Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Elway leadja a GM posztot
noflyzone
Igen, és úgy néz ki feljebb lép eggyel. Bár hogy ezzel jobb lesz-e a helyzet az jo kérdés.
roberto23
Feljebb mi van ?
Zalán
Vmi új pozíciót kreálnak úgy láttam, és Fangio és az új GM is neki fog jelenteni.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
noflyzone
Igen, és úgy néz ki feljebb lép eggyel. Bár hogy ezzel jobb lesz-e a helyzet az jo kérdés.
roberto23
Feljebb mi van ?

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
noflyzone

több mint 5 éve
Shanny Magic Denver Broncos 490

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
annyit írtam a meccsről, meg a szezonról is most, de mind töröltem mert átment énmegmondtamozásba, de ezt az egyet most megfogom énmegmondtamozni, mert én megmondtam, hogy a sérülésekre lesz fogva a szánalmas teljesítmény.

Mindent szarul csinált ezen a meccsen is amit csak lehetett, és ez független a sérültektől, de nem ez volt az egyetlen meccs amit konkrétan ő baszott el. rémlik pont így indult a szezon, most lehet látni mennyit tanult. Semmit. És akkor a sérülésektől nem súlytott tavalyi gyalzatot még elős sem vettem.
Lófaszt érdemel a seggébe, nem türelmet, ő jelenleg a liga legszarabb HC-ja. És ez független a sérültektől.
Black_Adder
gaset is kibaszták?
Negritis
igen

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 559 — The Mathematician
annyit írtam a meccsről, meg a szezonról is most, de mind töröltem mert átment énmegmondtamozásba, de ezt az egyet most megfogom énmegmondtamozni, mert én megmondtam, hogy a sérülésekre lesz fogva a szánalmas teljesítmény.

Mindent szarul csinált ezen a meccsen is amit csak lehetett, és ez független a sérültektől, de nem ez volt az egyetlen meccs amit konkrétan ő baszott el. rémlik pont így indult a szezon, most lehet látni mennyit tanult. Semmit. És akkor a sérülésektől nem súlytott tavalyi gyalzatot még elős sem vettem.
Lófaszt érdemel a seggébe, nem türelmet, ő jelenleg a liga legszarabb HC-ja. És ez független a sérültektől.
Black_Adder
gaset is kibaszták?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
az a baj h nem lehet a sérültekre fogni az elbaszott döntéseket, azok függetlenek tőle
a time management borzalmas, az idő kérések szánalmasak
ezek nem fognak megjavulni egy 60+os edzőnél

több mint 5 éve
Valahogy nincs előttem, hogy jövőre minden összeálljon és ami most hulladék hasitani fog majd..
Ez nem pont így működik. Pláne, hogy edzőnk, talent upgrade, filozófia vagy győztes mentálitás sincs, így még betalálni se lehet a tutiba hosszabb távon.
Marad a nyomoroncok drogja, a remény, hogy magától megjavul minden csak idő kell 😊
FLZOLI
Nincs még erőm belemenni a részletekbe (engem is borzasztóan felbaszott ez a balfaszkodás meccs végén), de aki többet vár 2021-től, az nem abban bízik h magától megjavul mindenen, hanem pl kezdésnek azt h felépül az a "pár" sérült:

Meg abban h pl a komplett O# szerződés alatt van jövőre is (Lindsay RFA), meg még sorolhatnám, de majd ha leült minden és van igény rá, akkor összefoglalom.
Általános Doktor
Mindenképpen. 😊

Amúgy abban én is egyetértek, hogy jövőre, ha nem lesz ennyi sérült, mind O, mind D oldalon javulás lesz (O oldalon remélem jelentős), de Fangio miatt abban nem bízom, hogy ezt győzelmekre is fogjuk váltani. Semmi fejlődés nem látszik nála HC téren, és nem látom azt, hogy jövőre ez erdemben változna.

Na mindegy, most lesz pár hónapunk megvitatni a dolgokat. 😊

több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Valahogy nincs előttem, hogy jövőre minden összeálljon és ami most hulladék hasitani fog majd..
Ez nem pont így működik. Pláne, hogy edzőnk, talent upgrade, filozófia vagy győztes mentálitás sincs, így még betalálni se lehet a tutiba hosszabb távon.
Marad a nyomoroncok drogja, a remény, hogy magától megjavul minden csak idő kell 😊
FLZOLI
Nincs még erőm belemenni a részletekbe (engem is borzasztóan felbaszott ez a balfaszkodás meccs végén), de aki többet vár 2021-től, az nem abban bízik h magától megjavul mindenen, hanem pl kezdésnek azt h felépül az a "pár" sérült:

Meg abban h pl a komplett O# szerződés alatt van jövőre is (Lindsay RFA), meg még sorolhatnám, de majd ha leült minden és van igény rá, akkor összefoglalom.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 5 éve
Na a Chargers is kibaszta Lynn-t, úgyhogy garantált a divízió 4. hely jövőre.

több mint 5 éve
Számomra mondjuk az is rejtély, hogy hogyan kapsz ki egy olyan meccsen, ahol +4-es turnover mutatód van, és még a field position is jó volt mindig
Vonster
Egyszerűen:

1.) 4&inchesre nem mersz rámenni félpályán egy tétnélküli meccsen
2.) időölő driveban obre futsz
3.) időölő driveban obre futsz mégegyszer
4.) kikéred az időt a 2 pontos előtt amikor letelne a támadóidő az ellenfélnek
5.) 9mpvel a vége előtt nem mersz elindítani még egy playt hogy közelebbről rúghass fgt

Choker védelme "csak" szar. Néha történelmien szar, bizonyítottan nincs olyan kevés idő ami alatt nem képes benyalni egy GWD-t, de általában "csak" szar.
Vezetőedzői kvalitásai viszont a mai menesztések után aktuálisan bottom1.

Szerkesztette: Black_Adder

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 673 — "Montoya por favor!"
amúgy megvolt idén az első meccs hogy Lock nem adott el labdát?
Negritis
el sem hiszem hogy sikerült megugrania ezt a lécet

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Negritis
Pukkant is a pezsgő. 😀
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Talán úgy, hogy 12 lehetséges kezdőből (nickelt is számolva) 8 már nem volt ott a védelemben a szezon elejéhez képest Fangio szerint. Belegondolva, tényleg talán csak a 2 S, Jewell és Alexander Johnson lenne kezdő alapból, de ez csak gyors fejszámolás volt.
StormST
Ez inkább az offensenek volt kritika mint a D-nek, a defenset én már nem is néztem a szezon végén, mert tényleg annyi volt a sérült. De, hogy az offense ezekből a helyzetekből nem tudott több pontot felrakni az szerintem elég elkeserítő
Vonster
arról az offenseről beszélünk ahol kiesett a támadófalból 2 kezdő
a legjobb futó
a legjobb elkapó
a legbizotsabb elkapó (meccs közben de ...)
Cleveland meg Hamilton voltak a fő célpontok akiknek PS-t se biztos hogy látniuk kellett volna

több mint 5 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Talán úgy, hogy 12 lehetséges kezdőből (nickelt is számolva) 8 már nem volt ott a védelemben a szezon elejéhez képest Fangio szerint. Belegondolva, tényleg talán csak a 2 S, Jewell és Alexander Johnson lenne kezdő alapból, de ez csak gyors fejszámolás volt.
StormST
Ez inkább az offensenek volt kritika mint a D-nek, a defenset én már nem is néztem a szezon végén, mert tényleg annyi volt a sérült. De, hogy az offense ezekből a helyzetekből nem tudott több pontot felrakni az szerintem elég elkeserítő
több mint 5 éve
StormST
Dremont Jones talán helyett tudott volna magának csinálni amúgy
de egyébként jah
Chubb-Miller
Bouyé-Callahan
Purcell-Casey-Harris

több mint 5 éve
StormST Denver Broncos 12 711 — SB 50 Champion @ Grund

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Számomra mondjuk az is rejtély, hogy hogyan kapsz ki egy olyan meccsen, ahol +4-es turnover mutatód van, és még a field position is jó volt mindig
több mint 5 éve
Nocsak, úgy látszik már Klis is kritizálja Fangio-t....

több mint 5 éve
Valaki nem tudja mikor kel fel a nap Denverben ?? Mert gondolom nappali fénynél fogják megköszönni Fangio munkáját. A legszebb az lenne, ha a nagy Elway megmutatná neki, merre is kell elhagyni a Mile High stadiont. Aztán Ő is kivül maradna.
avabroncos
15-16 óra körül. De nyugi, marad mindkettő.

"Next year will be our year."

több mint 5 éve
avabroncos Denver Broncos 13 — avabroncos
Valaki nem tudja mikor kel fel a nap Denverben ?? Mert gondolom nappali fénynél fogják megköszönni Fangio munkáját. A legszebb az lenne, ha a nagy Elway megmutatná neki, merre is kell elhagyni a Mile High stadiont. Aztán Ő is kivül maradna.
több mint 5 éve
Kíváncsi vagyok lapátra kerul-e ma valaki. Szuper Fangio es Susmus (plusz várhatóan Donatell) nyilván nem, de McMahon remélem elhúz a bánatba, mert ez ST meg ebből a szarbol is kilógott lefelé. Plusz én Munchak munkáját is megköszönném, mert nem hogy nem javult, de szerintem még romlott is alatta a fal.

Bár persze hiába cserélgetjük a pozíciós edzőket, ha Master Vic marad.....