Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
aludtam rá egyet, fangio takarodj
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Kilencedik pick. Határeset, ha lesz egy kis szerencsénk azok közül is bent lehet valaki akik a top2-3 nem QB játékos között lesznek a boardunkon. De erről majd később, előbb derüljön ki kirúgnak-e valaki délután..
több mint 5 éve
Nem néztem a meccset, mert ez már csak bohóckodás, post preseason meccs.Én úgy láttam, hogy mindkét csapat komolyam vette, én végig néztem.
TOP10-es drafthely pozitívum, az eredmény alakulása újabb szintű kóklerséget feltételez....
Jövőre szerintem már több meccset fogok eleve ignorálni, egyszerűen nincs értelme a sok bohócot nézni miközben hulladékot gyárt, hogy aztán felhúzza magát az ember közben/utána.
FLZOLI
Mindkét csapat nyerni akart szerintem. Gruden sem sokkal jobb szerintem, mint Fangio, épp azzal az egy ponttal volt jobb. Gratulálok magunknak a magasabb draft pozícióért, szép eredmény! 🙂
több mint 5 éve
Nem néztem a meccset, mert ez már csak bohóckodás, post preseason meccs. TOP10-es drafthely pozitívum, az eredmény alakulása újabb szintű kóklerséget feltételez....
Jövőre szerintem már több meccset fogok eleve ignorálni, egyszerűen nincs értelme a sok bohócot nézni miközben hulladékot gyárt, hogy aztán felhúzza magát az ember közben/utána.
több mint 5 éve
Igen, zászlóversenynél is megbeszélhették volna, de a minimum, hogy megvárom tényleg fel tudnak-e majd állni, mielőtt kikérem az időt, ha már annyira ki akarom kérni, de ez totál agyatlan baromság volt.Volt még vissza 15-20 mp, ők voltak káoszban, nem mi, szimplán barom volt megint. Utolsó időkérést akkor se nyomsz el ilyenkor, ha már lepereg teljesen az óra. Kvázi ingyen odaadta nekik a 2-t, mert hagyott időt nekik megbeszélni és felállni, nekünk meg kellett volna utána nagyon az az időkérés.Jogos, én is inkább engedtem volna őket az egy yardosról ha zászlóveszély van, viszont akkor is megbeszélhették volna. Fangio time és timeout managementje nevetséges, látszik hogy sose volt hozzá semmi köze. Semmi dörzsöltség, taktikai érzék nincs meg benne a meccsek végén, ami egy HC-nál alap kéne, hogy legyen. Ráadásul súlyosbító tényező, hogy az ellenfél is mindent megtett, hogy mi nyerjünk..
Ez nem direkt vereség volt, ahhoz Fangio hülye, szimplán egy amatőr fasz, aki nem való HC-nak, mert már ez az alap time management is túl magas neki...
StormST
Cruyffista
Fangio lehet, hogy jó DC, de a HC posztra totál alkalmatlan, ezt most már túl sokszor bebizonyította...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
Volt még vissza 15-20 mp, ők voltak káoszban, nem mi, szimplán barom volt megint. Utolsó időkérést akkor se nyomsz el ilyenkor, ha már lepereg teljesen az óra. Kvázi ingyen odaadta nekik a 2-t, mert hagyott időt nekik megbeszélni és felállni, nekünk meg kellett volna utána nagyon az az időkérés.Jogos, én is inkább engedtem volna őket az egy yardosról ha zászlóveszély van, viszont akkor is megbeszélhették volna. Fangio time és timeout managementje nevetséges, látszik hogy sose volt hozzá semmi köze. Semmi dörzsöltség, taktikai érzék nincs meg benne a meccsek végén, ami egy HC-nál alap kéne, hogy legyen. Ráadásul súlyosbító tényező, hogy az ellenfél is mindent megtett, hogy mi nyerjünk..
Ez nem direkt vereség volt, ahhoz Fangio hülye, szimplán egy amatőr fasz, aki nem való HC-nak, mert már ez az alap time management is túl magas neki...
StormST
több mint 5 éve
Volt még vissza 15-20 mp, ők voltak káoszban, nem mi, szimplán barom volt megint. Utolsó időkérést akkor se nyomsz el ilyenkor, ha már lepereg teljesen az óra. Kvázi ingyen odaadta nekik a 2-t, mert hagyott időt nekik megbeszélni és felállni, nekünk meg kellett volna utána nagyon az az időkérés.Az is milyen már, hogy a Raiders láthatóan káoszban van a 2-point előtt, pereg le az órájuk, erre a vén barom időt kér nekik? Ennyiből le is vonulhatott volna a védelem, hogy csináljanak amit akarnak...Az szerintem azért volt, mert ha lepereg az óra, fosott hogy ránk fújják a sárgát és az egy yardosról jön a kettes. Nekik fent volt az O, nekünk meg a D és az ST team keveréke kóvájgott.
StormST
De simán lehet hogy egyszerűbb a magyarázat, szimplán direkt ki akart kapni... Az előtte lévő időkérés amúgy jó volt, mert így volt idő felérni fg-távba és be is jött a Jeudy-s hívás. De az a kétpontos előtti, meg hogy 9 mp-vel a vége előtt nem farag le még valamennyit egy sima sideline catch-csel.. na az simán megérne egy kirúgást.
Cruyffista

