NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 095
42
Denver Broncos
nem mondtuk hogy fényes Elway karrierje, csak a zseni és az inkopetens között rengeteg szint vanEz itt kérlek az utca népe, mile high rollers 😊Tudtam, hogy néhány év “csak-olvasás” után elég risky ha elkezdek hozzászólogatni a fórumhoz, mert a közösség jórésze olyan háttértudással rendelkezik, amit nem is értem, hogyan lehet megszerezni. Ennek ellenére voltam olyan botor, hogy nem a legtalálóbb szót használtam Elway munkásságára, ezért elnézést kérek. De négy év fájdalom után engedtessék meg egy gépelt, degradáló nyelvbotlás egy olyan ember felé, akinek konstans elhibázott döntések árnyékolják be az egyébként fényes karrierjét.Szerintem egyikünk sem NFL pálya szélén tanulta a szakmát😃
Ezentúl jobban vigyázok 😊
Bozontron
Willie Parker
FLZOLI
Elwaynek volt 3 förtelmes draftja
volt jópár véleményes FA döntése
de ezen kívül voltak jó draftjai és jó FA húzásai is
sztem az utóbbi időszakban a roster szempontjából egy hót közepes teljesítményt hozott le
más kérdés hogy az edző választásnál zsinórba 2x bukott nagyot
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Ez itt kérlek az utca népe, mile high rollers 😊Tudtam, hogy néhány év “csak-olvasás” után elég risky ha elkezdek hozzászólogatni a fórumhoz, mert a közösség jórésze olyan háttértudással rendelkezik, amit nem is értem, hogyan lehet megszerezni. Ennek ellenére voltam olyan botor, hogy nem a legtalálóbb szót használtam Elway munkásságára, ezért elnézést kérek. De négy év fájdalom után engedtessék meg egy gépelt, degradáló nyelvbotlás egy olyan ember felé, akinek konstans elhibázott döntések árnyékolják be az egyébként fényes karrierjét.Szerintem egyikünk sem NFL pálya szélén tanulta a szakmát😃
Bozontron
Willie Parker
Tudtam, hogy néhány év “csak-olvasás” után elég risky ha elkezdek hozzászólogatni a fórumhoz, mert a közösség jórésze olyan háttértudással rendelkezik, amit nem is értem, hogyan lehet megszerezni. Ennek ellenére voltam olyan botor, hogy nem a legtalálóbb szót használtam Elway munkásságára, ezért elnézést kérek. De négy év fájdalom után engedtessék meg egy gépelt, degradáló nyelvbotlás egy olyan ember felé, akinek konstans elhibázott döntések árnyékolják be az egyébként fényes karrierjét.Szerintem egyikünk sem NFL pálya szélén tanulta a szakmát😃
Bozontron
Szerkesztette: Bozontron

Állat vagyok, ami enni kér...
Én meg pont úgy látom, hogy idén csak akkor nem hasalt el a D, amikor igazán kellett. Akkor voltak jók, amikor meccsben voltunk. Akkor voltak szarok, amikor elúszott a meccs többnyire az O hibái miatt. Chargers ellen otthon red zone int, és több stop. Panthers ellen potenciális GW drive csírájában elfojtva. Miami ellen Simmons clutch int utolsó másodpercekben. Patriots ellen idegenben utolsó másodperces red zone stop. Minden győzelmünkben vastagon benne voltak. Igen, amikor cornerek nélkül játszottunk, már nem voltak olyan jók (pl Falcons, ahol végig PS CB-ket támadta Ryan, vagy a Raiders ellen). Steelers, Chiefs szintű csapatok ellen megteremtették a lehetőséget az O-nak egy GW drive-ra idegenben. Egyébként a hazai Chiefs elleni meccs lényegi részén is csak akkor csináltak pontot, amikor nem a D volt fent.+1
Mindezt úgy, hogy két pro bowler passzsietettő kidőlt a szezon elején, Purcell a statok szerint legjobb futás elleni védőként szintén, Callahan és Bouye összesen ha játszottak 16 meccset.
Én inkább az O miatt aggódnék, a D rendben lesz.
Cruyffista
Annyival kiegészítve h Sutton visszatérésével én az O# miatt sem aggódok 😛
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
Mindezt úgy, hogy két pro bowler passzsietettő kidőlt a szezon elején, Purcell a statok szerint legjobb futás elleni védőként szintén, Callahan és Bouye összesen ha játszottak 16 meccset.
Én inkább az O miatt aggódnék, a D rendben lesz.
Szerkesztette: Cruyffista
Mindenesetre nekem egyre inkább az az érzésem, hogy ez most egy átmeneti év lesz, arra pedig bőven jó lesz Fangio is. Pláne ha megint 0-3al vagy 0-4el kezdünk, akkor szerintem jönni is fog a tankolás ezerrel, 2022-tól pedig már Elway és Ellis nélkül, Paton-nal jöhet az újrakezdés tiszta lappal. Márpedig ha így lesz fogadni mernék rá, hogy 2022. szeptemberében kevés mostani játékos lesz rosteren.
