Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Cruyffista
Tök jók ezek a nagyobb lélegzetű összefoglalók 😊

Most így tippre szerintem a Jags QB, Jets QB, Miami WR, Falcons DE/QB, Bengals OT, Eagles CB/WR, Lions WR/LB, Panthers CB / OL fog vinni.

Magyarán ha Sewell a cél, a Bengals elé kell bemenni (Miami pick)
Ha Parsons akkor a Lions elé. Ahogy te is írtad, az első 4 ember ha kimegy, szerintem lehet hátracserélni mert tuti lesz olyan csapat, aki QB, WR miatt jönne fel.

Én CB-t nem húznék ilyen elől, ha egy Okudah kaliber is képes megégni. Na nem mintha nem lenne romokban a poszt folyamatos sérülésekkel...
FLZOLI
A Sewell -> Phins is bőven validnak tűnik per pill.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Részemről tiéd a GM-poszt Cruyffi.., 😋 Respekt a képbehelyezésért..

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Cruyffista
Tök jók ezek a nagyobb lélegzetű összefoglalók 😊

Most így tippre szerintem a Jags QB, Jets QB, Miami WR, Falcons DE/QB, Bengals OT, Eagles CB/WR, Lions WR/LB, Panthers CB / OL fog vinni.

Magyarán ha Sewell a cél, a Bengals elé kell bemenni (Miami pick)
Ha Parsons akkor a Lions elé. Ahogy te is írtad, az első 4 ember ha kimegy, szerintem lehet hátracserélni mert tuti lesz olyan csapat, aki QB, WR miatt jönne fel.

Én CB-t nem húznék ilyen elől, ha egy Okudah kaliber is képes megégni. Na nem mintha nem lenne romokban a poszt folyamatos sérülésekkel...

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Mivel most ástam bele magam és kezdtem el rajta kattogni, írtam egy FA és draft előzetest, hogy milyen lehetőségei vannak a csapatnak, mit kéne szerintem csinálni..

FA:

Lejárók: Butt, Wilkinson, Dotson, Shelby Harris, Demarcus Walker, Sylvester Williams, Attaochu, Chickillo, Joe Jones, Justin Simmons, Will Parks, Bausby
Korlátozott szabadügynökök: Lindsay, Patrick, Spencer, Calvin Anderson, Schlottmann, Jonathan Harris, AJ Johnson, Marshall, Toliver

Akiket első hullámban jó lenne tartani: Simmons, Lindsay, Spencer, AJ Johnson, Patrick, Shelby

Alapesetben nagyobb döntések meghozása nélkül Patrick és Shelby közül valószínűleg csak az egyik tud majd maradni.

Csapatopció: Kareem Jackson $13m, Von Miller $22,225m

Note: Bolles a gigaszerződése első évében 5 milliót fog keresni, ami elég szépen jelzi a nyilatkozatokkal összerakva, hogy Simmons gyakorlatilag hosszabbított Bolles előtt, és hozzá lett igazítva az ő szerződése.

Amit első ránézésre el lehet mondani, hogy túl kevés pénz fog felszabadulni, így tehát csak a játékosaink egy részének megtartására lehet pénz. De... Lesz egy kiskapu az új GM-nek, ami lehetővé teszi, hogy ha akar, már idén asztalt borítson. Ez pedig az, hogy Kareem Jackson, Von Miller szerződése csapatopciós. AJ Bouye és Casey szerződése nem garantált, bukás nélkül elküldhetőek, cserélhetőek. Gordon, Driskel és JaWuan James szerződéséből keletkezne egy nagyobb dead money, de ha utóbbit valahogy sikerülne elcserélni egy tankoló csapatba harmadik napos pickekkel, már sokkal jobb a helyzet. Ez pedig azt jelentené, hogy rengeteg pénzünk lenne egyik napról a másikra..

