Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
Mármint te semlegesként csak a Buffalonak tudsz szurkolni, más ember más tapasztalatok alapján lehet, hogy semlegesként akár többnek is.Miller visszatért a PO-ba és rögtön szerzett is egy sack-et. 😊Semlegesként csak a Buffalonak lehet idén drukkolni (esetleg a Cincy-nek, de ők még csak egy feel good sztori)
Nem nagyon szoktam szurkolni senkinek, ha nem mi játszunk, de lehet erre a playoff-ra kivételt teszek, hátha összejön egy újabb gyűrű Von-nak. 😊
roberto23
r.baggio
A Bills mondjuk biztos népszerű alternatíva azoknál akiknek a kedvence már nincs versenyben (nekem is), viszont én pl olyan csapatnak aminek a soraiban ott van Mixon, "esetleg" sem tudok szurkolni...
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Miller visszatért a PO-ba és rögtön szerzett is egy sack-et. 😊Semlegesként csak a Buffalonak lehet idén drukkolni (esetleg a Cincy-nek, de ők még csak egy feel good sztori)
Nem nagyon szoktam szurkolni senkinek, ha nem mi játszunk, de lehet erre a playoff-ra kivételt teszek, hátha összejön egy újabb gyűrű Von-nak. 😊
roberto23

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Elway közben bejelentette, hogy ajánlatot tesz a csapatért egy ownership group tagjaként.Ennyit arról, hogy neki már nem lesz szerepe a csapatban. Hiszem ha látom.
Cruyffista
Lehet hogy kifelé azt akarják közvetíteni, hogy Elway a háttérbe húzódik, de a fejemet rá, hogy továbbra is ott van a top3 döntéshozó között football kérdésekben.
több mint 4 éve
Paton-nak egyébként sűrű hete lesz. Ma Dallasban meglesz az interjú Quinn-nel és Moore-ral, aztán szerdán Mayo-val és Gannon-nal, O'Connell-el és Callahan-nal csütörtökön, majd pénteken Bienemy-vel zárja a hetet.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Én Sanders gyűrűjéért szurkolok.. Imádom Vont, persze, érte is szorítok, de annál előrébb húzunk a drafton, minél előbb távozik a Rams.. A po-ra én felülök csapatokra, legalább ilyenkor lássak igazi foci mintát, ha màr Denverben képtelenség..Miller visszatért a PO-ba és rögtön szerzett is egy sack-et. 😊egy bills-rams sb jó lenne
roberto23
Negritis
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
.@VonMiller honoring Demaryius Thomas during warmups 🙏 pic.twitter.com/keNpoOhEXb
— SportsCenter (@SportsCenter) January 17, 2022
több mint 4 éve
Miller visszatért a PO-ba és rögtön szerzett is egy sack-et. 😊egy bills-rams sb jó lenne
roberto23
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Miller visszatért a PO-ba és rögtön szerzett is egy sack-et. 😊 Nem nagyon szoktam szurkolni senkinek, ha nem mi játszunk, de lehet erre a playoff-ra kivételt teszek, hátha összejön egy újabb gyűrű Von-nak. 😊
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Elway közben bejelentette, hogy ajánlatot tesz a csapatért egy ownership group tagjaként.
több mint 4 éve
Egyébként a 11 jelöltből 9-en újvonalas edzők. Az utóbbi időszakban ligába érkező újvonalas HC aki sikeres, és ezt az erős vezető szerepet képviseli az Vrabel. Még Flores a másik, akinek tűrhető eredményei voltak, de nem jók. Ezzel szemben minden második PO-csapatot újvonalas/elmúlt években HC-vá váló mágnestábla-mágus irányít. Meg még melettük olyanok mint Reid, BB, Tomlin, akik kimagasló szakemberek és vezetők egyben, a legfelsőbb polc.Szóval nem írom le, hogy nem lehet mondjuk mittudomén, a nem túl jo Eagles DC Gannon remek vezető aki sikerekre vezeti a csapatot jo koordinátorokkal, de a ligatrend és a csoportunk iránya miatt valahogy kézenfekvőnek kéne lennie, hogy nem ilyen jön. És ez most nem OC-DC kérdés elsősorban, persze kevesebb a kimagasló DC prospect. Gannon, Mayo, Quinn, Glenn közül mind feltételezett/látott vezetői erényeik miatt opciók. Ide sorolható egyébként Pederson, Getsy is, Bienemy kétes. Másik oldal: Cowboys, Bengals, Packers, Rams OC. Mind a négy O jó volt idén. Viszont mind a négy O-t elit QB irányítja, és látjuk mondjuk Gase mit ért Manning nélkül. Szóval mivel nem tudja hozni a QB-ját magával, ez is lehet rossz döntés. Az esélyt a szezon első meccsén mindenkinek megadnám ugyanúgy, ez tuti, de a közte elltelő 8 honap jóval keserűbb lenne számomra, ha itt nem Pederson, Bengals-Packers-Cowboys OC közül választunk.