Akárhogy is alakul, mindenképpen izgalmas időszak elé nézünk.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
VJ alatt nyilván ez megváltozott, annyira tönkretette a csapatot, de ez Fangio alatt sem változott, sőt. Preseason szerű tök mindegy meccsekhez vagy garbage time villogáshoz meg nincs kedvem odaülni vagy ott maradni. Vont, Harrist, Sanderst, Thomas vagy PM-et akkor is néztem ha szenvedtek vagy bénák voltak. A maiakkal nincs ilyen kötődés, mert a nagy játékos teher alatt virít, nem tét nélküli barátságos meccsen. Kozepszert meg láthatok máshol is ha arra vagyok kíváncsi.
Sutton, Jackson, Von, Lindsay, Fant, Shelby hoz szép dolgokat és így ennyi,ennek kell örülni. Nyomás vagy tét alatt mind az O mind a D behorpad vagy meghajlik. Tipikus vesztes csapat szurkoló szemlélet. Ne mondjátok hogy sok sérült, évek óta ez megy.
Ettől még a tavasz és nyár új reményt hoz majd mint mindig 😊
Mivel idén sem tudok semmi objektív érvet nem tudok felhozni a pozitív szereplés mellett, inkább csak elmorzsolok egy imát.
Isten, áldd meg a Bronco-t
Jó kedvvel, bőséggel,
Nyújts feléje védő kart,
Ha küzd sérüléssel
Bal sors akit régen tép
Hozz rá PO esztendőt,
Megbűnhődte már-e nép
A múltat s jövendőt
Őseinket felhozád
Sziklás hegység szent bércére
Általad nyert szép stadiont
Phippsnek vére
S merre zúgnak habjai
Colorado-nak, Rio Grande-nak
Bowlen hős játékosai felvirágozának
Értünk South Park mezein
Kannabiszt lengettél,
Golden árpavesszein
Coors sört csepegtettél.
Zászlónk gyakran plátntálád
Vad "hazafi" sáncára
S nyögte Elway bús hadát
Green Bay, Atlanta, Carolina büszke vára
Hajh de kifogásaink miatt
Gyúlt harag kebledben,
S elsújtád "Villám"-aidat
dörgő fellegedben,
Most "Fosztogató" nyilát
Zúgattad felettünk
Majd "Főnöktől" rabigát
Vállainkra vettük
Hányszor zengett ajkain
Oakland vad népének
Vert hadunk csonthalmain
GYőzelmi ének!
Hányszor támadt tenfiad
Szép csapatom, kebledre,
s lettél missmanagement miatt
Csapatod hamvedre!
Bújt az üldözött s felé
Kard nyúlt stadionjában,
Szerte nézett s nem lelé
helyét a zónában,
Bércre hág és völgybe száll,
Bú s kétség mellette,
Vérözön lábainál,
S lángtenger felette.
Vár állott, most kőhalom,
GYőzelemek s gyűrűk röpkedtek,
Halálhörgés, siralom
Zajlik már helyettek.
S ah, rájátszás nem virúl
A holtnak véréből,
Kínzó vereség könnye hull
Szurkolók hű szeméből!
Szánd meg Isten a Bronco-t
Kit vereségek hányának,
Nyújts feléje védő kart
Tengerén kínjának.
Bal sors akit régen tép
Hozz rá PO esztendőt,
Megbűnhődte már-e nép
A múltat s jövendőt
Peace,
B.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Most kinyílt az átkokat és rontásokat tartalmazó szelencém...Először is nem értem h miért kell Fangio nyakába varrni h 4 éve vagyunk gödörben, másodszor nem értem, hogy miért nem fogadjuk el, hogy az ő védelme -kb mindenhol- a 3. évre lett ligaelit, vagy aközeli, harmadszor nem értem, h az idei D# értékelésekor miért nem valid érv h 10+ meccsen a kezdő fele sérült volt, hogy lehet kontextusba helyezni VJ védelmével az idei sérüléseket?
Mindenki úgy számol, hogy ha 1 meccsen 1% esély lett volna nyerni, azt a következő évre garantált győzelemnek számolja, de azokat ahol kikaphattunk volna egy 50-50 meccsen, azokat nem számolja vereségnek.
- A Falcons ellen közünk nem volt a meccshez.
- Elvették a Saints elleni meccset, mintha Lockkal esélyesek lettünk volna, hagyjuk már...
- Callahannyivel többen lettünk volna, ő sosem, sosem, sosem játszott még végig egyetlen szezont, mi alapján lesz majd jövőre ott az utolsó 2 fordulóban? Mert az előtte lévő 14-et hagyja ki?
- És ha a Chargers ellen nem sikerül az utolsó play, amikor nyertünk?
Minden évben ez megy, óóó, ha egymillió dolog úgy történik hogy nekünk kedvez, akkor akár meg nyerhettük volna ezt a meccset is meg azt is, akkor az garantáltan +2 győzelem jövőre, aztán találunk még néhányat, és hirtelen elképzelhetetlen hogy nem lesz 8-8....
spoiler alert Sosem ment még minden úgy ahogy elképzeltük, és soha nem is függ. Staisztikai alapon szinte lehetetlen hogy minden több kimenetelű dolog a számunkra legjobb forgatókönyvet vegye. Nem lesz ilyen.