..Igen ám, de persze nem minden ilyen szép, jó és egyszerű. Chubb és Sutton hosszabbítására fel kell készülni, bejön Simmons szerződése is, és Bolles jövőre 15 millióval többet keres. DE, így elég pénz maradna az új GM-nek, hogy egy nagyobb változásokat magába foglaló offseasont rakjon össze, amennyiben szeretne. És amennyiben megteheti, felhatalmazása van rá. Hogy ez lenne-e a jó út? Azt nem tudom. De van egy ilyen megoldása is a szituációnak. Ami nyilván egy nagyobb QB-igazolást, vagy egy komoly védelem fiatalítást, újraépítést foglalna magába. Más esetben nem igazán van értelme.

Von Miller: Utolsó évéhez ért a jelenlegi szerződése. Én úgy gondolom, hogy amennyiben eltoljuk jövőre a nagyobb építkezést, megérdemli azt a 22+ millió dollárt amit idén keresne, és szépen le kell hívni az opciót. Viszont ha a csapat és a játékos érdekeit egyben vesszük, az is megoldás lehet, ha kap egy éves hosszabbítást 2 év, 25-28 millióért full garantáltban.. Mindenki jól jár. Viszont ha esetleg meg meri lépni a GM, hogy nem hívja le az opciót, azt muszáj komoly lépéseknek követnie. Ha egy klublegenda, és a liga legnagyobb péniszének birtokosa esetében meglépjük, hogy megkockáztatjuk az eligazolását, akkor nem toporoghatunk ebben a helyzetben amiben most vagyunk, csak Von nélkül.. Ez lenne a legrosszabb, legértelmetlenebb forgatókönyv.

Én most talán inkább egyben tartanám a csapatot. Nézzük meg így, aztán majd jövőre a szezon kimenetelének függvényében el lehet dönteni mihez kezdjünk a rengeteg cappel. Kapjon új szerződést Lindsay, Simmons, Vonnak csapatopció, esetleg átstrukturálás hogy legyen pénz még egy minődési játékosra, döntsük el, hogy Shelby, Patrick és Kareem Jackson közül melyik két játékost tartsuk meg, ha lehet maradjon mind a három, Gordont és Jamest meg cseréljük el, és igazoljunk egy normális RT-t aki játszik is. Gordonért szerintem bőven lehet harmadik napos picket kapni így, hogy egy éves szerződése van, ha azt a kapott picket összegyúrjuk egy ötödikkel meg két hetedikkel (van belőle három), hogy James innen ki legyen takarítva.. do it. Lehet, hogy máshol egészséges pro bowler lesz a következő években, akkor majd max kicsit szörnyülködünk, de legalább nem kéne izgulni, hogy vajon az első vagy második meccstől kell-e 4 emberes támadófallal végigjátszani a szezont.

Draft: Mire elég a 9. pick?

Így, hogy vannak tehetségeink, vannak jó veteránjaink, nyilván az lenne a legjobb, ha olyan játékost húznánk, akiben klasszis potenciál van ÉS hiányposztot töltene be.

Posztonként a reális lehetőségek:

QB: 3 irányító van ezen a drafton, aki megérheti ezt az értéket, Lawrence, Wilson és Fields. Egyik sem lesz bent eddigre, ez szinte biztosra vehető.

WR: Gyorsan elérkeztünk a lehető legrosszabb forgatókönyvhöz. Könnyen előfordulhat, hogy a top3 BPA a boardon amikor elkezd ketyegni az óra két WR és egy TE lesz. Ja'marr Chase és DeVonta Smith elképesztő dolgokat tudnak, de nem kell részletezni, hogy ez már túlzás lenne.

TE: Kyle Pitts. Szintén komoly tehetség. A helyzet ugyanaz, mint a WR-eknél. Bőven megvagyunk talentekben.

OT: Ez az első poszt amivel igazán érdemes lehet foglalkozni. Bolles helye stabil az idei teljesítménye és hosszabbítása után, viszont ha az új GM megcsinálná azt, hogy kibaszná Jamest csere útján, húzna egy OT-t az első körben, és a keletkező fizuból minőségi FA-ra is futná, azért járna egy doboz keksz. Penei Sewell a legjobb prospect, nem lesz bent. De lesznek még opciók, alapvetően nagyon mély classnak tartják az ideit. Úgyhogy lehetne válogatni.

