Denver Broncos
Egyébként mi baja Hackettel Hörinek? Elbújt a teknős a név hallatára? 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Illetve mindig nyomja ezt a faszkodást, szóval én is félve írtam le.Elég öreg motoros ő is már ahhoz hogy ez pl bennem fel sem merült.Szerintem JC ezt most nem iróniából kérdezte, hanem komolyan, de persze lehet rosszul értelmezem.Ki az a Höri? Kellene adni a szavára?Nem tudom mit szeretnétek ebből kihozni Amadeusszal de nem kellene erőltetni. Van akit igenis érdekel hogy mit gondol bizonyos dolgokról, ha titeket ilyen-olyan sérelmek miatt esetleg mégsem akkor lehet a vele kapcsolatos dolgokat ignorálni.
#JC6
Mondhatnàm úgy is ki az a JC6 hogy ilyet kérdezzen...
davemayer
Ha rosszul, akkor egyetértek dave-vel annyi kivétellel, hogy tudom ki az a JC6. 😀
kristóf17
davemayer
Szerkesztette: kristóf17
Elég öreg motoros ő is már ahhoz hogy ez pl bennem fel sem merült.Szerintem JC ezt most nem iróniából kérdezte, hanem komolyan, de persze lehet rosszul értelmezem.Ki az a Höri? Kellene adni a szavára?Nem tudom mit szeretnétek ebből kihozni Amadeusszal de nem kellene erőltetni. Van akit igenis érdekel hogy mit gondol bizonyos dolgokról, ha titeket ilyen-olyan sérelmek miatt esetleg mégsem akkor lehet a vele kapcsolatos dolgokat ignorálni.
#JC6
davemayer
Ha rosszul, akkor egyetértek dave-vel annyi kivétellel, hogy tudom ki az a JC6. 😀
kristóf17
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Szerintem JC ezt most nem iróniából kérdezte, hanem komolyan, de persze lehet rosszul értelmezem.Ki az a Höri? Kellene adni a szavára?Nem tudom mit szeretnétek ebből kihozni Amadeusszal de nem kellene erőltetni. Van akit igenis érdekel hogy mit gondol bizonyos dolgokról, ha titeket ilyen-olyan sérelmek miatt esetleg mégsem akkor lehet a vele kapcsolatos dolgokat ignorálni.
#JC6
davemayer
Ki az a Höri? Kellene adni a szavára?Nem tudom mit szeretnétek ebből kihozni Amadeusszal de nem kellene erőltetni. Van akit igenis érdekel hogy mit gondol bizonyos dolgokról, ha titeket ilyen-olyan sérelmek miatt esetleg mégsem akkor lehet a vele kapcsolatos dolgokat ignorálni.
#JC6
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Ex #Jaguars QB Blake Bortles on new #Broncos coach Nathaniel Hackett:
— Ryan O'Halloran (@ryanohalloran) January 28, 2022
"Extremely (deserving). He's put his time in and his resume and background is impressive and knowing him on a personal level, I told him I can't wait for him to do this because he has definitely earned it."
OFFICIAL: We’ve agreed to terms with Nathaniel Hackett to be our next head coach. 😎
— Denver Broncos (@Broncos) January 27, 2022
📰 » https://t.co/JLNtu4HRHy pic.twitter.com/fsadmbJAeP
Az ugye megvan, hogy a "Surtaint a Packersbe húzta Paton" dolog az direkt túljátszott irónia?Igen, meg volt zsinórban az 5. hibátlan offseason és máris 7-10nél tartunk 9-7ről...Ez rendben van, szerintem Hackettet tökéletesnek azok sem gondolják akik örülnek neki, mert első HC-ként mindenki zsákbamacska. Szimplán a kínálatból ő tűnt az egyik legbíztatóbbnak, emellett valami teljesen más irány mint amivel az utóbbi időben próbálkoztunk. Én most arra reflektáltam, hogy Höri ezt (is) Rodgers szempontból közelíti meg, mintha nem lehetne mögötte szakmai indok. A Surtaint Paton a Green Baynek húzta konteó annyira lejárt, hogy 99%-ig biztos vagyok benne, hogy nem adná oda Rodgersért csomagban ha ezen múlna. Bár ezt nem csak ő tolja, hanem kvázi mindenhol Arod szempontból van megfogva ez a kinevezés. Érdekesebb, realistább kérdés, hogy Hackett extrém run heavy gameplanjét hogyan fogja megvalósítani, pláne hogy a Packers OL coach / run game coordinator akit OC-nak hoznánk, soha nem volt playcaller. Ergo ez Hackett O-ja lesz.
Hackett olyan sok helyen azért nem volt 1. Jagsnél a beugró lett volna Leftwich helyére, ahogy megkezdődött a kötélhúzás közte és Baalke között, Miami Dabollra hajt, több helyre Quinnt írták befutónak mielőtt visszalépett volna, Raiders nem is tudom érdeklődött-e iránta.