több mint 4 éve
Vipera jouram!A bajor tehetség, ahogy Iktriad mondta annak idején.
Azt tessek figylembe venni, hogy az atlagszurkolot ha megkerdezem, kia legjobb vedo jelenleg Denverben, azt monnya, FonMiller. Igy megy a Pro Bowl szavazas. Es igy berogzult, hogy az AFC Westben van Mahomes, Herby, Carr, es ize, a Denverben kik is jatszanak? Jo a vedelem!
A szomoru, hogy par cikkiro is ezen a szinten publikal.
ulpianus
több mint 4 éve
Nem ellentmondásos szerintem az 1/1 vs 5 top100 pick. Nem azt mondom, hogy a Jax top100 pickjeire nem cserélném le a mieinket, hanem azt, hogy a meglévő talentállományhoz hozzáadva még Lawrence-szel együtt is jelentősen jobb az összkép. Ha lenne valami ténylegesen korszakos játékos 1/1-re, pl Garrett, akkor más lenne a sztori. Bármilyen furán hangzik, jelenleg Surtain például katégoriákkal jobb játékos, mint Lawrence. Ha egy HC jelölt nem szerelmes belé, vagy hiszi el hogy vele nem bottom 5, hanem top 5 QB lenne, akkor evidensnek tűnik, hogy a Broncos sokkal csábítóbb állás. És az én szememben Simmons és Surtain az SB óta lazán benne vannak a top3 legmegérdemeltebb Broncos pro bowlerben. Siemian, Lindsay, Chris Harris, Bolles, Chubb. Mindenkinél jobbak voltak idén, mint ők azon szezonjában, amikor bekerültek.Fangiora így belegondolva mindkettő igaz: elit d taktikusként tartották számon kinevezése előtt, illetve ezt az oldschool keményvonalas vezető szerepet képviselte, szerette volna képviselni. Vance Josephra meg aztán pláne. Se a Miami D-je nem volt jo, most az Arizonája is elég fura finoman fogalmazva. Ő tényleg csak emiatt lett kinevezve.
Mind a kettőre vannak pro-k, és kontrák, ezért mondom hogy olyat kéne a 11-ből találni aki mindkettő szempontból kimagaslo, ha van ilyen. Sajnos én Quinntől rettenetesen fázok, mert azt látom, hogy az ilyen arcok jó QB-kkal sem képesek teljesíteni. Azt látom, hogy míg egy Sean Payton cap nélkül, minden meccsen más practice squad QB-val, rengeteg hiányzoval csinál olyanokat, hogy 0-ra mossa Tom Brady-t, addig kifogásokat keresnek a Quinn pártoló denveri insiderek, hogy MVP irányítóval, az utobbi 10 év legjobb elkapojával, Calvin Ridley-vel miért tudtak az irányítása alatt sokszor a Vance Joseph vezette Denver szintjén játszani. Fangio legalább már itt volt, elteltek meccset, amikor jottek az elso kifogasok. Elhiszem, hogy voltak kimagaslo időszakai, és nehéz csoport, de akkor most mit mondjunk erre? Ahol a Panthers nem csak egy évig erős. Nincs pofozogép Tampa. Nincs retool Saints ligaalja D-vel. Emiatt szerintem fontos lett volna, hogy Quinn D-je olyan legyen, amivel bizonyít.
több mint 4 éve
Vipera jouram!Azt tessek figylembe venni, hogy az atlagszurkolot ha megkerdezem, kia legjobb vedo jelenleg Denverben, azt monnya, FonMiller. Igy megy a Pro Bowl szavazas. Es igy berogzult, hogy az AFC Westben van Mahomes, Herby, Carr, es ize, a Denverben kik is jatszanak? Jo a vedelem!
