesszük, akár szerződés után is. 😊
Ha Collins érkezik én full elégedett leszek. De állítólag Miami-ban van, és nem tudom elengedik-e szerződés nélkül.
roberto23
Zalán
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 3 éve
Kíváncsi vagyok, kire gyúrunk ennyire.Sok vitát kiváltó Greg már megegyezett, amikor megszereztük. Szóval semmi aggodalom, ha ő kell, megvesszük, akár szerződés után is. 😊
Ha Collins érkezik én full elégedett leszek. De állítólag Miami-ban van, és nem tudom elengedik-e szerződés nélkül.
roberto23
több mint 3 éve
Kíváncsi vagyok, kire gyúrunk ennyire. Ha Collins érkezik én full elégedett leszek. De állítólag Miami-ban van, és nem tudom elengedik-e szerződés nélkül.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 3 éve
A draftra kb. 5 millió kell (spotrac szintén).

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
@Spotracen kb 14 milliót írtak, gondolom még erre jött a felszabadítás
több mint 3 éve
Nem tudom, hogy állunk most perpill anyagilag, de így felszabadult 12,5m.Patrick után Sutton pénzét is átstrutúráltuk, hogy minél több cap space legyen.Mennyi pénzünk van most összesen? Gondolom a draftra olyan sokat tartalékolni nem szükséges. 😊 Mondjuk onnan azonnal kezdő csak kurva nagy szerencsével jöhet. Ha jól követem a történéseket, RT, CB, LB és S kell. Bár szerintem utóbbi posztra Caden robbanthat idén, és más tehetséget is láthattunk tavaly. LB-ben meg lehet Browningra építünk. Végül is egy jó TC-vel és jó D rendszerrel simán lehet ezekből a srácokból egy berobbanó kezdő egy felfelé induló csapatban, egy megindító QB-val az élen... (Idén Doki szemüvegén keresztül szemlélődöm a holtszezonban) 😊
Patrick varia után 4,6m Sutton varia után 7,875m-val tágult a zsebünk.
Respect!
dreadman
Zalán
Több helyen is olvastam, hogy a Cowboys RT La'el Collins-ra vadászunk.
Positive Vibration