Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 787 — The only discipline that lasts, is self discipline
Höri elég rég óta nincs itt, közvetítésekben sem kap már szerepet ahhoz, hogy feltételezhessük, hogy nem trollkodás volt a kérdés, és akkor tételezzük is fel a jót. 😊

Egyébként mi baja Hackettel Hörinek? Elbújt a teknős a név hallatára? 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Ki az a Höri? Kellene adni a szavára?
#JC6
Nem tudom mit szeretnétek ebből kihozni Amadeusszal de nem kellene erőltetni. Van akit igenis érdekel hogy mit gondol bizonyos dolgokról, ha titeket ilyen-olyan sérelmek miatt esetleg mégsem akkor lehet a vele kapcsolatos dolgokat ignorálni.

Mondhatnàm úgy is ki az a JC6 hogy ilyet kérdezzen...
davemayer
Szerintem JC ezt most nem iróniából kérdezte, hanem komolyan, de persze lehet rosszul értelmezem.
Ha rosszul, akkor egyetértek dave-vel annyi kivétellel, hogy tudom ki az a JC6. 😀
kristóf17
Elég öreg motoros ő is már ahhoz hogy ez pl bennem fel sem merült.
davemayer
Illetve mindig nyomja ezt a faszkodást, szóval én is félve írtam le.

Szerkesztette: kristóf17
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 540 — "Grammar maci"
#JC6
Nem tudom mit szeretnétek ebből kihozni Amadeusszal de nem kellene erőltetni. Van akit igenis érdekel hogy mit gondol bizonyos dolgokról, ha titeket ilyen-olyan sérelmek miatt esetleg mégsem akkor lehet a vele kapcsolatos dolgokat ignorálni.

davemayer
Szerintem JC ezt most nem iróniából kérdezte, hanem komolyan, de persze lehet rosszul értelmezem.
Ha rosszul, akkor egyetértek dave-vel annyi kivétellel, hogy tudom ki az a JC6. 😀
kristóf17
Elég öreg motoros ő is már ahhoz hogy ez pl bennem fel sem merült.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
#JC6

davemayer
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 540 — "Grammar maci"
#JC6

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 212 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hozzátok vissza!!!
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 118
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 212 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Immár hivatalos:
több mint 4 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 928 — Eagles & Seahawks fan
Igen, meg volt zsinórban az ​5. hibátlan offseason és máris 7-10nél tartunk 9-7ről...

Hackett olyan sok helyen azért nem volt 1. Jagsnél a beugró lett volna Leftwich helyére, ahogy megkezdődött a kötélhúzás közte és Baalke között, Miami Dabollra hajt, több helyre Quinnt írták befutónak mielőtt visszalépett volna, Raiders nem is tudom érdeklődött-e iránta.
Amúgy nem mindegy? Becsapahatjuk magunkat, hogy mindenki őt akarta, és ezért nagyszerű hire, csak nem ez számít, hanem hogy valójában milyen lesz.
Mint ahogy hiába csapjuk be magunkat a tökéletes A+os holtszerzonokkal, ha utána ilyen 7-10-eket csinálunk vagy rosszabbat úgy kb fél évtiezede, de ki számolja...