A szomoru, hogy par cikkiro is ezen a szinten publikal.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Tehát egy csapat, aminek nincs irányítója, nincs arca, nincs identitása, egy pro bowler nélküli keret, ami zsinórban 5 losing season után van, de a szurkolóival el van hitetve, hogy Super Bowl lett volna, ha insert random excuse here, ezért az elvárás már az első évben a contenderség, a legvonzóbb állás most az NFLben. Wow, milyen lehet a többi meló...Mondjuk a 1/1 viszonylag értéktelen, de az 5db top 100 pick meg PRO, az nekem nagyon ellentmondásos, de mindegy
Tremendous Job X&O mentén a legjobb névnek számított amikor kineveztük. Úgyhogy most nevezzünk ki valakit a tényleg X&Os? Sokan még most is véditek ezt a choker defense-t, amit defguruként lerakott...
Ja ha támadógurut hozunk akkor teljesen más...
Amúgy mivel X&O-ra van realatív rálátásunk. Mármint nincs, de látunk egy meccset vagy egy szezont és azt hisszük, hogy XY koordinároként jó vagy rossz, míg azt a részét hogy hogyan futtatná a csapatot Vezető Edzőként azt nem látjuk, ezért ez alapján a szempont alapján nem tudunk értékelni, marad a más szerepkörben letett teljesítmény értékelése. Nem baj ez. Kókler megbukott mint DearLeader-of-Men jelölt TremendousJob meg megbukott mint X&O guru és maffiavezér szerű Leader-of-Men. Bármilyen vonalról bármilyen KPI-ok mentén lehet jó és rossz HC-t is hozni.
Mindegy is, bőven az idézett Wade Phillips nyilatkozat előtt leírtam, hogy mit szeretnék látni a HC-ban (meccs alatti döntés hozatal, egységes motivált öltöző, probléma megoldó késség, gerinc. a középső kettővel valami hasonlót akartam kifejezni, mint Wade papa), továbbra is azokat érzem fontosnak, de ha jó HCnk lesz, és jó csapatunk lesz, mindenki örülni fog, ha nem akkor csak az a kérdés ki meddig marad a szakadékban zuhanó vonaton mielőtt kiugrik.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Én úgy vagyok vele, hogy mivel 2 elit irányító akarna évente 2x megszívatni, pont hogy beleállnék és megmutatnám, csakazértis.Jó összegzés, de akkor számold bele azt is, hogy milyen csoportba kerülsz, ahol Mahomes és Herbert évekig szivatni fog még. Előbbinél még az edző is elit...Ezt szokták mondani az NFL Networkosok.Miközben Rapoporték szerint ez a legvonzóbb HC állás, tehát elvileg bárkit hozhatnánk papíron.Ezzel te egyetértesz? Egyáltalán, mivel indokolták ezt?
Cruyffista
Assurbanapli
Texans, Doplhins, Vikings, Bears, Raiders, Jaguars a szabad. Ebből max a Raiders nevezhető hasonlóan vonzónak, vonzóbbnak. Jaguars teljesen toxikus légkör, viszonylag értéktelen 1/1, rosszul befektetett első körösök. Pro: Lawrence ha támadóelme valaki. Bearsnél talenthiány van, első körösüket elcserélték, Fields ugyanaz mint Lawrence, egy OC-nak kihívás lehet. Vikings full rebuild. Giants full rebuild. Itt még GM-ek sincsenek ahogy a Bearsnél sem. Dolphins komoly talenthiány és ragaszkodás Tuához, azt már kimondták, hogy neki keresnek HC-t. Texans..