Amúgy nem mindegy? Becsapahatjuk magunkat, hogy mindenki őt akarta, és ezért nagyszerű hire, csak nem ez számít, hanem hogy valójában milyen lesz.
Mint ahogy hiába csapjuk be magunkat a tökéletes A+os holtszerzonokkal, ha utána ilyen 7-10-eket csinálunk vagy rosszabbat úgy kb fél évtiezede, de ki számolja...
Hadd mutatkozzon be, hadd dolgozzon aztán meglátjuk mit hogyan csinál egyformán fölösleges költeni a propagandát és máris beiktatni Hackettet a HOF-be, meg kétségbeesni, mert Hörinek vagy nekem vagy akárkinek nem tetszik ez a kinevezés. Majd formálódik mindenki véleménye, ha látjuk mit hogyan csinál. Az enyém biztosan. Csak mivel nagyon sokan nem hozták vissza a megelőlegezett bizalmam, ezért elfogyott és Hackettnek már nem tudom odaadni a semmire...
Black_Adder
Cruyffista
Igen, meg volt zsinórban az 5. hibátlan offseason és máris 7-10nél tartunk 9-7ről...Ez rendben van, szerintem Hackettet tökéletesnek azok sem gondolják akik örülnek neki, mert első HC-ként mindenki zsákbamacska. Szimplán a kínálatból ő tűnt az egyik legbíztatóbbnak, emellett valami teljesen más irány mint amivel az utóbbi időben próbálkoztunk. Én most arra reflektáltam, hogy Höri ezt (is) Rodgers szempontból közelíti meg, mintha nem lehetne mögötte szakmai indok. A Surtaint Paton a Green Baynek húzta konteó annyira lejárt, hogy 99%-ig biztos vagyok benne, hogy nem adná oda Rodgersért csomagban ha ezen múlna. Bár ezt nem csak ő tolja, hanem kvázi mindenhol Arod szempontból van megfogva ez a kinevezés. Érdekesebb, realistább kérdés, hogy Hackett extrém run heavy gameplanjét hogyan fogja megvalósítani, pláne hogy a Packers OL coach / run game coordinator akit OC-nak hoznánk, soha nem volt playcaller. Ergo ez Hackett O-ja lesz.
Hackett olyan sok helyen azért nem volt 1. Jagsnél a beugró lett volna Leftwich helyére, ahogy megkezdődött a kötélhúzás közte és Baalke között, Miami Dabollra hajt, több helyre Quinnt írták befutónak mielőtt visszalépett volna, Raiders nem is tudom érdeklődött-e iránta.
Amúgy nem mindegy? Becsapahatjuk magunkat, hogy mindenki őt akarta, és ezért nagyszerű hire, csak nem ez számít, hanem hogy valójában milyen lesz.
Mint ahogy hiába csapjuk be magunkat a tökéletes A+os holtszerzonokkal, ha utána ilyen 7-10-eket csinálunk vagy rosszabbat úgy kb fél évtiezede, de ki számolja...
Hadd mutatkozzon be, hadd dolgozzon aztán meglátjuk mit hogyan csinál egyformán fölösleges költeni a propagandát és máris beiktatni Hackettet a HOF-be, meg kétségbeesni, mert Hörinek vagy nekem vagy akárkinek nem tetszik ez a kinevezés. Majd formálódik mindenki véleménye, ha látjuk mit hogyan csinál. Az enyém biztosan. Csak mivel nagyon sokan nem hozták vissza a megelőlegezett bizalmam, ezért elfogyott és Hackettnek már nem tudom odaadni a semmire...
Black_Adder

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Igen, meg volt zsinórban az 5. hibátlan offseason és máris 7-10nél tartunk 9-7ről...Hörinek nem tetszik a Hackett kinevezésPersze, ki lehet találni hogy Rodgersre játszunk 1 éve meg Hackett egy blöff báb, csak azért halkan tegyük hozzá hogy a Surtain pick egyelőre lepipálja a QB-kat nem kicsit (meg a CB-ket a rosterünkön), akkora blöff pick volt, Hackett meg a HC jelölt edző rangsorokban mindenhol kiemelkedő pozicióban volt, többnyire elsőn. Nyugodtan lehet gyengének gondolni, de hogy megint Rodgersre játszunk és csak ezért blöffölünk hülyeség. Nem ezért jött.