Vannak rekord független mutatók, több, mindegyik alapján rosszabbak vagyunk mint a mérlegünk.
Ezek a random dolgok, a sérüléseket leszámítva úgy jöttek ki, hogy még fölfelé torzítják a képet. Lehet jövőre kevesebb sérült lesz, de lesznek jövőre is sérültek, főleg ha gyűjtjük az injuryprone játékosokat.
A másik amit minden offsesonben számolgatunk, hogy ki mennyit fejlődik, aki idén nagyon szar volt, átlagos lesz, aki idén átlagos, jövőre pro bowler, aki dién pro bowler, jövőre mvp. Valaki fejlődik, valaki stagnál, valaki hanyatlik. A képletbe a stagnálást és a hanyatlást is bele kell számolni.
Tavaly is hallottam már hogy top5 védelmünk lesz, meg hogy PO keretünk van és a megfelelő kezekben, meg ligaelit WR, RB, DI, EDGE, LB, S posztok, pofás TE, CB, ST.
Még 0-3-nál is én voltam a hülye, mert majd Von visszajön a PO runra...
2016: Super Bowl keretünk van, nem a HOFer Manninget, hanem eg backup szintű Manninget vesztettünk el
2017: Super Bowl keretünk van, csak a támadó sort kell rendbe tenni
2018: A keretünk nagyon jó, csak kókler miatt nem megy
2020: A keretünk nagyon jó, majd fangio 2. évére mindden összeáll
2021: Majd a következő évére mindenki jobb lesz, és akkor jó keretünk lesz.
Nyilvánvaló, hogy én 2 éve teljesen más meccseket nézek mint ti. Amiket én látok a védelem 30mp alatt bárki ellen elveszti, az offense szezon során 330 pontot nem képes elérni, de minden évben új és új kifogások jönnek.
Ha jövőre azaz már idén 4-12nk lesz, de marad choker, akkor is lesz annyi kifogás hogy az azt követő szezon PO szezonnak legyen beállítva...
Sry, tudom, hogy most nagyon sértően fogalmazok, de nekem egyszerűen elegem van a kifogásokból. Elegem van, hogy 0-3-nál és 3-6nál arról van szó, hogy ha 4-5 kulcsplayt megcsinálunk | /* bazdmeg ott kezdődik a jó csapta hogy megcsinálja a kulcsplayeket, nem ott hogy FG-lal nyerik ellene a meccsekt ezért nem csinálnak TD-t az RZ-ben */ | , az ellenfél meg nem csinál meg 4-5 kulcsplayt, akkor akár nyerhettünk is volna - elegánsan elfelejtve hogy ha átvennénk a vezetést a védelem elbaszná - és akkor úgy számolunk mintha 3-0-s vagy 6-3mas csapatunk lenne. Nem az. Szarok vagyunk. Nagyon. És amíg az FO-ban is így számolnak, hogy tremendous job, hogy '72 óta, majdnem 40 NEGYVEN éve először 4 losing season, hogy tremendous job, hogy csak -123-mas a point differential, btw JMD-vel -127 volt, annál rosszabb csak a60-as években volt, arra is kíváncsi vagyok, hogy mi a történelmi mélység ha nem ez, de amíg a saját maguk által gyártott kifogásokat lehiszik, addig nem is leszünk jobbak.
De legyen csapjuk be magunkat a top5 védelemmel, meg a garantáltan 8+ győzelemmel újra. Nem kizárt. Staisztikai esélye van, hogy minden meccs felénk dől, de choker bizonyítottan nem tud jó döntést hozni, ahhoz meg hogy erőből nyerjünk nagyon sok feladat áll Paton előtt...
Tegyük fel ötödször is ugyanazt a lemezt, csak véletlen egybeesések miatt vagyunk 4 éve konstans szarok, nem azért mert szarul csináljuk a dolgokat, ja elnézést, nem szarok vagyunk csak sérültek és pechesek. de jövőre biztosan nem leszünk se sérültek se pechesek, egészen addig amíg a sérülésekre és a szerencsére fogjuk a 9-10 hét környékén a 3-6-os mérleget...
0-3 után rövidebb időre sikerült némítanom anegatívrealista véleményeimet, a fórum békéje érdekében most megpróbálom még egyszer a következő hatalmas nagy faszságig.
Addig is hajrá Paton, benned még bízom!
Black_Adder
Értem én h ha a csapatot nézzük, akkor a négy éves minta valid, de ha az idei védelmet akarjuk értékelni, meg az embereket benne, akkor miért nem jogos érv h qvára nem ilyen számokat hoztak volna, ha csak fele ennyi sérült van?
Azt is értem h vannak egyszerűbb sémák, ami működik gyorsan, van olyan h egy séma bonyolultabb, de az emberanyag passzol hozzá és emiatt mégis gyorsan összeáll, meg olyan is van h működne, de kidől a fél keret. Fangionak elég szép track recordja van top 10-es védelmekből, miért kérdőjelezzük meg ezt is vele kapcsolatban? Miért gondoljuk h csak egy bamba fasz aki nem ért semmihez, amikor hulladék ps szökevényekből is no.1 red zone D#-t rakott össze?