Broncos pro: Meglévő talentállomány, a riválisokhoz képest mondhatni első, 5 top100 pick, egyelőre ebben a szezonban még flexibilis cap helyzet. Kontra: nincs QB. A kontrának a prója: Bárkit választhat a HC, és nem kell kötelező jelleggel Tuára, Lawrence-re, Fieldsre felrakni a HC pályafutása sikerességét. A Raiders Carr-ral vonzóbb lehet valakinek, aki nem hisz abban, hogy lehet nála jobb QB-t találni. Egyelőre Patont is pro-nak mondanám. Az előző draftja teljesen jó volt, komoly szakmaiságot sugároz a nyilatkozataiban, pályája elején van így biztos az állása. Szóval szerintem valid, hogy a Broncos és a Raiders a két top HC job.
Cruyffista
Szerintem egy edzőnél sokadlagos kérdés a keret (nyilván ha egy prime éveiben lévő sztár lenne itt az más) úgyis hosszú távon a saját embereivel tervez majd akiket draftol/igazol.
FLZOLI
több mint 4 éve
Jó összegzés, de akkor számold bele azt is, hogy milyen csoportba kerülsz, ahol Mahomes és Herbert évekig szivatni fog még. Előbbinél még az edző is elit...Ezt szokták mondani az NFL Networkosok.Miközben Rapoporték szerint ez a legvonzóbb HC állás, tehát elvileg bárkit hozhatnánk papíron.Ezzel te egyetértesz? Egyáltalán, mivel indokolták ezt?
Cruyffista
Assurbanapli
Texans, Doplhins, Vikings, Bears, Raiders, Jaguars a szabad. Ebből max a Raiders nevezhető hasonlóan vonzónak, vonzóbbnak. Jaguars teljesen toxikus légkör, viszonylag értéktelen 1/1, rosszul befektetett első körösök. Pro: Lawrence ha támadóelme valaki. Bearsnél talenthiány van, első körösüket elcserélték, Fields ugyanaz mint Lawrence, egy OC-nak kihívás lehet. Vikings full rebuild. Giants full rebuild. Itt még GM-ek sincsenek ahogy a Bearsnél sem. Dolphins komoly talenthiány és ragaszkodás Tuához, azt már kimondták, hogy neki keresnek HC-t. Texans..
Broncos pro: Meglévő talentállomány, a riválisokhoz képest mondhatni első, 5 top100 pick, egyelőre ebben a szezonban még flexibilis cap helyzet. Kontra: nincs QB. A kontrának a prója: Bárkit választhat a HC, és nem kell kötelező jelleggel Tuára, Lawrence-re, Fieldsre felrakni a HC pályafutása sikerességét. A Raiders Carr-ral vonzóbb lehet valakinek, aki nem hisz abban, hogy lehet nála jobb QB-t találni. Egyelőre Patont is pro-nak mondanám. Az előző draftja teljesen jó volt, komoly szakmaiságot sugároz a nyilatkozataiban, pályája elején van így biztos az állása. Szóval szerintem valid, hogy a Broncos és a Raiders a két top HC job.
Cruyffista
Szerintem egy edzőnél sokadlagos kérdés a keret (nyilván ha egy prime éveiben lévő sztár lenne itt az más) úgyis hosszú távon a saját embereivel tervez majd akiket draftol/igazol.
több mint 4 éve
Ezt szokták mondani az NFL Networkosok.Miközben Rapoporték szerint ez a legvonzóbb HC állás, tehát elvileg bárkit hozhatnánk papíron.Ezzel te egyetértesz? Egyáltalán, mivel indokolták ezt?
Cruyffista
Assurbanapli
több mint 4 éve
Nekem kb tök mindegy ki lesz a HC, megkapja a bizalmat, de ha idén nem lesz drasztikus lépés QB fronton (all-in valakiért vagy drafton mozgás a legjobb prospectert) nem tervezem majd Broncos meccsel fárasztani magam
több mint 4 éve
Miközben Rapoporték szerint ez a legvonzóbb HC állás, tehát elvileg bárkit hozhatnánk papíron.Ezzel te egyetértesz? Egyáltalán, mivel indokolták ezt?