DE/DT: Szerintem Shelby hosszabbításától függetlenül megvagyunk ide annyira, hogy ne ide húzzunk. Ha lenne ide egy BPA elérhető játékos, az még átmenne logikusság szempontjából, viszont ez a class kifejezetten gyenge. Talán nincs is olyan védőfalember, akit ne lenne reach 9. helyen pickelni.

ILB: Micah Parsons, az álompick. 2019-ben Devin White volt a cél, esély sem volt rá, hogy lecsússzon. Tavaly vissza akart cserélni Elway az első kör végébe egy második és harmadik körrel Patrick Queenért, nem jött össze. Van egy-két csapat aki komoly veszélyt jelent rá, hogy bennmaradjon, de talán most van a legnagyobb sansz rá, hogy klasszis ILB tehetséget szerezzen a franchise. Egyébként szinte minden boardon top3 prospect közé írják, ami két ilyen irányító, elkapó, és Sewell mellett sokat elmond.

www.youtube.com/watch?v=pALaLOjXZ1U

S: Simmons hosszabbítani fog, Jacksonnak van még egy éve, és top tehetség sincs. Nem igazán opció.

CB: Parsons és az OT poszt után ezt mondanám a harmadik legvalidabbnak. Vannak jó prospectek, olyan viszonylag kevés, akinél nincs legalább egy red flag. Patrick Surtaint mondják a legjobbnak, de ő alapvetően sebességben verhető, ami ebben a divizióban nem tudom mennyire fér bele. Szigorúan videók és leírások alapján nekem Jaycee Horn és Caleb Farley jobban tetszik, de őket nem láttam játszani. Összességében itt is elmondható, hogy szinte biztos hogy lenne választék.

Ha ráfirkálhatnék a csapat táblájára, így tenném jelenleg:
1. Trevor Lawrence (QB)
2. Justin Fields (QB)
3. Penei Sewell (OT)
4. Micah Parsons (ILB)
5. A második legjobb OT
6. Jaycee Horn (CB) // Caleb Farley (CB) // Patrick Surtain II (CB)
7. Zach Wilson (QB)
8. Ja'Marr Chase (WR)

Összesítve:
Legjobb forgatókönyv: Parsons
Szintén örülhetünk: A csapat által legjobbnak vélt CB, vagy a második legjobb OT
Szopás: Kimegy Parsons, a kiszemelt CB és OT, Sewell és a 3 QB is, és nincs más ár-érték arányban jónak tartott célpont. Vagy reach vagy lecsere. Magyarán nem jutunk ténylegesen top10-es tehetséghez, csak ha elkapót húzunk.
több mint 5 éve
 youtu.be/TQiGtVxG9hk

Ezt most csak úgy ide teszem az új tulajnak, aki nem bajusz.. ha olvassa.. zsinórmértéknek, hogy egy ilyen csapat felépítése Denverben a hagyomány.. és az elvárt.. csak akkor jöjjön, ha ezen rajta van..
Zalán
Az a zsinór maximum a nyaka körül lesz, mert egy ennyi HOF és klasszis kaliberrel teletűzdelt csapat összehozásához baromi sok mák és tervezett építkezés kell 😊

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
 youtu.be/TQiGtVxG9hk

Ezt most csak úgy ide teszem az új tulajnak, aki nem bajusz.. ha olvassa.. zsinórmértéknek, hogy egy ilyen csapat felépítése Denverben a hagyomány.. és az elvárt.. csak akkor jöjjön, ha ezen rajta van..