És igen egyetértek h time-menedzsmentben többször szar volt, egyetértek h a death by inchest nem így képzeltük el (bár hozzáteszem h a büntieink száma a 6. legjobb a ligában és azt is h ez a csapat az utolsó playig küzdött, rég voltam pl olyan büszke a D#-re, mint amikor a saints ellen másfél perces pihenőkkel mentek fel a pályára és a lelküket kikaparták, ez a csapat nem adta fel, márpedig VJ-vel gecire feladta):
szal nem tetszik h az általános hangulatunk elhomályosítja az értékeinket észrevételét is. Qvára nem bottom 5 csapat vagyunk, pedig a te hsz-edből ez jön le.

Mindenki úgy számol, hogy ha 1 meccsen 1% esély lett volna nyerni, azt a következő évre garantált győzelemnek számolja, de azokat ahol kikaphattunk volna egy 50-50 meccsen, azokat nem számolja vereségnek.
- A Falcons ellen közünk nem volt a meccshez.
- Elvették a Saints elleni meccset, mintha Lockkal esélyesek lettünk volna, hagyjuk már...
- Callahannyivel többen lettünk volna, ő sosem, sosem, sosem játszott még végig egyetlen szezont, mi alapján lesz majd jövőre ott az utolsó 2 fordulóban? Mert az előtte lévő 14-et hagyja ki?
- És ha a Chargers ellen nem sikerül az utolsó play, amikor nyertünk?
Minden évben ez megy, óóó, ha egymillió dolog úgy történik hogy nekünk kedvez, akkor akár meg nyerhettük volna ezt a meccset is meg azt is, akkor az garantáltan +2 győzelem jövőre, aztán találunk még néhányat, és hirtelen elképzelhetetlen hogy nem lesz 8-8....
spoiler alert Sosem ment még minden úgy ahogy elképzeltük, és soha nem is függ. Staisztikai alapon szinte lehetetlen hogy minden több kimenetelű dolog a számunkra legjobb forgatókönyvet vegye. Nem lesz ilyen.
Vannak rekord független mutatók, több, mindegyik alapján rosszabbak vagyunk mint a mérlegünk.
Ezek a random dolgok, a sérüléseket leszámítva úgy jöttek ki, hogy még fölfelé torzítják a képet. Lehet jövőre kevesebb sérült lesz, de lesznek jövőre is sérültek, főleg ha gyűjtjük az injuryprone játékosokat.
A másik amit minden offsesonben számolgatunk, hogy ki mennyit fejlődik, aki idén nagyon szar volt, átlagos lesz, aki idén átlagos, jövőre pro bowler, aki dién pro bowler, jövőre mvp. Valaki fejlődik, valaki stagnál, valaki hanyatlik. A képletbe a stagnálást és a hanyatlást is bele kell számolni.
Tavaly is hallottam már hogy top5 védelmünk lesz, meg hogy PO keretünk van és a megfelelő kezekben, meg ligaelit WR, RB, DI, EDGE, LB, S posztok, pofás TE, CB, ST.
Még 0-3-nál is én voltam a hülye, mert majd Von visszajön a PO runra...
2016: Super Bowl keretünk van, nem a HOFer Manninget, hanem eg backup szintű Manninget vesztettünk el
2017: Super Bowl keretünk van, csak a támadó sort kell rendbe tenni
2018: A keretünk nagyon jó, csak kókler miatt nem megy
2020: A keretünk nagyon jó, majd fangio 2. évére mindden összeáll
2021: Majd a következő évére mindenki jobb lesz, és akkor jó keretünk lesz.
Nyilvánvaló, hogy én 2 éve teljesen más meccseket nézek mint ti. Amiket én látok a védelem 30mp alatt bárki ellen elveszti, az offense szezon során 330 pontot nem képes elérni, de minden évben új és új kifogások jönnek.
Ha jövőre azaz már idén 4-12nk lesz, de marad choker, akkor is lesz annyi kifogás hogy az azt követő szezon PO szezonnak legyen beállítva...
Sry, tudom, hogy most nagyon sértően fogalmazok, de nekem egyszerűen elegem van a kifogásokból. Elegem van, hogy 0-3-nál és 3-6nál arról van szó, hogy ha 4-5 kulcsplayt megcsinálunk | /* bazdmeg ott kezdődik a jó csapta hogy megcsinálja a kulcsplayeket, nem ott hogy FG-lal nyerik ellene a meccsekt ezért nem csinálnak TD-t az RZ-ben */ | , az ellenfél meg nem csinál meg 4-5 kulcsplayt, akkor akár nyerhettünk is volna - elegánsan elfelejtve hogy ha átvennénk a vezetést a védelem elbaszná - és akkor úgy számolunk mintha 3-0-s vagy 6-3mas csapatunk lenne. Nem az. Szarok vagyunk. Nagyon. És amíg az FO-ban is így számolnak, hogy tremendous job, hogy '72 óta, majdnem 40 NEGYVEN éve először 4 losing season, hogy tremendous job, hogy csak -123-mas a point differential, btw JMD-vel -127 volt, annál rosszabb csak a60-as években volt, arra is kíváncsi vagyok, hogy mi a történelmi mélység ha nem ez, de amíg a saját maguk által gyártott kifogásokat lehiszik, addig nem is leszünk jobbak.