Hadd mutatkozzon be, hadd dolgozzon aztán meglátjuk mit hogyan csinál egyformán fölösleges költeni a propagandát és máris beiktatni Hackettet a HOF-be, meg kétségbeesni, mert Hörinek vagy nekem vagy akárkinek nem tetszik ez a kinevezés. Majd formálódik mindenki véleménye, ha látjuk mit hogyan csinál. Az enyém biztosan. Csak mivel nagyon sokan nem hozták vissza a megelőlegezett bizalmam, ezért elfogyott és Hackettnek már nem tudom odaadni a semmire...
Black_Adder
Ez rendben van, szerintem Hackettet tökéletesnek azok sem gondolják akik örülnek neki, mert első HC-ként mindenki zsákbamacska. Szimplán a kínálatból ő tűnt az egyik legbíztatóbbnak, emellett valami teljesen más irány mint amivel az utóbbi időben próbálkoztunk. Én most arra reflektáltam, hogy Höri ezt (is) Rodgers szempontból közelíti meg, mintha nem lehetne mögötte szakmai indok. A Surtaint Paton a Green Baynek húzta konteó annyira lejárt, hogy 99%-ig biztos vagyok benne, hogy nem adná oda Rodgersért csomagban ha ezen múlna. Bár ezt nem csak ő tolja, hanem kvázi mindenhol Arod szempontból van megfogva ez a kinevezés. Érdekesebb, realistább kérdés, hogy Hackett extrém run heavy gameplanjét hogyan fogja megvalósítani, pláne hogy a Packers OL coach / run game coordinator akit OC-nak hoznánk, soha nem volt playcaller. Ergo ez Hackett O-ja lesz.
Cruyffista
Az ugye megvan, hogy a "Surtaint a Packersbe húzta Paton" dolog az direkt túljátszott irónia?
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Igen, meg volt zsinórban az ​5. hibátlan offseason és máris 7-10nél tartunk 9-7ről...

Hackett olyan sok helyen azért nem volt 1. Jagsnél a beugró lett volna Leftwich helyére, ahogy megkezdődött a kötélhúzás közte és Baalke között, Miami Dabollra hajt, több helyre Quinnt írták befutónak mielőtt visszalépett volna, Raiders nem is tudom érdeklődött-e iránta.
Amúgy nem mindegy? Becsapahatjuk magunkat, hogy mindenki őt akarta, és ezért nagyszerű hire, csak nem ez számít, hanem hogy valójában milyen lesz.
Mint ahogy hiába csapjuk be magunkat a tökéletes A+os holtszerzonokkal, ha utána ilyen 7-10-eket csinálunk vagy rosszabbat úgy kb fél évtiezede, de ki számolja...

Hadd mutatkozzon be, hadd dolgozzon aztán meglátjuk mit hogyan csinál egyformán fölösleges költeni a propagandát és máris beiktatni Hackettet a HOF-be, meg kétségbeesni, mert Hörinek vagy nekem vagy akárkinek nem tetszik ez a kinevezés. Majd formálódik mindenki véleménye, ha látjuk mit hogyan csinál. Az enyém biztosan. Csak mivel nagyon sokan nem hozták vissza a megelőlegezett bizalmam, ezért elfogyott és Hackettnek már nem tudom odaadni a semmire...
Black_Adder
Ez rendben van, szerintem Hackettet tökéletesnek azok sem gondolják akik örülnek neki, mert első HC-ként mindenki zsákbamacska. Szimplán a kínálatból ő tűnt az egyik legbíztatóbbnak, emellett valami teljesen más irány mint amivel az utóbbi időben próbálkoztunk. Én most arra reflektáltam, hogy Höri ezt (is) Rodgers szempontból közelíti meg, mintha nem lehetne mögötte szakmai indok. A Surtaint Paton a Green Baynek húzta konteó annyira lejárt, hogy 99%-ig biztos vagyok benne, hogy nem adná oda Rodgersért csomagban ha ezen múlna. Bár ezt nem csak ő tolja, hanem kvázi mindenhol Arod szempontból van megfogva ez a kinevezés. Érdekesebb, realistább kérdés, hogy Hackett extrém run heavy gameplanjét hogyan fogja megvalósítani, pláne hogy a Packers OL coach / run game coordinator akit OC-nak hoznánk, soha nem volt playcaller. Ergo ez Hackett O-ja lesz.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 787 — The only discipline that lasts, is self discipline
Papíron megkaptam, amit vártam: egy támadó felfogású főedzőt, aki a rookie vagy idehozott veterán irányítóval fog tudni mit kezdeni. Meglátjuk, hogy ebből mi lesz ami nem csak papíron fog így működni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 469
Hörinek nem tetszik a Hackett kinevezés
Heisman
Persze, ki lehet találni hogy Rodgersre játszunk 1 éve meg Hackett egy blöff báb, csak azért halkan tegyük hozzá hogy a Surtain pick egyelőre lepipálja a QB-kat nem kicsit (meg a CB-ket a rosterünkön), akkora blöff pick volt, Hackett meg a HC jelölt edző rangsorokban mindenhol kiemelkedő pozicióban volt, többnyire elsőn. Nyugodtan lehet gyengének gondolni, de hogy megint Rodgersre játszunk és csak ezért blöffölünk hülyeség. Nem ezért jött.
Cruyffista