több mint 5 éve
Nálam Paton top2 jelölt között van, úgyhogy tudnék neki örülni. Állítólag az ő keze munkája leginkább a draftokban mutatkozik meg, abban meg nem volt annyira rossz a Vikings. Cousins leigazolásáig és az azzal járó cap gondokig elég bika csapat volt ott felépítve.
több mint 5 éve
Hát baromi kíváncsi leszek kik pályáznak majd a klubra. Zoknibáb asszonyság egy rossz vicc, jó lenne végre olyan tulaj, aki szenvedélyt is rak bele a sok pénzen túl...
FLZOLI
a sok pénz után szenvedély helyett jó lesz az profizmusnak és modernitásnak is. A szenvedélyt hagyjuk meg a játékosoknak és a szrukolóknak.
Zalán
Én nem szeretném ha egy szimpla pénztermelő géppé válna a franchise. Onnan egyenes út vezet egy koltozeshez, ha nem sikerül új stadiont kicsikarni a városból.
Nyilván alap a profizmus és a modernitás, de ha lehet egy Cuban, Allen féle jöjjön, de akár egy Ballmer féle őrült is jó, aki nem szól bele a dolgokba nagyon de együtt él a csapatával.
FLZOLI
Az úgy okés.. Persze, költözés kizárva. én a South Park miatt vagyok Broncos, szóval én maradok Denverben, nyitott stadion, hegyek, sok hó...
Zalán
En nem gondolom , hogy a Broncos valaha is elfog koltozni Denverbol. Nem tudom elkepzelni, kizartnak tartom.
KeyG
Ugye a próféta kommentelt be.. 😊

több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 810
Hát baromi kíváncsi leszek kik pályáznak majd a klubra. Zoknibáb asszonyság egy rossz vicc, jó lenne végre olyan tulaj, aki szenvedélyt is rak bele a sok pénzen túl...
FLZOLI
a sok pénz után szenvedély helyett jó lesz az profizmusnak és modernitásnak is. A szenvedélyt hagyjuk meg a játékosoknak és a szrukolóknak.
Zalán
Én nem szeretném ha egy szimpla pénztermelő géppé válna a franchise. Onnan egyenes út vezet egy koltozeshez, ha nem sikerül új stadiont kicsikarni a városból.
Nyilván alap a profizmus és a modernitás, de ha lehet egy Cuban, Allen féle jöjjön, de akár egy Ballmer féle őrült is jó, aki nem szól bele a dolgokba nagyon de együtt él a csapatával.
FLZOLI
Az úgy okés.. Persze, költözés kizárva. én a South Park miatt vagyok Broncos, szóval én maradok Denverben, nyitott stadion, hegyek, sok hó...
Zalán
En nem gondolom , hogy a Broncos valaha is elfog koltozni Denverbol. Nem tudom elkepzelni, kizartnak tartom.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
FLZOLI
Zalán
FLZOLI

több mint 5 éve
FLZOLI
Zalán

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446

Black_Adder
Akartam mondani, hogy nekem ő a legszimpibb... A friscói ürge röviddel utána..
Zalán
Peters hivatalosan nincs a listán. Nem tudom annak mi volt a forrása, de úgy tűnik hivatalosan még nem kértünk engedélyt interjúra. Aztán lehet nemsokára bővül vele is a névsor, de jelenleg a fenti 5 név játszik.

George Paton completed his 13th season with the Vikings in 2019, serving as the club's Assistant General Manager and working with General Manager Rick Spielman.

The duo have a long professional history together, having worked on the personnel staffs in Chicago and Miami before joining forces again in Minnesota.

The 2012 Vikings benefitted from an influx of young talent and spurred the squad to a Vikings-record 7-win improvement over the previous season, finishing 10-6 and earning a Wild Card playoff berth. The Vikings landed 3 draft picks on the All- Rookie team and a pair of rookies garnered Pro Bowl honors. Vikings FB Jerome Felton joined the team as a free agent in 2012 and went on to a career year, paving the way for Adrian Peterson to post the 2nd-best rushing mark in NFL history with 2,097 yards and earned his 1st career All-Pro and Pro Bowl recognition.

The Vikings roster development through free agency, trades and the draft built the foundation for the back-to-back NFC North Champions in 2008 and 2009. The Vikings tied a team record with 10 players earning Pro Bowl berths in 2009, 5 were acquired by the draft, 4 by free agency and 1 via trade. The 2009 team tied the 2nd-most wins in franchise history with a 12-4 mark in the regular season and advanced to the NFC Championship game for the first time since 2000. The Vikings 22 wins over the 2008 and 2009 seasons led the NFC over that span and ranked 2nd in the NFL.