Cruyffista
több mint 4 éve
Sztem rossz nézőpontból közelítitek meg ezt a HC kérdést.Én onnan közelítem meg, hogy van 11 HC kandidáns jelenleg ami alapján el kell dönteni valami alapján, hogy ki a legjobb. A Wade Phillips elmélet alapján zajlott az előző két HC kinevezés. Vance Josephet még akkor is goatozták a játékosai amikor zsinorban 20. meccset zártuk 5 elejtett kick/punt return felett. Fangio személyében is volt már egy nincszene, goodweekofpractice, hardweekahead edzőnk. Így én most megpróbálnék egy elit, modern taktikai arcot IS és jó vezetőt IS találni egy személyben. Ha megnézzük a liga tetejét edzőkben, a csapatok többsége élén egy ilyen arc áll. Ahol nincs, azt vagy a Brady camp vezeti, vagy leesett nekik az utobbi 2 draft top1 prospectje egy jó koordinátorral.
Teljesen irreleváns h mi történt tegnap-tegnapelőtt. Egyrészt egy egész éves munkát egy meccs nem áraz be. | BB hirtelen szar D# elme lett? Vagy Shanny az SB után szar koordinátor? | Másrészt egy HC keresésnél nem ez a leghangsúlyosabb kérdés.
Általános Doktor
BB és KS sokkal többet tettek le az asztalra mint Quinn. Emellett BB és a Pats a gyenge schedule és a körülmények miatt kerültek oda, nem volt reális hogy meccsben legyenek Mac Jonesszal. Szóval szerintem Quinn-nek volt most bizonyítani valója DC-ként. Szerintem ez most egy középszer teljesítmény volt tőle. És a Dallas messze volt azért szezon kozben is bármiféle elit D-től. Tényleg nem értem mi alapján Quinn a frontrunner. Mit tud most felmutatni, ami alapján biztosabb mint tavaly, amikor csak DC állásokat kapott. Vajon a többi csapat csak azért nem hívja interjúra, mert megvan velünk a pre-agreement? Miközben Rapoporték szerint ez a legvonzóbb HC állás, tehát elvileg bárkit hozhatnánk papíron.
több mint 4 éve
Sztem rossz nézőpontból közelítitek meg ezt a HC kérdést. Teljesen irreleváns h mi történt tegnap-tegnapelőtt. Egyrészt egy egész éves munkát egy meccs nem áraz be. | BB hirtelen szar D# elme lett? Vagy Shanny az SB után szar koordinátor? | Másrészt egy HC keresésnél nem ez a leghangsúlyosabb kérdés.
Wade papa mondta a legjobban:
A HC poszt nem arról szól h ki mekkora O# v D# guru, hanem arról h hogy fogják futtatni azt a csapatot:
"When looking for a head coach, minimal focus is on the X’s and O’s, and the vast majority is about how you want to run the team. This starts with how you dress when you walk into the room and extends to the overall direction you plan to lead the team with as head coach. Your philosophy. How minimally or drastically you want to change the team from its current state. Your day-to-day plans and why you want to be with this team specifically."
további részlet:
www.the33rdteam.com/wade-phillips-inside-an-nfl-coaching-interview/
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Quinn és Moore is megégtek ma. Ilyen inkonzisztensen, esetlegesen a mi O-nk is tud haladni, csak nálunk nincsenek all pro, pro bowler támadófalemberek meg Prescott... a Dallas védelem viszont egyszerűen nem jó. Közben elvileg van benne két allpro, droy, dpoy, pro bowlerek meg még ki tudja mi. Hagyjuk inkább. Menjünk Hackettre.
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 4 éve
I love this guy 😊The bow and Mile High Salute from @ESanders_10 for @DemaryiusThomas 🧡💙🏈 https://t.co/MRhxd21a8G
— Bethany Reed 🧡💙🏈 (@Beth0362) January 16, 2022
Cruyffista
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Csodálatos ember és csapattárs...The bow and Mile High Salute from @ESanders_10 for @DemaryiusThomas 🧡💙🏈 https://t.co/MRhxd21a8G
— Bethany Reed 🧡💙🏈 (@Beth0362) January 16, 2022
Cruyffista
Ez most megérintett..
Nagyon megérdemelne még egy gyűrűt és a Bills pedig a Super Bowlt...
"I love this sport. I hate this sport."