több mint 5 éve
Nem rúgnak ki senkit.
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Nem véletlen volt az idézőjel. Balfasz bagázs.Idegből írok, de b*sszák meg, most komolyan. Szánalmas szar, ez a Vegas meccs is egy nyerhető volt, de nyilván a "draftpick miatt" leadtuk. Kapják be.Nyugtasd magad, nem a draft pick miatt adtuk le, szimplán ennyire amatőr ez a barom Fangio.
Gerichill
VJ sem volt ennyire kretén, komolyan...
roberto23
több mint 5 éve
Az is milyen már, hogy a Raiders láthatóan káoszban van a 2-point előtt, pereg le az órájuk, erre a vén barom időt kér nekik? Ennyiből le is vonulhatott volna a védelem, hogy csináljanak amit akarnak...Az szerintem azért volt, mert ha lepereg az óra, fosott hogy ránk fújják a sárgát és az egy yardosról jön a kettes. Nekik fent volt az O, nekünk meg a D és az ST team keveréke kóvájgott.
StormST
De simán lehet hogy egyszerűbb a magyarázat, szimplán direkt ki akart kapni... Az előtte lévő időkérés amúgy jó volt, mert így volt idő felérni fg-távba és be is jött a Jeudy-s hívás. De az a kétpontos előtti, meg hogy 9 mp-vel a vége előtt nem farag le még valamennyit egy sima sideline catch-csel.. na az simán megérne egy kirúgást.
több mint 5 éve
Idegből írok, de b*sszák meg, most komolyan. Szánalmas szar, ez a Vegas meccs is egy nyerhető volt, de nyilván a "draftpick miatt" leadtuk. Kapják be.Nyugtasd magad, nem a draft pick miatt adtuk le, szimplán ennyire amatőr ez a barom Fangio.
Gerichill
VJ sem volt ennyire kretén, komolyan...
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
A weboldal is piszkál engem, újrafrissítem és írja hogy "Whoops, it looks like something went wrong"
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Idegből írok, de b*sszák meg, most komolyan. Szánalmas szar, ez a Vegas meccs is egy nyerhető volt, de nyilván a "draftpick miatt" leadtuk. Kapják be.
több mint 5 éve
Az is milyen már, hogy a Raiders láthatóan káoszban van a 2-point előtt, pereg le az órájuk, erre a vén barom időt kér nekik? Ennyiből le is vonulhatott volna a védelem, hogy csináljanak amit akarnak...

több mint 5 éve
Értem én, hogy még jól is járhatunk drafton ezzel az L-el, de erre azért szavak nincsenek. A HFL-ben nem történik ilyen, de lehet div2-ben sem.
több mint 5 éve
Tök pozitív meccs volt. Jól nyomtuk B csapattal
Lock fejlődik
Judy ♥️
Dremont Jones ♥️
Muti ♥️
Javítottuk a draftpozíciót
A D megint nem fogta meg
Fangió oltári tulok volt
Az eltérő véleményen lévő fórumtársak mind alátámasztva láthatják a véleményüket a kövi 7 hónapban
Jó volt veletek itt.
folytatjuk
több mint 5 éve
phuu, ez kegyetlen volt. 9 mp-vel a vége előtt simán lehetett volna még egy 10-est faragni és 53-ról berúgja. nem tudom mi a nagyobb baj, ha direkt volt vagy nem. ez az utolsó negyed szürreálisan amatőrre sikerült mind a két csapattól9. pick, ha nyer az Eagles akkor 8., ha jól számolom.
több mint 5 éve
Mehet vele Gordon is a picsába kézenfogva, a nagy veterán kétszer egymás után kifut az oldalvonalon, amikor órát kéne égetni, utolsó barom amatőr csilliárdokért...

több mint 5 éve
Ha ezek után Fangio-nak holnap is lesz munkája Elway végérvényesen elmehet a picsaba a bezari, kretén vén poccsel együtt.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
FANGIO TAKAROGGY VISZZA A JÓ ÉDES KURV@ @NYÁDBA. Ezt Elway hogy nem látja hogy ekkora nyomorék? Vagy mi? Meg lesz dicsérve hogy jobb draft pickünk lett? Hát ilyen amatőrködést a Jets csinált a Raiders ellen, ott kibaszták a védőgurut, itt meg TREMENDOUS JOB. Bocsánat hogy káromkodok mint a kurva élet, de ez nagyon felbaszott.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
fangio takaroggy
több mint 5 éve
Ne bántsuk a legend-et. folytassuk Lock-kalLegközelebb is jövök panaszkodni. Választhattok, hogy kivel kezdjem. Elway például még mindig egy idióta. 😀NaugyeA lábát nézd, ne a kezét. azért hoztuk el a vásárról..Kivárásban jók vagyunk. Vagy talán inkább... Gyakorlottak! 😀 A próféta szóljon belőled 😉
(Egyébként jó lesz. Nagyon.. várd ki a végét.)
Zalán
Bozontron
Zalán
Bozontron
több mint 5 éve
92. YARDS. TO. THE. HOUSE.@jerryjeudy | 📺: CBS pic.twitter.com/DQKRpNwGd4
— Denver Broncos (@Broncos) January 4, 2021
több mint 5 éve
Legközelebb is jövök panaszkodni. Választhattok, hogy kivel kezdjem. Elway például még mindig egy idióta. 😀NaugyeA lábát nézd, ne a kezét. azért hoztuk el a vásárról..Kivárásban jók vagyunk. Vagy talán inkább... Gyakorlottak! 😀 A próféta szóljon belőled 😉
Zalán
Bozontron
Zalán
több mint 5 éve
Épp azt fogalmaztam, hogy ismered az idézetet...NaugyeA lábát nézd, ne a kezét. azért hoztuk el a vásárról..Kivárásban jók vagyunk. Vagy talán inkább... Gyakorlottak! 😀 A próféta szóljon belőled 😉
Zalán
Bozontron
Zalán
Magának mindene megvan, amit nem lehet megtanulni, és alig
van valamije abból, amit meg kell tanulni.
Nahh, ez van vele is...