De legyen csapjuk be magunkat a top5 védelemmel, meg a garantáltan 8+ győzelemmel újra. Nem kizárt. Staisztikai esélye van, hogy minden meccs felénk dől, de choker bizonyítottan nem tud jó döntést hozni, ahhoz meg hogy erőből nyerjünk nagyon sok feladat áll Paton előtt...
Tegyük fel ötödször is ugyanazt a lemezt, csak véletlen egybeesések miatt vagyunk 4 éve konstans szarok, nem azért mert szarul csináljuk a dolgokat, ja elnézést, nem szarok vagyunk csak sérültek és pechesek. de jövőre biztosan nem leszünk se sérültek se pechesek, egészen addig amíg a sérülésekre és a szerencsére fogjuk a 9-10 hét környékén a 3-6-os mérleget...
0-3 után rövidebb időre sikerült némítanom a
Addig is hajrá Paton, benned még bízom!
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Ha idén csak a Falcons és az utolsó két Chargers és Raiders elleni meccsen csak egy szem Callahannyivel vagy Bouyeval vagyunk többen, már simán lehet hogy + 3 W-t jelentett volna. Ahogy volt egy kvázi elvett meccsünk a Saints ellen. De ki tudja mi van a Steelers ellen, ahol 26-21-nél eljutottunk a végén az RZ-be, ahol Driskel 2. vagy 3. és rövidnél szépen elizgulta a meccset.Én most leírom h top10 | (de igazándiból sztem top 5) | védelmünk lesz minden fontos kategóriában jövőre és azt is h jelentőset lép előre az O#, ha marad Lock/ha jön mellé/elé valaki.
Amennyiben a sérülésből visszatérő játékosok mellett még a pár napja említett sorsolást is számításba veszem (Jets, Bengals, Jaguars, NFC East), elképzelhetetlennek tartom, hogy most ne legyen meg a 8 W. Fangio és Shurmur ide vagy oda. Nyilván ha megint lesérül mindenki, ismét alatta maradunk, de idén remélhetőleg ezek legalább ligaátlagra visszacsúsznak, és akkor már hatalmasat lépnénk előre. A rookie-k potenciális fejlődéséről, a remélhetőleg teljes hosszúságú, nem virtuális TC-ről nem is beszélve. Ha minőségi erősítés is érkezik a draftról, és/vagy csere vagy FA útján egy azonnali upgrade QB-poszton, akkor meg pláne. De azt is tartom, hogy Lockkal is lehet nyerni. Ha nem cseréljük le, az sem fogja csorbítani az esélyeinket a szememben a legalább 8-8-as szezonra.
Az már más kérdés, hogy PO-ra esélyesek vagyunk-e, mert oda kelleni fog a 10 W. Ezt az edzőknek vagy a QB-nak/védelemnek kell hozzátennie clutch meccsekkel. De ez a csapat szerintem saját jogon, képességekre simán megüti a 8-9 W-t. Ez már Fangio első szezonjában is kijöhetett volna, ott legalább 5 olyan L volt, ami W is lehetett volna, de ezeket az emlékeket inkább nem tépem fel még jobban. Persze garancia nincs, hogy tanult belőle, de idén már volt olyan végjáték ahol jó volt a time és timeout managementje, 19-ben meg nem. A fejlődés megkérdőjelezhetetlen. Nem mellesleg, manapság már arra alkalmaznak embereket a ligában, hogy a pálya szélen tartsák az edzőket fizikailag, Paton ha nem is rúgja ki Fangiót, annyit megtehet, hogy a keze alá dug egy time management profit. Nem szégyen, az a ciki amikor ezen mennek el meccsek.
Szóval én bizakodó vagyok. Hozzáteszem, nálam nem PO lenne a fő célkitűzés. Ha bejutunk mivan, semmi, kiesünk mint a Colts. Inkább az, hogy látszódjon a csapaton, főleg az elmúlt évben draftoltakon / hosszú szerződésen lévőkön, hogy fejlődnek vagy akik idén jók voltak (Bolles, Simmons, Callahan, Patrick és Shelby ha maradnak) azok szinten maradtak, a sérültek jól térjenek vissza. Legfőképpen a fiatalok, Sutton és Bassey. Nagyon fontos, hogy ne érződjön rajtuk az ACL-sérülés. A túlteljesítés inkább akkor jöjjön ki, amikor kontenderek vagyunk, mert úgy bukni egy szezont sokkal fájóbb.
+ Patonhoz: Azt azért nem tudjuk biztosra, hogy ő döntött-e QB ügyben. Igen, a Vikings agresszív volt a QB piacon, de lehet más volt a változást generáló emberke. Na meg, ha esetleg Paton is támogatta, vagy tervelte ki, hogy fullos max garis szerződést dugnak Cousins orra alá, nem biztos, hogy nem tanult belőle. Ha megtartják Keenumot olcsóbban, és támadófalat építenek, simán lehet hogy most van egy gyűrűjük.