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve

empty taxi
Az úgy is csütörtökönként van, nem? 😀
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 278 — NFL bracket champion '26

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
hát amióta Bobby meghalt a Dallas engem valahogy nem tudott lekötni, ellenben egy jó kis Jacksonville tragikomédiára külsősként midig vevő vagyok 😀
Cuchulain82
Bobby még él(lásd még Pamela álma), szemben Jockeyval. 😀
több mint 4 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Ja és remélem visszahoz egy itt Denverben és neki is ismerős arcot 2./3. számú QB-nak. 😀

iktriad
a nagy durranás az lenne ha kezdő QBnak hozná 😉
Cuchulain82
Több playoff W-je van, mint pl. Dak Prescottnak. 😉
iktriad
De legalabb Prescottra es a Dallasra mindig ki van ehezve a media nemugy a jackassonville-i komediara.
Blevi
hát amióta Bobby meghalt a Dallas engem valahogy nem tudott lekötni, ellenben egy jó kis Jacksonville tragikomédiára külsősként midig vevő vagyok 😀
több mint 4 éve
Blevi 9 050 — Lions & Cowboys fan
Ja és remélem visszahoz egy itt Denverben és neki is ismerős arcot 2./3. számú QB-nak. 😀

iktriad
Cuchulain82
iktriad
De legalabb Prescottra es a Dallasra mindig ki van ehezve a media nemugy a jackassonville-i komediara.
Blevi
Fun fact: tavaly azért volt a Cowboys a Hard Knocksban, mert a Jags köszönte, de nem élt a felkínált lehetőséggel. 😀
iktriad
Legalabb volt nezettseg, Jaguarsnak ugyis mindegy.
több mint 4 éve

iktriad
Cuchulain82
iktriad
Blevi
Fun fact: tavaly azért volt a Cowboys a Hard Knocksban, mert a Jags köszönte, de nem élt a felkínált lehetőséggel. 😀
több mint 4 éve
Blevi 9 050 — Lions & Cowboys fan

iktriad
Cuchulain82
iktriad
több mint 4 éve

iktriad
Cuchulain82
iktriad
Dallas topicba hang vagy beírni🥳😉🎉😜😁😏😍🥳
dande
Nem akarok gyeek-á változni, akkor se, ha elmúlik. 😀
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 743 — Így remélem megfelelek nektek.....

iktriad
Cuchulain82
iktriad
Dallas topicba hang vagy beírni🥳😉🎉😜😁😏😍🥳
több mint 4 éve
SBL Green Bay Packers 2 896

iktriad
Cuchulain82
Arod pedig marad GB-ben. Deal!
több mint 4 éve
ligur Kansas City Chiefs 456
előre sajnálom a jags fanokat ha fangio odamegy
viszont nem pofázhat onnantól hogy nincs qb talent
Negritis
A jóöreg paksimogyoró megmondta, egy perc alatt talál állást a nfl-ben, nehogy azt gondoljuk, hogy könnyeket hullajt utánunk… Viheti is magável Fullert meg Callahant… Jajj szegény Iktriadék… Annyira nem érdemlik meg Fangiót…
Zalán
Meg nincs kivalasztva a jaguaroknal, szoval Iktriad meg remelhet, 😀
több mint 4 éve

iktriad
Cuchulain82
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 677
Hörinek nem tetszik a Hackett kinevezés
Heisman
Hörit mikor engedjük már el, mint hivatkozási alapot?