Heisman
Cruyffista
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Az úgy is csütörtökönként van, nem? 😀
empty taxi
hát amióta Bobby meghalt a Dallas engem valahogy nem tudott lekötni, ellenben egy jó kis Jacksonville tragikomédiára külsősként midig vevő vagyok 😀Bobby még él(lásd még Pamela álma), szemben Jockeyval. 😀
Cuchulain82
hát amióta Bobby meghalt a Dallas engem valahogy nem tudott lekötni, ellenben egy jó kis Jacksonville tragikomédiára külsősként midig vevő vagyok 😀De legalabb Prescottra es a Dallasra mindig ki van ehezve a media nemugy a jackassonville-i komediara.Több playoff W-je van, mint pl. Dak Prescottnak. 😉Ja és remélem visszahoz egy itt Denverben és neki is ismerős arcot 2./3. számú QB-nak. 😀a nagy durranás az lenne ha kezdő QBnak hozná 😉
Raise your hand if you want Blake Bortles to join #Broncos as QB2 to TBD? Familiar with Hackett system
— Ryan O'Halloran (@ryanohalloran) January 27, 2022
(My hand is raised, damnit)
iktriad
Cuchulain82
iktriad
Blevi
Legalabb volt nezettseg, Jaguarsnak ugyis mindegy.Fun fact: tavaly azért volt a Cowboys a Hard Knocksban, mert a Jags köszönte, de nem élt a felkínált lehetőséggel. 😀De legalabb Prescottra es a Dallasra mindig ki van ehezve a media nemugy a jackassonville-i komediara.Több playoff W-je van, mint pl. Dak Prescottnak. 😉Ja és remélem visszahoz egy itt Denverben és neki is ismerős arcot 2./3. számú QB-nak. 😀a nagy durranás az lenne ha kezdő QBnak hozná 😉
Raise your hand if you want Blake Bortles to join #Broncos as QB2 to TBD? Familiar with Hackett system
iktriad
Cuchulain82
iktriad
Blevi
iktriad
Fun fact: tavaly azért volt a Cowboys a Hard Knocksban, mert a Jags köszönte, de nem élt a felkínált lehetőséggel. 😀De legalabb Prescottra es a Dallasra mindig ki van ehezve a media nemugy a jackassonville-i komediara.Több playoff W-je van, mint pl. Dak Prescottnak. 😉Ja és remélem visszahoz egy itt Denverben és neki is ismerős arcot 2./3. számú QB-nak. 😀a nagy durranás az lenne ha kezdő QBnak hozná 😉
iktriad
Cuchulain82
iktriad
Blevi
De legalabb Prescottra es a Dallasra mindig ki van ehezve a media nemugy a jackassonville-i komediara.Több playoff W-je van, mint pl. Dak Prescottnak. 😉Ja és remélem visszahoz egy itt Denverben és neki is ismerős arcot 2./3. számú QB-nak. 😀a nagy durranás az lenne ha kezdő QBnak hozná 😉
iktriad
Cuchulain82
iktriad
Nem akarok gyeek-á változni, akkor se, ha elmúlik. 😀Dallas topicba hang vagy beírni🥳😉🎉😜😁😏😍🥳Több playoff W-je van, mint pl. Dak Prescottnak. 😉Ja és remélem visszahoz egy itt Denverben és neki is ismerős arcot 2./3. számú QB-nak. 😀a nagy durranás az lenne ha kezdő QBnak hozná 😉
iktriad
Cuchulain82
iktriad
dande
Dallas topicba hang vagy beírni🥳😉🎉😜😁😏😍🥳Több playoff W-je van, mint pl. Dak Prescottnak. 😉Ja és remélem visszahoz egy itt Denverben és neki is ismerős arcot 2./3. számú QB-nak. 😀a nagy durranás az lenne ha kezdő QBnak hozná 😉
iktriad
Cuchulain82
iktriad
Arod pedig marad GB-ben. Deal!Ja és remélem visszahoz egy itt Denverben és neki is ismerős arcot 2./3. számú QB-nak. 😀a nagy durranás az lenne ha kezdő QBnak hozná 😉
iktriad
Cuchulain82
Meg nincs kivalasztva a jaguaroknal, szoval Iktriad meg remelhet, 😀előre sajnálom a jags fanokat ha fangio odamegyA jóöreg paksimogyoró megmondta, egy perc alatt talál állást a nfl-ben, nehogy azt gondoljuk, hogy könnyeket hullajt utánunk… Viheti is magável Fullert meg Callahant… Jajj szegény Iktriadék… Annyira nem érdemlik meg Fangiót…
viszont nem pofázhat onnantól hogy nincs qb talent
Negritis
Zalán
Több playoff W-je van, mint pl. Dak Prescottnak. 😉Ja és remélem visszahoz egy itt Denverben és neki is ismerős arcot 2./3. számú QB-nak. 😀a nagy durranás az lenne ha kezdő QBnak hozná 😉
iktriad
Cuchulain82
Hörinek nem tetszik a Hackett kinevezésHörit mikor engedjük már el, mint hivatkozási alapot?
Heisman