Cruyffista
Azt csak mellékesen jegyzem meg h tavaly is no1. red zone D# lett összerakva, és idén a megfogyatkozott kerettel is messze miénk volt a legjobb red zone D#.
Ami a "szar, de néha történelmien szar" védelemtől azért korrekt stat szerintem, de azt is tudom h nem kifogás h a kezdő 50-70% sérült, hiszen egy jó edző a 10x és 16x kivágott játékosokból is jobban főzne, meg nem zavarná h egyszerre hiányzik 7-8 ember a DL meg a CB sorból.

Amennyiben a sérülésből visszatérő játékosok mellett még a pár napja említett sorsolást is számításba veszem (Jets, Bengals, Jaguars, NFC East), elképzelhetetlennek tartom, hogy most ne legyen meg a 8 W. Fangio és Shurmur ide vagy oda. Nyilván ha megint lesérül mindenki, ismét alatta maradunk, de idén remélhetőleg ezek legalább ligaátlagra visszacsúsznak, és akkor már hatalmasat lépnénk előre. A rookie-k potenciális fejlődéséről, a remélhetőleg teljes hosszúságú, nem virtuális TC-ről nem is beszélve. Ha minőségi erősítés is érkezik a draftról, és/vagy csere vagy FA útján egy azonnali upgrade QB-poszton, akkor meg pláne. De azt is tartom, hogy Lockkal is lehet nyerni. Ha nem cseréljük le, az sem fogja csorbítani az esélyeinket a szememben a legalább 8-8-as szezonra.
Az már más kérdés, hogy PO-ra esélyesek vagyunk-e, mert oda kelleni fog a 10 W. Ezt az edzőknek vagy a QB-nak/védelemnek kell hozzátennie clutch meccsekkel. De ez a csapat szerintem saját jogon, képességekre simán megüti a 8-9 W-t. Ez már Fangio első szezonjában is kijöhetett volna, ott legalább 5 olyan L volt, ami W is lehetett volna, de ezeket az emlékeket inkább nem tépem fel még jobban. Persze garancia nincs, hogy tanult belőle, de idén már volt olyan végjáték ahol jó volt a time és timeout managementje, 19-ben meg nem. A fejlődés megkérdőjelezhetetlen. Nem mellesleg, manapság már arra alkalmaznak embereket a ligában, hogy a pálya szélen tartsák az edzőket fizikailag, Paton ha nem is rúgja ki Fangiót, annyit megtehet, hogy a keze alá dug egy time management profit. Nem szégyen, az a ciki amikor ezen mennek el meccsek.
Szóval én bizakodó vagyok. Hozzáteszem, nálam nem PO lenne a fő célkitűzés. Ha bejutunk mivan, semmi, kiesünk mint a Colts. Inkább az, hogy látszódjon a csapaton, főleg az elmúlt évben draftoltakon / hosszú szerződésen lévőkön, hogy fejlődnek vagy akik idén jók voltak (Bolles, Simmons, Callahan, Patrick és Shelby ha maradnak) azok szinten maradtak, a sérültek jól térjenek vissza. Legfőképpen a fiatalok, Sutton és Bassey. Nagyon fontos, hogy ne érződjön rajtuk az ACL-sérülés. A túlteljesítés inkább akkor jöjjön ki, amikor kontenderek vagyunk, mert úgy bukni egy szezont sokkal fájóbb.
+ Patonhoz: Azt azért nem tudjuk biztosra, hogy ő döntött-e QB ügyben. Igen, a Vikings agresszív volt a QB piacon, de lehet más volt a változást generáló emberke. Na meg, ha esetleg Paton is támogatta, vagy tervelte ki, hogy fullos max garis szerződést dugnak Cousins orra alá, nem biztos, hogy nem tanult belőle. Ha megtartják Keenumot olcsóbban, és támadófalat építenek, simán lehet hogy most van egy gyűrűjük.
El is ment OC-nak a Bamára.aki szerint Elway inkompetens nézze meg mit művelt BoBHa nem lenne akkora az egoja, simán lehetne QB coach esetleg OC mert annak egész jó volt.
Negritis
FLZOLI

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
BOB mint HC egy teljesen jó jelöltaki szerint Elway inkompetens nézze meg mit művelt BoBHa nem lenne akkora az egoja, simán lehetne QB coach esetleg OC mert annak egész jó volt.
Negritis
FLZOLI
de BOB mint GM katasztrófa
aki szerint Elway inkompetens nézze meg mit művelt BoBHa nem lenne akkora az egoja, simán lehetne QB coach esetleg OC mert annak egész jó volt.
Negritis
As one source told me years ago when I inquired about the thing when I joined the beat, Paton is widely considered their "best evaluator of talent. Some will argue it's not even close. Not in the public eye often, but he's very much what makes up the muscle of the football side. https://t.co/04X9CtvXlq
— Courtney Cronin (@CourtneyRCronin) January 13, 2021
Ugyanakkor ebből a listából csak nagypapa Favre-ot gondolom jó húzásnak és az se tartott sokáig...