Paton's primary focus is coordinate scouting and personnel functions within the Vikings Pro Scouting Department and lend his expertise to the College Scouting Department as they prepare for the annual NFL Draft.

Paton spent 6 seasons (2001-06) with the Miami Dolphins as Director of Pro Personnel. Paton began his NFL career in the college and pro scouting departments of the Chicago Bears, rising to the position of Assistant Director of Pro Personnel in 2000.

A 4-year letter winner as a DB at UCLA from 1988-91, Paton was a part of a pair of Bruin bowl teams. He earned a bachelor's degree in history and went on to play in professional football leagues in Italy and Austria.

Paton (pronounced Payton) and wife, Barbara, have a daughter, Bella, and son, Beau.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
FLZOLI

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Remek hírek.
Persze szokták mondani, mindig minden csak rosszabb lesz.. 😊

De teljesen világos, mi miért történt. Ha nincs egy valódi tulajdonosod, csak hánykolódsz. Pontosan ez történt. Itt az idő véget vetni ennek a történetnek..

Szerkesztette: Zalán

több mint 5 éve

Black_Adder
Akartam mondani, hogy nekem ő a legszimpibb... A friscói ürge röviddel utána..

több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Következő bomba: Ellis távozik a 2021-es szerződése lejártakor.

www.milehighreport.com/2021/1/6/22217356/joe-ellis-out-after-2021
Általános Doktor
Sőt, ahogy olvasgatom a twitter-t sokan már azt pedzegetik, hogy hamarosan új tulajdonos is lesz.

Ami ezek után engem egyáltalán nem lepne meg.
roberto23
Elway?
ulpianus
Nem volt róla szó, meg sztem ő tele van, de nem ennyire. Am álom scenárió lenne nálam, de nem sok realitást látok rá.

Más kérdés h ezt lehetett volna egy héttel később bejelenteni, azzal h izomból felerősödnek most az eladásról a pletykák mérsékelten tesszük szexivé magunkat egy friss GM előtt...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Általános Doktor
Sőt, ahogy olvasgatom a twitter-t sokan már azt pedzegetik, hogy hamarosan új tulajdonos is lesz.

roberto23
Elway?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905

Általános Doktor

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Az egyetlen aki nem szimpatikus semennyire sem, az Ziegler. Borzalmasak voltak a Pats draftjai.

Létrejött egy viszonylag komplex és friss tracker, jó összefoglaló:
 www.denverbroncos.com/news/denver-broncos-gm-tracker-names-to-know

Terry Fontenot (Saints ast. GM) és Brian Stark (Broncos scout igazgató) még hozzájött a névsorhoz az éjjel.
Cruyffista
Ozzie Newsome nem akar visszatérni? 😊

Amúgy az a lényeg, ne Patriots-os legyen, ott minden kókler BB köpenye mögé bújik. Peters tűnik a legjobbnak, de Spytek/Dimitroff is jó B tervnek szerintem.
Ha a nagyotmondó vénember is beleszól, gondolom Kelly is játszik majd erősen a Bears múlt miatt
FLZOLI
Sidenote: anno Dimitroff is BB-bébi volt

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Az egyetlen aki nem szimpatikus semennyire sem, az Ziegler. Borzalmasak voltak a Pats draftjai.

Terry Fontenot (Saints ast. GM) és Brian Stark (Broncos scout igazgató) még hozzájött a névsorhoz az éjjel.
Cruyffista
Ozzie Newsome nem akar visszatérni? 😊

Amúgy az a lényeg, ne Patriots-os legyen, ott minden kókler BB köpenye mögé bújik. Peters tűnik a legjobbnak, de Spytek/Dimitroff is jó B tervnek szerintem.
Ha a nagyotmondó vénember is beleszól, gondolom Kelly is játszik majd erősen a Bears múlt miatt

több mint 5 éve

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 5 éve