During George Paton’s time w/Vikings, they have:
— Zac Stevens (@ZacStevensDNVR) January 13, 2021
-Drafted 1st-round QB twice (Ponder 2011 Bridgewater 2014)
-Traded 1st-round pick for a QB (Bradford 2016)
-Acquired a big-time QB via free agency (Favre 2009 Cousins 2018)
So everything is on the table for Denver's QB w/Paton.
Amúgy utoljára akkor örültünk ennyire, amikor fangio lett a HC, ha még jön Kelly is, az olyan lenne, mintha akkor TremendousJob mellett valhogy Munchakot is behúztuk volna OL coachnak, wait what?
Persze ahogy akkor örültem Chokernek a személyisége miatt (lol), úgy most örülök, hogy házon kívülről jött valaki. Nagyon meg kell változtatni ezt a környezetet, új irány kell, új hangok.
GMs since Alderman:
— Andrew Mason (@MaseDenver) January 13, 2021
1983: Hein Poulus (was on the team board of directors)
1984-98: John Beake (promotion)
1999-2001: Neal Dahlen (promotion)
2002-07: Ted Sundquist (promotion)
2008: Jim Goodman (promotion)
2009-10: Brian Xanders (promotion)
2011-20: John Elway (player ’83-’98)
Egyébként Elway és Ellis szerződése is lejár2022-re, | remélhetőleg Choker is repül | , nem tudom hogy ez a nagytakarítás a csapat eladást vetíti-e elő. Tulajjal azért lehet nagyon rosszul járni, lásd Redskins, Jags, Jets, Lions. Mondjuk az előző tulaj örököse se feltétlen jobb megoldás lásd Oakland.
Most Ellis tuti nem marad, a tippem az, hogy Elway se hosszabbít semmilyen formában. Azt amúgy tudom pozitívan értelmezni, hogy távozása előtt 1 évvel már gondoskodik a csapat jövőjéről, itt ugye az egyetlen baj, hogy az ő gondoskodása miatt vagyunk történelmi mélységben
btw, én egy analitikust szeretnék a csapat élére. Már akkor is azt gondoltam hogy ez a jövő, amikor a Brownsban DePodestát nyilvánosan megszégyenítette Dorsey, aki meg HOF GM mert odatradelte nekik Beckhamet vagy amikor Ron Wolf tette nevetségessé a koncepciót, hogy analitika alapján hozzanak döntséeket, mintha akkor nem lenne döntéshozó a folyamatban, mintha az analatika nem csak támogatná a döntéshozatalt.
Ugyanúgy, ahogy egy 20 éves playbook elavul ugyanúgy avulnak el a 20 éves csapat menedzselési paradigmák is. Aki úgy akarja építeni a csapatot, hogy run the ball, stop the run, aki az ellenfél térfelé hátrányban elpuntolja a labdát 4&1re, aki csak 6-6 magas esetleg hófehér QB-val tudja elképzelni a csapat jövőjét és még sorolhatnám, azok elbuknak. Vannak akik meg tudnak újulni, vannak akik hajlandók lekövetni az egyetmi trendeket, hogy ne késztessék bele a spread QB-t egy 100% undercenter sémába és vannak akik mellett elhalad az idő.
Én nem tudom, hogy Paton milyen GM lesz. A talent evaluation fontos. Nyilván a drafton, olyan stealek mint Wolfe, Malik vagy Trevathan a SB csapat alapját képezték, most Sutton és Simmons mellé kénének még sokan. Amíg nem jönnek olyan HOF FA-k, mint Manning vagy Ware, vagy olyan bizonyíottt veteránok, mint Talib és Ward, addig olyanok kellenek, akik nálunk teljesednek ki, mint Marshall vagy Sanders. Mostanában az egyetlen ilyen Shelby volt, akitől már tavaly meg akartunk szabadulni szóval Choker nem szereti, az új GM persze értékelhetné a tudását, de ott pihen a kórházban 12+ millióért Casey és van 2 mid round fiatal talent és most hosszabbítottunk Purcellel, szóval ahogy tavaly is úgy idén is csak úgy maradhat ha senkinek nem kell. Aztán Choker meg mutogathat hogy csak azért az újabb losing season mert Casey a kórházban van... de elkalnadoztam, szóval draft, és olyan FAk, akik nálunk válnak sztárrá, amiben előrelépést várok Paton személyétől Mármint nem várom tőle, hanem elvárom tőle.
A talent gondozáshoz új edzői sátbra lenne szükség, abban ilyen hülye módon előre megkötöttük a kezdünket, lehetett volna úgy is hogy János 2 héttel korábban buktatja felfelé magát, és akkor az új GM dönti el, hogy mennyire Tremendous Job a 7-9-re az 5-11, de most hogy a teljes stáb marad, kitől várjuk az előrelépést? Choker megtanította Millernek is hogy legyen szürke átlagos játékos, majd ugyanazt megtanította Chubbnak is. Mit csinál majd azokkal, akik eleve azok? backup szintre neveli őket?
Az a baj, hogy ez kihat a draftra is. Akárkit hozunk óriási hendicappel indul a liga legrosszabb edzői gárdája kezében. Amikor vannak ezek a draft bust listák, ahol jól körberöhögik a játékost azért meg kéne vizsgálni nem-e a környezetnek is volt kösze a kudarchoz. Persze így utólag egy Ryan Leafnek a személyiségébe volt oltva a kudarc, de vajon RGIII a Panthersben lehet vitte volna annyira, mint Newton.
Nem akarom ezeket találgatni, a pont, ahova ki akaruk lyukadni, hogy a szükséges kultúrváltozásnak csak egy lépése a GM csere. Új ezdők kénének és akár új szerepkörök a Front Officeba de mindenek előtt új elvárások, a csapat történelméhez méltatlan hogy a 12-20 tremendous job legyen, a csapat történelméhez méltatlan a zsinórban 4 losing season, akkor is ha ezt kompetenciából tudtuk, meg akkor is ha inkompetenciából. De akármennyire is szeretném, nem egy jó draftra vagyunk a 8-8tól, pedig már az is szomorú, hogy egyáltalán ez az az elérhetetlen cél, amit kergetünk...
6 éves szerződést kapott, az első évét kvázi elvették tőle azzal, hogy maradt a teljes inkompetens edző stáb és még csak nem is neki jelentenek majd. A 2. évében kezdhet el dolgozni remélhetőleg egy új edzővel, onnantól akár 1 év alatt meg lehet fordítani a csapat szerencséjét, de a mostani KC mellett, ezt nehezebb kivitelezni, mint ahol példák vannak erre. Bold prediction, senki nem lesz itt a mostani keretből, mire legközelebb divíziót nyerünk, legalábbis olyan, aki aktív részese lesz annak.
Aztán meglátjuk, nekem mindegy kik azok a játékosok akikkel divíziót nyerünk, mármint asszonyverőket nem szeretnék itt látni, de hogy kinek az embere az mindegy.
2021re egyelőre egyetlen célt fogalmazok meg, kerüljük el az 1/1-et, nem azért mert 1/1nek érzem a csapatot, azt majd leghamarabb a draft környékén érzem valamilyennek, csak semmi pozitív kimenetelre nem látok esélyt így olyan nagyon nem is érdekel mi lesz jövőre vagy amíg tremndousjob a hc, viszont kb az egyetlen pozitív sorozat, amit sem kókler sem choker nem szakított meg, hogy nem draftoltunk még 1/1-ben az NFLben. Legalább ez az egy maradjon meg.
Bevallom férfiasan, semmit nem tudok Patonról, de hogy ne lenne az ember bizakodó, ha egy olyan “főember” helyére, aki bizonyította inkompetenciáját, olyan kerül, aki tiszta lappal indít. Pláne ha szimpatikus. | Igaz, eddig minden újonnan bemutatott versenyző szimpatikus volt. Fangio is. Keenum is. Flacco is. |Nem inkompetencia volt az, hanem konzisztencia, pontosabban annak a hiánya. És a végére már több rossz döntés jutott mint jó.
Bozontron
Kétségtelen, hogy Elway elmúlt 4 éves munkáját bőven lehet kritikával illetve, de az inkompetencia jelző finoman szólva túlzás.Nálam simán Elway PM húzásával egy kategória lenne egy Watson de még Stafford trade is. Mármint nem a játékos miatt, közelében nincsenek az öregnek, de mint GM teljesítmény összemérhető.
Viszont egyre több a pletyka, hogy Paton mindenképpen fog qb-t hozni, elvileg Watson, Stafford és Ryan is potenciális cél lehet.
roberto23
Ryan is nagy upgrade, de ő B vagy C terv inkább.
Viszont egyre több a pletyka, hogy Paton mindenképpen fog qb-t hozni, elvileg Watson, Stafford és Ryan is potenciális cél lehet.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Bevallom férfiasan, semmit nem tudok Patonról, de hogy ne lenne az ember bizakodó, ha egy olyan “főember” helyére, aki bizonyította inkompetenciáját, olyan kerül, aki tiszta lappal indít. Pláne ha szimpatikus. | Igaz, eddig minden újonnan bemutatott versenyző szimpatikus volt. Fangio is. Keenum is. Flacco is. |Nem megbántva, de a hsz alapján Elway munkásságáról sem tudsz többet, mint Patonéról, de mélyebben szvsz ne menjünk bele...
Bozontron

Amúgy nem áltunk le úgy látom, ahogy olvasom továbbra is az a terv, hogy Kelly-t is elhozzuk Paton jobbkezének. Ha ez is összejönne így nagyon előzetesen, de kihoznánk a maxot a szituból szerintem. Persze a puding próbája az evés, de úgy tűnik jó az irány.Én is bizakodó vagyok, hogy fiatal ambiciózus emberek kerülnek kulcs pozíciókba
roberto23
Amúgy itt azt mondják, hogy lehet ramegyunk így egy jobb QB - rá, mondván a Vikings is sokat invesztált a posztba amíg ott volt
predominantlyorange.com/2021/01/12/denver-broncos-george-paton-qb/